TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => New Civic 07 (FK) => Konuyu başlatan: doki06 - Mayıs 19, 2012, 03:05:49 ÖS
-
İyi günler arkadaşlar şu sıralar 2009 model(makyajlı kasalardan) civic elegance almayı düşünüyorum.Araç füme renginde.Sizce füme nasıl bir renk,civiclere yakışıyor mu? Bir de civiclerin ses sistemi nasıl acaba?
-
Bence cokyakisiyor :)
Ses sisteminden pek anlamam ama bana iyi geliyor
-
Hocam yakışmasına yakısıyor. Ancak füme renk araç kullanıcısı olarak temizliğinin zor olduğunu hatırlatmak isterim.
Koyu renkler temizken çok güzel oluyor ( Bulunduğun yere göre 10 Dk ile 60 dk arası )
Kirlenince iğrenç oluyor. Hele üzerinde toz varken çok az bir yağmur çişelese yetiyor.
Benden tavsiye açık renk al.
-
bana kalırsa en güzeli füme..hem renginden dolayı bi ağırlığı var hem de ufak modifiyelerle spor havaya giriyor.en güzeli de ikisini de bir arada götürüyor.
-
En iyisi gumus yaa :D
-
Füme yakışıyor, hele de yıkandıktan sonra cıncık gibi parlıyor hem spor hem de ağır görünüm veriyor ama çabuk kirleniyor :(.
Bugün bir saat uğraştım nasıl parladı apartmanın otoparkına getirdim koydum çocuklar top oynamışlar nasıl batmış tozdan. O sinirle çocukları bulsam dalacaktım neredeyse...
-
beyaz +1000
-
Araç rengi başarılı son zamanların popüler renglerinden:) Ancak dediklerini gibi temizlik yönünden biraz zahmetlidir.Golf aracım vardı füme ordan biliyorum:) ses sistemi olarak ise bir alman arasına nazaran bence kötü.ufak tefek oynamalar şart ses sisteminde ;)
-
beyaz bırde fume rengı hosuma gıdıyordu fume nasıp oldu cok memnunum.sıyah gıbı bakımı zor degıl onu belırtıyım.tozu aksıne bellı etmıyor..
-
beyaz bırde fume rengı hosuma gıdıyordu fume nasıp oldu cok memnunum.sıyah gıbı bakımı zor degıl onu belırtıyım.tozu aksıne bellı etmıyor..
Bulunduğunuz yerde çok toz yoksa onunla ilgilidir. Aksi taktırde Füme kesinlikle tozu belli eder.
-
arkadaşlar tozu en az belli eden kesinlikle beyaz
çok tozlu bir yerde oturan ve lacivert,siyah,bej,füme ve beyaz FD6'lara sahip olmuş biri olarak
kapalı garajınız yoksa siyah tavsiye etmem