TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: nisay - Mayıs 02, 2012, 12:55:57 ÖS
-
Japon ve Alman arabaları her zaman favorimdir. Fransız araçlarına antipatim olsada C5 ler özellikle beyaz olanları çok güzel.
-
Evet kardeşim güzel araç hakkaten, mercedes alırken listemde c5 de vardı, temiz bir tane bulabilmiş olsam c200 yerine c5 e binebilirdim. Yalnız dizel otomatikleri (e-hdi 112 hp olanı) çok pahalı, birde artık kasa değiştirmesi lazım zira aracın yüzü eskidi.
-
Fransiz a tovbe bir daha olmaz :) disardan guzel gorunuyorlar ama ici kof oluyor
-
Evet kardeşim güzel araç hakkaten, mercedes alırken listemde c5 de vardı, temiz bir tane bulabilmiş olsam c200 yerine c5 e binebilirdim. Yalnız dizel otomatikleri (e-hdi 112 hp olanı) çok pahalı, birde artık kasa değiştirmesi lazım zira aracın yüzü eskidi.
Dediğimiz gibi dışardan güzel ama "BGR19" gibi tövbekarlar var :) Japon ve Almandan şaşmamak lazım. Bu arada aracında hayırlı olsun kardeşim.
-
Teşekkür ederim:) honda ya dönüş yaptım bakalım.
-
Öylemi, bilmiyordum. Hangi modeli aldın ?
-
Siyah accordun aynısını buldum, yalnız rengi lacivert. Mersoya 10 ay binmiş oldum:)
-
Siyah accordun aynısını buldum, yalnız rengi lacivert. Mersoya 10 ay binmiş oldum:)
Mercedesten tekrar Hondaya geçtiğine göre vardır bir bildiğin. Tekrar hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
-
Mercedesten tekrar Hondaya geçtiğine göre vardır bir bildiğin. Tekrar hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Amin kardeşim cümlemize vermesin. Çok teşekkür ederim, selamlar.
-
mesela rczde dışardan güzel ama mekaniğine ve sürüş kalitesine gelince bir alman japon gibi değil fransız arabaları.
-
rcz nin iç aksamları 207 ile aynı ve benim 207nin cam kumandaları fln 5bin de soyulmaya başlamıştı :D
-
rcz nin iç aksamları 207 ile aynı ve benim 207nin cam kumandaları fln 5bin de soyulmaya başlamıştı :D
valla kardeşim ben de şu an 2007 model 407 1.6 hdi var arabam 172 binde daha ne problem nede bi rahatsızlık yaşadım gayet memnunum araçtan gerek donanım gerek yakıt olarak tek problem 407 lerin nerdeyse hepsinde bulunan kronik hastalığı olan bilgi ekranı ısınınca kararıyor onuda servise sordum pejodan kaynaklı bi hata olduğu için 350 liraya garantili bi şekilde yapıp teslim ediyorlar bi kaç hafta içinde ilk boşluğumda yaptırıcam dün antalya-kemerden ankaraya geldim şu an km 630 civarlarında çeyrek depodan biraz fazla mazot harcamışım ortalama yakıt tüketimim 4.1 litre son 9200 km nin ortalama yakıt tüketimi 5.4 litre gayet güzel tüketiyor hiç düşünmeden gezebiliyorum arabamla param olsa şimdi gidip 508 e-hdi fap alıcam geçen test ettim mükemmel bi araç yapmışlar pederin 2012 passatından daha donanımlı ama fiyatıda 88 bin lira :D
-
bu arada 508 e-hdi fap triptironik vitesin şehir içi yakıt tüketimi 4.9 litre
-
Memnun olmaniz cok iyi, ben hic memnun olmadim gercekten pug dan bana boyle bir izlenim birakti, illa hepsi kotu olacak degil ama iste insan bir nefret edince...
-
Memnun olmaniz cok iyi, ben hic memnun olmadim gercekten pug dan bana boyle bir izlenim birakti, illa hepsi kotu olacak degil ama iste insan bir nefret edince...
doğrudur tabii sizde haklısınız ama heralde 407 üst klasman olduğu için daha kaliteli olabilir çünkü eniştem ve çok yakın bi aile dostumuzda var benim arabamdan her ikiside sıfır aldılar 2006 yılında ikiside çok memnunlar ve şu ana kadar hiç bi problemle karşılaşmadılar işin doğrusu beni en çok cezbeden yönü yakıtı ve donanımı o paraya alınabilecek en donanımlı ve en az yakan araba 407 (tabii 2. el için konuşuyorum ben geçen yıl 2. el aldım 30 bin tl ye)
-
Valla benim dayıoğlumda 2006 model 407 vardı, sıfır almadılar ama 2 yaşında bile yoktu araç aldıklarında, kapısı toros kapısı gibi kapanıyordu, sürekli elektronik arıza veriyordu. Tabi yakıtına, tipine diyecek yok ama bence çok temizleri hariç pejo ve citroen arabaları belli yaşdan sonra salıyorlar kendilerini, bir alman ve japon gibi dayanıklı değiller.
-
aman pejo lafını duymak bile istemiorum.. eşime aldım 308 2008 model ocağıma incir ağacı dikti, 3 milyar zararına sattım. o otomatiği ne illet bir şeymiş 30.000 de bozuldu.
-
aman pejo lafını duymak bile istemiorum.. eşime aldım 308 2008 model ocağıma incir ağacı dikti, 3 milyar zararına sattım. o otomatiği ne illet bir şeymiş 30.000 de bozuldu.
evet bende biliyorum otomatik viteslerinin baya bi problemli olduğunu amcam zamanında 406 otomatik almıştı adam edicem diye gene bi 5-6 bin para harcamıştı iyi hatırlıyorum pejo alıyorsan manual vites ve ortak geliştirilen motorlarını alıcaksın örneğin focus 308 407 ve volvo s40 ve s60 da kullanılan 1.6 110 hp lik dizel motor tabii 308 206 ve fiesta da kullanılan 1.4 68 hp lik motorda öyle