TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: becoca - Mayıs 01, 2012, 10:35:50 ÖS
-
Arkadaşlar Cuma gübü Karamürsele gitme planımız var Dayımın yanına.
Hazır oralara gitmişken Yalova oradan Bursaya falan gideyim diyorum.Sabah çıkıp aksam döneceğim. Yani vakit kısıtlı.
Yalova Bursa ve buralara yakın yerlerde gitmemi tavsiye edeceğiniz yerler var mı ?
Malum plansız gezince pek birşey anlaşılmıyor.
Önerileri bekliyorum.Bursanın kestane şekeri meşhur galiba ? İnegöl kofteyide unutmamak lazım :)
Gerçe bursa ufak bir yer değil. Gitmem gereken yerleri yazarsanız sevinirim.
Bu arada ailemle gideceğim. Aileye uygun yerler olmalı.
-
Mudanya zaten başlıca yer bitur atabilrsin
bursa içi için tarihi mekan dersen Tophane yi gezer türbeleri ziyaret edebilirsin osmanlıyı orda göreceksin
Cumalıkızık tam bir bursanın ev kültürüdür meshur kınalı kar yeri gezmeni tavsiye ederim hoş bir mekan
hayvanları seviyorsan cok eski olmayan botanik :)
Zaman ayırabilirsen inegöl köftesi yemeden gitme ama orası ters kalabilir size..
Bursaya gelmişken tek yere gezebilirim diyorsan tophanede bir osmanlı ziyareti yap ve teleferikle uladaga cık in keyıfli olur
-
iskenderi unutmayın yaw :D
-
iskender var bak doğru tophane ziyaretinde yenebilir ama sakın orginal iskender de yeme :)
-
Bursa 1 günde gezilmez ki :)
-
Valla 1 güne sığdırmaya çalışacağız.
Belli de olmaz belki bir gece konaklarım.
Büyük ihtimalle sabaha karşı 5 6 da yola koyulurum Yine 2 saatlık bir yol olur arada (Km olarak hesaplamadım) Sabah 8 aksam 8-9 a kadar görebildiğimiz kadar :)
-
Birde malum uludağ var. Hava şartları nasıl ?
Daga çıkma durumu büyük ihtimal olmaz. Şehir merkezi nasıl ? Ona göre hazırlıklı geleyim.
Şuan İstanbulda kısa kollu gezilebiliyor. Oralar daha soğuk olur herhalde ?
-
bence iskenderi ve köfteyi ye sonra kestir :D :D
-
Birde malum uludağ var. Hava şartları nasıl ?
Daga çıkma durumu büyük ihtimal olmaz. Şehir merkezi nasıl ? Ona göre hazırlıklı geleyim.
Şuan İstanbulda kısa kollu gezilebiliyor. Oralar daha soğuk olur herhalde ?
Burada da hava güneşli yanına yaz yagmuru suprizine hazırlıklı gel yagmurluk gibi kısa kol gezebilirsiniz
-
Çok teşekkür ederim İlgilendiğiniz için.
Bu cuma gelemiyorum ama önümüzdeki cuma olacak % 95 .
-
yalovada termal
izmitte kartepe seka park seka kampı
he gelmişken sapanca kırkıpnar tarafınada giçmenizi öneririm
eğer akşam 5 ten sonra olursa izmitte görüşebiliriz
-
yalovada termal
izmitte kartepe seka park seka kampı
he gelmişken sapanca kırkıpnar tarafınada giçmenizi öneririm
eğer akşam 5 ten sonra olursa izmitte görüşebiliriz
Hocam valla nasip kısmet Ailemle gideceğim için Durum ne olur bilemiyorum.Karamürselde dayım var. Size yakınsa Akşam tek kaçabilirim.