TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: albatros - Nisan 20, 2012, 01:25:54 ÖS
-
Merhaba Arkadaşlar;
2005 model ls civic imi sattım ve Uzun süredir Yeni Civic' i bekliyordum. Ve çıktıktan sonra yani ocak ayından bu yanada yeni kasa civic i izliyorum. Doğrusu beklediğim gibi çıkmadı. En azından 6 ileri vites, ve daha prestijli bir kasa bekliyordum. Ama olmadı. Aynı segmentde diğer araçlarla kıyasladım durdum aylarca. Sonunda yeniden honda almaya karar verdim.
Şimdi ise renk ve model tereddütlerim var. Elegance modele kadar bütçem yeterli. Ama bana uygun araca siz sevgili team üyelerinin karar vermesini istiyorum.
40 yaşındayım. genelde durgun ama kolay coşan bir insanım.
Evliyim, Devlet Memuruyum. İktisat Fakültesi 3. Sınıf öğrencisiyim.
Lise 3, Orta 3, İlköğretim 3 te öğrenim gören üç tane birbirinden yakışıklı oğlum var.
Hepimiz üçe gidiyoruz yani :)
Ne çok 3 yazdım :)
Bana uygun model ve renk tercihlerinizi istiyorum. Değerli fikirleriniz bekliyorum. Teşekkür ederim.
-
dostum yeni kasa civicte 6. vites olması gerekırdı dıyenlerdenım bende... >=ok
fd alacaksan elegance tan şaşma
beyaz renk benım tercıhım
-
allah bağışlasın. renk konusunda ailecek karar verirsiniz belki. çocukların hanımefendinin bir istekleri yok mu renk konusunda ? renkleri yakından görürseniz daha faydalı olur karar vermeniz konusunda sanırım.
-
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun.
Renk konusunda ben bayaz diyorum.
Sebebi benim aracım Füme. Arabayı yıkadıktan sonra Tavandan kurulamaya başlıyorum. Daha katılımının kurulaması bitmeden Tavan yine leş gibi.
Yani koyu renk aracı temiz tutamıyorsun.(Pis arabaya binmek benim canımı çok sıkar)
Beyaz Gri benzeri açık tonlar kiri çok belli etmediği için temizligi sıkıntısız oluyor.
Ayrıca MAddi sorun yoksa Elegance ...
-
gri veya beyaz yeni kasaya bence en iyi giden renk bunlar bence....
-
kesinlikle beyaz alın derim >=ok
-
honda olsun,elegance olsun,beyaz olsun,hayırlısı olsun..
-
beyaz iyidir cesaretiniz varsa buz maviside olabilir...(şahsen cesaret edemem :) )
-
gri derim ben kir belli etmiyor en kirli hali bile :)
-
Yeni civic için beyaz ve tabi ki elegance >=ok
-
ben olsam füme alırdım beyazdan sıkıldım ya eski aracım beyazdı :)
-
herkes kendi rengini yazmış.:D bende diyim o zaman melek gibi bir beyazz honda yakışır.hem bakımı rahat hem albenisi yüksek :D premium olsun bizim olsun :D ama elegance istiyodum üretimi bitmişti içimde uktedir o yüzden premium dedim yoksa tabiki elegance :D
-
teşekkürler arkadaşlar, beyaz açık ara önde gidiyor.
Eşim gri,
Büyük oğlum füme,
Ortanca oğlum gri,
En küçük ise siyah istiyor,
Benim rengim ise beyaz veya gri.
Bakalım kim daha çok istiyor hondayı....
-
Aman hocam siyahmi sakin ama sakin elinde bezle gezersin. :) beyaz...tabi aile uyelerinizin fikirlerini de degerlendirmek gerekir.temiz beyaz bulsam yarin satarim arabayi :) saka tabi siyah ta cok tehlikeli..
-
arabanın kaporasını yatırdım dostlarım. forumun fikirleri etkili oldu beyaz elegance olacak. artı olarak serviste boya koruma. kaput koruma ve ön cam hariç film yapılacak bende okey dedim ama özellikle film konusunda tereddütlerim var, bilgi verirseniz sevinirim. (gereklimi, filmin sakıncaları varmı) bide araç tesliminde nelere dikkat etmeliyim. Teşekkürler.
-
beyaz akıllı sonuç olmuş , cam filmine gelince güvenlik paketi gibi bişey incelersen formu bulursun hayırlı olsun bendede beyaz var bi yıka 1-2 ay yıkamaya gerek yok valla ayda 1 anca yıkatıyorum yada keyfim olursa yıkıyorum BEYAZ MELEK ...
-
FD6 Lacivert-Siyah-Bej-Füme ve Beyaz araçlarım oldu bugüne kadar
"Beyazı Hala satmadım"
O derece yani:)
-
sahibinden de dikkat ettiniz mi 4 5 araç var 2012 model yeni kasa honda civic km leri 1000 en fazlası 3000 yapmış ikinci elden satılık sanırım hayal kırıklığına uğradılar yada çok şey beklediler umdukları gibi çıkmadı bence düşünülmesi gereken ilginç bi durum
-
bencede beyaz...yorum biraz geç kalmış ama olsun-dayanamadım yazdım.bende gri var otomatik premium.yine sıfır alacak olursam beyaz ve elegance olurdu kesinlikle.
aracınızı hayırlı günlerde kullanın.
-
nihayet yeni hondama kavuştum arkadaşlar. ilk izlenimlerim olumlu. ancak 150 km üstü hızlanmalarda sanki biraz gezdim yolda. 1000 bakımında bi baktırıcam. sürüşten çok keyif aldım doğrusu.
-
nihayet yeni hondama kavuştum arkadaşlar. ilk izlenimlerim olumlu. ancak 150 km üstü hızlanmalarda sanki biraz gezdim yolda. 1000 bakımında bi baktırıcam. sürüşten çok keyif aldım doğrusu.
Lastik havalarına baktınız mı ?
Tır ustunde sekmesin diye aşırı basarlar ( 32 olması gerekiyorsa 45 falan basarlar.)
Bu arada resimlerini bekliyoruz aracın .