TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Honda Hakkında => Konuyu başlatan: hakko modelistlik - Nisan 19, 2012, 10:40:23 ÖS
-
http://www.arabam.com/haber/Otomobille-Yasam-Yeni-modeller-listelere-girdi/Detay-295010
-
Honda bu her türlü gider :))
-
yeni civice yapılan yorumlar yerini buluyor, genele hitab ediyor yeni civic herkes hem fikirdi bu konuda. Dizel olsaydı demekki başı çekerdi....
-
ilk çıktığında görünümü baya bi eleştirilimişti demek ki gün geçtikce benimseniyo yada Honda ismi sattırıyo
-
reklamın etkisi görülmüş bide dediğiniz gibi dizel seceneği olsa demek ki daha üst sıralara rahat gelecek
-
yani bence başarılı bir araç, şu an kendi sınıfı için gerekli tüm iç donanımı karşılıyor, ayrıca dizeli olmadan en çok satan listesine girmesi bile aslında araca duyulan güvenin bir göstergesidir, söylendiği gibi bir de dizeli olsa başı çeker rahatlıkla, tabi şimdi lansman heyecanı da satışları biraz yükseltmekte, birkaç aya taşlar yerine oturur, ama donanım konusunda geri kalmadı bu sefer, o gerçekten hoş bir olay :)
-
donanım satıyor. fiyat/donanım olarak C sınıfındaki diğer araçlardan üstündü. fiyatlar yükseldikçe satışlarda azalır bana göre. civic civictir ama fd6 daki başarıyı asla yakalayamaz.
-
beni m anlamadığım linea nasıl oluyoda C sınıfı oluyor
-
4560 / 1728 / 1494 ölçülerinde olduğu için C sınıfı oluyor :)
-
4560 / 1728 / 1494 ölçülerinde olduğu için C sınıfı oluyor :)
çünkü linea hiç bi şekilde c sınıfı olamaz ııımm
-
6. vites koysalar vede arka kısmını duzeltırlerse almayı dusundugum bır arac...
haa bırde fd6 nın cantını sök yeni kasaya koy daha gozel olur bence..
yenı kasanın cantı kotuuu <783^2
-
2 Günde 4 tane yeni civic gördüm.
3 beyaz 1 siyah :) (Beylikdüzü Avcılar Civarında)
Sonuçta her şey bir kenara bırakılıp Sadece ve sadece Motor + Şanjuman için Alınır bu araç.
Al Sıkılmazsan ölene kadar bin :)
-
aynen öyle civicin geçmişteki kredisi çok büyük bunuda hak eden bir araç sahibiyle arası daima iyi olan bir araç...
-
Sahibinden.com'da çok sayıda 2. el FB7 ilanı mevcut, acaba araçlar tutmadı mı? Yoksa satış çok yapıldı ve artık piyasada döngüsü mü başladı pek anlamış değilim.
-
Ben fb 7 ye hayatta o kadar para vermem gider 2.el 2010 -2012 arası fd 6 alırım aradaki farkla da aksesuar -müzik sistemi filan yaparım....
-
Ben fb 7 ye hayatta o kadar para vermem gider 2.el 2010 -2012 arası fd 6 alırım aradaki farkla da aksesuar -müzik sistemi filan yaparım....
hangi fark arada fiyat farkı yok denecek kadar az 45-46bine fd7 veriyolar millet fd6'ya neredeyse aynı fiyatı çekiyo
-
fd6 başarısını yakalayamaz diyen arkadaşlar bence yanılıyor.Daha araç çıkalı ne kadar oldu ki en çok satanlar listesine girmiş bile.Bunun yanı sıra 01-06 ve 07-12 civic araçları hep beş yıl aynı kasa kalıyor bu araçda büyük ihtimalle en az 2016 ya kadar kasa değiştirmeyecek,bence fd6 gibi çok satan bir araç olacak buda,hele ki başarılı bir makyajla...
-
fd6 başarısını yakalayamaz diyen arkadaşlar bence yanılıyor.Daha araç çıkalı ne kadar oldu ki en çok satanlar listesine girmiş bile.Bunun yanı sıra 01-06 ve 07-12 civic araçları hep beş yıl aynı kasa kalıyor bu araçda büyük ihtimalle en az 2016 ya kadar kasa değiştirmeyecek,bence fd6 gibi çok satan bir araç olacak buda,hele ki başarılı bir makyajla...
Bu dedikleriniz sedan için biraz zor görünmekle beraber, hondanın mayıs ayında çıkacağını duyurduğu HB kasa gerçekten sallayabilir pazarı
-
aynen katılıyorum.bugün servise gittim parça sormak için test aracını gördüm inceden oynamışlar mugen olmayabilir detaylı bakamadım ama tampon ekleri marşbel navigasyon vs.bide beyaz olunca daha bi albenili geldi o araca yay koydunmu iş biter.
-
Arkadaşlar bende 92 1.5 ex - 97 1.4is hb ve 2000 1.6 ies den sonra 2012 elegance civic imi aldım araç gerçekten başarılı bana göre herkesin yorumu farklı olabilir ama gerçekten kullanımı çok rahat konforlu ve zevkli bir araç ben aracı almaya pazarlık yaparken 3 kişi daha aldı aynı gün içinde ve kasko işlemlerimi hallettirirken 2 saat orada kaldım 2 kişi daha aldı gerçekten şaşırdım bu kadar satmasını beklemiyordum
-
HONDA HAYAT ONDA
-
ben demiştim çok satıcak diyeehttp://www.autoshow.com.tr/hondadan-rekor-uretim-ve-satis-HaberDetay/4019.aspx
-
Honda’dan rekor üretim ve satış
Dünya genelinde gerçekleştirdiği tüm zamanların en yüksek üretim ve satış rakamları ile Honda 2012 yılında yeni bir rekora imza attı.
-
Nereye satmışlar bu kadar arabayı bizim burada bir elin parmakları kadar anca...Ama fd6 kum gibi...
-
izmirde kum gibi fb7 var
-
ben honda fabrikasında çalışıyorum lpg li modelden sonra biraz kıpırdanma var ama beklentilerin çok çok altında satışlar
-
totalde türkiye 13.788 adet satmış zaten türkiye hedef üretim rakamı buydu)http://odd.org.tr/folders/2837/categorial1docs/546/2012%20Total%20RS.pdf
-
totalde türkiye 13.788 adet satmış zaten türkiye hedef üretim rakamı buydu)http://odd.org.tr/folders/2837/categorial1docs/546/2012%20Total%20RS.pdf
Türkiye hedefinin bu olduğunu nerden biliyosunuz???
-
fd6 alıcağım sıralar 1 sene yeni kasayı bekledim takipteydim gazetede honda türkiyenin pazarlama müdürünün yarım sayfa röpörtajında okumuştum ayrıca benzinli şahıs arabası dizeli yok rentcarı yok şirket aracı yok ne kadar satıcakki civiğin satıcağı rakamlar bu değerlerde olur
-
ben honda fabrikasında çalışıyorum lpg li modelden sonra biraz kıpırdanma var ama beklentilerin çok çok altında satışlar
yeni kasa yada fb7 nin makyajlısı diyim haziran gibi çıkacak diyorlar ne kadar doğru ?
-
yeni kasa yada fb7 nin makyajlısı diyim haziran gibi çıkacak diyorlar ne kadar doğru ?
şu an arabistan pazarı için çalışmalar var henüz makyaj için bir belirgin bir şey yok
-
ömer bizi bilgilendirmeyi unutma
-
ömer bizi bilgilendirmeyi unutma
tamam toprağım haberim olduğunda haberiniz olucak :)
-
(http://img839.imageshack.us/img839/2757/f62ba1d73b7e419fb13be56.jpg)
-
Arkadaslar fd6 da ilk ciktiginda bu ne bicimsiz araba diyenler cok oldu. Fakat sonra durum degisti. Bir gunde 8 10 tane arac satan kucuk bayiler var. Fb7 de ayni olacak ilerde muhtemelen.
-
bugün bizde bordo civic elegance aldık.. donanım olarak bayagı dolu bence.. 6 yıl garanti vermesi de baslı basına bizi kazanmaya yetti zaten.. araclarına ne kadar guvendıklerını gösteriyo hondanın..
-
bugün bizde bordo civic elegance aldık.. donanım olarak bayagı dolu bence.. 6 yıl garanti vermesi de baslı basına bizi kazanmaya yetti zaten.. araclarına ne kadar guvendıklerını gösteriyo hondanın..
6 yıl garantı 3 yıldan sonra motor ve sanzumanı kapsıyor dıyerleri garanti dışı kalıyor.daha once fd6 sahıbıydık bır cok ozellık eklenmıs ve ızolasyon cok gelısmıs.ama yol tutusu bana samımı gelmedı.fd6 da sıkıntı olan tur olayıda bıraz daha gelişmiş dıreksıyon sertlıyı yumusamıs frenler olması gerektıyı gıbı olmus..lpg cıkıslı olucak araclara bence patlamayan lasatık konulmalı kanımca.eyer bu arac istenilen satıs kotasını elde etse ıdı fıatları aynı tutmazlardı park sensoru elektrıklı katlanır ayna 2013 lerde sdandart sunulmuyo malesef.ama 2012 lerde sdandart ıdı 50.tlye elegance alabılmek mumkun.makyajlandında fd6 gıbı premıum ve elegance arasında sunroof farkı oluca kesın.arkası ıcın veya omden gorunus ıcın cok bı fark olurmu tabıkı muamma.ama gecmıse bugune baktımızda vtecten beri far sis stoplardan baska bı deyısıklık yapılmadı bence fd7 de bu deyısmeyecek.
-
fb7 benimde ilk bakışta hoşuma gitmemişti geçen fd6 ile giderken beyaz basık bir fb7 gördüm ve içim gitmedi değil. Dizeli olsa fiyatı uygun olsa peynir ekmek statüsü olur diyorduk ama hb fiyatlarını gördükten sonra zor görünüyor.
-
mesleğim deri mont tasarımcısıyım ve kalıplarını çıkarıyom
yeni modeli ve trendi piyasaya sürmek göründüğü gibi kolay olmuyo sonradan gözler alışıyo
heleki başarılı bir tasarımın üstüne yeni tasarım çıkarmak hiç kolay iş değil
hedef bir ürünü tasarlarken ticari boyutu ön plandadır genel tüm kesime beğendirmek önemlidir
-
fb7 makyajlısı ne zaman gelecek, sedan dizel almayı düşünüyorum, chıplemeye çok uygun olduğu şeklinde yorumlar okudum.
-
dizel motoru öncelikle sedana değilde crv ye takacaklar.
-
Honda bu yanii...
-
YAKIT GÖSTERGESİ DEĞİŞİM MODÜLÜ SATIŞI BAŞLAMIŞTIR SİPARIŞ VE BİLGİ İÇİN 0507 928 06 21 nolu TELEFONDA. SİPARİŞ VE BİLGİ ALABİLSİNİZ SAYGILAR SELAMLAR http://youtu.be/k2FVfdrfrQg
Facebook :YGDM. Wep adresi : www.yakitmodulu.com
-
Mrb arkadaşlar 2015 model civic eco aracım var araç daha 6000 de olmasına rağmen 1.5 litre yağ eksiltti bunun üzerine servise başvurduk ve servis aracı incelemeye aldı incelemenin ardından gebze fabrikadan servise bizzat fabrikanın ustası gönderildi arızanın silindir üst kapağının valf keçesinde olduğu söylendi ve değişim işlemi yapacaklarını söylediler servise gittiğimde komple motorun araçtan indirildiğini gördüm ve şok oldum sizce sıfır bir araba böyle birşeyin olması nı nasıl karşılamalıyım hukuki yola başvurmalımıyım
-
Eğer motoru degistiriyorlarsa sorun yok yada para almadan tamir ediliyorsa