TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: _OzGuR_ - Mart 29, 2012, 11:19:06 ÖS

Başlık: amazon&ebay dan alışveriş yapanlar yardım...
Gönderen: _OzGuR_ - Mart 29, 2012, 11:19:06 ÖS
amazon dan meguiars ın setini almak istiyorum 40$ ürün fiyatı free Shipping yazıyor hiçbir kargo ücreti çıkmıyor ebay dada aynı ürün free shipping yazıyor ama türkiye adresi seçtiğimde 49$ kargo ücreti çıkarıyor.bu olayda amazondaki free ship ürünü alıp ürünün geldiğinde kargo ücreti çıkarma ihtimalleri varmı çünkü sitede kargo ücreti gözükmüyor.ürünler cila wax olduğu için gümrüğe takılma ihtimali varmıdır
Başlık: Ynt: amazon&ebay dan alışveriş yapanlar yardım...
Gönderen: VTEC - Mart 30, 2012, 08:05:11 ÖÖ
çıkmaz sanmıyorum

ebaydan de almak ıstersen satıcı ıle gorus tr ye gonderırmı sor

free shıpıng yapabılır onlarda ama free shıppınglerde uzun surebılıyor ve trackıng number yok yanı urun nerede takıp edemıyorsun ;)
Gönderen: oguzhanbekar - Mart 30, 2012, 08:22:40 ÖÖ
bildiğim kadarı ile,free shipping yaptığı ülkeleri ve bölgeleri orda not olarak belirtiyor,türkiyeyi seçtiğin zaman kargo dahiline sokuyor ise,kargo elinize ulaştığı zaman sizden orda belirtildiği tutarı isteyeceklerdir.. free shipping yaptığı ülkelere sadece ücretsiz kargo olanağı sağlıyorlardır..
ilanı görebilirsek daha sağlıklı yardımcı oluruz.
Gönderen: _OzGuR_ - Mart 30, 2012, 04:24:29 ÖS
http://www.amazon.com/gp/product/B0012ZEZ8A/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER
bu mesela