TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: suby - Mart 29, 2012, 08:07:05 ÖÖ
-
arkadaşlar gereklı olan ımza adedı 100.000..
T.C. Enerji Bakanlığı, T.C. Maliye Bakanlığı
Şehir / Kategori : Türkiye Geneli/Ekonomi
Başlangıç: 21.03.2012 Bitiş: 31.12.2012
http://imzakampanyam.com/kampanya_detay.php?u=akaryakittaki-vergiler-dusurulerek-benzin-fiyatlarin-ucuzlamasini-istiyoruz#.TwmyNTct-eU.facebook
-
arkadaşlar uygulayan oldumu.buda yeni abzürt şeylerden biri olmasın.sürekli maillerimize spam gelmesin.eğer imzalayan ve bir sorun yaşamayan varsa bizde imzalayalım
yanlız dikkatimi çekti gerekli imza 100,000 ama imzalayan 1369 bunlarında 628 i istanbulda..millet şikayetçi falan değil demekki bu zamlardan
atıyorum 1,000 adet mail hesabı alıp adımı ali veli hasan hüseyin yapıp imzalayabiliyormuyum???
başka türlü mümkün değil 100,000 olması baksanıza sonuçlara
-
imzaladım....
-
imzaladım face me de gönderdim de bu ... sene dolmaz :)
-
yk spam falan deıl..
-
İmzaladım. Bizim Dacia forumuna da konuyu açıp Yaymaya devam Ayrıca Facedeki sayfa sahiplerine de bunu bildirmek laızm.Onlar aracılığıyla yayılır. Lütfen sizlerde Facede takıp ettiğiniz sayfaların sahiplerini bildirin.
-
dıp not: arkadaşlar maıl'ınızden onaylamı unutmayın ımzanızı..
-
Valla Facede takip ettiğim bütün sayfa yöneticilerine tek tek yazdım :)
3 5 Sayfada paylaşılsa yeter. Zaten onlar hep birbirinden koplaya yapıştır yapıyor.
Facede yayılırsa 100 000 e çok kolay ulaşılır.
-
bende imzaladım arkadaşlar inşallah spam filan değildir ama sanmıyorum :)
bu linki bilmeyenler vardır ondan imza sayısı az elimizden geldiğince bu linki heryere yaymamız gerek :)
-
arkadaşlar bende imzaladım fakat 100K kişiyede ulaşsak şahsen benim en ufak bir umudum yok,
Alman balıkçılar motorin zammını protesto edip 2 gün yakıt almamışlardı, hükümet hemen zamını geri çekmişti,
yanlış hatırlamıyorsam 2 kezde Türkiye'de yapıldı bu protesto, yaklaşık 1 hafta önceden tarih belirlenip o gün akaryakıt alınmaması kararı alındı ama akşam haberlerde gördüğümüz hiç bir değişikliğin olmadığı, vatandaşların bireysel düşünüp bir benim akaryakıt almamamla ne değişecek felsefesi üzerine hiç bir olumlu sonuç alınamamıştı, bu imza kampanyasını da benzer görüyorum... umarım bir işe yararda ben mahçup olmaya razıyım.
-
Facebook ta sayfa sahıplerıne mesaj attım.
112 Acil Mizah
GÜNAYDIN GECE....
Sayfalarının sahipleri Paylaşım yaparak destek olacaklar.
Yaklaşık 25 sayfaya mesaj yolladım. Geri dönüş ikisinden oldu...
Lütfen sizlerde Face de takip ettiğiniz sayfa Yöneticilerine mesaj yoluyla ulaşın...
Facenin yaygınlığı malum. Ne kadar insan katılırsa o kadar iyi olur ...
-
Konuyu aşağılara düşürmeyelim. Güncel tutalım ki katılım daha fazla olsun ...
-
Pek bir umudum yok ama inşallah işe yarar..
Akşama face sayfalarında ve online oynadığım oyun sitelerinde paylaşım yapacağım..
-
Bir umut. Bakarsın işe yarar. İmzalamak 2 3 dk almıyor.
-
bunlar boş işler. Bi ara hatırlıyorum adamlar gerçekten imzaladıkları kaç metre kağıdı meclisin bahçesine bıraktılar. Üzerine bide sopa yiyorlardı. 100.000. değil 100 milyon imza toplansa dinleyen kim. Zaten hepsi ne yaptıklarının farkında....