TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: GÖKHAN066 - Mart 22, 2012, 04:39:14 ÖS

Başlık: Navigasyon çalındı..
Gönderen: GÖKHAN066 - Mart 22, 2012, 04:39:14 ÖS
Arkadaslar bugun aracamın camı patlatılarak içindeki navigasyon cihazı çalınmıs bulmak gibi bir ümidim yok ama cep telefonları gibi kapattırma şansımız varmı ?
Başlık: Ynt: Navigasyon çalındı..
Gönderen: Carismatiq - Mart 22, 2012, 04:42:44 ÖS

Çok geçmiş olsun.. Navigasyon özelliklerinde bahsettiğiniz kapatma özelliği yoksa ki olacağını sanmıyorum yapabileceğiniz bir şey yok yani..Kaskonuz var ise ve poliçenizde cihaz teminatta ise zararınızı kaskonuz karşılar.
Gönderen: piscocuk - Mart 22, 2012, 04:43:57 ÖS
çok geçmiş olsun.ne kansız insanlar var arkadaş..aracı sabah o halde görmek kadar kötü bişi yok..
Gönderen: GÖKHAN066 - Mart 22, 2012, 04:56:30 ÖS
tşk ediyorum aracım kaskolu fakat navigasyon cihazını yeni almıstım o yüzden kaskoda gözükmüyor cihaz gitti ona yapacak bişey yok galiba ama bari kullanım dışı bırakabilseydim
Gönderen: piscocuk - Mart 22, 2012, 04:59:32 ÖS
aracınızın orjinal teybini verecekler size..tabi oda olmadığı için kaskonun anlaşmalı olduğu bir teypçiye gönderip oradan aracın orjinal teyp fiyatı kadar bir teyp almanızı isteyecekler atıyorum 1500 TL gibi..siz o firma ile anlaşıp yine navigasyonlu bir cihaz taktırabilirsiniz aracınıza
Gönderen: Tekos - Mart 22, 2012, 05:34:51 ÖS
Malesef Hocam geçmiş olsun bence kapattırmak için boşuna hiç uğraşmayın,sadece güncellemesi kapatılır,yoksa çalan kişi navi'yi istediği şekilde kullanır.
Gönderen: luke skywalker - Mart 22, 2012, 05:55:53 ÖS
Geçmiş olsun,dert etmeye değmez,cana geleceğine mala gelsin.
Hırsızı yakalayıp polise versen 4-5 ay yatıp çıkardı inan.Dövsen sen de yatarsın.
Yani en iyisi mala gelmiş can yerine.
Öyle birşey ki adam mahkemede''açtım,parasız işsizim diyor iş bulamadım diyor ve çaldım'' diyor o kadar hafifletici indirim alıyor ki.
Gönderen: GÖKHAN066 - Mart 22, 2012, 06:29:22 ÖS
demekki artık daha dikkatli olmak gerekiyo ayrıca dediğiniz gibi cana gelecegine mala gelsin navigasyona degilde arabaya bi hasar yada baska bişey olsa bu daha çok can sıkardı buna şükür diyelim
Gönderen: piscocuk - Mart 22, 2012, 08:25:50 ÖS
Geçmiş olsun,dert etmeye değmez,cana geleceğine mala gelsin.
Hırsızı yakalayıp polise versen 4-5 ay yatıp çıkardı inan.Dövsen sen de yatarsın.
Yani en iyisi mala gelmiş can yerine.
Öyle birşey ki adam mahkemede''açtım,parasız işsizim diyor iş bulamadım diyor ve çaldım'' diyor o kadar hafifletici indirim alıyor ki.

4-5 ay :) karakolun arka kapısından çıkar gider siz ifade verirken..yani sizden önce olay mahalinden uzaklaşırlar :)
Gönderen: CAGLAR28 - Mart 22, 2012, 09:30:24 ÖS
geçen karakoldaydım bu benim trafikte olan olaylar için.adamlar konuşuyo polisler hırsızlığın hiçbi suçu yok ki adamlar da yapıyor diyor.ülkemizde hiçbi suçun ağırlığı yok bu yüzden millet devam ediyor. aracınızda hiçbi değerli eşyaları bırakmayın bana kalırsa adam geçen arabasını kapıya bırakıyor kilitliyor burda eve çıkıyor eşini çocuklarını almaya kapıya iniyor cam patlak cüzdan telefonlar gitmiş.5 10 dk lık olay.
Gönderen: faw13 - Mart 22, 2012, 10:42:07 ÖS
geçen karakoldaydım bu benim trafikte olan olaylar için.adamlar konuşuyo polisler hırsızlığın hiçbi suçu yok ki adamlar da yapıyor diyor.ülkemizde hiçbi suçun ağırlığı yok bu yüzden millet devam ediyor. aracınızda hiçbi değerli eşyaları bırakmayın bana kalırsa adam geçen arabasını kapıya bırakıyor kilitliyor burda eve çıkıyor eşini çocuklarını almaya kapıya iniyor cam patlak cüzdan telefonlar gitmiş.5 10 dk lık olay.

bir akrabam arabasından inip daha görüş mesafesinden çıkmadan camını patlatıp diz üstü bilgisayarını çalmışlardı, 5-10 dakika da motoru söker götürür adamlar
Gönderen: luke skywalker - Mart 23, 2012, 02:12:11 ÖS
Bir eğitimci ve bir insan olarak dilim varmıyor ama galiba karakola götürmeden önce güzel bir Osmanlı tokadı çekmek gerekecek.