TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: SelintiGazer - Mart 20, 2012, 10:47:20 ÖS

Başlık: 1.6iesler aldı başını gidiyor
Gönderen: SelintiGazer - Mart 20, 2012, 10:47:20 ÖS
Arkadaşlar 1.6ies arıyorum fakat rakamları gördükçe soğudum arabadan. 11-12 yaşındaki arabanın 20.oootl ve üzeri olması normal mi? Hoş 20 bile fazla geliyor bana ben mi yanlış biliyorum bi aydınlatın beni  :ağlaa

Örnk: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-arayanlar-iste-size-orjinal-78662431/detay#
Başlık: Ynt: 1.6iesler aldı başını gidiyor
Gönderen: exceLLency - Mart 20, 2012, 10:51:18 ÖS
Bu aracta boya yoksa ben hic bir şey demiyorum.he boya gereken yerler cogalinca komple kaplama yapmistir o zaman boyasiz oluyor dogru...hocam bu kasanin hastasi cok ama fiyat fazla ustune uc bes koy 2005 al bu nedir ya
Gönderen: krmcn - Mart 20, 2012, 10:51:37 ÖS
yok hocam millet şişiriyo fiyatları genelde de bu işe sebeb olanlarda galericiler... en güzeli paranı koycan cebine gidicen arabanın başında pazarlığını yapıcan... 22tl yazıyosa 19tl yi uzatıcan al hayrını gör diycen :D
Gönderen: krmcn - Mart 20, 2012, 10:53:57 ÖS
bu arada bu arabaya bu fiyatı yazmışsa bende benim fakiri 30bin lira yazayım harbiden bu nedir yaaa
Gönderen: SelintiGazer - Mart 20, 2012, 10:58:04 ÖS
valla sağolun kardeşlerim öncelikle, anında cevap yazdığınız için. Yav bende anlayamadım ki piyasayı. Uçurum farkı var kafam allak bullak oldu. Hayır yani bu arabanın en temizin ederi ne kadar eder ki. diyelim 140binde km değişeni yok güvenlik paketli 2000 model bide lokal boyası olsun bu aracın ederi ne olur? zaten bu yaşta hiç boyanmamış diyorsa yalandır. Vallahi bir kaç gündür çok sinir oldum millete. Bide expertz raporuna güven olur mu? arabayı tam anlamıyla nerede kontrol ettirebilirim?
Gönderen: SelintiGazer - Mart 20, 2012, 11:00:59 ÖS
vallahi manyak millet kardeşim asıldıkça asılıyorlar rakamları yukarı
Gönderen: krmcn - Mart 20, 2012, 11:03:18 ÖS
hocam ustanı alıp gidicen ya da aracı alıp iyi bir ustaya göstericeksin hatta servise sokucaksın ki motoru bilgisayara bağlayıp motorun ne durumda olduğunu falan öğrenirsin.. bu arada 2000 model arabanın 70bin km de olması beni huylandırır...benim bi albea vardı 2007 model 210bin km de idi ama canavar gibiydi :) şimdi 2000 model arabanın bu km lerde olmasına pek inanasım gelmiyor... ayrıca boya da var gibi duruyor.. aman kardeş dikkatli ol derim.. musluman uyanık olcak ;)
Gönderen: SelintiGazer - Mart 20, 2012, 11:08:36 ÖS
vallahi hiçte anlamam arabadan artık acele etmeden iyice bi araştırarak bakmak lazım bu devirde güven + ahlak kalmamış.
Gönderen: kayaci26 - Mart 21, 2012, 08:22:47 ÖÖ
ies ler aldı başını gidiyor haklısınız belki ama... ya diğerleri yerinde mi sayıyor...

Gönderen: onur1980 - Mart 21, 2012, 09:11:43 ÖÖ
bende geçen yaz aldım yatırımlık :) bu gidişle 10 sene daha kullanıp satar köşeyi dönerim :)
Gönderen: alfaus007 - Mart 21, 2012, 09:15:44 ÖÖ
kıbrısta 12 13 milyar en fazla 14 milyar :)
Gönderen: YUNUS MERİÇ - Mart 21, 2012, 09:19:53 ÖÖ
Arkadaşlar aman diyim iyii bakın dikkat edin gecen ben buldum bitane araç komple hasarlı cıktı ve dahası var adam araça ek yapmış on taraf bej renk arkası laciver sağlam bi şekilde heryere baktırın gerekirse 10 tane usta baksın... sağlam ve temiz 1,6 ies sayılı artık memlekette..
Gönderen: piscocuk - Mart 21, 2012, 10:44:32 ÖÖ
biri bende :))
Gönderen: kayaci26 - Mart 21, 2012, 11:37:43 ÖÖ

+5500 

koçum benim . . .
Gönderen: YUNUS MERİÇ - Mart 21, 2012, 12:06:39 ÖS

emre anlaşalım senin arabaya bi orta yol buluruz:)))
Gönderen: piscocuk - Mart 21, 2012, 12:20:41 ÖS

valla dün muayeneyede girdik..son susturucumun değişmesi gerekiyormuş eksoz emisyon değerleri 0,03 ile 1,00 arası olamıymış benimki 1,11 çıktı buda ağır kusurmuş kaldım :) cumartesi onuda halledip 2 sene lpg ruhsata işlenmiş vaziyette tüvlü kral benim :)
Gönderen: YUNUS MERİÇ - Mart 21, 2012, 12:23:51 ÖS

valla dün muayeneyede girdik..son susturucumun değişmesi gerekiyormuş eksoz emisyon değerleri 0,03 ile 1,00 arası olamıymış benimki 1,11 çıktı buda ağır kusurmuş kaldım :) cumartesi onuda halledip 2 sene lpg ruhsata işlenmiş vaziyette tüvlü kral benim :)

2 yıl binicen yani??
Gönderen: piscocuk - Mart 21, 2012, 12:29:15 ÖS

2 yıl binicen yani??

mümkün değil..yani bana kalsa ben 2 aya kalmaz satarım ama hatuna aldım aracı..o kullanıyor bu yüzden yazdan sonra bende bir araç alıcam kendime.he yok extra masraf olmasın falan diyip yine tek araba devam edersek kesin bu sene satarım :)
Gönderen: YUNUS MERİÇ - Mart 21, 2012, 12:48:46 ÖS

2 yıl binicen yani??

mümkün değil..yani bana kalsa ben 2 aya kalmaz satarım ama hatuna aldım aracı..o kullanıyor bu yüzden yazdan sonra bende bir araç alıcam kendime.he yok extra masraf olmasın falan diyip yine tek araba devam edersek kesin bu sene satarım :)

aldığın araç 2 bayram görmüyoda ondan sordum binicenmi diye:) heheh
Gönderen: piscocuk - Mart 21, 2012, 01:06:53 ÖS

2 yıl binicen yani??

aldığın araç 2 bayram görmüyoda ondan sordum binicenmi diye:) heheh

rahat duramıyorum ki..al şimdi pendikte brock jant buldum.siteden mustada ön lip ve arka çıta getiriyor onları alıcam.e şimdi araca hatun biniyo bişi yapamıyorum..yani bana bir araba şart :) hazır 5k varken EP2 mi alsam diyorum :)
Gönderen: CAGLAR28 - Mart 21, 2012, 01:15:01 ÖS
çok fazla arttı ben de baktım bikaç gün önce cidden uçmuş
Gönderen: selamoglu38 - Mart 21, 2012, 03:04:35 ÖS
hocam eğer düşünürseniz bu araç dersanede benim yanımda çalışan bi arkadaşın aracı, ço temizzz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-beyaz-melekkkk-62444649/detay
Gönderen: SelintiGazer - Mart 21, 2012, 04:32:12 ÖS
hocam güvenlik paket ve klima olmayan arabalara bakmıyorum çünkü ailemde kullanacağı için direk eliyorum onları. araç güzel fakat o para yine fazla. bence tabi, ne abs ne klima ne hava yastığı var üstelik 170binde gerçi kilometre sorun değil ama o fiyat ona fazla.
Gönderen: social - Mart 21, 2012, 04:39:35 ÖS
hocam güvenlik paket ve klima olmayan arabalara bakmıyorum çünkü ailemde kullanacağı için direk eliyorum onları. araç güzel fakat o para yine fazla. bence tabi, ne abs ne klima ne hava yastığı var üstelik 170binde gerçi kilometre sorun değil ama o fiyat ona fazla.
2000 model 1.6ies o araç yoksa benmi yanlış görüyorum,
ABS ve Klima var o araçta.GP yok sadece,Fiyatın fazla oldugu konusunda hemfikirim.O araç yüksek piyasada 17500 den 1 kuruş fazla etmez
Gönderen: social - Mart 21, 2012, 04:48:53 ÖS
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-doktor-oto-dan-civic-1-6-ies-guvenlik-paketli-78557416/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-1-6-ies-full-guvenlik-paketli-lpg-65394012/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acil-civic-76473328/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-cok-temiz-hondaaa-hayat-onda-76974293/detay

Neden bu gibi ilanlara bakmıyorsunuz fiyat ucuz oluncada insan kıllanıyor degişmi.Ben aracımı almadan once gp li buldum 17bıne çagırdım geldı 1 çamurluk degişik sozde.Lakin araç pert kayıtlı çıktı
Gönderen: SelintiGazer - Mart 21, 2012, 04:49:54 ÖS
direksiyona baktım direk hava yastığı yok diye abs ile klimayıda iptal ettim kafadan. doğrudur hocam ama yinede aşırı. O konuda bana katıldığına sevindim çünkü ben araç ararken fiyat aralığı 15-18bin yapıyorum diğerleriyle uğraşmıyorum bile çünkü bir insan 12-13 yaşındaki bir arabaya 19-20bin tl fiyat koyuyorsa ya delidir yada polis dürtmüştür. Lütfen yanlış anlama bu lafımı çoğunuz yaşca bende büyüksünüz ama durum bu. full boyalı arabalar 15-16bine satıyorlar çok ilginç.
Gönderen: SelintiGazer - Mart 21, 2012, 04:51:03 ÖS
oradaki bütün ilanlara baktım tüm 1.6 ies ve 1.4is lere hocam.
Gönderen: SelintiGazer - Mart 21, 2012, 04:52:52 ÖS
verdiğin araçların ya değişeni var yada boyalı. tavan hariç boyalı demiş mesela. hocam hepsine baktım ben oradakilerin sayılı yani temiz araç onlarda uçmuş. zaten abs klima hava yastığı olmayanı direk eliyorum. ailemde kullanacak çünkü.
Gönderen: social - Mart 21, 2012, 04:54:17 ÖS
Hatta yukarıdaki mesajımda geçen araç bu adam pert aracı millete sokacak
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-honda-civic-65332008/detay
birde bılmıyormuş gibi davranmıyorlar mı yazıklar olsun
Gönderen: piscocuk - Mart 21, 2012, 04:55:41 ÖS
direksiyona baktım direk hava yastığı yok diye abs ile klimayıda iptal ettim kafadan. doğrudur hocam ama yinede aşırı. O konuda bana katıldığına sevindim çünkü ben araç ararken fiyat aralığı 15-18bin yapıyorum diğerleriyle uğraşmıyorum bile çünkü bir insan 12-13 yaşındaki bir arabaya 19-20bin tl fiyat koyuyorsa ya delidir yada polis dürtmüştür. Lütfen yanlış anlama bu lafımı çoğunuz yaşca bende büyüksünüz ama durum bu. full boyalı arabalar 15-16bine satıyorlar çok ilginç.

bak güzel kardeşim.herkez malına istediği fiyatı biçer isteyen alır istemeyen almaz..sen lafı sokuyorsun sonra kimse yanlış anlamasın diyorsun..sen benim aracımı gördünmü..hiç bindinmi kullandınmı ne özelliği ne hatası var biliyormusun???
bak çok atar yapıyorsun yanlış yapıyorsun.seni daha öncede tatlı dille uyardım burası klavye vadisi değil dürtme mürtme hoş olmuyor..bak lütfen diyorum birdaha böyle yorum yapma yoksa bende artık senin tarzında sana cevap vereceğim
Gönderen: social - Mart 21, 2012, 04:58:34 ÖS
10 kusur yaşında araç alırken etek altı boyaya çok takılmamak gerekıyor 2 ay once aldım ben 2000 model bir civic
oncesınde 4 yıldır kullandıgımız 2005 jazz vardı
onun oncesınde 2006 civic--->2004 civic ve 2003civic vardı.Emin ol hepsınde ufak tefen degişen ve boya vardı.Eger biniciysen şase haricini çok takmayacaksın.Birde şans meselesi arkadaş 3 gun once 2012 aldı dun ışıklarda dururken kamyonun bırı yandan biçmiş 2 kapı 2 çamurluk değişecek.
Gönderen: social - Mart 21, 2012, 05:02:44 ÖS

bak güzel kardeşim.herkez malına istediği fiyatı biçer isteyen alır istemeyen almaz..sen lafı sokuyorsun sonra kimse yanlış anlamasın diyorsun..sen benim aracımı gördünmü..hiç bindinmi kullandınmı ne özelliği ne hatası var biliyormusun???
bak çok atar yapıyorsun yanlış yapıyorsun.seni daha öncede tatlı dille uyardım burası klavye vadisi değil dürtme mürtme hoş olmuyor..bak lütfen diyorum birdaha böyle yorum yapma yoksa bende artık senin tarzında sana cevap vereceğim

Piscocuk yeri değil ama sizin şu kaput altındaki atiker enjector sıralamasını bir ara bana yazabılırmısınız.Soldan saga veya sag dan sola olacak şekilde renkleri belırtebılırmısınız.Bir kaç atiker ustasıyla konuştum bırı senın montaj ters olmuş dıyor diğeri hayır düz olmuş dıyor.Size zahmet olacak
Gönderen: SelintiGazer - Mart 21, 2012, 05:02:47 ÖS
Çok araba var kardeşim öyle millet haram peşinde. Piscocuk ben sana en ufak laf dedim mi durup durup beni yargılıyorsun? Forumda birçok kişi benimle aynı kanıda ki sen kendin az önce demedin mi ben kendim almam o fiyata şimdi ne konuşuyorsun?. Hem bi dakika ne demek o ben kendim almam ama satarken 20den aşşağı vermem ? Sizde çok yükleniyorsunuz efendim delikanlılık değil direk tahrik bende insanım cevap vericem tabi kimseye bi havamda yok ezdirmemde kendimi yalansa yanlış konuştum der susarım haklıysamda sonuna kadar arkasındayım. HONDA 1.6İES'in kralı gelse 20 vermem sen kaça koyarsan koy. Sende bir öyle bir böyle konuşma efendim alala.
Gönderen: piscocuk - Mart 21, 2012, 05:05:43 ÖS

Piscocuk yeri değil ama sizin şu kaput altındaki atiker enjector sıralamasını bir ara bana yazabılırmısınız.Soldan saga veya sag dan sola olacak şekilde renkleri belırtebılırmısınız.Bir kaç atiker ustasıyla konuştum bırı senın montaj ters olmuş dıyor diğeri hayır düz olmuş dıyor.Size zahmet olacak

yarın öğlen çeker yollarım size sorun değil
Gönderen: SelintiGazer - Mart 21, 2012, 05:06:45 ÖS
Social kardeş katılıyorum sana zaten 12-13 yaşındaki arabada hiç boya yok diyen adamdan şüphe duyarım ben öyle boyaya takılan adam değilim motora bakarım direklere bide şasiye. gerisi tefarruat.
Gönderen: piscocuk - Mart 21, 2012, 05:08:16 ÖS
Çok araba var kardeşim öyle millet haram peşinde. Piscocuk ben sana en ufak laf dedim mi durup durup beni yargılıyorsun? Forumda birçok kişi benimle aynı kanıda ki sen kendin az önce demedin mi ben kendim almam o fiyata şimdi ne konuşuyorsun?. Hem bi dakika ne demek o ben kendim almam ama satarken 20den aşşağı vermem ? Sizde çok yükleniyorsunuz efendim delikanlılık değil direk tahrik bende insanım cevap vericem tabi kimseye bi havamda yok ezdirmemde kendimi yalansa yanlış konuştum der susarım haklıysamda sonuna kadar arkasındayım. HONDA 1.6İES'in kralı gelse 20 vermem sen kaça koyarsan koy. Sende bir öyle bir böyle konuşma efendim alala.

benim aracımı aldığım para ortada satarsamda istediğim parayı yazdım..ama beni polis falan dürtmedi.bu yaşa kadar kimse dürtmedi bu yaştan sonrada kendimi dürttürecek değilim.sen 1.6 ies için 20 vermez 15 e alırsın sonra gider 5 lira masraf edersin soranada 15 e aldım dersin tamammı canım kardeşim..

not : bu sondu
Gönderen: SelintiGazer - Mart 21, 2012, 05:15:03 ÖS
Gerçekten uzamasın konu çünkü canım sıkıldı cidden. eğer arabayı alırsam beraber bi görüşelim. benden yaşça büyük olduğunuz için özür diliyorum tekrar ama bu efendiliğimdendir. Ve şunu belirteyim acil paraya sıkışıp 5bin altına araç satanda oluyor büyük konuşmamak lazım.
Gönderen: piscocuk - Mart 21, 2012, 05:23:21 ÖS
Gerçekten uzamasın konu çünkü canım sıkıldı cidden. eğer arabayı alırsam beraber bi görüşelim. benden yaşça büyük olduğunuz için özür diliyorum tekrar ama bu efendiliğimdendir. Ve şunu belirteyim acil paraya sıkışıp 5bin altına araç satanda oluyor büyük konuşmamak lazım.

acil paraya sıkışıp satan ayrı bir konu.sen efendiliğini bozma tadımızda bozulmasın.hadi iyi akşamlar
Gönderen: social - Mart 21, 2012, 06:54:27 ÖS
Arkadaşlar bıde ortamda şu vardır:
ben bir honda plazada çalışıyorum,hep iş arkadaşlarımda alırken 3 eder derler satarken 7 den aşagı olmaz piyası oyle derler,alırken bakma sen sıtedekılere onlar uçmuş derler,satarken ee sitedekı fıyatlara bakmıyormusun derler.
En son bır arkadaş 13 e 1.4 aldı 1 yıl bındi 18'e sattı.Şimdi iyi geçirdin dediklerinde piyasası öyle dıyor...
Gönderen: logıcthıs - Mart 21, 2012, 07:12:39 ÖS
bende sizin gibi çok aradım ve buldum 1 seneyi geçti alalı ve aldığımdan bu yanada kaç kere müşterisi çıktı hatırlamıyorum en son muayenede aracı muayene eden arkadaş müşteri oldu eleman aracı sorgulamış etmiş içerde arkadaşlarıyla felan bakmışlar geldi yanıma evraklarımı getirdi bende ies arıyorum kaça satarsın dedi...
satılık değil dediğim halde benle pazarlık yaptı.
aracım 105 binde güvenlik paketli ve orjinal bir araç en son verdiği fiyatı yazıyorum 18000 tl...
geçenlerde arkadaşım 1999 model iesi satılığa çıkardı lpg yok araçta 1-2 parçada değişen var 17500 verdiler satmaktan vazgeçti satmadı
sizde bu fiyatları veriyorsanız zaten istediğiniz aracı bulursunuz yok ben 15-17 arası temiz ies alıcam diyorsanız aramaya devam edin ama böyle konular açınca ies piyasası düşer zannediyorsanız yanılıyorsunuz aksine dahada yükseliyor...
Gönderen: selamoglu38 - Mart 22, 2012, 07:57:54 ÖÖ
bizim aracımızda abs klima var, airbag yok,,
yaklaşık 2 yıldır bizde sol ön çamurluk ile sağ arka kapıda olmak üzere 2 parça boyası var.
temiz olduğu için önermiştim.
Gönderen: social - Mart 22, 2012, 09:52:58 ÖÖ
Bakın size yeminle yazıyorum bizim burda bir arkadaşın 2000 model 1.6ies'i var.120bin'de,Gümüş renk ,düz vites,Gp yok,ABS ve Klima var,zavoli lpg var.Araçta kaput ve 1 çamurluk değişik.Yemin ediyorum 21.000verdiler ve satmadı sebebıde yerıne ne alacagım temız araba yok demesı.Oyle modifiye veya ses sistemide yok araçta.Sadece 14 yerıne 15 jant var.
Gönderen: oguzhanbekar - Mart 22, 2012, 09:55:03 ÖÖ
başını alıp gitmemiş bir ies var şuan satılık ;))

Gönderen: SelintiGazer - Mart 22, 2012, 09:06:36 ÖS
oguzhan abi araç resimlerini atar mısın özelden. anneme falan göstermem lazımda :)
Gönderen: SelintiGazer - Mart 22, 2012, 09:07:10 ÖS
bide abs klima airbag vs donanımları varmı düz mü otomatik mi yazarsan sevinirim .
Gönderen: oguzhanbekar - Mart 22, 2012, 09:58:29 ÖS
Arac manuel dostum,resimleri yok malesef,henuz internete koymadim araci,aramizdan isteyene gitsin diye, istanbulda isen araci bi haftasonu umraniyede gosterebilirim ;)
Gönderen: SekoLive - Mart 23, 2012, 02:44:14 ÖS
bu araçlar geçen sene bu zamanlar 15bine gidiyordu :) nezaman ben aramaya başladım aldı başını gitti. hatta kudurdu fiyatları temizide temiz olmayanıda aldı başını gitti fiyatta :) ozaman elediklerimi alsaymısım şuan zengindim.
Gönderen: chevasil - Mart 23, 2012, 11:37:31 ÖS
2. elın artmasının sebebı sıfırdakı ötv artısından. şuda bır gercek kı honda her zaman kazandırıyor bakarsan altın gıbı ben aracı her yıkamamda evın önunde cilamı çekerim ıllakı gelır 1 tanesı sorar satılıkmı diye. başka aracta bu hazzı yaşayamazsınız kendı sınıfındakı araclar ıcınde.