TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Type R - Civic / Integra (DC,EP,FK) => Konuyu başlatan: Zubeyir - Aralık 18, 2006, 11:38:49 ÖÖ
-
arkadaşlar bu aracı bılen tanıyan varmı ne durumda olldugunu ?.
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=11678&AdId=3214444
lınkı copy paste yapın.
-
eger bu arac, akatlar BJK tesislerinin gerejinda duran arac ise ,
inanılmaz temiz bakildigini soyleyebilirim.
ne zaman gitsem, ne toz ne de baska bir sey olmazdi arabanin ustunde. double din ekranindan dolayi o arac mi diye dusundum.
arabayi yolda gormek nasip olmadi oyle diyim.
kazasini belasini bilemicem ama.
-
araba makyajlı kasa farları 2002-2003 lerdekinden keyfi olaraka hiç kimse zannedersem yeni model arabasına eski modelin farını takmaz durduk yere ordan hesapla artık
-
araba makyajlı kasa farları 2002-2003 lerdekinden keyfi olaraka hiç kimse zannedersem yeni model arabasına eski modelin farını takmaz durduk yere ordan hesapla artık
Onu bilemeyiz ama dediğiniz doğru hakkaten...
-
ciddi bi alma niyeti varsa honda servisine expertiz ettirmek lazim biraz maliyetli bir iş ama gerekli bence...
-
Linke baktığım gibi ilk gözüme çarpan bu oldu, tam yazacaktım ki sizin yazınızı gördüm, katılıyorum...
-
aaa bak bu dikkatimi cekmemisti :roll:
-
zubia benim type-R da satılık :) İlgilenirsen...
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3312197
-
sağolun arklar bu arabada anlaştık gıbi.hatta öle gosterdım.SERVİSTE BONCUK GIBI DEDILER.MAŞALLAAAHHH:)sadece arabada 3 parca boya var baskada bısı yok.
-
teşekkürler arkadasım ama.hallettık ınsallah bı aksılık olursa senı ararım bakarız
-
teşekkürler arkadasım ama.hallettık ınsallah bı aksılık olursa senı ararım bakarız
Hakkında hayırlısı olmasını dilerim.
-
araçın farları orada yane aracın sahıbının yanında calısan elemeanın cıvıc sport marka 2002 moel araca takılmış.bende gordum yanyanaydılar zaten...ama ılgılendıgınız vede bılgılendırdııgınız ıcın cok tesekkurler arklar ;)
-
Güzel , şimdiden hayırlı olsun.
-
herkese teşekkürler.arabayı aldım hayırlısyla bu resmi.
(http://img72.imageshack.us/img72/8752/typerr2gr0.jpg)
-
maşalah güle güle bin red H red CTR :twisted:
-
Kazasız belasız kullanman dileğiyle. Hayırlı uğurlu olsun.
-
hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan...
-
sağolun arkadaslar hepnıse tesekkurler..:). cumlemıze kazasız belasız ınsallah
-
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın..
Araçta standart dışı neler var? (Görünenler; eski kasa farları, cam filmi ve çamurluktaki ufak sticker :) )
-
masallah kazasız belasız
-
Araçta standart dışı neler var? (Görünenler; eski kasa farları, cam filmi ve çamurluktaki ufak sticker :)
ya fazla bısı yok.aksam ustu aldıgım sıfır.aemV2 var.yay var.xenon.park sensoru.kıng dragon hava kanallı dıskler.omp kule gergısı.tesısatta vardı adam satmadı bana.kaldı olece.ayrıca standart dısklerle yayıda alıcam 3000 km sokulmus.onlarıda satıcam tesısat karsılıgı .
-
Araçta standart dışı neler var? (Görünenler; eski kasa farları, cam filmi ve çamurluktaki ufak sticker :)
ya fazla bısı yok.aksam ustu aldıgım sıfır.aemV2 var.yay var.xenon.park sensoru.kıng dragon hava kanallı dıskler.omp kule gergısı.tesısatta vardı adam satmadı bana.kaldı olece.ayrıca standart dısklerle yayıda alıcam 3000 km sokulmus.onlarıda satıcam tesısat karsılıgı .
kardeş hayırlı olsun.. İlter in ark.ısın dimi :) ... pazar günü autodroma gelirsem muhabbet ederiz .... aem dende fena ses çıkıyodur şimdi :)
-
kardeş hayırlı olsun.. İlter in ark.ısın dimi :) ... pazar günü autodroma gelirsem muhabbet ederiz .... aem dende fena ses çıkıyodur şimdi :)
saol arkadaşım teşekkurler..evet öle ılterr kardeşimdir benım:).arslan kardesım hemde:).gorusuruz tabe gel .ayrıca aemdende ses harıka gelıyo.dun aldıktan sonra ceyrek depo hemen bıttı :) o dakıkada
-
:) Doğaldır..
-
Hayırlı olsun güle güle kullan
-
Hayırlı olsun, kazasın belasız, Allah tabanını düz bastırsın... 8)
-
sağolun teşekkürler:)
-
Hayırlı olsun, kazasın belasız
aracınızı tanıyalım bölümünde resimlerini bekliyoruz ;)
-
Hayırlı olsun, kazasın belasız
aracınızı tanıyalım bölümünde resimlerini bekliyoruz ;)
amın saol ;) resım cekıım koyucam zaten;)
-
Hayırlı olsun plakanız nedir?
-
Hayırlı olsun kazasız belasız temiz kullanman dileğiyle >=ok