TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: alfaus007 - Mart 09, 2012, 04:01:47 ÖS

Başlık: Öğrenci arabası tabi genç arabası :)
Gönderen: alfaus007 - Mart 09, 2012, 04:01:47 ÖS
(http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTPlWqej6K_h7-2_L0GfxW0C4_mGYVyj8VWMkNFZpgUD86oae4ZHg) civic si eg mi ?
(http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQyytuk8sTrEC6p5oj9KJYQcThC7DXveI4yo1JEk-BZWyhN1rcF) mazda lantis mi ?
bir ihtimal (http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRbenCcZwZh0_HK3ESEgq9_J1YzzYrA-VWfMuN7GjoXFXmFO0D7)   sahibinden e bakıyorum uzun süredir 3 arabanın da fiyatları 10.000 TL 15.000 tL civarı değişiyor..
Başlık: Ynt: Öğrenci arabası tabi genç arabası :)
Gönderen: piscocuk - Mart 09, 2012, 04:02:42 ÖS
tercihlerinde aynı resimdeki sıralamada olsun..hatta 3. resmi kaldır :)
Gönderen: alfaus007 - Mart 09, 2012, 04:07:54 ÖS
civic si nin temizi zor bulunur diyor herkes ,mazda için parça sorunu varmış,bulursan da fiyatı yüksekmiş,megane (1.6 110 hp galiba) a gelince az paraya çok kaçan bu 3 arabayı buldum ,o yüzden koydum :)
Gönderen: AL-BAYRAK - Mart 09, 2012, 04:10:02 ÖS
eğer sabredersen temiz si bulabilirsin acele edersen o başka.....
Gönderen: alfaus007 - Mart 09, 2012, 04:11:58 ÖS
eğer sabredersen temiz si bulabilirsin acele edersen o başka.....
zaten yazın alınacak araba ,kıbrısta okuyorum ben şimdi alırsam boşuna kıbrısa ayak bastı parasıydı buranın vergisiydi,sonra tekrar memlekete götürmesiydi derken bayağı masraflı olur.. ilk tercihim si ama temizini bulmak lazım,tht ailesinden de yardım görebilirsek alırken ne mutlu :)
Gönderen: Carismatiq - Mart 09, 2012, 04:13:03 ÖS
Bana göre sıralaman bu araçlar arasında şu şekilde olmalı ;

1-Cıvıc Eg Si (Si lerin temiz,yıpranmamışını zor bulursun,sabır gerekir)
2-Megane (Problemsizini alırsan gayet güzel araç ve donanımlı,bu kasalar o yıllarda bile Euro Ncap testinden 4 yıldız almıştır sağlamlık olarak bahsetmek istedim)
3-Lantis (Parçasını zor bulursun,zor satılır)
Gönderen: AL-BAYRAK - Mart 09, 2012, 04:14:54 ÖS
beğendiğin araçlar buralar da ykınlarda ise bakmakta yardımcı olur arkadaşlar tabiki ayrıca tanıdıkları bildikleri araçları da tavsiye ederler tabikiiii
Gönderen: Mahir TÜRKMEN - Mart 09, 2012, 04:18:58 ÖS
görünsün diosan coupe alıcan ( halk arasında biraz adı cıkmıstır )

Gitsin diosan SI ın keyfine bakıcan :)
Gönderen: alfaus007 - Mart 09, 2012, 04:21:47 ÖS
Bana göre sıralaman bu araçlar arasında şu şekilde olmalı ;

1-Cıvıc Eg Si (Si lerin temiz,yıpranmamışını zor bulursun,sabır gerekir)
2-Megane (Problemsizini alırsan gayet güzel araç ve donanımlı,bu kasalar o yıllarda bile Euro Ncap testinden 4 yıldız almıştır sağlamlık olarak bahsetmek istedim)
3-Lantis (Parçasını zor bulursun,zor satılır)
Zaten civic si 'si olan adam basıyordur heralde ,o açıdan yıpranmamışını bulmak zor sanki ? önemli olan bence bakımlarını aksatmamış olması ve arabasına değer veren kişiden almak olur heralde ? alacağım arabayı 3 4 sene kesin kullanacağım,bana bu süreçte normal bakımını yaptıracağım,onun dışında ciddi problem çıkarmayacak araba lazım.. listedeki iki araç japon ,heralde onlar motor bakımından tık demez,genelleme yapacak olursak ?
Gönderen: Mahir TÜRKMEN - Mart 09, 2012, 04:22:29 ÖS
bak yukarıda bi SI var sulan bi istersen :)
Gönderen: alfaus007 - Mart 09, 2012, 04:22:58 ÖS

uzun zamandır gözükmüyordun forumda abi,en azından eskisi kadar çok görünmüyorsun diyeyim :)  Valla açıkçası performans bakımından üzmesin beni istiyorum bastın mı gitsin :) doğru dedin sulanayım  <^^Seyt
Gönderen: Mahir TÜRKMEN - Mart 09, 2012, 04:32:19 ÖS

uzun zamandır gözükmüyordun forumda abi,en azından eskisi kadar çok görünmüyorsun diyeyim :)  Valla açıkçası performans bakımından üzmesin beni istiyorum bastın mı gitsin :) doğru dedin sulanayım  <^^Seyt

maalesef başıma büyük bela aldım ama herşey çok geç bitirmeye çalışıyorum az kaldı :) hayırlısı inşallah adına SI bulabilirsen temiz tabiki al kaçırma ies vtecII canavarı :)
Gönderen: alfaus007 - Mart 09, 2012, 04:39:23 ÖS

uzun zamandır gözükmüyordun forumda abi,en azından eskisi kadar çok görünmüyorsun diyeyim :)  Valla açıkçası performans bakımından üzmesin beni istiyorum bastın mı gitsin :) doğru dedin sulanayım  <^^Seyt

maalesef başıma büyük bela aldım ama herşey çok geç bitirmeye çalışıyorum az kaldı :) hayırlısı inşallah adına SI bulabilirsen temiz tabiki al kaçırma ies vtecII canavarı :)
Geçmiş olsun abi,tekrarı olmaz inşallah :)  teşekkürler abim ya valla bulabilirsem çok güzel olacak, yazın istanbul bursa ankara yapıcam kesin arabalara bakmak için,yorucu olacak :)
Gönderen: Mustafa3602 - Mart 09, 2012, 04:41:01 ÖS
Su gazlanmistir yipranmistir muhabbeti nedirya anladim gitti aramizda hangimizin hondasi varda yeri geldigi zaman basmiyor????? Sen hondadan sasma hoca honda al tabiki temizini;)
Gönderen: alfaus007 - Mart 09, 2012, 04:43:36 ÖS
Su gazlanmistir yipranmistir muhabbeti nedirya anladim gitti aramizda hangimizin hondasi varda yeri geldigi zaman basmiyor????? Sen hondadan sasma hoca honda al tabiki temizini;)
o yüzden yazdım ya abi hondası olan adam basıyor yani basmayan nadirdir :) şimdiden araştırmalara başladım hayırlısı artık,forumda ki siz si sahiplerinden de satacak olan varsa yaza ,ilk sıraya alın beni kaçırmayalım arabayı :)
Gönderen: BGR19 - Mart 09, 2012, 04:43:55 ÖS
:D hahaha katiliyorum
Gönderen: Mustafa3602 - Mart 09, 2012, 04:53:34 ÖS
Sen sahibindende aradtir bak eli yuzu duzgunse zaten belli eder baktir motoruna ozellikle motora iyi baktir al gitsin masrafsiz si bulamassin 3ne 5ine bakma
Gönderen: Mahir TÜRKMEN - Mart 09, 2012, 04:54:01 ÖS

uzun zamandır gözükmüyordun forumda abi,en azından eskisi kadar çok görünmüyorsun diyeyim :)  Valla açıkçası performans bakımından üzmesin beni istiyorum bastın mı gitsin :) doğru dedin sulanayım  <^^Seyt

Geçmiş olsun abi,tekrarı olmaz inşallah :)  teşekkürler abim ya valla bulabilirsem çok güzel olacak, yazın istanbul bursa ankara yapıcam kesin arabalara bakmak için,yorucu olacak :)

10 kere evlenecek değilim ya ne demek tekrar :D

hayırlısı olsun alırsın..
Gönderen: Mahir TÜRKMEN - Mart 09, 2012, 04:55:09 ÖS
+1

Gazlanmamışa da sağır diyorlar :) arabaya bakılmışmı bakılmamış mı :) bak mavi hoş duruyor kaç para der ki? :)
Gönderen: fastest40 - Mart 09, 2012, 11:11:52 ÖS
kıbrıstan alsana kardeşim :)bmw alınır çakal mesela o para hemde süper hart ge tasarım lı en kralı alınır :) civicde lınır hemde çatara patara gel burdan al sen
Gönderen: Mahir TÜRKMEN - Mart 09, 2012, 11:13:52 ÖS
vergi?
Gönderen: fastest40 - Mart 09, 2012, 11:21:41 ÖS
vergi sıkıntısı yok kg bazında sarı kağıt vergisi ödüycek 300 lira bişidir tr den getirse ben getirdim mesela 1000tlye mal oluyo eğer sıfır tarzı bişi düşünmüceksen burdan alcaksın
Gönderen: Mahir TÜRKMEN - Mart 09, 2012, 11:22:36 ÖS
Bunu bilmiyordum iyi oldu teşekkürler...
Gönderen: alfaus007 - Mart 10, 2012, 03:26:06 ÖÖ
kıbrıstan alsana kardeşim :)bmw alınır çakal mesela o para hemde süper hart ge tasarım lı en kralı alınır :) civicde lınır hemde çatara patara gel burdan al sen
kardeşim kıbrıstan alsam kime göstercem arabayı burda tanıdık yok ki.. honda alacağım ya hatta si alacağım kafaya koydum,kıbrısta da hiç si görmedim hatchback ?
Gönderen: alfaus007 - Mart 10, 2012, 03:36:02 ÖÖ
kardeşim kıbrıstan alsam kime göstercem arabayı burda tanıdık yok ki.. honda alacağım ya hatta si alacağım kafaya koydum,kıbrısta da hiç si görmedim hatchback ? 1.6 ies buldum da bir tane sedan araba istemiyorum ya,bugüne kadar hep sedan sedan ,hatchback zevki de yaşayalım biraz :)
Gönderen: fastest40 - Mart 10, 2012, 11:18:30 ÖÖ
kıbrısta ne arabalar var ustalar da var ayrıca burda adamlar sadece motora önem veriyo biliyosundur satarken sıkıntı olmaz galerilerde sitlerde süper arabalar var ucuz fiyata :) ben arabamı getrmeesem integra type r alcaktım ama yeni olunca getirdim yoksa type r bambaşka
Gönderen: BGR19 - Mart 10, 2012, 09:58:50 ÖS
Gercekten kibrista acayip arabalar var :D
Fd2 type r bile var galiba
Gönderen: alfaus007 - Mart 13, 2012, 05:25:16 ÖS
valla kıbrısta alınacak çok araba var da,o arabaları alacak para var mı ?__?
Gönderen: fastest40 - Mart 13, 2012, 11:11:46 ÖS
17.000 sterlin yaklaşık 40 bin tl ye en baba integralar alınabiliyo ayrıca 350z gibi bir araç 60 bin tl civarında gidiyo ha bunlar yüksek para haklısın toyota glanza 1.3t 6000 sterlin ufak modla neler yaptığı belli
Gercekten kibrista acayip arabalar var :D
Fd2 type r bile var galiba
fd2 type rın gidişinide gördüm bizzat buluşmalarda çok güzel araç ama ben integra alırım abi çok farklı meret :)