TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: 2432 - Şubat 29, 2012, 12:05:02 ÖS
-
http://www.teamhondaturkey.com/forum/sohbet_off_topic/biraz_vakit_ayirin_ltftum_uyelerimizin_dikkatine-t10149.0.html
denildiği gibi konular dışında da bazı konular açılıyor. bu konularda güncel hayattan oluyor ve anlamadığım kimin işine gelmiyorsa yazdıklarımız "gerçekler" olunca bunlar siliniyor.
siliniyor diye yazdık ya şimdi bu konu da silinir.
-
Arkadaş kendince hem ülkesi hemde diğer ülkeler adına bir paylaşım ve yardımlaşmak yapmak isterken gerçekçilik adı altına sığınıp konuya siyasi ve olumsuz yönde etkileyici yazılan mesajın neyini silmicektim acaba ?
bunun yerine arkadaşım güzel konuya değinmişsin ama bu adamlar böle böle ama ülkemizde varsa işin içinde bende destekleyici olurum demek varken.zaten siliniceğini bile bile konuya başlarsam kendininde kabul ettiği gibi o mesajın silinir...
-
siyasi derken neyi kastediyorsun. Fatih Sultan Mehmet i mi?
fikir beyan etmek mi suç.
ne der bilge: balık verme, balık tutmayı öğret!
dedikki tüm dünya üzerinde birtek orada balıklar yaşlanarak ölüyor. siz silmeye devam edin deniz hanım
-
fikir etmekte sorun yokta bu olumsuz tavır neden onu anlamıyorum arkadaşım
burda böle yazıyo iken ordaki arkadaşa korsanlık yapan milletin neyine yardım edicem vari bi tarzınızıda yazmayı unutmayın.gerekli konuşmayı sizinle pm yoluyla yapalım lütfen.
Konu tarafımdan kitlenmiş...