TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: cobra34 - Şubat 29, 2012, 10:57:28 ÖÖ

Başlık: konut kredisi dosya masrafları ve kart aidatları?
Gönderen: cobra34 - Şubat 29, 2012, 10:57:28 ÖÖ
arkadaşlar bir süre önce konut kredisi expertiz ücreti adı altında bir topic açmıştım.2 gündür takip ettiğim kadarıyla şimdi hem kart aidatlarını hemde o dosya masraflarını alabiliyormuşuz.aramızda bu konuya vakıf olan biri varsa yardımcı oabilr mi?
Başlık: Ynt: konut kredisi dosya masrafları ve kart aidatları?
Gönderen: CAGLAR28 - Şubat 29, 2012, 10:59:26 ÖÖ
kart aidatını yılı dolunca kart parası gönderdiklerinde.iptal ettirmek istiyorum kalan borçlarımı elden bankaya giderek öderim diyince akbank garanti yapı kredi şekerbank iade aldım hepsinden.
Gönderen: hangover - Mart 01, 2012, 12:08:17 ÖÖ
şikayetvar.com adresinden gerekli şikayetlerini yap. seni ya arıyacaklar yada mail ile yazışacaksınız. vermemek için diretecekler. şikayet sayfana tekrar çözümlenmedi diye yazı yaz. bu kez kart aidatını geri veriyorlar. akbank finanstan bu şekilde geri alıyorum
Gönderen: 16ec813 - Mart 01, 2012, 08:58:54 ÖÖ
kart aidatını alırsın da diyerini sözleşme imzaladıysan hayatta alamassın
çünkü o dava açıp alan şahıs  kredi çekerken sözleşme imzalatmayı unutmuş bankada onun için almış
Gönderen: cobra34 - Mart 01, 2012, 08:46:25 ÖS
kart aidatını alırsın da diyerini sözleşme imzaladıysan hayatta alamassın
çünkü o dava açıp alan şahıs  kredi çekerken sözleşme imzalatmayı unutmuş bankada onun için almış
yok kardeş unutma olayı söz konusu değil.,bize imzalatılan o koca koca dosyalarda dosya masrafı alınır diye bir madde yok muş.hatta ben senın bahsettiğin mahkeme kararınıda okudum.bakalım ptesi gidicem vericem dılekceyi.
Gönderen: becoca - Mart 01, 2012, 09:03:47 ÖS

Bu konuyu bende takip ediyorum. Ve takip ettiğim bir diğer olayda elektrik faturasındaki % 25 Lik alınan haksız vergiler konusu var.Ancak şimdilik beklemede Tam karar çıkmadı mahkemelerden
Gönderen: tttolga - Mart 06, 2012, 06:13:55 ÖS
ben kart aidatımı rahatlıkla aldım.. kaymakamlıktan tüketici hakem heyetine gittim kart aidatları için olan formu doldurdum kart ücretinin geldiği ekstireyide forma iliştirdim 1-1,5 ay sonra karta tekrar yatırdılar
Gönderen: cobra34 - Mart 09, 2012, 07:04:19 ÖS
bende dün konut kredisi dosya masrafı için başvurdum.bakalım hayırlısı.