TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Videolar => Konuyu başlatan: GÖKHAN066 - Şubat 23, 2012, 03:22:42 ÖS
-
http://www.youtube.com/watch?v=qRCagQWsklg&feature=related (http://www.youtube.com/watch?v=qRCagQWsklg&feature=related)
-
tam bir hondalar geçidi olmuş paylaşım için tşk arkadaşım :) accorda baba araba hani :)
-
cok fena.heleki o bastakı mavının jantlara bıttım
-
evet ama her yerde honda olması yıkamacı dahil ayrı bi güzel olmuş...
-
paylaşılmıştı daha, makinalar şahane, burda tek kapı olayı tutsa da keşke getirseler şunlardan, ama nerdeeee :D
-
paylaşılmıştı daha, makinalar şahane, burda tek kapı olayı tutsa da keşke getirseler şunlardan, ama nerdeeee :D
tek kapılar aile için ideal değil Türk milletide aile odaklı olduğu için tutmaz sanmıyom....
-
ee burda bir tanesini zor alıyoruz, hadi de ki aldık, benzini bakımı zor idare ediliyor araç, batı da öyle değil ki hayat :D her iş için ayrı araç alıyorlar :D
-
ee burda bir tanesini zor alıyoruz, hadi de ki aldık, benzini bakımı zor idare ediliyor araç, batı da öyle değil ki hayat :D her iş için ayrı araç alıyorlar :D
sonuçta dünyanın en pahalı benzini bizde alsakta süs diye koyarız vitrine :D
-
muhteşem olmuş... araba da güzel jantlar da... laciverte bayıldım bilhassa! çok isterim bunların buraya da gelmesini ama yok nerde... bizimkiler ancak makyajlı civic satsın! gerçi accord coupe'ye gerek yok sedan typer getirsinler ben ona da razıyım... ama yok yok yok... emekli memur civic'iyle yola devam bundan sonra... o da kaç tane satabilirse artık
-
muhteşem olmuş... araba da güzel jantlar da... laciverte bayıldım bilhassa! çok isterim bunların buraya da gelmesini ama yok nerde... bizimkiler ancak makyajlı civic satsın! gerçi accord coupe'ye gerek yok sedan typer getirsinler ben ona da razıyım... ama yok yok yok... emekli memur civic'iyle yola devam bundan sonra... o da kaç tane satabilirse artık
:):)
-
Tek kelmeyle Honda hayat onda ;)
-
hayat buysa elbetdeki honda :)
-
Bu alete hastayım :) V6 tek kapı Accord. Renk mavi :) Jantlar , basıklık süper. Daha ne olsun :)
-
eğerki bu kasa türkiyede olsun en gözde spor arabalar sınıfına girer insan bu arabaya binmeye kıyamaz >%6rol
-
Soylenecek tek soz tam bir basyapit :))
-
Arkadaş ben bu arabayı hiç bilmiyordum kendimden utandım.
Abi ne manyak bir kasa o öyle beni mahvetti
Ben bu makınadan istiyorum neden Türkiyemde yok
BMW Porshe vs. benim için tamamen bitmiştir.
-
Abi bu nedirya :((
-
isyanlardayım.. :D :D
-
Müthiş Misss gibiler.. Videoda süper olmuş...
Renklerde de insan yine de seçiyor Gri pek sevmedim ama Siyah renk süper ve beyazı düşünemiyorum beyaz renk aracı bir kat daha büyük gösteriyor bence off diyorum mavininde gece mavisi bir renk ..
Jantlar müthiş birşey dikkatimi çekti sadece mavinin jantlarda ofset olmamasına rağmen hareket halinde arkada baya derin bir ofset olusuyor ?
-
kasa gerçekten başlı başına bi dehşet jantlarda süper bu kasa türkiyede olsa zirveye oynar...
-
kasa gerçekten başlı başına bi dehşet jantlarda süper bu kasa türkiyede olsa zirveye oynar...
bu video daha önceden paylaşılmıştı.. gerçekten süper araçlar.. ama bu benzin fiyatlarıyla Tr'de zor zirveye oynar bence :)