TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: renegade_06 - Şubat 14, 2012, 08:37:02 ÖS
-
herkese hayırlı akşamlar.. aklıma takılan birşey var malum araçların altı yere yakın bunu kapalıı garaja girerken yaşadığım gerilimle her seferinde hissediyorum... genelde araçlar yere basık hale getirilir ama aracın dengesini yol tutusunu bozmadan yerden biraz kaldrmak mümkünmüdür acaba??
-
orjinal halinden mi biraz kaldırmak?
indirilmiş halini biraz kaldırmak?
-
orjinal halinden mi biraz kaldırmak?
indirilmiş halini biraz kaldırmak?
orjinal hocam
-
Tabiki mümkün
http://www.youtube.com/watch?v=6yUmd9wqlbE&feature=endscreen&NR=1
-
Tabiki mümkün
cevap için teşekkür ederim ciddi anlamda bişey sormuştumm iyi niyetinizden şüphem yok cevapladınız ama geyik yapacak vaktimm yok kusura bakmayın ;)
-
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=HrQQMktVjQc
Bu da Accord'a uygulanmış hali
Tabiki mümkün
cevap için teşekkür ederim ciddi anlamda bişey sormuştumm iyi niyetinizden şüphem yok cevapladınız ama geyik yapacak vaktimm yok kusura bakmayın ;)
En mantıklısı bunlar. Sanayide yaylar ısıtıp gerdirilir ama amortisörler buna nasıl uyum sağlar bilemem.
Aynı problem hepimizde var. Araçlarımız alçak. Kullanım kitapçığında bile geçer dikkatli sürün diye.
İlla yüksek olsun dersen 17'' jant al, orjinal yaylarla tak (leylek style) araç otomatikman yükselir.
-
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=HrQQMktVjQc
Bu da Accord'a uygulanmış hali
Tabiki mümkün
En mantıklısı bunlar. Sanayide yaylar ısıtıp gerdirilir ama amortisörler buna nasıl uyum sağlar bilemem.
Aynı problem hepimizde var. Araçlarımız alçak. Kullanım kitapçığında bile geçer dikkatli sürün diye.
İlla yüksek olsun dersen 17'' jant al, orjinal yaylarla tak (leylek style) araç otomatikman yükselir.
videoları paylaştığınıza göre siz benden daha cok benimsediniz olayıı deneyin isterseniz... diğer mantıklı cevap için sağol
-
en temizi yayların üstüne plastik takoz koydurmak 1 cm ya da 2 cm kalınlığında olabilir..
ben de var spor yaylar çok inik olduğu için koydurdum
siz de orjinallerin üstüne koydurabilirsiniz
-
en temizi yayların üstüne plastik takoz koydurmak 1 cm ya da 2 cm kalınlığında olabilir..
ben de var spor yaylar çok inik olduğu için koydurdum
siz de orjinallerin üstüne koydurabilirsiniz
süspansiyon sertleşiyor birazda virajlarda savrulma oluyor benzeri yorumlar var siz yaşadınızmı bu tür sorunlar?
-
ben spor yayların üzerine koydurdum... 6 cm lik yay taktım çok düşük oldu onu dengelemek için 2 cm kalınlığında plastik takoz koydurdum...
hiç de sıkıntı yaşamadım
-
ben spor yayların üzerine koydurdum... 6 cm lik yay taktım çok düşük oldu onu dengelemek için 2 cm kalınlığında plastik takoz koydurdum...
hiç de sıkıntı yaşamadım
Aracı yükseltirseniz yol tutuşu çok düşecektir bence yükseltmek yerine spor amortisör taktırabilirsiniz. Spor amortisörler sert olduğundan yaylanma daha az olacaktır dolayısıyla arabanın altının yere vurma gibi bir durumla daha az karşılaşırsınız. (demişler bu yorumdaa sıkıntısız aracı bozmaycak bir çözüm bu galibaa bide alt kısıma motor bloğuna koruma yapılıyormuş koruyucu takılıyormuş onuda araştırıcam aracıma uzun süre binmeyi düşünüyorum bu ufak pürüzleri halletmek gerek )
-
Hedefim zaten. Bi dönem kesin yapacağım havalıları. Balığa, pikniğe çok gideriz, malum bizim araçlar alçak. Altı sürtünce de içimiz cız ediyor. Düşünün istediğiniz zaman alçak, istediğiniz zaman yükswkbir araçtasınız :) Bence süperrr
-
Hedefim zaten. Bi dönem kesin yapacağım havalıları. Balığa, pikniğe çok gideriz, malum bizim araçlar alçak. Altı sürtünce de içimiz cız ediyor. Düşünün istediğiniz zaman alçak, istediğiniz zaman yükswkbir araçtasınız :) Bence süperrr
kendi videonuzu paylaşırsınız artık...
-
adanada elektirkli süspansüyon sistemi yapıyorlar 1500tl istediğiniz zaman düğmeye basıyorsunuz kalkıyor istediğinizde indiriyorsunuz aslında bu teknik yıllar önce cıtroen xantiada ve daha eski modellerinde uygulamıştı
-
orjinal i alçaltınca sıkıntı olmaz da.... orjinali yükseltince airodinamik i bozulur dolayısıyla yol tutuş azalır...
cartel koruma yapılabiliyor
-
evet eski model citroen C5 lerde vardı bu olay ...
-
orjinal i alçaltınca sıkıntı olmaz da.... orjinali yükseltince airodinamik i bozulur dolayısıyla yol tutuş azalır...
anladım abi sağolasın bilgiler için...
-
adanada elektirkli süspansüyon sistemi yapıyorlar 1500tl istediğiniz zaman düğmeye basıyorsunuz kalkıyor istediğinizde indiriyorsunuz aslında bu teknik yıllar önce cıtroen xantiada ve daha eski modellerinde uygulamıştı
hmm biraz tuzlu bir olay mış....
-
evet gruptan bir vtec2'de var bizim :)
-
hiç de sıkıntı yaşamadım
Aracı yükseltirseniz yol tutuşu çok düşecektir bence yükseltmek yerine spor amortisör taktırabilirsiniz. Spor amortisörler sert olduğundan yaylanma daha az olacaktır dolayısıyla arabanın altının yere vurma gibi bir durumla daha az karşılaşırsınız. (demişler bu yorumdaa sıkıntısız aracı bozmaycak bir çözüm bu galibaa bide alt kısıma motor bloğuna koruma yapılıyormuş koruyucu takılıyormuş onuda araştırıcam aracıma uzun süre binmeyi düşünüyorum bu ufak pürüzleri halletmek gerek )
motor bloğuna korumayı bende düşündümde pek önermiyorlar kaza anında motorun düşmesini engellediği için.
-
bence orjinal haliyle kalmalı biraz daha dikkatle