TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: dersu_06 - Şubat 14, 2012, 04:20:51 ÖS

Başlık: biraz gülelim arkadaşlar :):)
Gönderen: dersu_06 - Şubat 14, 2012, 04:20:51 ÖS
http://www.modifiyelisahin.com/sahin-yanlamasahin-yan-yan-sahin-nasil-yanlama-yapar.htm   
Başlık: Ynt: biraz gülelim arkadaşlar :):)
Gönderen: poseidon999 - Şubat 14, 2012, 04:25:04 ÖS
"Şahinlerde yanyan gitmek için birçok metod kullanılmaktadır. Yanlama yaparken aracın savrulmasını önlemek ve diğer araçlara çarparak zarar vermemek için boş arazilerde çalışma yapılmalıdır.

Yanlama yapılırken gençler tarafından genelde şehir içerisinde köşe başları tercih ediliyor
."

Akşam akşam iyi güldüm. :)
Gönderen: dersu_06 - Şubat 14, 2012, 04:29:15 ÖS
ana sayfada dahada bombaları var :D
Gönderen: Muhsin07 - Şubat 14, 2012, 04:32:51 ÖS
haha  süpermiş gerçekten ama adamların anlattıkları doğru çok denedim :D :D
Gönderen: ümit07 - Şubat 17, 2012, 04:28:09 ÖS
"Şahinlerde yanyan gitmek için birçok metod kullanılmaktadır. Yanlama yaparken aracın savrulmasını önlemek ve diğer araçlara çarparak zarar vermemek için boş arazilerde çalışma yapılmalıdır.

Yanlama yapılırken gençler tarafından genelde şehir içerisinde köşe başları tercih ediliyor
."

."

:D:D
Gönderen: ümit07 - Şubat 17, 2012, 04:28:35 ÖS
poseidon çok sağol yaaa