TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: MhondaElit - Şubat 13, 2012, 02:51:50 ÖS

Başlık: Silecek suyu problemi
Gönderen: MhondaElit - Şubat 13, 2012, 02:51:50 ÖS
Arkadaşlar merhaba silecek suyu problemi yaşıyorum. Suyu çok az püskürtüyor, sileceklere yetişmiyor bile. Motora baktım çalışıyor. Kutuda su var. Fıskiyenin ucunu iğne ile temizledim su atmıyor. Hele arabayı çalıştırmadıgım zaman hıc su fırlatmıyor. Çalıştırdıgımda bıraz puskurtuyor anlamadım gıttı nedır sebep sızce arkadaslar?
Başlık: Ynt: Silecek suyu problemi
Gönderen: luke skywalker - Şubat 13, 2012, 02:56:32 ÖS
Kaputu kaldırıp ağzınızla hava püskürtün hem hortuma hem de memelere.
(Benim bu sorunumu usta bu şekilde halletmişti)
Bir diğer seferinde ise bunlarda işe yaramamıştı ve püsklürtme memeleri değişmişti(ucuz birşey)
Gönderen: MhondaElit - Şubat 13, 2012, 02:59:43 ÖS
Hortumu bulamadım nerdekı acaba, şimdi ustaya git saga sola bak ya su donmus bılmem ne dıyecek pıslık var dıyecek yıne 20 30 lıra cukka yauff
Gönderen: luke skywalker - Şubat 13, 2012, 03:05:19 ÖS
Hortum şurada;kaputu açın,kafanızı yukarı kaldırın zaten hortumlar görülür.Hortumların bittiği yerde püskürten meme başlarını çekin elinize gelir.
Gönderen: MhondaElit - Şubat 14, 2012, 11:12:34 ÖÖ
Sorun çözüldü. Silecek suyu motoru yanmış. Soğuk havalarda sileceklerinizi çalıştırdığınız zaman eğer su gelmiyorsa sakın zorlamayın. Aksi halde silecek suyu motorunuz yanabilir ve 40 ile 60 arası bir masraf cıkabılır. Ben dukkanda duran kaza yapmıs bir civic'in motorunu taktırdım eskisinden daha ıyı oldu. İyi ki bozulmus daha basınclı puskurtuyor bu :)
Gönderen: ümit07 - Şubat 17, 2012, 04:32:00 ÖS
Sorun çözüldü. Silecek suyu motoru yanmış. Soğuk havalarda sileceklerinizi çalıştırdığınız zaman eğer su gelmiyorsa sakın zorlamayın. Aksi halde silecek suyu motorunuz yanabilir ve 40 ile 60 arası bir masraf cıkabılır. Ben dukkanda duran kaza yapmıs bir civic'in motorunu taktırdım eskisinden daha ıyı oldu. İyi ki bozulmus daha basınclı puskurtuyor bu :)
geçmiş olsun sorunu kökten çözmüş gibisin sankiii
Gönderen: MhondaElit - Şubat 20, 2012, 01:14:27 ÖS
Maalesef kökten çözmek zorunda kaldım. Diğer motorun kömürü yanmış Ama tecrübe oldu buda sizlerinde aklında olsun
Gönderen: ümit07 - Şubat 22, 2012, 10:53:25 ÖÖ
Maalesef kökten çözmek zorunda kaldım. Diğer motorun kömürü yanmış Ama tecrübe oldu buda sizlerinde aklında olsun
neyse sıkma canını ALLAH daha büyük sorun kaza bela vermesin...