TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: hangover - Şubat 09, 2012, 12:13:50 ÖÖ
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-06-civic-jdm-47bin-km-de-73838276/detay
şimdi ben ls mi sattım 19bine . bunu almak için 19.750 lazım üste. 250 yi pazarlık payı yapsak. 19.500 kalıyo aradaki fark. sıfır alsam 23 bin lira fark öderim. ne yapsamki aklım çok karıştı
-
yorumsuz.. :)
-
baksana ayni aractan bende de var ben nasil bir arabanin sahibiymisim dedim kendi kendime.
soylenecek pek fazla bir soz yok, herkese iyi alisverisler demekle yetiniyorum.
-
ulan faruk typer la takas olur yazmış , typer cının üste ne kadar vermesi gerekir acaba
bu arada aractakı d16y4 emmesi ile d17a2 ecuyu ben taktım , arac üzerindekı cogu parcayı despe emre ve ben sattık faruga ;D
-
ulan faruk typer la takas olur yazmış , typer cının üste ne kadar vermesi gerekir acaba
bu arada aractakı d16y4 emmesi ile d17a2 ecuyu ben taktım , arac üzerindekı cogu parcayı despe emre ve ben sattık faruga ;D
bana taksak bunları benım arabada 33 eder mi ;D bende makyajsız typeRla takas olur yazarım ;D
-
aracımı satmaya bile niyetlenmem artık,altından daha güzel prim yapıyor baksana
-
aracımı satmaya bile niyetlenmem artık,altından daha güzel prim yapıyor baksana
alan yok satanı naapsınlar oğuzum ;D
-
Power of Dreams :)
-
arkadaşlar araç sahıbı benm, açıklamamın ılk satırlarında yazdm, bı gırıp dolaşn bakalm ne araçlara ne fıyat ıstıorlar, aracı satma gbı bı nıyetm yk zevkle bınıorm, en yuksek fıyatı veren arkadaşıma vercem..
-
arkadaşlar araç sahıbı benm, açıklamamın ılk satırlarında yazdm, bı gırıp dolaşn bakalm ne araçlara ne fıyat ıstıorlar, aracı satma gbı bı nıyetm yk zevkle bınıorm, en yuksek fıyatı veren arkadaşıma vercem..
Kasa bakımından en pahallısıda senin vtec miş dostum hayırlı satışlar
-
Yanlış anlama arkadaşım senin aracın fiyatına kimse olumsuz yorum yapmamış.
Bu fiyata satma gibi bir hayalin varsa neden olmasın?
Herkes hayallerini gerçekleştirmek için yaşıyor.
-
Yanlış anlama arkadaşım senin aracın fiyatına kimse olumsuz yorum yapmamış.
Bu fiyata satma gibi bir hayalin varsa neden olmasın?
Herkes hayallerini gerçekleştirmek için yaşıyor.
hayalle yaşayanıda yaşamayanıda demiş namık kemal ;D
-
boşuna boşuna atarlanmanıza gerek yk :) neyın ne oldğnu hepımız bılıorz, boyle bı hayalımde yk.. olmulu olumsuz yorum yazabılırler herkes ozgur..
-
Hocam sizce de eşşeğin topuzu biraz kaçmamış mı :) yani tabi mal sizin istediğiniz fiyatı koyarsınız da... 2012 model yeni civicler 42 binliralardan başlıyor... ne bileyim, sizin istediğiniz fiyata FD6 ELegance (makyajlı) alınabiliyor. FK2 manuel ve tam otomatik alınabiliyor, i shift FK2 alınıp, komple modlanabiliyor... bir kaç yıl daha yaşlı mersedes, bmw alınabiliyor. Siz de hesabınızda bir tuhaflık yok mu?... Hakikaten rekor budur :D Yani tamam bu aracın piyasası 22 civarıysa, sizin aracınız, hem km sinden hem de bakımından 25 bin eder. velhasıl istediğiniz fiyat çok acayip. Fazla ya da az demiyorum bakın, Acayip diyorum :D yine de hayırlı satışlar...
-
satmaya nıyetm olmadğı ıçın boyle panoramık bı rakam yazdm, dedğnz mantıkla o zmn normal vtec II parasına çok araç yapılır ve yurutulur.. fıyat lıstesı yapıp hesaplamadım sadece sahıbındende dolandm 100bını geçen stock araçlara 33-34-35 yazmışlar bnde onlara bakarak yazdm..
-
ben haala şunu düşünüyorum neden küsüratlı rakam yazmış neden 40000 yazmamış dümdüz , yazdıgı rakamı aklımda tutmam çok zor ;D
-
olmulu olumsuz yorum yazabılırler herkes ozgur..
Direkt ilan sahibi izin verdiyse kırmadan incitmeden yorum yapıyorum.
Forumlarda civic fiyatları ile ilgili adam uçmuş verdiği fiyata bak bu hondacılar arabalarını ne sanıyor diye konular açılacak ve senin aracını görecekler.
Eğer amacın etiket yapmaksa (hani apaçi ilanlarında olur ya etiketçilere özel diye ne demekse...) başarırsın ve etiket olursun ama dalga geçilmeyi kabullenmiş olusun.
Bak burada konu açıldı bile.
ama eğer amacın aracını satmaksa benim fikrim yanlış yoldasın
çünkü hiç satma eğilimi göstermiyorsun.
Fiyatı 50,000 dahi olsa bizi ilgilendirmez mal senin ama hadi alıcıyım ve fiyat soruyorum diyelim
fiyat için mantıklı bir açıklaman var mı? Yani aracın pistonları platinden, subapları altından falan mı?
Neden ben senin aracına 38 bine vereyim de gidip yeni kasa garantili
bir civic almayayım? Hadi beni ikna et.
-
bı çok forumda eskılerden berı uyeyım, forumlara konu açmadm satılık dıe, ama herkes sahıbındende takıldğı ıçın mecburen denk gelıo..
duşunduğun mantık doğru, ederını 30-32 yazsam başlayacaklar 28 var olur mu senet yapalım olur mu neden aracımın fıyatını duşureyım mılletle muhattap olım, cıddıyse arıo zatn şunu verrm dıe yada mesaj atıo..
-
bı çok forumda eskılerden berı uyeyım, forumlara konu açmadm satılık dıe, ama herkes sahıbındende takıldğı ıçın mecburen denk gelıo..
duşunduğun mantık doğru, ederını 30-32 yazsam başlayacaklar 28 var olur mu senet yapalım olur mu neden aracımın fıyatını duşureyım mılletle muhattap olım, cıddıyse arıo zatn şunu verrm dıe yada mesaj atıo..
ciddiyim 23 veriyorum.
-
bulursan bana haber ver, hemen evden çıkıp gelıorm almaya.
-
bulursan bana haber ver, hemen evden çıkıp gelıorm almaya.
tamam artılarını sök temizliğine veriyorum 23 ciddiyim.
-
gereksız tartışma sıze nasl bı kazanç sağlıo? forumda daha aktıf daha bılgımı oluosunuz? merakımdan soruorm yanlış anlamayın..
-
gereksız tartışma sıze nasl bı kazanç sağlıo? forumda daha aktıf daha bılgımı oluosunuz? merakımdan soruorm yanlış anlamayın..
tabiki hayır,öyle taraklarda bezim yoktur,yanlış anlamıyorum estafurullah.
-
Adam ciddiyim 23 veriyorum demiş sen nasıl 38 çekiyorsun alıcı da istediği fiyatı yazacak.
Ortada anlaşacaksınız. Bu durum çok normal değil mi sence?
E araç da satılık olduğuna göre...
-
arkadaslar bıse soracam
arkadas bu kadar yüklü bir arabanın fiyatını nasıl hesaplayacak peki ?
ben pıyasasını bılmıyorum sadece meraktan ve gerçekten öğrenmek için soruyorum ?
atıyorum pıyasası 25 dıyelım böle doluluk oranı yuksek arabalarda çıta ne olmalı ki ?
tamam 25 lık arabaya 40 dersen belkı abes kacabılır ama yınede bı hesaplama sistemi olmalı
arabaya 15bın tl harcıyorsun tabıkı onun karsılıgını almak ıstıyorsun
-
birader bu arabada esp var mı?
-
şimdi yazacaklarımı böbürlenmek amacıyla söylemıyorum da şu ülkede vtec2 ler ile en cok uğraşan 3 adamdan biri olarak bu arabanın üzerindekileri hesaplayayım (çoğunu ben ve emre sattık)
emme 350
ecu 350
headers 1000
jant lastık 800 yada 900 e almıştı sanırım
düz boru 160
simota 250
hks son susturucu 400
vafc 300
cart curt 1000 tl diyelım
toplam 4710 yapar haadi 5000 diyelim
38750-5000=33750 bu arabanın boş fiyatına denk gelir
yorum sizin
-
arkadaslar bıse soracam
arkadas bu kadar yüklü bir arabanın fiyatını nasıl hesaplayacak peki ?
ben pıyasasını bılmıyorum sadece meraktan ve gerçekten öğrenmek için soruyorum ?
atıyorum pıyasası 25 dıyelım böle doluluk oranı yuksek arabalarda çıta ne olmalı ki ?
tamam 25 lık arabaya 40 dersen belkı abes kacabılır ama yınede bı hesaplama sistemi olmalı
arabaya 15bın tl harcıyorsun tabıkı onun karsılıgını almak ıstıyorsun
al hesapladım sana kardeş ;D
-
Hocam doluluk meselesi satarken hiç bir zaman ciddi fiyat artışı sağlamaz. Aksine alıcı, mümkün mertebede stok almak ister, bir şey yapılacaksa kendisi yapsın ister. Aracın dolu olması zannedilenin aksine dez avantajdır. Çünkü bilemezsin, ne zaman takılmış, nasıl takmış vs... Tabi Type R gibi aracın dolu olması ile Vtec2 nin dolu olması aynı şey değildir... şimdi adam turboyu, cooler'ı döşemiş. zaten 20 liralık parça takmış. elbette o fiyata yansır. Velhasıl yaydır, ses sistemidir, hava filitresidir bunlar çok harcaalem malzemeler.
-
birader bu arabada esp var mı?
hiç bir vtec2 de esp yok, EPS var elektrık desteklı hıdrolık dıreksıon sistemı
-
şimdi vtec 2 ye turbo takmadıktan sonra ne takarsan tak gücü 140 beygir olmayacak. E şimdi benim aracım da temiz, kaza yok, vuruk yok, 52Binde... Otomatik vites, donanım olarak nerdeyse yok yok... Sınıfının en yüksek güvenlik puanını almış... VSA (ESP+ASR) , EBD, 8 hava yastığı... o zaman bu mantıkla bende en az bi 65 falan istemeliyim satmaya kalksam :D
-
şimdi vtec 2 ye turbo takmadıktan sonra ne takarsan tak gücü 140 beygir olmayacak.
ondan çok emin olma ;D
-
Valla oluyosa da ben bilmiyorum :D de o vakit benim araçta 180 beygir olabilir turbosuz :D... bide turbo yüklerim... Bekleyin arkadaşlar 3 aya kadar 110 TL fiyatla FK2 satışa sunacağım XD
-
emme 350
ecu 350
headers 1000
düz boru 160
simota 250
hks son susturucu 400
vafc 300
yorum sizin
Sıfır fiyatlarını değil 2. el fiyatlarını yazacaksın.
Kullanılmış caiye neden sıfır parası verelim?
-
Valla oluyosa da ben bilmiyorum :D de o vakit benim araçta 180 beygir olabilir turbosuz :D... bide turbo yüklerim... Bekleyin arkadaşlar 3 aya kadar 110 TL fiyatla FK2 satışa sunacağım XD
senın aracının motoru 180 hp olmaya müsait bır motor değil i-vtec (sürekli değişken geometrili) oldugundan dolayı , ikincisi 140 hp vtec2 vardı (benımkı ;D) ;D
-
emme 350
ecu 350
headers 1000
düz boru 160
simota 250
hks son susturucu 400
vafc 300
yorum sizin
sımotayı , headers ı ve son susturucuyu sıfır aldı sanıyorum , diğerlerının sıfırını zaten bulamazsın (emme ve ecu nun)
-
şöyle yazalım hiç bi bmw e46 nın e92 den pahalıya satıldığı oldu mu eşit donanım için yazıyorum.
Bidde satmaya niyetim yok yazmış. e ozaman neden ilan verdin. :D
Hacı o arabanın ederi 23 lira oda temizne kimse kusura bakmasın.
1,6 iesler 15 16 eder en çok
fd 6 lar da35 eder
fk2 ler 25 den başlar temizine göre 2006 sı 30 32 den çok etmez.
-
şöyle yazalım hiç bi bmw e46 nın e92 den pahalıya satıldığı oldu mu eşit donanım için yazıyorum.
Bidde satmaya niyetim yok yazmış. e ozaman neden ilan verdin. :D
Hacı o arabanın ederi 23 lira oda temizne kimse kusura bakmasın.
1,6 iesler 15 16 eder en çok
fd 6 lar da35 eder
fk2 ler 25 den başlar temizine göre 2006 sı 30 32 den çok etmez.
Allahını seven şu konunun içine ies sokmasın :D
-
senın aracının motoru 180 hp olmaya müsait bır motor değil i-vtec (sürekli değişken geometrili) oldugundan dolayı , ikincisi 140 hp vtec2 vardı (benımkı ;D) ;D
:D hocam, basarım turboyu 220 Beygire çıkarırım. sonuçta 110 liraya satcazz :D
bak bu da ilgili R18 için özel üretilmiş kit. tanıtımı ve forumu xD
değişken, meğişken el oğlu yapıyor...
http://www.8thcivic.com/forums/turbocharging/79943-r18-turbo-kit-finally-released.html
-
:D hocam, basarım turboyu 220 Beygire çıkarırım. sonuçta 110 liraya satcazz :D
bak bu da ilgili R18 için özel üretilmiş kit. tanıtımı ve forumu xD
değişken, meğişken el oğlu yapıyor...
http://www.8thcivic.com/forums/turbocharging/79943-r18-turbo-kit-finally-released.html
yok ben turbo olmaz demiyorum , atmosferık olarak 180 olmaz diyorum
-
sımotayı , headers ı ve son susturucuyu sıfır aldı sanıyorum , diğerlerının sıfırını zaten bulamazsın (emme ve ecu nun)
Şu sebeple diyorum.
Araba fiyatının üstüne eklenecekse sıfırları değil ikinci el fiyatları eklensin.
O da taş çatlasın jant lastik dahil 3,000 i geçmez.
Bir de aracı satarken 50 liralık panjuru, 30 liralık bagaj üstü spoileri yazanlar var onlara fit oluyorum.
-
i-vtec çok rahat atmosferik 180 hp görür yusuf. Şu an amerikada sebil gibi parçalar çıkmaya başladı. flash pro ile desteklenmiş bi r18 180 hp görür.
Değişken geometri R16 larda var bunlarda 2 kademe var. 4800 veya 5200 de bölmüşler. her devirde ayrı değil.
Netice itibari ile 27 ye 30 a kim vtec2 satmış bu güne kadar.
-
i-vtec çok rahat atmosferik 180 hp görür yusuf. Şu an amerikada sebil gibi parçalar çıkmaya başladı. flash pro ile desteklenmiş bi r18 180 hp görür.
Değişken geometri R16 larda var bunlarda 2 kademe var. 4800 veya 5200 de bölmüşler. her devirde ayrı değil.
Netice itibari ile 27 ye 30 a kim vtec2 satmış bu güne kadar.
orası amerıka unutma orda olur burda olmaz senın dediğin , 27-30 a vtec2 çook satıldı gözümün önunde , alanın aklına edeyım o ayrı
-
evet alınıp satılıyor.... yusufun dediği gibi anlamak mümkün değil tabiii
-
o zaman dağılın beyler adam 50 yazsa hakkıdır. bende 90 liradan satışa koyuyorum benim aracı. 85 e alıcıya veririm.
-
Güzel araç,fuarda görmüştüm, halen daha duruyor fotoları,hatta duvar kagıdı yaptım bilgisayarıma, hakkında hayırlısı olsun..Fiyat biraz fazla gibi ancak araç üzerindeki parçaları sökerek satabilirsin..Hayırlı satışlar..
-
Biz Bu Adamla Aynı Binada Oturuyoruz :D :D arabanın egzozu delik gaza dokunduğunda acayip ses çıkıyor
evden sesi duyuluyor arabanın :D
(Ciddiyim Şaka Yapmıyorum)
-
Biz Bu Adamla Aynı Binada Oturuyoruz :D :D arabanın egzozu delik gaza dokunduğunda acayip ses çıkıyor
Ama hiç konuşmuşluğumuz yok garajdan çıkarken görüyorum
-
bu sadece Hondayı ayaklara düşürür komedi malzemesi yapar neden hondaya zarar veriyorsunuz madem ki satma niyetin yok neden egonu tatmin etmek için satılık ilanı açıyorsunda arabanı rezil ediyorsun yarın ciddi ciddi satacağında bilenler ne oldu 38 bine satamadın mı deyip alay etmezlermi yanlış yapıyorsunuz ???
-
60 bine de biri beyaz fd6 satıyordu sonradan bayağı kırmıştı fiyatı da. acaba o araç satılmış mıdır!
bu arada sahibindene baktım millet sıfır araba diyerek civic in yeni kasasını el değmeden 54 bine varan rakamlardan satıyorlar !
-
birileri saf olucak ki birileri de uyanık olucak..... herkes akıllı olursa bu dünya yaşanmaz olurdu herhalde... yada herkes saf olsa idi.....
kısaca her malın alıcı çıkıyor işteeee
-
Arkadaşlar kusura bakmayın arabamı övmüyorum ama konuşmak zorunda hissettim kendimi :)
Avrupada böyle bi renk mevcut değil ama dünya genelinde araştırmalarımızda göre Japonyada 1 tane Mini cooper GP de mevcut
Üzerindeki farlar şuan türkiyede sadece benim arabada mevcut ( buda araştırmalarımıza göre )
Ben aracıma 50.000 tl istiyorum burada duyurulur.
-
sende mi satılığa çıkardın :D bakalım en son kaç verecekler diye :D
-
beyler 90 binden bende satışa koydum türkiyede ve dünyada tek çift renkli led sistemi var. üstelik yine dünyada tek uzaktan kumandalı :D
ayrıca yine dünyada sayılı ses sistemi var. türkiyede 4 takım olan nokian özel lastiği var :D
-
23 veren olmuş bakıyorumda:) ben 24 diyorum para peşin kırmızı meşin :D not: aracın üzerinden en beğendiğin 3 parçayı sökebilirsin benden olsun :D :D
-
Faruğun arabası bu piyasada alınacak vtec 2 lerin en başında gelir ;)
Ayrıca 38 yazmış ilana ama en yüksek fiyat verene vericem diyo belki 35 e vericek belki 30 a kendisi hariç kimse bilmez bunu ?
1 sene önce bayramın şampanya rengi DM 31 e satılmıştı , serbest piyasa isterse 300 bin yazar kimse bişe diyemez ama Faruğun gözlemdiği gibi 32 yazan 32 ye 30 yazan 30 a satmıyo herkezin yazdığı fiyat farklı ama 28-30 dan yukarı satılan vtec 2 de yok piyasada ...
Bide bi yandan şöyle düşünmek lazım 15 yaşındaki vti lara bile 30 bin tl isteniyo ve 26-27 verenlerde var işin en güzel yanı 10 bin tl lik crx içinden geçiyo bay bay diyip gidiyo :D
-
Ayrıca 38 yazmış ilana ama en yüksek fiyat verene vericem diyo belki 35 e vericek belki 30 a kendisi hariç kimse bilmez bunu ?
1 sene önce bayramın şampanya rengi DM 31 e satılmıştı , serbest piyasa isterse 300 bin yazar kimse bişe diyemez ama Faruğun gözlemdiği gibi 32 yazan 32 ye 30 yazan 30 a satmıyo herkezin yazdığı fiyat farklı ama 28-30 dan yukarı satılan vtec 2 de yok piyasada ...
Bide bi yandan şöyle düşünmek lazım 15 yaşındaki vti lara bile 30 bin tl isteniyo ve 26-27 verenlerde var işin en güzel yanı 10 bin tl lik crx içinden geçiyo bay bay diyip gidiyo :D
ben bu vtı ve crx yorumundan sonra bişi demiyorum ;D crx allaha emanet giden bı tenekedir nokta ;D
-
ben bu vtı ve crx yorumundan sonra bişi demiyorum ;D crx allaha emanet giden bı tenekedir nokta ;D
Yusuf abi , valla 23 bin tl ye tertemiz vti aldım engin hoca ile beraber yürüyoduk hatta , 2-3 önde gidiyodu , 3 ün sonunda yakalıyodum :D
Mazallah bi vites kaçırsam yada erken değiştisem cartt :D :D :D
-
şimdi 55e fd6 elegance gördüm 6500 kmde ... valla bilemiyorum artık ne diyeceğimi şaşırdım
-
şimdi 55e fd6 elegance gördüm 6500 kmde ... valla bilemiyorum artık ne diyeceğimi şaşırdım
kardeşim adamlar bakıyor şimdi 2005'model araç 40 bintl istiyorlar :D ee benim aracımda 55 eder diyor açıyor ilanı :)
-
bide bunlara bak derim :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tr-tek-96bin-km-kirmizi-62102080/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-inanilmaz-temizlikte-kisaca-35-vt-575-ikincisi-yok-69948107/detay/
İlk verdiğim ilandaki aracın 6-7 ay önce hostes bi bayandan anakaradan ne kadara alıındığın söylesem dudağınız uçuklar :D
ayrıca pazarllık payıda yokmuş :D
-
ne diyeceğimi bilememiştim şimdi biraz şekilleniyor gibi :D :D
-
benim anlamadığım her ilanda "bu araç tr'de tek 1 tane daha yok" :D hep bu sözler..
valla millet yanlış yapmış altın filan yerine zamanında bir VTI alıp kenara koymaları gerekmiş :D
-
benim anlamadığım her ilanda "bu araç tr'de tek 1 tane daha yok" :D hep bu sözler..
valla millet yanlış yapmış altın filan yerine zamanında bir VTI alıp kenara koymaları gerekmiş :D
bozdurur bozdurur satarsın :D :D
-
ama en güzel bilen biliyo ve değişen yok :D
Biz diyoruz piyasada doğru dürüsüt patlamayan araba yok ama millet ilana açtımı TC deki en temiz araba :D
bide şuna bakın bakalım artık bu son nokta olucak daha bişe demicem :D
iki ilanada bakın yalnız yeter :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-st-tuning-ten-sari-nesesii-vti-73594114/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-honda-vteg-kaporta-hasarli-96-model-53991756/pasif-ilan/
-
kardeşim adamlar bakıyor şimdi 2005'model araç 40 bintl istiyorlar :D ee benim aracımda 55 eder diyor açıyor ilanı :)
kardeşim 5 ay önce topçudan 2008 90.000 de bmw 3.20d coupe aldık 98 liraya arkadaşa.bayaa mantıklı bir iş yapmışız o zaman :D
-
Biz diyoruz piyasada doğru dürüsüt patlamayan araba yok ama millet ilana açtımı TC deki en temiz araba :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-st-tuning-ten-sari-nesesii-vti-73594114/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-honda-vteg-kaporta-hasarli-96-model-53991756/pasif-ilan/
bide muayyer mi ne diyorlar o lafada tavım :D
-
patlak arabayı 10 liraya al , topla 28 e sat :D
değişensizzzzzz :D
durmak yok yola dewam :D
-
2. ilan satılmış zaten :D
-
2.ilan satılmışta araçlara iyi bak derim , ikiside aynı araba zaten :D
araba kazalı alındı şimdi ilk ilandaki halinde ;)
-
2.ilan satılmışta araçlara iyi bak derim , ikiside aynı araba zaten :D
araba kazalı alındı şimdi ilk ilandaki halinde ;)
usta çok afedersin dikkatsizliğime ver... vay anasını arkadaş ya :D
-
Ama bir saniye araçta ŞORŞİFTIR var dikkatinizi çekerim.
O fiyatlara gitmesi normal :D
-
dur pıhtı attı yukarıya bir iki yorum geçsin banlanmayalım durduk yere...
-
ya bide utanmadan kaporta hasarı yazmış :D
-
:D :D :D
-
Aynı araç değildir belki dedim fark aradım ama hava filtresi ve kule gergisi aynı.
-
vites bölgesine bakarsanda çözersin ;)
jantlar stoplar falan renkleri değişen bi kaç kısım var ama olmamış işte,
bazıları bilmiyolarki vti lar sınırlı olduğu için takip etmesi basit olduğunu :)
-
yahu ben böyle kazalı aracı sadece kaporta hasarı diye millete kakalamaya çalışsam yemin ederim gece gözüme uyku girmez yapamam yani
-
tek ayak üstünde kırk yalan böyle olsa gerek
-
bazıları bilmiyolarki vti lar sınırlı olduğu için takip etmesi basit olduğunu :)
96-99 yılları arası TR ye toplam 802 adet girdi , 96 model olanların bır kısmında sunroof yok, şu anda çogununda kasası yok motorlar onda bunda takılı ;D
-
27 vti a verene kadar 1.4 is alırım. k20 swaplarım :D
-
ne vti miş arkadaş...çıkışıda faturalı fermas oto dan olsaymış tam olurmuş. :D
-
16 dan aşagı 1.4 bulursan bıde üstüne faturasız 10bın lıraya k20 alırsın + swap aksları 1200tl+swap kulakları 1000 tl+ cartı curtu 1000 tl + işçilik 3000 tl verirsen 32-33bın arası 1.4 swap k20 aracın olur ;D
-
16 dan aşagı 1.4 bulursan bıde üstüne faturasız 10bın lıraya k20 alırsın + swap aksları 1200tl+swap kulakları 1000 tl+ cartı curtu 1000 tl + işçilik 3000 tl verirsen 32-33bın arası 1.4 swap k20 aracın olur ;D
hemen hesabı çektin yusuf abi :D :D
-
hemen hesabı çektin yusuf abi :D :D
vtec2 ye giriştik şu sıralar k20a jdm motor swap yapıcaz inciği boncugu araba hariç 20 bını buldu , swap yapmak hiiç kolay değil ;D
-
B18c de olabilir. Daha ucuza çıkar hemi de.
Biliyorsun Cem'in (stlegal) Teg'i adam neler yaptı takdir ediyorum.
Sağlam para harcadı o başka tabi.
-
B18c de olabilir. Daha ucuza çıkar hemi de.
Biliyorsun Cem'in (stlegal) Teg'i adam neler yaptı takdir ediyorum.
evet b18c de süper bir motor ama eg kasada k20 yinede tadından yenmez , motorla hiç oynamayacaksın takacaksın stndart kasaya k20 yi şaka makınası yapacaksın misss ;D
-
Adam ciddiyim 23 veriyorum demiş sen nasıl 38 çekiyorsun alıcı da istediği fiyatı yazacak.
Ortada anlaşacaksınız. Bu durum çok normal değil mi sence?
E araç da satılık olduğuna göre...
beyler kımınız buyuğumuzsunuz kımınız yaşıtım madem alıcı, bnde satıcıyım o fıyata vermıyorum..
-
nerde oturuosn?
-
anlatmak ıstedğm bu, fazla deıl yarım saat dolanın hondanın satılıklarında fıyatları goreceksınız, 30 desem telefonlarım susmayacak, panoramık bı rakam yazdm ve bıraktm cıdden ısteyen olursa gelır gorur aracı orta yolu buluruz.. 30-32 ye vtec II satıldı bıraz araştırın goreceksınız..
-
aynı bina demişim :D aynı sokak diyecektim :)
-
nerde oturuosn tam olarak..
-
sen 98'lı bı arkadaşımızdn dmı, tmm.. :D
-
arac fena ALLAH kaza bela vermesin xD