TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: Muhsin07 - Şubat 08, 2012, 01:08:19 ÖS
-
Arkadaşlar malum önümüz sevgililer günü (sevgilisi olmayan arkadaşlar kötü şeyler hissetmesinler :) )
Ne alıcaz ne yapıcaz yada ne yapmalıyız önerileri olan düşüncelerini paylaşmak isteyenler ?
orjinal görüşleri olan yada alternetifleri olan (ayrılırım abi şubat bitincede barışırım diyen :D )
Bu arada imzamdada görüldüğü üzere sevgililer gününe karşıyım :D
Madem 19 Mayıs iptal edildi,14 Şubat'ta iptal edilsin.Öpüşerek kazanılmadı bu ülke !!!!!!
işin şakası tabi bu ciddi organizasyon ve orjinal hediye önerileri bekleniyor :D
-
Yine bol bol nakit çıkışı olacak :D Hiç sevmiyorum şu günleri,geldimi herşey; bütün doğum günleri,sevgililer günü üst üste geliyor :D
Aynen hediye önerisi bekleniyor ama peluş ayı alıcam gibi boyu kadar :D
-
arkadaşlar en basitinden ben vereyim kızlar çok sever
- sihirli kupa fotoğrafçılar yapıyor sıcak suyu görünce resim çıkıyor üstünde
- sevgilinizle resminizin yapbozu fotorağçılar yapıyor yine
:D :D :D
-
ben önce canli müzik ayarladim ve ufak bir tek tas aldim :)
bakalim esimden hediye ne gelecek. su zamana kadar bana verdigi en guzel hediye filtreydi :D
-
ben önce canli müzik ayarladim ve ufak bir tek tas aldim :)
bakalim esimden hediye ne gelecek. su zamana kadar bana verdigi en guzel hediye filtreydi :D
abi sen olayı aşmışsın biz daha o seviyelere gelemedik bi eşim olsa bana sevgililer gününde simota big tube alsa :D
-
arkadaşlar en basitinden ben vereyim kızlar çok sever
- sihirli kupa fotoğrafçılar yapıyor sıcak suyu görünce resim çıkıyor üstünde
- sevgilinizle resminizin yapbozu fotorağçılar yapıyor yine
:D :D :D
Kupa mantıklı,hatta yapboz ile birlikte olursa daha iyi olur,bi fotoğrafçılara bakmak lazım İzmirde o zaman,ama ayıda güzel haberiniz olsun toys shoplarda oluyor dev boy bişey ;) Bir eline kupa diğer eline yapboz koyduk mu ayının tamamdır :D Yine ucuza hallettik :)
-
dostum senin ucuz anlayışın buysa yandı millet söyliyim al sana bütçe planlaması :D :D
- kupa :50 tl
-: yapboz : 50- 75 arası
- boyu kadar ayı en az : 150 tl
batırdın sen milleti valla kızlar görmesin böyle duble hediyeyi seneye yat ister valla :D :D :D
-
dostum senin ucuz anlayışın buysa yandı millet söyliyim al sana bütçe planlaması :D :D
- kupa :50 tl
-: yapboz : 50- 75 arası
- boyu kadar ayı en az : 150 tl
batırdın sen milleti valla kızlar görmesin böyle duble hediyeyi seneye yat ister valla :D :D :D
Kupa ile yapbozun fiyatını ben öyle hesap etmemiştim dostum :D
Ayı 100-150tl arası kupa ile yapbozu da 20-30'a hallederiz diye düşünmüştüm :D Napalım bi depo benzin parası feda olsun artık :D
-
Buradan alsak yetişirmi acaba?
https://www.adresinizeteslim.com/Default.aspx
-
yetişir yetişir ne olcak hepsi 1 günlük işler bunlar 2 günde kargo 3 4 gün sen hemen siparişi ver :D
-
valla arkadaşlar kupa yapboz işi baya eskidi 2-3 yıl önce yaptırmıştım ben :D o yüzden daha orjinal şeylere yönelmek lazım gittigidiyorda güzel şeyler var bi göz atın >=ok
-
ben yazıyorum Muhsin özellikle sana ;)
13 Şubatta ayrılırız 15 Şubatta barışırız :D
-
Başkan grevmi yapıcazz :D
-
kardeşim biliyosun evlilerin grev hakkı yok :D
Başkan grevmi yapıcazz :D
-
Bigünden bişey olmaz grev olmasada rapor hakkın var unutma >%6rol
-
ben yazıyorum Muhsin özellikle sana ;)
13 Şubatta ayrılırız 15 Şubatta barışırız :D
başkan görecem seni bakalım sen napıcaksın sallıyorsun burda ama inş yengeye sorma şansım olur denk gelirde evde kuzu gibi olun sonra burda bana sallayın ohh beee sende bi romantik sofra hazırlarsın artık :D
-
Bigünden bişey olmaz grev olmasada rapor hakkın var unutma >%6rol
doktor rapor mapor işlemez kanka adamın ciğerini sökerler valla :D :D :D
-
valla arkadaşlar kupa yapboz işi baya eskidi 2-3 yıl önce yaptırmıştım ben :D o yüzden daha orjinal şeylere yönelmek lazım gittigidiyorda güzel şeyler var bi göz atın >=ok
mesela kardeşim örnek ver bizi aydınlat gitti gidiyoru boşver sen :D
-
gitti 150 tl. bu çizmeler niye bukadar pahalı yav:)
-
Valla ben tek aşkım Civic'ime bi cila atar depoyuda doldururum ohh miss :D
-
gitti 150 tl. bu çizmeler niye bukadar pahalı yav:)
çizmede ucuzluk pazarda dostlar :D
-
Valla ben tek aşkım Civic'ime bi cila atar depoyuda doldururum ohh miss :D
en güzeli senin çözümün aslında ama herkes için geçerli değil :D malesef :D
evet arkadaşlar sevgililer günü günceli :D
-
valla arkadaþlar kupa yapboz iþi baya eskidi 2-3 yýl önce yaptýrmýþtým ben :D o yüzden daha orjinal þeylere yönelmek lazým gittigidiyorda güzel þeyler var bi göz atýn >=ok
mesela kardeþim örnek ver bizi aydýnlat gitti gidiyoru boþver sen :valla arkadaþlar kupa yapboz iþi baya eskidi 2-3 yýl önce yaptýrmýþtým ben :D o yüzden daha orjinal þeylere yönelmek lazým gittigidiyorda güzel þeyler var bi göz atýn >=ok
mesela kardeþim örnek ver bizi aydýnlat gitti gidiyoru boþver sen :D
Arkadaşlar dekoratif ayna diye birşey gördüm hem ucuz hemde mantıklı ve güzel çünkü bizden çok aynaya bakıyorlar
-
Ben hem esim hemde arabamdan uzaklarda oldugum icin sikinti yok :)
-
(http://images.gittigidiyor.com/2417/Yilin-Sevgilisi-Oscar-Basari-Odulu-Kargo-Bedava__24173323_0.jpg)
-
Dün bana bir yapı marketten reklam mesajı geldi aynen aktarayım:''Sevdiğinize aşağıdaki ürünü 14 Şubat'ta hediye edin gerisini ona bırakın'' Ürün neydi biliyor musunuz?;Darbeli matkap seti 39 TL.(yuh yani)
Bizden pahalı hediye beklentisi içinde olan bir sevenimiz varsa,o gün ortadan kaybolmak yada ayakları yere basan bir sevgili yada eş arayışına gitmek gerek.
-
ahahaha iyiymiş bu arada oscar da hiç fena değil nasıl ediniriz fiyat falan bildirseniz hiç fena olmaz
ama ben yinede her zmanki klasik hediye ayıcık alırım :)
-
oscar heykelcikleri özdilek mağazalarında var. özdilek mağazaları olan illerdeki arkadaşlara:)
-
tamam o zaman hemen yarın gidelim özdileğe :D
-
(http://img202.imageshack.us/img202/4938/dscf0024u.th.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/202/dscf0024u.jpg/)
Geçen senelerde bir mağazanın otoparkında çekmiştim kağıtlara baya güzel şeyler yazmıştı kız arkadaşının tepkisini görmek isterdim ama bekleyemedik
-
Dün bana bir yapı marketten reklam mesajı geldi aynen aktarayım:''Sevdiğinize aşağıdaki ürünü 14 Şubat'ta hediye edin gerisini ona bırakın'' Ürün neydi biliyor musunuz?;Darbeli matkap seti 39 TL.(yuh yani)
Bizden pahalı hediye beklentisi içinde olan bir sevenimiz varsa,o gün ortadan kaybolmak yada ayakları yere basan bir sevgili yada eş arayışına gitmek gerek.
buna yıkıldım ;D
-
oscar heykelcikleri özdilek mağazalarında var. özdilek mağazaları olan illerdeki arkadaşlara:)
bu heykelcikler özdileğin içindeki kendi mağazasında mı var dostlar ???? ;)
-
gümüş kolye en iyisi arkadaşlar,isminin yazılı oldugu..2-3 ay evvel 55 tl ye yaptırmıştım:)
-
çok pahalı dostum bütçe 20 tl :D
-
Oscar fiyatları 25 30 arasında gidip geliyor...
-
evliler günüolmadığı için yırttık galiba :D
-
gümüş kolye en iyisi arkadaşlar,isminin yazılı oldugu..2-3 ay evvel 55 tl ye yaptırmıştım:)
altın pahalanınca gümüşde pahalandı arkadaşım yandık biz erkekler :)
-
bu heykelcikler özdileğin içindeki kendi mağazasında mı var dostlar ???? ;)
muhsin işin zor kardeşimmm :)
-
düşün düşün ..... işin hesabı evlende kurtul derim ama ya doğum gününe ya 14 şubata denk getir bi taşla 2 kuş yanee :) :) :)
-
Ben hondamı şöle güzel bir iç dış yıkamaya sokmayı planlıyorum xD korozyonlu morozyonlu, üstüne de bir tektaş parfüm alırım.
-
evliler günüolmadığı için yırttık galiba :D
Artık evlendik.Resmi olarak sevgilimiz değil.Karı kocayız.Almama hakkımız var.
-
Ben hondamı şöle güzel bir iç dış yıkamaya sokmayı planlıyorum xD korozyonlu morozyonlu, üstüne de bir tektaş parfüm alırım.
:) :)
-
düz mantıkla hareket edersek sevgililer günü evliler günü değill :D
-
düz mantıkla hareket edersek sevgililer günü evliler günü değill :D
Evlilik yıldönümünde acısını çıkarıyorlar ama.
-
sabah radyoda söylüyordu Yörsan kampanya yapmış: Sevgililer Günü Eski Kaşarı :) :)