TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: deniz - Şubat 03, 2012, 12:13:43 ÖS
-
(http://c1202.hizliresim.com/u/3/2cwb6.jpg)
İzmir ailesi yaptığı organizasyon ile dergiye çıktı...
-
tebrik ederim İzmir ailesini Ersin abimi Sedat abimi.. :)
darısı Adana grubuna olsun inşallah :D
-
sağol mertim,,allah sizede nasip etsinn,,
dışardan bakılınca çook bomba bişey değilmiş gibi gözüküyor ama,,
ersinde bende karşılıklı muhabbet arasında konuştuğumuzda nasılsa olmaz gibilerinden umutsuzduk hatta,,,
ama bizce ileride ailemizle çocuklarımızla paylaşıcağımız elimizde böyle bişey bizim için bomba >=ok >=ok
Fakat bu dergi işiyle ben uğraştığımdan,resim gönderimi yazışma falan,,benim mail adresim üzerinden olduğu için ersinin ismi çıkmamış,,,
başkan olarak sadece ben gözükmüşüm,,,
gerce ersinin böyle komplexleri yok ama ben içimde kalmasın belirtiyim >=ok
Herkese de iyi dilekleri için Şimdiden ÇOOOOkkk teşekkür ederizzz >=ok >=ok
-
Teşekkür ederiz Mert kardeşim Ayrıca bi konu hakkında sizleri aydınlatmak isterim.
Orada Benim adımın bulunmamasını yalnış anlayan arkadaşlarım var.Fotografları sedatın mailinden yollandıgı için onun adı yazıldı ve ayrıca bu işler ile günlerce uykusuz kalarak ilgilendi ben sadece telefon trafigi yaptım onunla ve yaş olarak benden büyük oldugu için onun adının yazmassının daha uygun olacagının düşündügüm için umut ettigim buydu.Buradan hepinizin önünde kendisine bir kez daha teşekkür ederim.
-
tebrikler ve teşekkürler izmir grubuna hakkettikleri değeri gördüler bence
gönlünüze ve emeğinize sağlık herkese örnek olur inşallah
-
Teşekkür ederiz kardeşim darısı başınıza inşallah
-
bu gurubun 4 kişi 4 araç da buluştuğumuz günleri hatırlıyorumda büyümüşüz biz kocaman bir aile olmuşuz diyorum kendi kendime ..nereden nereye darısı tüm team hondaa turkey ailesinin tüm fertlerinin başına diyelim
-
amin abi inşallah bizde o seviyelere geleceğiz gidişatımız gayet iyi şuanda hele havalar bi ısınsın ses getirecek organizasyonlar yapıcaz sizinde desteğinizle :)
-
amin abi inşallah bizde o seviyelere geleceğiz gidişatımız gayet iyi şuanda hele havalar bi ısınsın ses getirecek organizasyonlar yapıcaz sizinde desteğinizle :)
inşallah muhsin siz toplanın biz desteğimizi esirgemeyiz
-
muhsinim sağol kardeşim,,antalyaya hep destek tam destek (:
-
çok teşekkür ederiz abi bizde aynı şekilde biliyorsun biz izmir izmir biz :)
-
vay vay vay dergiye çıktık yetmedi bide sitede ayrı konu açılmış bizim için ne güzel bi ailedir bu yaaaaa Allah agzımızın tadını bozmasın
-
izmir grubumuzu tebrik eder başarılarının ve birlikteliğinizin devamını dilerim
-
Günaydınlar ii haftalar ii çalışmalar öncelikle.. :) Team honda turkey izmir grubunun yeni üyelerinden olmama rağmen kısa sürede sağlamış olduğum uyumun baş mimarları sedat abim ve ersin kardeşime bize bu fırsatları yarattıkları için çok teşekkür ediyorum.. İlkler her zmn çok özel ve güzeldir.. Birlikte daha nice ilklere.. Saygılar Sevgiler.. ;)
-
tolgam,korayım sağol sizin bişey söylemenize bile gerek yok,,siz üye bizde başkanız bir kere ağzım dan çıkmadı,
Çünkü tolgamında dediği gibi biz büyük bi aileyiz,sadece bu aile ye temiz ve sorunsuz üye girişi problemsiz buluşmalar ve seviyeli organizasyonlar olması için uğraşan adı başkan gecen garibanlar bizleriz (: (:
iyi ki varsınız kemik üye kardeşlerim(:
-
izmir grubumuzu tebrik eder başarılarının ve birlikteliğinizin devamını dilerim
Eyvallah Mehmet abim,,bak sen demiştin bu kadar araba ve insan toplıyabilirmisiniz organizasyona diye,(:
tahminimizin 30 kişi üzeri bile oldu,,,
izmir anlatmakla olmaz yazın seni izmire bi organizasyon zamanı bekliyoruz,,bi yemeğimizden suyumuzdan iç...(:
-
Aynen mehmet abi bekliyoruz :D
-
inşallah geleceğim kardeşlerim