TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: cobra34 - Ocak 25, 2012, 08:05:52 ÖS
-
arkadaslar bugun eft yaptım birine,fakat eft ulaşmamış sonra baktım ki adamın adını yanlış yazmışım para bana geri döner mi veya ne yapmalıyım??
-
Bütün gün bu tarz ödemelerle uğraşıyorum.
Bankaya IBAN veya hesap numarası ile havale EFT yaparsın bu IBAN veya Hesap numarasının isim eşleşmesi gerekmekte.
Bir harf dahi farklı olsa banka bu parayı geri göndericiye iade eder. IBAN / Hesap No ile hesap ismi birebir eşleşmesi gerekir.
Muhtemelen bugün yapmışsanız yarın para hesabınıza geri dönecektir.
-
çok saol,valla korktum para gitti diye.çok şükür.
-
Yok paran suan banka havuzunda bekliyor ve iade edilecektir. Sakin :)
-
Gerci arkadas isin uzmani olarak net bir sekilde cevap vermis ama,
En kotu ihtimalle bankanizin telefon bankaciligini arayin ve olayi aktarin. Olay cozulene kadar eft ye bloke konabilir belki.
-
para gönderdiğim kişiyede ulaşmamış,banada geri dönmedi.arkadasın dediği gibi 1 kaç gün sürecek galiba.
-
Para kesinlikle para senin hesabına geri yatacak
-
gecmiş olsun.
yanlış yaptığın eftyle ilgili bankana acilen bilgi vermelisin, aksi taktirde yanlış hesaba gönderdiğin parayı hesap sahibi cekip kullanırsa geri almak için bir dizi hukuksal sürecin içinde bulursun kendini...
-
sorun çözüldü para hesabıma yattı.
-
bizede geçmiş olsun demek düşer bu durumda :) bankalar sağlamcıdır yoksa okadar yükümlülüğün altından kalkamazlar
-
sorun çözüldü para hesabıma yattı.
Hadi gözün aydın :)