TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: YUNUS MERİÇ - Ocak 23, 2012, 02:28:59 ÖS
-
İLAN NUMARASI BU
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-direksiyondan-vitesli-city-69665702/detay
-
benim 207 ile takas yapmak istiyo
-
İLAN NUMARASI BU
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-direksiyondan-vitesli-city-69665702/detay
kendi aracınız avatardaki araç ise pek doğru bi karar olmayabilir sınıf düşürürsünüz
-
Madem öneri istiyorsun uzun süre kullanacağım diyorsan 207 ye karşı düşünülebilir.
Kesinlikle 207 den konforludur ama yok ben sıkılgan adamım 2 sene sonra satarım dersen piyasasının ne olacağı şimdilik muamma. Çünkü üretimden kaldırıldı.
Bir de küçük harf yazarsan süper olacak. Allah şükür yazıları okuyabiliyoruz. :)
-
YOK AVATARDAKİ ESKİ ARAÇIM ONU SATIP Bİ PUG ALDIM ALMAZ OLAYDIM ŞİMDİ DĞİŞTİRİCEM VE YİNE HONDA ALICAM BU ARKADAŞTA TAKAS YAZMIŞ
-
Yunuscum dayanamadın döndün gene hondaya dimi :D
valla araç hoş duruyoda dedikleri gibi üretimden kaldırılma olayı beni kıllandırıyo sen durmaz satarsın sonra gibi ;)
ondan iice düşün ;)
-
niçin ısrarla büyük harfle yazıyosun ki ?
2008 city alacagına daha düşük vtec2 alabilirsin pek tutulmuyo
-
işte bendeki sorun o sıkılıyorum ve avatardaki araçımı da sattım pişman oldum daha sonra
-
Yunuscum dayanamadın döndün gene hondaya dimi :D
valla araç hoş duruyoda dedikleri gibi üretimden kaldırılma olayı beni kıllandırıyo sen durmaz satarsın sonra gibi ;)
ondan iice düşün ;)
ablacım pug sıktı iyice alışamadım valla hiç olmadı gidip 93 1,6 si alıcm ama sedan:)
-
Ablam bencede öle daha geçerli satımı daha kolay bişey alman senin yararına çünkü kaba tabirle ben malımı(seni) :D biliyorum sen sıkılır satarsın
-
2008 city alacagına daha düşük vtec2 alabilirsin pek tutulmuyo
Vtec2 kullanıcılarının pug 207 ile takasa gireceğini sanmıyorum derken
gafın ucundan döndüm. :D
sende de vtec2 vardı değil mi?
Olsun illa sıkıldıysan pugdan
sat fd kasa al.
ama üstüne en az bir 10,000 kadar koyman gerekecek.
Eğer yatırım gözüyle bakarsa çok şey kaybetmemiş olursun.
Hem de model yükselmiş olur.
Tabi mali durumunu bilemem.
-
EP2 ile takas düşünülebilir aslında. Ama city de sattığınız Civic'in havasını yakalayamazsınız... Temiz bir Si fikrine katılıyorum.
-
EP2 ile takas düşünülebilir aslında. Ama city de sattığınız Civic'in havasını yakalayamazsınız... Temiz bir Si fikrine katılıyorum.
Kesinlikle EP2 de düşünülebilir.
-
Ben Kullanıyorum ve memnunum. City seri bir araç , ekonomik , 500 lt lik bagaj , güvenlik bakımından iyi araç yokuşta falan hiç zorlanmıyor hatta yokuş kalkış vitesi var (L) Ona taktığımda yokuşta araba solladım modifiyenin en çok yakıştığı arabalardan birinin olduğunu düşünüyorum youtube ta 207 ile honda citynin katılım videosu vardı 6 dklik katılımta honda city kazanıyordu (katılım istanbulda oluyor) ama şimdi bulamadım bulduğum an ekleyeceğim
Bana sorarsan bu citynin fiyatı çok düşük arabada problem olabilir birde sana tavsiyem city alırsan ELİTE al
Elitenin Comforta göre artıları 185/55/r15 lastikleri sis farları düğme ile katlanabilen yan aynalar ve yan aynalar ısıtmalı
-
city alıyorsan yeni kasa al. modifiyeli halide çok hoş olmuş bi kaç sitede görmüştüm.
-
bence bu kasayı boşverin :) City'nin yeni kasası fena değil.. bu kasa kötü.. ama tamamen TİP açısından konuşuyorum :)
yakıtı filan güzel..
-
Eski kasa hakkında şikayetlere bakarsan tek şikayet var TİPİ bi arabayı tipi kötü diye sevmiyolar kötülüyorlar ben bugüne kadar arıza yapan CİTY görmedim :) bu arada hatırlatıyım B segmentinin Lideri City yabancı siteler olsun tr siteleri olsun cityi segment lideri seçiyorlar :)
-
arkadaş Vtec2 ve Pug 307 kullanmış, City'nin atmosferik 1.4 motoru performans açısından çok üzecektir. En iyi tercih EP2 ya da Temiz bir si bulunur, üste alınan parayla modlanabilir de... Ama temiz Si bulmak imkansıza yakın bir şey artık.
-
arkadaş Vtec2 ve Pug 307 kullanmış, City'nin atmosferik 1.4 motoru performans açısından çok üzecektir. En iyi tercih EP2 ya da Temiz bir si bulunur, üste alınan parayla modlanabilir de... Ama temiz Si bulmak imkansıza yakın bir şey artık.
konuyu açan arkadaşın arabası 207
-
Benim Dediğim Y--a-r--ı--s 207 değil 206 rc işte o Y--a--R--ı--S (İstanbulda Oluyor)
peugeot 206 Rc vs Honda City (CİTY kazanıyor)
http://www.youtube.com/watch?v=5Aw6zNtF3_I&feature=related
-
teşekkürler arkadaşlar bilgiler için benide biraz 1,4 olması düşündürüyo yürümez o araba.
-
teşekkürler arkadaşlar bilgiler için benide biraz 1,4 olması düşündürüyo yürümez o araba.
siz arabayla ne kadar hız yapacaksınız ki otobanda hız sınırı 120 ve artık yeni sistem yaptılar eskiden radarı görür görmez yavaşlıyorduk şimdi radarlar ortalama hıza göre ceza vercek zaten bu arabada 120yi anında yapıyor bu araba 180-190'na kadar çıkıyor ve yürümez o araba demişsiniz siz hiç citye bindinizmi ???
-
siz arabayla ne kadar hız yapacaksınız ki otobanda hız sınırı 120 ve artık yeni sistem yaptılar eskiden radarı görür görmez yavaşlıyorduk şimdi radarlar ortalama hıza göre ceza vercek zaten bu arabada 120yi anında yapıyor
Tüm dünyada maximum hız 120 (özel otobanlar hariç) ama 200 km den aşağı
üretilen araba yok.
Bu mantıkla araçların da 120 km limitle üretilmesi lazım.
Bizim performanstan beklentimiz.
Yokuşlarda araba doluyken bayılmasın,
vites düşürmek zorunda kalmayalım,
sollamaya çıkıp vitesi düşürünce veya gazı kökleyince koltuğa yapıştırsın
ve motor bağıra bağıra araba sollamayalım.
Konfor ve donanım muadillerine göre iyi ama motorunun
yetersiz olduğunun kabullenilmesi lazım.
O şanzımanla 1.4 is ler bile 90 hp ile yokuşlarda bayılırken
83 hp lik city ile yokuşları düşünmek bile istemiyorum.
-
siz arabayla ne kadar hız yapacaksınız ki otobanda hız sınırı 120 ve artık yeni sistem yaptılar eskiden radarı görür görmez yavaşlıyorduk şimdi radarlar ortalama hıza göre ceza vercek zaten bu arabada 120yi anında yapıyor
üretilen araba yok.
doğru söze nedenir...
-
city hondanın cok tutulan bir modeli değil. uzun süreli kullancaksan satmayacaksan alınabilir.
-
Ben 83 hplik city ile yokuşları hiç zorlanmadan çıkıyorum zaten benim oturduğum yerde düzlük az var hep yokuş aşağı yokuş yukarı
-
üretilen araba yok.
aynen arkadaşım doğru söylüyosun birse ufak motorlu araçın yakıtını düşünmek lazım
-
Ufak motorlu araçların yakıtını iki şekilde düşün.
Birincisi şehir içi dur kalk kullanıcıları için.
Bu tip kullanıcılar için küçük motor uygundur çünkü
aracı hareket ettirmek için daha küçük cc ye yakıt enjekte edilir ve daha az yakar
ama uzun yolda ve çoğunlukta rampalarda motor ufak olduğu için vites düşürmek zorunda kalacaksın ve bu da aşırı yakıt artışına sebep olur.
Bknz 1,6 ies 200 cc fazla olmasına rağmen
çok zaman 1,4 is ten daha az veya aynı benzin yakar.
uzun süre 1,4 is kullandım. Uzun yol eziyet oluyordu.
-
Şimdi benim aracım otomatik, 1.8 HB FK2. yotube da 230-240 gibi son sürat videoları mevcut, velhasıl benim aracımı denemeler dışında, bu güne kadar kullandığım en yüksek hız, rutin şehirler arası yolculuklarda 127-140 arası. Velhasıl Poseidon'un da söylediği gibi, Aracımızla sürekli 220 gitmesekte, olası bir gereklilikte aracın bir anda gazı alması ve çok kısa sürelerde hızını %50 den fazla arttırabilmesinde. Mesela 5 kişi, çeşme otobanında en küçük bir bayılma hissetmeden defalarca gidip geldiğim aracım ortalamada 5.8 yakıt tüketiyor. Hızım rampa çıkarken bile, 120'nin altına düşmüyor... gazı çok hafif arttırmam aracın rampada, hız kaybetmemesini sağlıyor... Ya da sollamaya çıkacaksam, yarım pedal gaz verdiğimde, koltuğa yapışıyoruz, ve araç saniyeler içinde hızını 140'ın üzerine çıkarıyor... Performans dediğimiz böyle birşey... City. adı üzerinde şehirli bir araç. Kendi sınıfının da tartışmasız lideri. Hem türkiye'de hem de avrupada... Ancak performanslı bir araç değil. Yani aracın kaçması 110 la giderken birden 170'e çıkabilmesidir. 60 la giderken 90'a çıkması değil. Bu açılardan özellikle Civic kullanmaya alışmış sürücüleri tatmin etmeyecektir. Söylemek istediğim o.
-
siz arabayla ne kadar hız yapacaksınız ki otobanda hız sınırı 120 ve artık yeni sistem yaptılar eskiden radarı görür görmez yavaşlıyorduk şimdi radarlar ortalama hıza göre ceza vercek zaten bu arabada 120yi anında yapıyor bu araba 180-190'na kadar çıkıyor ve yürümez o araba demişsiniz siz hiç citye bindinizmi ???
sen hiç city den başka bi hondaya bindin mi ;D
-
Doğruyu söyleyim binmedim :roll:
-
Doğruyu söyleyim binmedim :roll:
iyi o zaman binme zaten ;D
-
arkadaşlar bütcemide düşünerek sanırım beni bi 1,6 ies paklar arayışlara başladım ama bendeki araçı sattıktan sonra veya takasa falan bulsam ies 3 5 bakmadan vericem
-
arkadaşlar bütcemide düşünerek sanırım beni bi 1,6 ies paklar arayışlara başladım ama bendeki araçı sattıktan sonra veya takasa falan bulsam ies 3 5 bakmadan vericem
ies alamassın temiz bi vti bak kardeş ;D
-
şimdi arkadaşlar diyoda 1,4 araçta gidiyo ben bundan önce 98 mod vti ve 04 mod vtec 2 kullandım ve şuanki pug ta 1,4 o yüzden beni doyurmuyo hiç hele hondanın verdiği güvenin %1 bile yok
-
ies alamassın temiz bi vti bak kardeş ;D
ahhh bi benzin ucuz olsa kardeşş:)
-
ha Si ha ies... Temizini bulmak mucize :D
-
evt öyle ama benim için motor onemli motor iyi olsun kaportada yapılan işlemlerin pekte önemi yok aslında
-
arkadaşlar fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum sağlam bi honda bulana kadar arayışa devam..bununla takasa giricem anlaşma aşamasındayız ama nasip
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-is-buyutmek-icin-bebek-gidiyor-72250225/detay/
-
fiyatı çok değil mi hocammm
-
bencede fıyatı cok kardesım guvenlık paketlı mı degılmı o bıle bellı degıl bu fıyatlara daha temız bı ies alınabılır
-
arkadaşlar fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum sağlam bi honda bulana kadar arayışa devam..bununla takasa giricem anlaşma aşamasındayız ama nasip
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-is-buyutmek-icin-bebek-gidiyor-72250225/detay/
bukadar paraya gerek yok..ben ikitane buldum :) birini sen al birini ben...fiyalarıda çok güzel ;)
-
evet yazılan fiyat yüksek ama 17.000tl tl ye kadar düştü fiyatı ama benim pek niyetim yok araç güvenlik paketli değil:(
-
bukadar paraya gerek yok..ben ikitane buldum :) birini sen al birini ben...fiyalarıda çok güzel ;)
emre buldukların takasa girermi benim araçla (pug 207) takasa gelirse hemen değiştirelim
-
evet yazılan fiyat yüksek ama 17.000tl tl ye kadar düştü fiyatı ama benim pek niyetim yok araç güvenlik paketli değil:(
genede ıcıme sınmedı yunus ya kendım alacakmıs gıbı baktım sevmedım stock alsan bundan daha hos durur apacı gıbı olmus azıcık bıde arabayı satanların yanda resımlerı cıkınca soguyorum nedense :)
-
dün gidip baktım araca sahibi iyi bir arkadaş ama araça bakmamış hiç gördüğüm en pis ve bakımsız honda soğudum + araç güvenlik paketli değil!!! bende benim araçımın üstüne fazla para isredim kabul ederse ben adam ederim onu diye düşünüyorum ama daha bişi yokk
-
buda takas ve satmaya çalıştığım benim araç arkadaşlar...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hatasiz-boyasiz-bedava-68060524/detay/
-
buda takas ve satmaya çalıştığım benim araç arkadaşlar...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hatasiz-boyasiz-bedava-68060524/detay/
temızmıs ah bıde tek kapı olmasaymıs 1 ay once bız sattık bal kopugu tavan harıc boyalı 2007 1.4 benzınlı 21e gıttı :) 4 kapı
-
emre buldukların takasa girermi benim araçla (pug 207) takasa gelirse hemen değiştirelim
yok ya biri ihtiyaçtan evlendiği için satıyormuş..diğeride çok tok satıcı burnundan kıl aldırtmıyor..birde takas teklif edince adamın bitarafları kalkıyor malının değeri iki kat artıyor aradaki fiyat 1000 tl ise adam 3000 falan istiyor..takas için teklif götüren 1-0 mağlup başlıyor açıkcası
-
yok ya biri ihtiyaçtan evlendiği için satıyormuş..diğeride çok tok satıcı burnundan kıl aldırtmıyor..birde takas teklif edince adamın bitarafları kalkıyor malının değeri iki kat artıyor aradaki fiyat 1000 tl ise adam 3000 falan istiyor..takas için teklif götüren 1-0 mağlup başlıyor açıkcası
aynen ben satarsam ararım seni gider bakarız hayırlısı ya bizim malımızında bi kısmeti verdır biyerde illaki:)
-
kesinlikle öyle..her malın bir alıcısı vardır hiç acele etme neler satışa çıkıp satılıyor..bende bekliyorum samsundan bir arkadaş geliyor benim aracı almaya bugünden geçti kısmetse yarın bende de 1,6ies olabilir :)
-
kesinlikle öyle..her malın bir alıcısı vardır hiç acele etme neler satışa çıkıp satılıyor..bende bekliyorum samsundan bir arkadaş geliyor benim aracı almaya bugünden geçti kısmetse yarın bende de 1,6ies olabilir :)
hayırlısı honda olsunda camurdan olsun:)bende şimdi konuştum biriyle adamın ilanı falan yok 2000 mod.güvenlik paketli lacivert 20.000tl istiyo ama bakıcam bi yoluna indiricem veya bende benim araçın üstüne fazla isticem arasını bulmaya calışıcaz artık...
-
hayırlısı olsun Allah gönlümüze göre versin :)
-
dün bir tane beşiktaşta vardı lacivert 99 model full + otomatik vites 140000 km civarında lpgli adam evleneceği için satılığa çıkartmış 1,6 ies 15800 diyordu ama 15 e biterdi bastırıp ama adam vazgeçti satmaktan...ben şmdi bitane buldum abladan..ilk sahibi 98 model full + otomatik 100000 km civarında lpgsiz :) kovalıyorum yarına kadar bloke ettim aracı
-
mümkünse otomatik alma kardeşim
-
mümkünse otomatik alma kardeşim
neden?
-
belli bi zaman sonra sıkılırsın
-
otomatik kullanan biri yine otomatik tercih ediyorsa bunu bilerek alıyor demektir sıkılacağını sanmam
-
daha önce kullanıyosan ve sıkılmadıysan sıkıntı yok ,konfor iyidir
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-1-6-ies-120-bg-77074736/detay/
-
arkadaşlar yardımcı olurmusunuz araçı bilen varmı anlaştım alma aşamasındayım adam haber bekliyo benden
-
Moruk ne yalan söylim araca ısınamadım yaa.çekmedi beni.belki resim kalitesinden belki farklı bişey ama olmamış yani..o direksiyo ve vites neden kaplanır..hadi kapladın gebze haremmi yapıyorsun abi one öyle..araba 141000 yazmış ama ben direk o kaplamalardan dolayı kıllnırım bu olaydan.onu geçtim araba komple boyalı güneş yanığından diyor..bence çok çok sağlam baktır arabaya yunus.leş bişey alıp sonra canını sıkma
-
komple boya olayı sıkıntı bi de kilometrede oynanma ihtimali ben de düşünüyorum direksiyon sarardığından kaplanır yani etrafımdakiler böyle en azından.bence alıncaksa iki üç verilip temiz kafa ağrtırmayacak araba alınır.16,500 değil de 17,500 18 neyse arabasına göre.
-
arkadaşlar dün arabaya baktırdır ve şaşırdım arabanın ön bej renk arkası lacivert ekleme yapmışlar ve aracın her noktadan kazasız var taklası var cenaze gibi bişey cıktı arayışa devam:)
-
yok artık yaaa :)