TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: can98 - Ocak 19, 2012, 08:35:07 ÖS
-
Dod yani doğuş otonun ikinci elinde aracım honda citye intten yapılan ekspertiz raporunda aracın herşeyini girdim 26.150 verdiler inttekine 2.el citylere göre iyi fiyat dod nasıl alıyor arabamızı ilk satılmasınımı bekliyoruz yoksa hemen parayı alıyoruzmu ???
Parayı alıyorsak yarın dodtayım :D
-
bir bilgim yok.
-
Dod yani doğuş otonun ikinci elinde aracım honda citye intten yapılan ekspertiz raporunda aracın herşeyini girdim 26.150 verdiler inttekine 2.el citylere göre iyi fiyat dod nasıl alıyor arabamızı ilk satılmasınımı bekliyoruz yoksa hemen parayı alıyoruzmu ???
Parayı alıyorsak yarın dodtayım :D
bu araçtan niye bu kadar soğudun anlamış değilim. ben fırsat buldukça kullanıyorum. benzini gerçekten yakmıyor. ayrıca gaz teli var bastım mı gidiyor araç. bizim fd6 lar gibi düğmeli değil. hakiki yani araban.
-
kendi aracımı hesaplattım 16 bin lira verdi:D
-
O fiyat tamamen ön bilgi amaçlı yani kısaca gel gel fiyatıda diyebiliriz. Satmak için gittiğinizde verecekleri fiyat sitede görünenden farklı olacaktır.
-
Ben soğumadım hatta çok alıştım satılık ilanlarından falan kaldırdım araba almadan önce arabaları araştırırken DOD a gitmiştik gitmeden önce int sitesine bakmıştık orda aracın değerini hesapla vardı ve kendi kendime demiştim araba alınca değerini hesaplatcam diye arabayı alalı 6 ay oldu yeni aklıma geldi bi hesaplayım dedim 26.150 verince şaşırdım çünkü inttekilerin fiyatı 24500 ile 25500 arası bi sorayım dedim nasıl satılıyor diye yani soğuma falan yok hatta arkadaşlar city aşığı oldun demeye başladı :D ama ne kadar alışsakta elimizde eskitmemek gerekir bu yıl arabam 4 yaşına girdi (2008 model)
-
benzini gerçekten yakmıyor
benim city için geçerli değil yol bilgisayarı 12.7 gösteriyor :)
ayrıca gaz teli var bastım mı gidiyor araç. bizim fd6 lar gibi düğmeli değil. hakiki yani araban.
gaz teli olunca ne oluyor düğmeli olunca ne oluyor açıklarsanız sevinirim ???
-
tel olunca bastın mı gidiyor, düğme olunca basıyorsun 1 saniye sonra gidiyor. sistemi yetersiz bir pc de nfs oynamak gibi bir şey. ben sürerken zevk almıyorum.
-
iyi fiyat vermişler :)
-
tel olunca bastın mı gidiyor, düğme olunca basıyorsun 1 saniye sonra gidiyor. sistemi yetersiz bir pc de nfs oynamak gibi bir şey. ben sürerken zevk almıyorum.
Cevap için teşekkürler :)
iyi fiyat vermişler :)
Bencede :) ama arkadaşların dediğine göre göstermelik fiyatmış :(