TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: alfaus007 - Ocak 19, 2012, 10:39:05 ÖÖ
-
2012 de hem focus hem de b-max için 1.0 lt ecoboost motor gelecek. Ayrıca otomatik şanzıman opsiyonuda çogalacak.otomatik şanzımanla pek ilgilenmedim de yakında 0.5 lt turbolu araba çıkarsa şaşırmayın :D
-
mantıklı.. vergiler bu kadar yükselirse olacak bu.
-
bu arada 102 hp 200 nm olacak diye bir şeyde söylüyorlar ama bilmiyorum..
-
:D o araba yerinden kalkmaz 100000de motor yer
-
yokuşlarda bi traktör bulup çektirirler artık ;D
-
2012 de hem focus hem de b-max için 1.0 lt ecoboost motor gelecek. Ayrıca otomatik şanzıman opsiyonuda çogalacak.otomatik şanzımanla pek ilgilenmedim de yakında 0.5 lt turbolu araba çıkarsa şaşırmayın :D
Aslında çok mantıklı.
Kalabalık şehirler için boyut ve motor hacmi olarak
küçük CC'li araçlar gittikçe çoğalacak.
Bu habere hiç şaşırmadım.
800 cc li araçlar zaten piyasada mevcut.
Tek başına araç kullanan bayanlar da hedef kilteleri olacak.
-
1.0 araç alacağıma motosiklete romork takar onla gezerim, koskoca focus kasasına 1.0 motor... pehh... istediği kadr turbo olsun. O araç fena yakar bence...
-
1.0 araç alacağıma motosiklete romork takar onla gezerim, koskoca focus kasasına 1.0 motor... pehh... istediği kadr turbo olsun. O araç fena yakar bence...
Bence bu motoru focus kasasına koymazlar.
-
yani bence de aklı olan koymaz ama arkadaş öyle yazmış, ha fiesta ya olur. kurtarır. sonuçta nissan micra tıkır tıkır gitmiyor mu? gidiyor. ama focusa olmaz
-
yokuşlarda bi traktör bulup çektirirler artık ;D
:)
-
Bence bu motoru focus kasasına koymazlar.
otomobil dünyam 2012 ford toplantısının sonuçları diye yazmıştı kardeşim valla onların yalancısıyım :)