TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: Sado01 - Ocak 07, 2012, 07:02:58 ÖS
-
2011 model civic elegance aldım ve bilinmeyen gizli özellikleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim :) )
-
Radyo ya biseler yapiliyodu radyo ekraninda hiz vs biseler yaziyodu
Bi de kadran testi var benim bildigim
-
Radyo ya biseler yapiliyodu radyo ekraninda hiz vs biseler yaziyodu
Bi de kadran testi var benim bildigim
peki nasıl uygulayacağım bunları?
-
radyoyu açmadan önce 1 ve 6 tuşlarına basılı şekilde radyoyu açtığınızda radyoda diag die bi yazı çıkıyor BGR19 un dediği gibi hiz radyo ekranında gözüküyor ama devir saatindekinden biraz daha az (5 km/sa) az gösteriyodu hatırladığım kadarıyla bi de ekranda şekil ve yazılar çıkıyordu 1 ve 6 tuşları arasında gezinince ne işe yaradığını anlamış değilim(birnevi radyo ekran testi sanırım)
-
silecekler fasılalı modda çalışırken her frene bastığınızda silecekler çalışır,radyoyla ilgili bi hıza duyarlı mod ama nasıl yapıldığını tam hatırlamıyorum
-
silecekler fasılalı modda çalışırken her frene bastığınızda silecekler çalışır,radyoyla ilgili bi hıza duyarlı mod ama nasıl yapıldığını tam hatırlamıyorum
20 km nin üstüne çıktığınızda da silecekler çalışıyordu normal ayarından önce :)
-
Aynen ben de ilk farkettigimde garipsemistim. Silecek hizi duzensiz gelmisti. Frenle alakali oldugu anlayinca dahq bi sevdim aracimi. Enteresan bi ozellik
-
Çok gizli bir özelliği var ama kimseye söylemezsen söylerim... :D :D :D :D Aslında arabalarımız Voltron aslanı :D
(amacım güldürmek sadece )
(http://cdn0.hark.com/images/000/000/715/715/original.jpg)
-
yol bilgi ekranı tuşuna basılı tut, farları yak, kontağı açık konuma getir, farları kapat - aç - kapat, yol bilgisayar tuşuna 4 kez ard arda bas, kadran testi yapacaktır.
-
Hayırlı olsun aracın...
yumurtanın sarısı ile beyazını ayır, o kadar :)
-
Hayırlı olsun aracın...
yumurtanın sarısı ile beyazını ayır, o kadar :)
teşekkür ederim :)
-
benim araç 2011 elegance otm ancak abimin 2010 premium manuel de fasılalı silecekler araç durduğunda duruyor, hızlandığında hızlanıyor. fakat benim araçta nasıl ayarlama yaptıysan öyle çalışıyor. durma ya da hızlanma gibi eğilim göstermiyor. ???
bu konuda bilgisi olan varmı
-
Bu silecek olayında; fasılalı çalışırken silecek kolu üzerindeki hızlı/yavaş ayar kolunu ortanın üzerine aldığınızda yani daha yoğun yağmura göre ayarladığınızda çok daha hızlı çalışıyor ya + frene basıp durduğunuzda silecekler de duruyordu ve normal ayar üzerinden çalışmaya devam ediyordu siz hareket edene kadar..
2.olay- Geçtiğimiz günlerde fark ettim; şöför tarafındaki cam'ın otomatik modülü varmış. Camı açmak yada kapatmak için sertçe kuvvet uyguladığınızda kendisi otomatik olarak kapanıyor ya da açılıyor.. Aynı özellik diğer camlar için geçerli değil. Sadece şöförün olduğu cam için geçerli. :)
-
araba 6 vitesmiş geçen gün farkettim :D
-
ya aslında paçam yese aracın işletim sistemine el atıp yeni özellikler eklemeyi planlıyorum da yemiyor işte :D viraj içini aydınlatan sis lambaları ya da 4 camı otomatik yapmak, ya da kapılar kilitlenince 4 camın ve sun roof un kapanmasını sağlamak gibi özellikler kesinlikle yazılımla eklenebilir ama dediğim gibi paçam yemiyor :D
-
aracın işletim sistemine müdahale edemezsin. yazdıkların modülle yapılabilecek şeyler. ecu ile alakası yok.
-
Evet sis olayini bilmem de digerleri icin moduller satiliyor
-
aracın işletim sistemine müdahale edemezsin. yazdıkların modülle yapılabilecek şeyler. ecu ile alakası yok.
modülle yapılabildiğini elbette biliyorum, ancak aracın yazılım güncellemesi olduğunda yüklenebildiğine göre, o güncellemeyi alıp kendin isteğine göre yazıp araca onu da yükleyebilirsin, astrada mesela otomatik vitesteki bir sorunu gideren bir güncelleme, lineada da yağmur sensöründeki kilitlenme sorununu çözen güncellemeler serviste yüklenmişti araçlarıma, ha derseniz ki civic e yükleme yapılamıyor, hani chip tuning yapılamaması durumu, bir sıkıntı olması durumunda honda illa ki bir şekilde onun düzenlenmesi için yapı bırakmıştır, düşünsenize 1.000.000 araçta yazılımsal bir sıkıntı çıktı, 1.000.000 tane ecu değiştirmek biraz pahalı bir iş olurdu
-
o iş biraz detaylı. Yazılım güncellemesi ateşleme ve yakıt değerlerini içeriyor mu vs bakmak lazım.
-
bildiğim kadarıyla motor yönetimi ve aracın geri kalan işleri (otomatik kapı kilitleme, silecek yazılım, far sensörü ıvır zıvırları falan) farklı yazılımlar birbirinden ve farklı güncellemelere sahipler, sonuçta bütün o sensörlerin vs. çalışma mantığı "eğer böyleyse o zaman şunu yap" üstüne kurulu misal "eğer direksiyon 5 dereceden fazla sola dönükse o zaman sol sis farını (belki bir dimmer devresi eklenerek) %20 yak 10 derece de %40 yak 15+ derecede %100 yak" gibi, sonuçta araç direksiyon ne yöne kaç derece dönük biliyor, vsa için gereken bir veri, o durumda sis farını dönülen yöne göre yakabilmesi teoride birkaç satır kod demektir, ya da kumandadan sinyal gelince kapılarını kilitlemesi gerektiğini biliyor, o zaman 25km hızı geçince otomatik kilitlemesi de birkaç satır kod demektir gibi düşünüyorum, ama dediğim gibi bunlar teoride :) pratikte uygulaması nasıl olur, aracın yazılımı nasıl elde edilir, nasıl geri yüklenir vs. orasını bilemiyorum :P
-
Yurtdışındaki sitelerde bizim aracın kasası fd2 olarak geçiyor. Yurtdışındaki modellerde bir kaç hidden function mevcut ama hiçbiri bizim araçlarda olmuyor.
En basit olanı, Kontak açıkken(ışıklar yanıyorken) teybi kapatıyoruz. Power ve Tune tuşuna aynı anda basıldıgında karşılama mesajı girebiliyorsunuz. Araca anahtarı taktıgınız zaman teyb ekranında sizin belirlediginiz karşılama mesajı çıkıyor fakat bu olay bizim araçlarda olmuyor malesef.
-
onlar fd2 1.8 üstelik usdm spec olması lazım
sizin fd6 lar asian spec
tayvan tayland singapur mısır aynı kasayı kullanıyor olması lazım.
-
onlar fd2 1.8 üstelik usdm spec olması lazım
sizin fd6 lar asian spec
tayvan tayland singapur mısır aynı kasayı kullanıyor olması lazım.
Bizim araçlardan daha iyi oldukları kesin :)
-
Donanım paketleri farklı. Honda türkiyenin başında ki adam firmayı batırmaya çalışıyor sanırım.
türkiyeden sıkılmış japonyaya dönmek istiyor.
-
Japonyadan gelen modellerle Türkiye de üretilen modeller arasında o kadar çok fark varki, yol sesi bile farklı...
-
Merhaba , Yanlış biliyor ve yanlış aktarıyorsunuz...
Bizim araçların kasa kodu FD-6 dır.Bu Türkiye'ye ait bir kasa kodu değil.Global bir kasa kodu'dur.FD-2 demek Honda Civic Type-r sedan demektir.Yani bizim kasanın 4 kapılı Japonya ve Asia ülkeleri için üretilen Japon Sedan Type-R kasasıdır.Bizim kasanın Type-r modeli FD-2 dir.
http://www.fd2.org/
http://www.honda.co.jp/CIVICTYPE-R/
Japonya'da Civic FD-6 kasa 1.8 motorlarla üretilir.
Bu arada Fd-2 Type-r sedan kasaların hepsi 2.0 motordur.
Yurtdışındaki sitelerde bizim aracın kasası fd2 olarak geçiyor. Yurtdışındaki modellerde bir kaç hidden function mevcut ama hiçbiri bizim araçlarda olmuyor.
En basit olanı, Kontak açıkken(ışıklar yanıyorken) teybi kapatıyoruz. Power ve Tune tuşuna aynı anda basıldıgında karşılama mesajı girebiliyorsunuz. Araca anahtarı taktıgınız zaman teyb ekranında sizin belirlediginiz karşılama mesajı çıkıyor fakat bu olay bizim araçlarda olmuyor malesef.
-
Dogrudur, ben kasaların benzemesi açısından o şekilde söyledim. Yoksa bende biliyorum özünde farklı olduğunu.
-
Citynin gizli özellikleri varmıdır ???
-
Citynin gizli özellikleri varmıdır ???
yukarıda yazdığım kadran testi senin cıty için de geçerli.
-
Sado01 arkadaşım güzel ve yararlı bir konu açmışsın
-silecek olayı motorun devir hızına göre artıyor
-bişey daha ekleyeyim araç (benimki otomatik) 5 viteste giderken gaza sabit basılıyken devir düşüyor hız sabit kalıyor. sanki vites atmış gibi 6. vitese geçmiş gibi oluyor
hızım 75 veya 80 le ayağım gazda sabitken motorun devri düşüyor
bilmem anlatabildimmi :D
araba 6 vitesmiş geçen gün farkettim :D
-
birde arabanın arka pandizotun üstünde tvitera benzer bişey var vaktim yoktu çok inceleyemedim ama üstünde hi low falan vardı sanırım arka hopörlörün ses ayarı gibi bişey olsa gerek
-
Çok merak ettim yarın bakcam ben :D Tam olarak nerde ? kabinlerin ordamı ?
birde arabanın arka pandizotun üstünde tvitera benzer bişey var vaktim yoktu çok inceleyemedim ama üstünde hi low falan vardı sanırım arka hopörlörün ses ayarı gibi bişey olsa gerek
-
arka sol tarafta hopörlerin dış tarafına doğru
-
birde kapıların otomatik kilitmesini kendimiz ayarlayabiliyoruz
ister otomatikler için vitese takınca kapılar kendi kilitleniyor
isterseniz hız 15 km geçince kendi kilitliyor
birde sinyal koluna hafifçe çekince 3 kez sinyal yanıyor sonra kesiliyor
sinyal kolunu tam çekmenize gerek yok
dokunmanız yeterli
-
dokunmanız yeterli
iyimiş ya deneyim birazdan :D
-
Bu özellik city de varmı
-
Elfrenini 2 kere çekip indirin
sonra direksiyonu 2 sağa 1 sola çevirin
son olarak da dörtüleri yaktığınızda araba bir anda 250 hp olup
egzozdan da cıvılcım çıkartıyormuş. :)
Ya arkadaşlar şaka bir yana adamlar sattıkları arabada özellik gizler mi hiç ??
Bizim haberdar olmadığımız ayrıntılar diyelim şunlara.
Mesela 96-01 civiclerdeki kaza anında motor zarar görmemesi için
kiilitlendiği zaman kilidi açmamıza yarayan
ve torpido arkasındaki butonu bilmeyenler vardır.
-
dokunmanız yeterli
kilitleri nasıl ayarlıyoruz
-
dokunmanız yeterli
maalesef kötü haberim var
bizim araçlar kapıları kendiliğnden kilitlemiyor. bu avrupa modelleri için geçerli bir özellik.
arka taraftaki o küçük hoparlöre benzeyen şey de park sensörünün parçası. sensörün sesinin nerden geldiğini düşünüyordun acaba?
-
arkadaşlar yukarıdaki yazılanları okuyunca bana başka bir arabamı sattılar diye düşündüm bir anda :)
-
yoksa ben mi bilmiyorum..
-
ya aslında paçam yese aracın işletim sistemine el atıp yeni özellikler eklemeyi planlıyorum da yemiyor işte :D viraj içini aydınlatan sis lambaları ya da 4 camı otomatik yapmak, ya da kapılar kilitlenince 4 camın ve sun roof un kapanmasını sağlamak gibi özellikler kesinlikle yazılımla eklenebilir ama dediğim gibi paçam yemiyor :D
Yürü be Gökberk ben güveniyorum sen yaparsın :P Ya bi yandan neden olmasın diyorum :-k Bi yandan da madem yazılımla olablir bir maliyet yok yapan adam neden koymasın bu özellikleri diyorum.
-
Bu arada; frene basınca sileceklerin devreye girdiğini farketmemiştim, söyleyen arkadaşlar sağolsun.
Hareket edince ya da vitese takınca kapı kilitlenme olayı bizlerde yok. Avrupa ve bazı modeller için diyor kitapçıkta.
arka taraftaki o küçük hoparlöre benzeyen şey de park sensörünün parçası. sensörün sesinin nerden geldiğini düşünüyordun acaba?
Park sensörü sesi; dikiz aynasının üzerinde takılı olan göstergeden geliyor olması lazım, tabi hepimizin park sensörü farklı olablir ama ben arka sol kolonun orada bişey farketmedim. Sizin park sensörünüzün farklılığından dolayı oraya bişey konulmuş olabilir. Tabi ben de @Tekos gibi akşamı beklemeye başladım iyice bir bakmak için :D
-
Yürü be Gökberk ben güveniyorum sen yaparsın :P Ya bi yandan neden olmasın diyorum :-k Bi yandan da madem yazılımla olablir bir maliyet yok yapan adam neden koymasın bu özellikleri diyorum.
Abicim koyan da koyuyor valla, punto evo da bile viraj içini aydınlatan sis farları, sun roof otomatik kapatma, ya da otomatik kilitlenen kapılar (pek çok arabada olduğu gibi) var, ek bir modül yok bu işler için, beyin yapıyor hepsini, hatta eski aracımda (linea) kemer ikaz sesini açıp kapatmak bile mümkündü :D ya da bir farı patlasa hangisinin patlak olduğunu söylerdi, marş alamadığında neden marş alamadığını da söylerdi vs vs vs, yazılım işi bunlar sonuçta
-
Doğru diyosun çok basit özelliklerde olsa birçok arabada var ama bizde yok. Ben şöyle düşünmek istiyorum; adamlar özene bezene o kadar güzel bir araba yapmışlarki hangi kapının açık olduğunu gösteren bir göstergecik koymayı düşünememişler. :D İkaz veriyor bütün kapıları aç kapa yapıyorum yiter be kardeşiim yiter yaa :D
-
bizim honda bulamazlar diye hiçbirşeyi gizlememiş :D Tabi bagaj halısının altındaki stepne hariç :D :D
-
şimdi yeni civic in tanıtım videosunu izledim de, yakışır Bilgehan abime :) varmış onda açık kapıyı gösterme :D
-
Olmazmı yaa ilk o dikkatimi çekti çünkü çok basit bişey. Ama bizde yok işte.!
-
Olmazmı yaa ilk o dikkatimi çekti çünkü çok basit bişey. Ama bizde yok işte.!
beterin beteri var buna şükür :D
-
Bakıyorum da keşke olsa denilen özelliklerin nerdeyse tamamı var :D
Far sensörü
Park sensörü
yağmur sensörü
yol bilgisayarı anlık tüketim
kapıları gösteren grafik tablo
emniyet kemerlerini gösteren tablo
torpido soğutma ısıtma
elektrikli katlanan ısıtmalı ayna
daha bir sürü özellik hb civiclerde var 2010 modelden sonra iyice azıtmışlar lastik basıncı usb ıvır zıvır abanmış amcalar.
-
hbler iyi ya da 1.4 istemiyordum bir de ben aracı aldığımda 7-8 bin lira daha pahalıydı zaten biraz limitleri zorladı, mutluyum arabamla :D
-
Sado01 arkadaşım güzel ve yararlı bir konu açmışsın
-silecek olayı motorun devir hızına göre artıyor
-bişey daha ekleyeyim araç (benimki otomatik) 5 viteste giderken gaza sabit basılıyken devir düşüyor hız sabit kalıyor. sanki vites atmış gibi 6. vitese geçmiş gibi oluyor
hızım 75 veya 80 le ayağım gazda sabitken motorun devri düşüyor
bilmem anlatabildimmi :D
bu 5. viteste giderken hızın sabit kalıp devrin birden düşmesi olayına aynen katılıyorum. arabam henüz 3000 km de. bu haftasonu otobanda başıma geldi. nooluyo dedim? araç uyku moduna geçiyo sanki...
-
Bu çok ilginç.
Vites değiştirmiyorsun gaz sabit
hız düşmüyor ama devir düşüyor öyle mi?
Komik gelecek ama bunun için aracın giderken CC sinin yükselmesi lazım.
Acaba araç yokuşamı geliyor diyeceğim ama hız düşer o zaman da.
Bunun mantıklı bir açıklaması olması lazım.
-
Bu çok ilginç.
Vites değiştirmiyorsun gaz sabit
hız düşmüyor ama devir düşüyor öyle mi?
Komik gelecek ama bunun için aracın giderken CC sinin yükselmesi lazım.
Acaba araç yokuşamı geliyor diyeceğim ama hız düşer o zaman da.
Bunun mantıklı bir açıklaması olması lazım.
tork kontrolüdür muhtemelen, genelde otomatikler ara gazlı gidiyor, kullanırken hissediliyor, bende de yapıyor aynı şeyi çünkü, normal basınca devir alıyor, devir değişmeden araç hızlanıyor ya da sabit giderken bir süre sonra devir düşüyor, dediğim gibi bence tork kontrolü
-
aynen. anlatsalar banada ilginç gelirdi inanın. daha arabamı yeni yeni tanıyor ve alışmaya çalışıyorum. 3000 km yi biraz geçtim yol olarak. haftasonu otoyolda 100 km'nin biraz üzerinde gidiyorum sanırım... motor sesini dinledim sanki araç 4. vites gibi geldi bana. kulakçığa dokundum ekranda 5 yazdı. aa dedim. normalde 2000 devirde 5. viteste 100 ile gidiyor araç... birden devir dediğim yerlere düştü, motor sesi azaldı, hızım aynı kaldı... nooluyoo dedim... bu olay başına gelen başka otm kullanıcıları varmı acaba
-
ben mazda otomatik kullandım uzunca bi süre dediğin olayların hepsi ondada vardı ben çok merak etmedim açıkcası ama araba deviri kendisi ayarlıyor sanırım otomatik olduğu için
otomatikler neticede deviri ve vites geçişini ilk önce gaz tepkimesine göre ayarlıyor sen ne kadar az basarsan devir o kadar eksik kalıyor hatta sein olay gibi bakıyorsun araba 4.vites de 50 km hızla 1500 2000 devirlerde gidiyor ama bu uzun sürmüyor araç müdale ediyor sonra,vitesi küçültüyor deviride olması gereken yere getiriyor hem zaten yüksek vitesle düşük devirde gitmek ne tasarruf nede aracı korur
ama araba bakıyorki düzgün gitmiyor sonra müdahele ediyor devire yazılımı böyle diye düşünüyorum
-
aynen. anlatsalar banada ilginç gelirdi inanın. daha arabamı yeni yeni tanıyor ve alışmaya çalışıyorum. 3000 km yi biraz geçtim yol olarak. haftasonu otoyolda 100 km'nin biraz üzerinde gidiyorum sanırım... motor sesini dinledim sanki araç 4. vites gibi geldi bana. kulakçığa dokundum ekranda 5 yazdı. aa dedim. normalde 2000 devirde 5. viteste 100 ile gidiyor araç... birden devir dediğim yerlere düştü, motor sesi azaldı, hızım aynı kaldı... nooluyoo dedim... bu olay başına gelen başka otm kullanıcıları varmı acaba
2000 devirle 100 le giderken devir çubuğun daha mı aşağı düştü? anlayamadım
-
2000 devirle 100 le giderken devir çubuğun daha mı aşağı düştü? anlayamadım
bence de herhalde otm vites yazılım ilişkisi olmalı bu. daha çnce otm kullanmadığım için belkide bana değişik geldi.. otm hakkıyla kullanmak da bir kültür işi sonuçta..
bu arada devir 2000 altına düşmedi... üzerindeydi, 2000'e düştü. normale geldi... anlatabildim mi
-
araç sıkışmazsa ,rampa çıkmaz, düz yolda sen de fazla basmazsan 2000 devirle 100 rahat oluyor. ben de aldığım gün şaşırmıştım bu araba 6 vites de bize 5 diye mi sattıyorlar demiştim.
-
aynen öyle. bizde ae101 corolla var. manuel. 3000 devride 100 km gidiyor. fd6 genelde seninde dediğin şartlarda 2000 devirde 100 km gidiyor. bence süper.
-
Arkadaşlar şu bir gerçek Honda tanıtım ve reklam yapamıyor
maalesef bu yüzden birçok özellik bilmediğimiz gizli özellik oluyor :(
arkadaşım bana wv ve yeni fiestaları anlatırken sinyal olayını anlatmıştı
sinyal koluna dokunuyorsun 3 kere sinyal veriyor sonra kendiliğinden duruyor diye
çok hoşuma gitmişti hondada niye yok diye üzülmüştüm
sonra civiğimi aldım bir baktım fd6 lardada varmış
ama arabayı ne satarken ne tanıtırken bunları anlatan olmadı bu özelliğini bilmeden aldım
ve civiğin bilmediğim bir özelliği çıktı
başka markalar bunları çatır çatır tanıtıyor
-
sinyal durumunu bırak arabayı bile tanıtmıyorlar. galeriye gidiyoruz şunu almayı düşünüyorum diyoruz, sadece konuştuğumuz aracın fiyatı ve yapılabilecek aksesuarları.
aldıktan sonra kullanma klavuzundan öğreniyoruz :))
-
bu sinyal olayı makyajlı kasalardamı var? benim 2008 elegance'ta yok çünkü.
bide frene basınca silecek olayını hiç farketmedim.
-
bu sinyal olayı makyajlı kasalardamı var? benim 2008 elegance'ta yok çünkü.
bide frene basınca silecek olayını hiç farketmedim.
makyajlı kasalarda var, ayrıca bana herşeyini tek tek tek anlatmışlardı, satın alırken de, satın aldıktan sonra teslim ederken de, fazladan bir tek teyp in detay ayarlarıyla kadran testini bulabildim, ki onlar da lüzumsuz şeyler son kullanıcı için :)
-
Äëÿ òåõ, êòî èùåò äîïîëíèòåëüíûé èëè îñíîâíîé çàğàáîòîê â èíòåğíåòå!
Õî÷ó ïğåäëîæèòü Âàøåìó âíèìàíèş ñàéò, êîòîğûé ìíå ïîìîã â çàğàáîòêå â èíòåğíåòå:
Çàğàáîòîê â èíòåğíåòå (http://www.golddengi.com) - ÏÎÄĞÎÁÍÀß òåõíîëîãèÿ çàğàáîòêà â èíòåğíåòå îò 20$ åæåäíåâíî !!!
Áåñïëàòíûå ıëåêòğîííûå êíèãè (http://www.golddengi.com) ğóêîâîäñòâà ïî çàğàáîòêó â èíòåğíåòå, ïğåâğàòè ğàáîòó â õîááè!
"Fast Easy Money" (http://golddengi.com/fem.html) - ñóïåğıôôåêòèâíûé ïîøàãîâûé ğåöåïò äîñòèæåíèÿ íà 100% ãàğàíòèğîâàííûõ óñïåõîâ â ıëåêòğîííîé êîììåğöèè, äàæå åñëè ó âàñ íåò íè îïûòà, íè ñàéòà, íè ïğîäóêòà äëÿ ïğîäàæ...
PS:// Èçâèíÿşñü, åñëè îòïğàâèë íå â òîò ğàçäåë, ïåğåíåñèòå åãî ïîæàëóéñòà â áîëåå ïîäõîäÿùèé ğàçäåë.
Ñïàñèáî!
-
bu ne ki şimdi ?
Äëÿ òåõ, êòî èùåò äîïîëíèòåëüíûé èëè îñíîâíîé çàğàáîòîê â èíòåğíåòå!
Õî÷ó ïğåäëîæèòü Âàøåìó âíèìàíèş ñàéò, êîòîğûé ìíå ïîìîã â çàğàáîòêå â èíòåğíåòå:
Çàğàáîòîê â èíòåğíåòå (http://www.golddengi.com) - ÏÎÄĞÎÁÍÀß òåõíîëîãèÿ çàğàáîòêà â èíòåğíåòå îò 20$ åæåäíåâíî !!!
Áåñïëàòíûå ıëåêòğîííûå êíèãè (http://www.golddengi.com) ğóêîâîäñòâà ïî çàğàáîòêó â èíòåğíåòå, ïğåâğàòè ğàáîòó â õîááè!
"Fast Easy Money" (http://golddengi.com/fem.html) - ñóïåğıôôåêòèâíûé ïîøàãîâûé ğåöåïò äîñòèæåíèÿ íà 100% ãàğàíòèğîâàííûõ óñïåõîâ â ıëåêòğîííîé êîììåğöèè, äàæå åñëè ó âàñ íåò íè îïûòà, íè ñàéòà, íè ïğîäóêòà äëÿ ïğîäàæ...
PS:// Èçâèíÿşñü, åñëè îòïğàâèë íå â òîò ğàçäåë, ïåğåíåñèòå åãî ïîæàëóéñòà â áîëåå ïîäõîäÿùèé ğàçäåë.
Ñïàñèáî!
-
Bir çok arkadaşım civic lerde sıcak havanın arka tarafına gelmediğini söyleyip durdu dün kullnma klavuzunu inceledim (2 Ay Sonra Aklıma geldi Anca :D ) birde ne göreyim ön koltukların altlarında 2 şerli toplam 4 dene hava yolunun arka kısma gittiğini gördüm :D mali arkadaşımızın dediği gibi bunuda belirtmemişlerdi bana ama ben hala bu 15km hız a gelince otomatik kapı kitleme olayını yapamadım :(
-
Bir çok arkadaşım civic lerde sıcak havanın arka tarafına gelmediğini söyleyip durdu dün kullnma klavuzunu inceledim (2 Ay Sonra Aklıma geldi Anca :D ) birde ne göreyim ön koltukların altlarında 2 şerli toplam 4 dene hava yolunun arka kısma gittiğini gördüm :D mali arkadaşımızın dediği gibi bunuda belirtmemişlerdi bana ama ben hala bu 15km hız a gelince otomatik kapı kitleme olayını yapamadım :(
arkadaşım kapılar kilitlenmiyor daha önce de yazdım.cevapları okumuyorsuun sanırım. boşuna uğraşma kendini harap etme
-
kitlenmiyormuş maalesef
kullanma klavuzunda 5 saniye sonra 2. çıt sesi gelir diyor ama 2. çıt sesi gelmiyor
bende ben beceremiyorum demiştim olsa güzel olurdu
-
01-06 arası olanlarda var mı boyle şeyler? bi kadran olayını bılıyorum.Teypde hız göstergesi falan filan hoşuma gitti bak.Bizimkilerde vr mı ki?
-
01-06 arası olanlarda var mı boyle şeyler? bi kadran olayını bılıyorum.Teypde hız göstergesi falan filan hoşuma gitti bak.Bizimkilerde vr mı ki?
yok maalesef :)
-
yok maalesef :)
Sövesim geldi :D