TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: drmoz - Ocak 06, 2012, 09:38:50 ÖS
-
Herkese tekrardan selamlar. Tayin nedeniyle esimle birlikte kahramanmarasa tasindik. Ankaradan sonra degisik geldi tabiki ama guzel bir sehir. Ama sehrin tatmiyle yabancisiyim, henuz hic biryerini bilmiyorum. Arabami yikatacak yer bile bulamadim :-) allahtan yagmur yagiyo da kirleri biraz olsun akitiyo.
Yetkili servis olarak kisakurek honda var burda nasil iyi midir?
Bir de ankarada lpg yi 1,99 dan, en fazla 2,05 ten aliyordum, burda ucuz lpg alabilecegim guvenilir bir istasyon var midir?
Onun disinda onerebileceginiz biseyler var midir?
-
Hayırlı olsun K.Maraş iyidir bende seneye binşallah tayin isteyecem,güzel mekanlar vardır özellikle pastaneleri ve çay bahçeleri güzel vakit geçirirsiniz bunun dışında iki tane baraj vardır çevresinde 8-10 adet mesire alanı vardır (sadece etrafındakiler),şehir olarak pahalı sayılmaz bölgede en iyi yaşanacak şehirlerden biridir,konum olarak G.antep'e çok yakındır,tarhana-biber ve dordurması harikadır,kısakürek Honda da iyidir son bakımını orada yaptırdım,aklınıza takılan şeyleri sorabilirsiniz
-
kanka duruma hemen el koymuşsun bir maraşlı olarak
-
vaay kanka hoşgeldin,evet el attım ama objektif bi yorum yaptım dimi
-
evet
-
kanka sende 3-4 yıl görev yaptıştın maraşta galiba
-
Yorumlar icin tesekkurler. İnsallah sizin tayin isiniz istediginiz gibi olur. Tamamen yabancisi oldugunuz bir yerde yeniden duzen kurmaya calismak yorucu ve cok masrafli bir ismis :-)
-
öyledir hocam bende 3 şehir değiştirdim tam bir eziyet
-
trabzon caddesi var meşhur başkada pek bişey görememiştim ben geçen yıl gittiğimde küçük şirin bi şehir mado dondurmaları var kışın yemiştim harika kırmızı biberi meşhur etinin tadı çok güzel :D
öğretmen evi var oraya çok gittim :D
alışveriş merkezi yok mesela yada ben gittiğimde yoktu yapıldıysa bilmiyorum :)
-
hoşgeldiniz inşallah kısa sürede adapte olursunuz ama farklı şehirlerden gelenler genelde çabuk alışıyorlar onun için sıkıntınız olmasın civic46ya(kusura bakmayın adınızı bilmiyorum o yüzden nickle hitap ettim:)kısakürek honda dışında katılıyorum servisten biz hiç memnun değiliz elemanların kalifiye olmadığını yeterli tecrübeye sahip olmadıklarını görüyoruz en basitinden bir örnek arabanın debriyajndan gelen bi çıtırtı var abartısız 6 7 kez götürdük halen çözüm yok...Onun dışında suyu dondurması havası ayrıdır:)ayrıca yeşil alan boldur...lpg konusunda sanayi bölgesinde birkaç yerde ucuz olduğunu duymuştum detaylı bilgi alırsam size aktarırım...
-
kanka sende 3-4 yıl görev yaptıştın maraşta galiba
8 yıl
-
bir akrabam kaza dolayısıyla aracını Maraş honda servisine bırakmak zorunda kaldı araç city,sol iki kapısı değişti 1 aylık tamiratın ardından araç başka bir akraba tarafından Nurdağ'a getirildi birde ne görelim bildiğiniz iki kapınında fitili yok aracın içi püfür püfür esiyor ,otomatik camlar çalışmıyor kapılar kilitlenmiyor aracı birkez bile kontrol etmeden göndermişler,servisle konuşulduktan sonra tekrar araç 80 km yol giitti fitiller vs takıldı bu seferde kaskoya yazılmadığı için utanmadan para talep ettiler,verirdin vermezdin 2 günlük tartışmaya honda Türkiye el koyduda ücretsiz halledildi..ben kendi aracıma cam kaldırma modülü için gitmiştim 2 gün önceden randevu için aradım yedek parçadaki arkadaş sağolsun çok güzel ilgilendi yarım saatte hallederiz falan dedi bende hem gezeriz hem montajı yaptırrız dedik çıktık yola servise bir girdim randevum 1 deydi tam zamanında orda olmama rağmen müşteri kabuldeki gözlüklü arkadaş bir parladı dükkan kapanmaya yakın gelen müşteri muamelesi gördük,adam bu iş akşama yetişmez benim elimde toplanacak araba var ben onlamı uğraşayım bununlamı vs dert yandı tabi randevulu olunca kısaca o senin sorunun deyip anahtarı teslim ettim yedek parçada konuştugum arkadaşın yanına gittim geldiğimi söyleyince sağolsun yine elinden geleni yaptı montaj 15 dk bile sürmedi fatura öderken tabi biraz mahçup ben bu kadar kısa süreceğini bilmiyordum falan dedi ama işine hakim olmayan ve müşteriye nasıl davranılacağını bilmeyen birisi olarak bende kötü bir izlenim bıraktı
-
Osmaniye den Maraşa doğru giderseniz, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı var... ne güzel giderken cart bir büyük kavşak sonrası oluyor Azerbeycan Caddesi,,, ,işte o cadde bittiğinde Trabzon caddesi ile kesişir olur Atatürk Caddesi... Az ilerisi MAraş Kalesi...
maraş merkezdesin . . . in arabandan Gez de gez . . .
insanları sıcak kanlı, esnafı hakketen esnaf... yemekleri harika, ayranı hele ki yavv gidip içmek lazım....
:)
çok ama çok güzel, orada olmaktan keyif aldığım ender kentlerden biridir...
Hele . . . yaz sıcağı maraşı kavururken . . .SSK hastanesinin o tarafta bir yerlerden şehri seyretmek ve hafiften ılık ılık demlenmek... ,,, ....
konunun muhatabı arkadaşım, kafanı yorma, çok ama çok güzel bir memlekettesin... Honda servisine gelince, adam gibi kaç servis var ki TR de... bereket Hondalar çok servilik değil, birbirimizi idarfe edios işte :)
-
:-) hayirlisiyla yavas yavas adapte olacaz baska caresi yok. Genel olarak sehirden memnunum. Evleri genis, kiralar ankaradakinin neredeyse yarisi kadar. Simdilik ev, is ve trabzon bulvari ucgeninde takiliyorum. Trabzon bulvarinin basindaki yasar pastanesi simdilik carsidaki en gidilesi mekan.
-
:-) hayirlisiyla yavas yavas adapte olacaz baska caresi yok. Genel olarak sehirden memnunum. Evleri genis, kiralar ankaradakinin neredeyse yarisi kadar. Simdilik ev, is ve trabzon bulvari ucgeninde takiliyorum. Trabzon bulvarinin basindaki yasar pastanesi simdilik carsidaki en gidilesi mekan.
genelde o üçgende takılacaksınız trabzon caddesi=mecburiyet caddesi :)