TeamHondaTurkey.Com
HONDA => LPG, CNG ve Alternatif Yakıt Sistemleri => Konuyu başlatan: münzevi - Ocak 04, 2012, 03:52:43 ÖS
-
Her gün haberleri düzenli takip eden biriyim ama LPG zammına dair hiçbir haber görmedim. Buna rağmen devamlı gaz aldığım M Oil'de (Trabzon) gaz fiyatına 10 kuruşluk okkalı bir zam geldi ve 2.58 oldu. Acaba yurdun her bölgesinde bu şekilde 10 kuruşluk bir zam yapıldı mı?
-
Sen konuyu açınca araştırdım 10 kuruş zam gelmiş lpg ye
böylece istanbulda 2,46 oldu.
-
antalyada 2,52 ye satılan yerler var
-
Rafineriden uzaklaştıkça yakıt fiyatı artar.
-
maşallah lpg'de 2.5 ü geçmiş..
-
Rafineriden uzaklaştıkça yakıt fiyatı artar.
farkındayım abi :D
-
insanlar lpg ye yöneldikçe onunda suyunu çıkardılar. lpg ye de zam üstüne zam yapıyorlar.
-
adana kozan-2.29 du
-
Adam gibi yapıyorlarsa hepsine eşit oranda yapsınlar ya.
LPG taktirdigimiza pişman edecekler bizi.
Sonuçta 3 u de aynı rafinerilerden çıkmıyor mU, hepsi petrol türevi değil mı ?
Millet LPG ye yönelince uyanıklık yapıp LPG ye yuklenyorlar.
-
Benim aldığım istasyonda da (Lukoil) 2.10'dan 2.20 ye çıkmış. 1 günle kaçırdık.35 litre alıyorum ortalama, aynı paraya 2 litre eksik almış oldum. Bu fiyatlarla daha nereye kadar gidilecek belli değil. Muhtemelen benzin ve motorine de zam kapıda. Benzin deposu çok boş olanlar bu ara biraz benzin alsın bence.
Yeni yılda zaten MTV %10.2 arttı. Vergilerle başımız belada.
LPG aslında çok ucuz bir yakıt, litre fiyatı 1 liranın çok altında, benzine kıyasla çok daha ucuz. Ancak, millet LPG'ye yönelmesin aradaki dengeyi koruyalım dedikleri için fiyatları şişiriyorlar.
-
Sistemi CNG ye dönüştürüp evden basıcan gazı. :)
-
hakkaten fiyatlar aldı başını gidiyor bende izmirdeyim ama iş için her gün manisa ya gidiyorum manisada pazartesi 2.17 den doldurdum depoyu ve izmir 2.36 idi ama şimdi 10 kuruş daha eklendi sanırım
-
Sistemi CNG ye dönüştürüp evden basıcan gazı.
Zaten ondan korktukları için CNG sistemi yayılamıyor, CNG'ye geçmek için regülatör ve depo hariç sistem hazır. Evden pompalayacak bir ekipman bulsak işlem tamam aslında. :D
Yurt dışında müstakil ev yaygın olduğu için insanlar araçlarına garajda cng gazı basıyorlar gibi anlatılıyor, gerçek mi bilmiyorum ama belediyenin eve kadar döşemiş olduğu gaz hattının ucunda gaza basınç uygulayıp sıkıştıracak bir mekanizma olsa kimse LPG kullanmaz heralde. CNG'de maliyeti arttıran unsur gazı sıkıştırma fazı burada elektrik tüketimi oluyor pompalar sebebiyle.
Evden CNG basabileceğimiz bir sistem olsa heralde yılın en çok satılan ürünü olur. Aynı zamanda da bütün LPG dönüşümcüleri LPG'yi kötüleyen, CNG'yi öven methiyeler yazmaya başlarlar.
-
yanılmıyorsam bulgaristan cng sitemini kullanıyor istasyon falan hepsi var taksiler doğal gazlı orda :D
-
Eskişehir de 2,53 TL :( . . . Resmi Satış Rakamı . . .
canları sağolasun ne diyelim deli.... orasını bellemiş, durmadan ellemiş...
her ne hikmetse benim ülkem de de bööyle... sıkıştın mı . . . Bindir akaryakıt a . . .
ne güzel ne ala memleket...
-
Mersin' de 2.34 e çıktı
-
antalya shell de dün aldım daha 2,54 litre fiyatı akında lpg ye de altarnetif yakıt çıkarsa şaşırmam :D
-
diyarbakır 9 kurş zamla şu anda 2.55
(http://d1201.hizliresim.com/t/5/1lsbg.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
-
Eee o zaman şimdi en uygun slogan şu olsa gerek:
YETMEZ AMA EVET!
:))
-
koy koy alenen koyuyorlar zaten :D
-
2.60 dün burdada :D
-
Dün 2,46 dan aldım.
Bir kaç kişi övdü diye BP deniyorum bu sefer bakalım kaç km gidecek.
-
Corum'da Lpg 2.19 ;)
-
antalyada 2 yerde uygun şuan bi çınarlı yurdunun ordaki oilde(2.39) bide varsak sağlık ocağı karşısındaki alpetde (2.35)
-
İstanbul Avrupa yakasındaki bildigim indirimli istasyonlar;
Yenibosna e5 teki Opet
Avcılar e5 te pelikan mall a gelmeden Bp
Beykentte e5 teki PO
Beylikdüzü 5M migros karşısındaki Total
Bunlarda fiyat 2.30 tl civarı.
Ayrıca tüm full istasyonları 2.27 tl civarına satıyor.
Yolunuz düşerse buralardan ucuza alın.
-
antalyada 2 tane full var ama lpg satmıyorlar nedne acaba merak ediyorum ??
-
Satan da var satmayan da.
Bayi insiyatifindedir herhalde.
Sonuçta ilave masraf.
-
antalya aspendos yani muratpaşa satıyor ve 2.32 fiyatı, gayet uygun bence...
-
antalya aspendos yani muratpaşa satıyor ve 2.32 fiyatı, gayet uygun bence...
dostum benim ordakinden haberim yoktu aspendos kavşağından havalimanına giderken falan mı nerde orda full ??
-
tramvayın son durağının hemen ilerisinde. festival çarşısının hemen yanında. opet vardı full oldu..
-
anladım tamam çok saol en kısa zamanda gidip deniycem
-
2,54 TL
bir kaç gündür fiyatlar durdu
hadi bakalım
-
2.34 sakarya/akyazı da,bolu göynükte 2.52...
-
antalya için en uygun 2.32 ile eski varsak belediyesinin orda var :)
-
kdz ereğli PO 2.50 TL.
-
Kırıkkale Merkez 2.09
Osmaniye Merkez 2.23
-
kdz ereğli PO 2.50 TL.
giydireceğum sana
pordo-mavicuk fistan
doldurayım teponi
hep bu petrol ofistan
:D
-
Mersin'de 2,3 e düştü
-
adapazarında ipragaz 2,17...
-
kozan 2.35
-
lpg de indirime mi gidildi arkadaşlar bilgisi olan varmı ?
-
lpg de indirime mi gidildi arkadaşlar bilgisi olan varmı ?
burada 3-4 kuruş düşme oldu
-
lpgye yine zam arkadaşlar antalyada ortalama 10-15 kuruş zamlandı yine lpg :(
-
dolar düştü lpg arttı
burada da 10 kr arttı
-
yakında araçların benzinli-dizel-lpg li olması hiç farketmeyecek eşitlewyecekler fiyatları :((
-
ANTALYA FULL AKARYAKIT İSTASYONU GAZI GÜZEL 2,30 POMPA FİYATI VE GARANTİDE VERİYOR
-
bu konu hakkında yazdım yazdım sildim.. şimdi siyasete dökmim işi diye :)
gerçi dünyanın en pahalı yakıtı bizde ne denirki.. bizim ucuz dediğimiz lpg fiyatına millet benzin alıyor.. yanlış hatırlamıyorsam çok pahalı yer denilen Kıbrısta bile 2.65'ti benzin..
-
+++ 100000
bu konu hakkında yazdım yazdım sildim.. şimdi siyasete dökmim işi diye :)
gerçi dünyanın en pahalı yakıtı bizde ne denirki.. bizim ucuz dediğimiz lpg fiyatına millet benzin alıyor.. yanlış hatırlamıyorsam çok pahalı yer denilen Kıbrısta bile 2.65'ti benzin..
-
antalya lpg 2.60 olmuş bune beeee :D
-
9 kuruş zam gelmiş şuan 2.39
-
Ankara Milangaz lar 2,20 TL
-
buzam olayı 1-2 günlük mevzu arkadaşlar güncel devam edersek :)
-
cuma gecesi doldurdum 2.29 du bugün geri dönerken aytemiz(mkpaşa) de 2.18 yazıyordu almadım daha doğrusu süratliydim duramadım :D kendi gazcıma yanaştım 2.38 yazmış geri çıktım almadan :)
-
yeter bea artık 2.61 nasıl bi gaz bu.Kimyasal mı ne bu kadar pahalı. yeteeeeeeeeeeeeer
-
lpg takıyoruz ona da zam geliyor ne yapıcaz bilmiyorum ereğlide 2.60 olmuş
-
fırsatcı bunlar ya başka bişi deil :(
-
hiç bir ekonomisi kalmayacak yakındaaa eşitleyecekler..... eee bi şekilde vergiyi alacakkk benzinden kaçınca lpg den ama alacakkk
-
Trabzon Of Milangaz 2.63 oldu ama sürekli müşterilere 10 kuruş indirim var 2.53. Yolum üzerindeki diğer Milangaz da 5 kuruş zamla 2.58'den veriyor. Yılbaşında 10 kuruş, bir ay sonra 5 kuruş daha. Bir de hala daha ekonomimiz iyi demezler mi, ne desek boş...
-
haklsın münzevi kardeşim onların ekonamileri ii okadar maaşla tabeee
-
Benim bir tezim var bununla ilgili.
Bir gün herkes lpg li olacak.
Ertesi gün de halk otobüsü yolcusu :).
Ben bugünden ikisini birden kullanıp alışmaya çalışıyorum :)
-
hehehe malesef öyle görünüyor şuanda bile arabaya binmek lüks ama ilerde ultra lüks olacak sanırım :D
-
Benim bir tezim var bununla ilgili.
Bir gün herkes lpg li olacak.
Ertesi gün de halk otobüsü yolcusu :).
Ben bugünden ikisini birden kullanıp alışmaya çalışıyorum :) :) : )
-
haklsın muhsin kardeşim lüx kontağı çevirirken altarnatif yolları düşünerek çevirecez artık
-
antalya için 2.38in altında lpg varmı arkadaşlar son zamdan sonra bilen varmı??
-
Kayseri de 2.50
-
Burda 2.60 oldu bile.
-
2.60 dan aldım :( bu ne böyle hergün zam
-
2 gün önce İstanbul-Üsküdar Bp'den 2,51 den aldım.
-
bp ve 251 iyi gibi sankii
-
bp ve 251 iyi gibi sankii
Anadoluya göre Marmara rafinerilere yakın olduğu için fiyat olarak hep geriden geliyor.
Burada istasyonlara ve illere göre lpg pompa fiyarları mevcut.
http://lpgsitesi.com/lpg-pompa-fiyatlari.html
-
2,52den aldım dün akşam opet kartal aygaz
-
doldurmaya oraya bari gelelim :)
-
paylaşım için tşk poeidon... elinesağlık
-
paylaşım için tşk poeidon... elinesağlık
Eyvallah.
Liste ne kadar güncel bilmiyorum ama en azından bugün itibariyle yanlış değil.
-
İzmir'de menemende shell 2.30.. İpragaz,mogaz,aygaz 2.30..Bir kaç yerde 2.19..
-
kocaeli
BP 2.48
opet 2.43
-
budurumda en pahalı yerlerden biri antalya galiba malesef :(
-
Ankara Lukoil- 2.29 TL, TPAO- 2.31 TL (İstanbul yolu üzerindeki istasyonlar)
-
SAKARYA DA 2,17
-
acayip fiyat farkları varya ama bence birazda fırsatçılık var hiç bi fırsatı kaçırmıyolar...
-
ESKİŞEHİR ---> 2,59 TL . . .
-
en son 10-15 gün önce ( 2 şubat gibi) sefaköy milangazdan 2,19 dan aldım
-
Ben dün 2.42 den aldım en pahalıı antalya
-
en pahalı trabzon 2,63 :(:(
-
samsun Qpet 2,63
-
Aksaray Bp 2,48 tl daha ne olsun !!!!!
-
antalya full akaryakıt istasyonu 2.35
-
araçta lpg yok ama amaç bilgi paylaşımı :)
Adana'da 2.44
-
insanlar lpg ye yöneldikçe onunda suyunu çıkardılar. lpg ye de zam üstüne zam yapıyorlar.
aynen katılıyorum :(
-
rafineriye yakın bi yeremi taşınsak mı ne ? :)
-
13 kuruş zam gelmiş motorini yakalayacak bu gidişle 15 günde bir zam geliyor
-
aynen hocam . antalya da 2.75 olmuş. artık lpg nin de avantajı kalmayacak.
-
Yıl 2020
Benzin 15 ,00
Dizel 13,50
Lpg 11,00
Kaçarı yok bunun .Kimse ses çıkartmayınca devamı gelir.
Opet 2,67 Aygaz.İstanbul Avrupa
-
arkadaşlar lpg ye zam gelecekmiş çok kısa bi zamanda haberiniz olsun :)
-
benzine motorine 6-7 kuruş zam geliyor ama lpg ye 13-14 kuruş bu iş neden böyle oluyor anlamıyorum..
-
lpg nin avantajını ortadan kaldırıp benzinle eşitlemek istiyolarlar sanırım :))
-
Daha yeni aldım 2.65 kayseri de,, bu ne yaa
-
Ankara'ya da 18 kuruşluk bir zam dalgası
En ucuz satan yerler 2.48 liraya yükselmiş. Heralde diğer istasyonlar 2.60 seviyelerindedir.
Yazık gerçekten, bu ülkede arabaya binmek lüks.
Eğer doğalgaz satışı başlatan istasyonlar çıkarsa anında arabayı doğalgaza çevirteceğim. LPG tüketimi arttıkça zamlardan daha fazla nasibini almaya başladı. Eskiden LPG bu kadar çok zam görmüyordu.
2010 ekiminde gazı taktırdığımda 1.74 lira olan fiyat, 18 ay sonra bugün 2.48 lira. 1 buçuk yılda 75 kuruş zam mı olur?
Ekim 2010'da , 40 litre alan depoyu doldurmak için 70 lira veriyordum, bugün 100 lira veriyorum.
-
Kırklareli 2.76 !!!
-
Allah belalarını versin....
-
Adana shell 2.60 :) böyle giderse lpg'nin bir espirisi kalmicak bence :) lpg takanlar araçtan inmezse bütün gün anca amorti olucak gibi :)
-
2.69 dan aldım demin :(
-
2.69 mu maşallah kardeşim maşallah :( 3 sene önce İstanbul'a giderken o zamanki aracımıza 2.93'ten mazot almıştık :) biraz daha kasarlarsa lpg'de o fiyata gelicek..
-
2.69 mu maşallah kardeşim maşallah :( 3 sene önce İstanbul'a giderken o zamanki aracımıza 2.93'ten mazot almıştık :) biraz daha kasarlarsa lpg'de o fiyata gelicek..
böyle zamlara uyuz oluyorum, şöyle benzini 8 mazotu 6 lpg yi 5 lira yapsınlarda binen bnmeyen belli olsun bari ;D
-
Amiiiiin
-
Galiba Türk Lirası'nın yeni simgesinin masrafını LPG kullanıcıları sırtlanacak.
İşin ilginç tarafı otogaza gelen zam basında hiç yer almıyor, sanki böyle bir tüketim kalemi yok.
Muhtemelen benzin ve mazota da sağlam zam gelecek, bu aralar benzin deposuna da 10-15 litre yakıt atmakta fayda var.
-
antalyada arkadaşlar lpg fiyatı son zamla birlikte 2,75 hayırlı olsun
-
Galiba Türk Lirası'nın yeni simgesinin masrafını LPG kullanıcıları sırtlanacak.
İşin ilginç tarafı otogaza gelen zam basında hiç yer almıyor, sanki böyle bir tüketim kalemi yok.
Muhtemelen benzin ve mazota da sağlam zam gelecek, bu aralar benzin deposuna da 10-15 litre yakıt atmakta fayda var.
bu son dönemde lpg ye takmış durumdalar. LPG nin zam oranı Benzin ve motorine gelen zam oranını 2ye 3 e katlıyor.
Sanırım aradaki litre fiyat farkını sabit tutmaya çalışıyorlar. Sonuçta aynı oranda zam yapsalar LPG litrede en ucuz olduğu için litre bazındaki fiyat farkı daha da açılacak.
Benzer şey dizelcilerin de başına geldi bir dönem. Motorinin fiyatı benzine çok yaklaştı ancak halen motorin gözde.
-
DEĞERLİ ARKADAŞLAR BEN BİMER (BAŞBAKANLIK BİLGİ EDİNME MERKEZİNE ) E BAŞVURU YAPTIM. BU LPG FİYATLARI NASIL BELİRLENİYO? EB AZINDAN BENZİN VE MOTORİN E MEDYADAN TAKİP EDİYORUZ.SİZDE BAŞVURUN ARKADAŞLAR SESİMİZİ DUYURALIM.ALLAHIN GAZINA 2.73 VERMEK ÇOK GARİP GELİYOR BANA... >%6rol
-
DEĞERLİ ARKADAŞLAR BEN BİMER (BAŞBAKANLIK BİLGİ EDİNME MERKEZİNE ) E BAŞVURU YAPTIM. BU LPG FİYATLARI NASIL BELİRLENİYO? EB AZINDAN BENZİN VE MOTORİN E MEDYADAN TAKİP EDİYORUZ.SİZDE BAŞVURUN ARKADAŞLAR SESİMİZİ DUYURALIM.ALLAHIN GAZINA 2.73 VERMEK ÇOK GARİP GELİYOR BANA... >%6rol
ben de şimdi başvurdum.
En azından ne cevap verecekler, merak ediyorum.
Son dönemde LPG ye yüksek oranda dönüş oldu, biz de vergideki kaybımızı bu şekilde telafi ediyoruz demezler herhalde. :)
-
c.tesi günü söve söve trabzondan 2,78e fulledim depomu 6ay önce 98tlye dolan depom bugün itibariyle 136tlye doluyor ne olur ne olmaz dedim ve fulledim yeter yaaaaaaaaaaaaaa
-
ankara 2.49 birileri dur desin artık....
-
Lpg li arac kullanmaya baslayinca en pahali lpg yi kullanirdim (aygaz) sonra katkilisi cikti vs ve biraktim bu markayi ve 2 yildir nerde ucuz bulsam onu aliyorum ve sorunda yok hatta katkili (fiyat da katkili) gazdan daha iyi... Kisacasi su marka iyi vs demeyin ucuz bulunca alin ki fiyatlar bi izaya gelsin..
-
ankara 2.49 birileri dur desin artık....
hocam antalya 2,75 sen dur deyince bunlar burda deh diyolar
-
burda 2.75 shell ve aygaz allah kahretsin bu kadar da olmaz
-
Trabzon 2,78 yuppi
-
Trabzon 2,78 yuppi
Cimart a ince ayara giderken biten depomu fulleyeyim dedim bi baktim opette 2.77 ohaa dedim dun 2.63 du. Abi gece geldi zam dedi. Eski astrama tup taktirdigimda 170 civariydi yaklasik 2 sene once.
En pahali gaz Trabzonda sanirim.
-
evet trabzon en pahalı
-
Bu gün Full'den aldım gazı 2,517 TL/l. Yuh dedim valla. Ucuzu bu, Aygaz vs. 2.70'ten aşağı değildir kesin.
-
yakında benzine dönmeye başlıcaz , 5 sene sürcek taktırdığımız sistemler kendini amorti edinceye kadar. 2.38den pahalı derken 2.53 yapmış. en ucuzuda bu, opet falan 2.73 yazmış. protesto etmeye kalksak yola çıksak korna çalsak bu seferde polis yapıştırıyo plakaya cezayı. iki ucu boklu değnek misali .
-
Anlaşılan 15 kuruş gibi okkalı bir zammı hiç çekinmeden yapabildiler. Yılbaşında 10 kuruş, şubatta 5 kuruş derken martta 15 kuruş birden yaptılar. Bu kadarı da hakikaten aymazlık. Arkadaşlar en azından şu bimer olayını yaymaya gayret edelim. Yoksa nisanda 30 kuruş birden bindirecekler...
-
2.76 yazıklar olsun artık diyecek bisey bulamıyom
-
Arkadaşlar şu BİMER şikayet için güzel edebi bir şeyler yazıp yeni konu açsak herkes gönderirdi bu böyle yürümez ya...
-
Ayrıntılı şekilde anlatılırsa bende gondereyim . Bu tarz işlerden pek anlamam. yönlendirirseniz bende yazarım.
-
biri bu görevi üzerine alsa çok güzel olur. dilekçe tarzı bişey yazıp hazırlasa burdan paylaşsa bizide yönlendirip herkes o gerekli yere aynı yazıyı göndersek çok güzel olur.
-
zaten zammı yapan hükümet bimerde başbakanlığın sitesi kendilerini kendilerine mi şikayet etcez kaçış yok zamlardan
-
Arkadaşlar, akaryakıt fiyatları serbest bırakıldığı için akaryakıt firmaları fiyatları istedikleri gibi ve sessiz sedasız arttırıyorlar maalesef. Eskiden halkın haberi olurdu, zamlara tepki gösterilirdi. Şimdi kimse farkına bile varmıyor.
-
2,55 Den az önce aldım. Opet Aygaz.
-
ben bugün milangaz aldım 2.38 den.. ve az öncede opetten aradılar uzun süredir bizden yakıt almıyosunuz diye bende dedimki katkılı gazdan dolayı maddi zarar verdiniz dolayısıyla bidaha önünden bile geçmiyorum arayan kişi teşekkür edip kapattı
-
Valla ben hep opetten aldım öyle devam etti.
Başka yerden almıyorum bi sorun çıkar Masraf açar gibisine.
-
Valla ben hep opetten aldım öyle devam etti.
Başka yerden almıyorum bi sorun çıkar Masraf açar gibisine.
ah gençliğim ah... 2 yıl opet kullandım hatta benzinle gider aygazdan başkasını kullanmazdım... insan bilmediğinin düşmanıdır derler ya bizimkide o hesap diğer markaların düşmanı olmuştuk ve o zamanlar aygaz en pahalısıydı
-
ben bugün milangaz aldım 2.38 den.. ve az öncede opetten aradılar uzun süredir bizden yakıt almıyosunuz diye bende dedimki katkılı gazdan dolayı maddi zarar verdiniz dolayısıyla bidaha önünden bile geçmiyorum arayan kişi teşekkür edip kapattı
hocam ne zararı oldu bende son 3-4 aydır shell den alıyorum, çünkü her gittiğim usta aygazı kötülüyordu. Ama ford focusa 2 yıl hep aygaz kullandım bir sorun oluşturmamıştı.
-
konuyu saptırcaz kısaca bahsediyim de konu sapmasın katkılı gazdan önce sorun yoktu aygazda sonra katkılı gaz cıkardılar enjektörler kirlendi filtreler tıkandı nette arama yapın katkılı otogazın zararları diye çıkar hatta o zamanlar forumumuzda da konu vardı
hocam ne zararı oldu bende son 3-4 aydır shell den alıyorum, çünkü her gittiğim usta aygazı kötülüyordu. Ama ford focusa 2 yıl hep aygaz kullandım bir sorun oluşturmamıştı.
-
Yani diyorsun ki ucuz olan yerden al . Hepsi aynı ? Sakınmak gereken yer var mı ? Olmazsa bende alayım rastgele ?
-
Yani diyorsun ki ucuz olan yerden al . Hepsi aynı ? Sakınmak gereken yer var mı ? Olmazsa bende alayım rastgele ?
al hocam demirören gazı çoğu yerde var ucuzda olur genelde. ankarada taksicilerle ostimde kuyruğa girerdim ucuz gaz için :D hey gidi günler heyy :D
-
Biraz önce eve dönerken 2.68 e aldım litresini.:(
-
bugün 14 kuruşluk bir indirim oldu,2.56 dan 2.42 ye düştü Mersin fiyatı
-
bugün 14 kuruşluk bir indirim oldu,2.56 dan 2.42 ye düştü Mersin fiyatı
burdada düştü mü acaba direk fullerim depoyu milangaz 2.58 di burda 2 gün önce merak ettim şimdi bak :D
-
opet aygaz dan artık aracı itmem gerekse bile almam cidden evime en yakın orada var ama illallah ettim 5 tl benzin yakıyorum ama yinede ordan almıyorum aracım atmosferik olmamasından dolayımı çok etkiliyor bilmiyorum ama ne zaman alsam araç tekliyo gaz yemiyo 20 tl aldım en son 1 ay önce mecbur kaldım 10 km sonra tekledi yemedi gittim shellden aldım sonra 2-3 günde etkisi anca geçti araçta sorun var dedim ama başka yerden aldım hiç sorun olmadı
-
Aldığım istasyonda da fiyatlar 2.40'tan 2.26 liraya düşmüş.
14 kuruşluk bir indirim geldi.
İndirimin sebebini anlamış değilim, acaba çok daha okkalı bir zam dalgası mı gelecek diye korkuyorum. :D
30-35 kuruşluk bir zammın alt yapısını hazırlamak için fiyatları düşürdülerse en geç 5-6 gün sonra yeni zam gelir. Haftasonu depoları fullemek lazım.
-
Dün akaryakıt aldığım istasyonundaki yetkili "ÖTV de indirime gidildi bu yüzden fiyatlar düştü" dedi.
Benzin ve mazotta da fiyatlar dün düştü. Ancak en büyük indirim LPG de oldu.
3 yakıt türünde de aynı gün indirime gidildiği için ben de ÖTV kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Her ne kadar eylem olmaza bile (çünkü eylem kültürümüz yok) halkın içten içe isyanına en azından bir yanıt olsun diye bu indirim yapıldı.
Hemen fiyatları artırmazlar diye düşünüyorum ancak olaki dünyada petrol fiyatları düşerse bunu indirim olarak hemen yansıtmazlar önce ÖTV oranını eski seviyesine çekmeye çalışırlar bence.
-
Dün akaryakıt aldığım istasyonundaki yetkili "ÖTV de indirime gidildi bu yüzden fiyatlar düştü" dedi.
Benzin ve mazotta da fiyatlar dün düştü. Ancak en büyük indirim LPG de oldu.
3 yakıt türünde de aynı gün indirime gidildiği için ben de ÖTV kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Her ne kadar eylem olmaza bile (çünkü eylem kültürümüz yok) halkın içten içe isyanına en azından bir yanıt olsun diye bu indirim yapıldı.
Hemen fiyatları artırmazlar diye düşünüyorum ancak olaki dünyada petrol fiyatları düşerse bunu indirim olarak hemen yansıtmazlar önce ÖTV oranını eski seviyesine çekmeye çalışırlar bence.
Kesinlikle ötv indirimi değil. Hergün işe giderken 3 tane benzin istasyonunun önünden geçiyorum. Sadece lpg fiyatları düştü. 2.75 TL den 2,60 TL'ye.
Sebebinide size söyleyeyim. Geçen hafta istasyonların lpg kar marjlarının %20'ye ulaştığını bildiren bir haber okumuştum. Aynı haberde yanılmıyorsam rekabet kurumunun konuya el atacağını yazıyordu. Muhtemelen onunla ilgili bir durumdur.
-
Abi burası cehenemmiş meğer balıkesır bandırma pompa fiyatı 2,75 lpg
-
evet güzel bir indirim oldu ancak sesiz sesiz o kadar zam yapıldı ki bu indirim çok az bir rahatlama sağlayacak...
-
izmir-menemen-shell 2.48 :)
-
en son 2.68 den almıştım dün bi baktım 2.47 den satıyor ipragaz.opette petrol ofisinde de 2.54 dü.bu arada yaşadığım yer bursa inegöl.
-
ankara aktaş milangaz 2.25.
-
ankarayı özledim hocam o ucuz gaz kuyruklarını:)
kemalpaşada 2.48, indirim geldiyse dahada aşağı inmiştir. sık sık bandırmaya giderim ama genelde ya paşadan yada karacabeyden fulletiyorum
-
gaz kuyruguna gırmeye yok. sadece uygun saatı gozlemek ve ogrenmek yeterlı... ama tabı kuyrukta abartılı olmadıgı surece beklenır. ankara bence lpg nın de baskentı de 2 25 nere 2 75 nere.
ankarayı özledim hocam o ucuz gaz kuyruklarını:)
kemalpaşada 2.48, indirim geldiyse dahada aşağı inmiştir. sık sık bandırmaya giderim ama genelde ya paşadan yada karacabeyden fulletiyorum
-
İzmir 2.37 tl :) depoda bitmek üzere,şamandıra ayarından sonra fulleyelim bari :))
-
bugün sürekli aldığım yere baktım 2.48den 2.38e çekmiş fiyatı, ben malesef bikaç gün önce 2.48den fullemiştim depoyu:/
-
sefaköy milangaz 2,23 :)
-
kdz ereğli milangaz 2.55 - Shell gas 2.61
-
son haber izmir menemen shell 2.36 :)
-
:)burda da 2.70 den 2.58 e düştü,bu da iyi
-
tokat 2.50
-
osmaniye po 2,70
-
tokat 2,45 mogaz (kampanya ve rekabet var)
-
bu aralar lpg 2.45'e düştü 2.60'tı.. hadi bakalım darısı benzine :D
ama çok zor ihtimal ;D
-
trabzon halaaaaaaaaa 2,63 tl
-
tokata geeeeellll.... allah nazardan saklasın...
-
küçük şehirlerde fiyatları özellikle indirmiyorlar, rekabet ortamı yok. alan razı veren razı durumu mevcut.
büyükşehirlerde biri fiyatı kırdı mı öteki de anında düşürüyor.
Bugün 2.26'den doldurdum depoyu, bundan önce 2.40'tan doldurmuştum.
Suriye-İran meseleleri devam ettiği sürece fiyatlardaki bu dalgalanma sürer. ABD ve İsrail Suriye'ye girerse o zaman fiyatlar alt-üst olur, zira şu sıralar ortalık iyice ısındı.
-
bugün yani 19 nisan 2012... milangaz sefaköydeki istasyondan 2.25 liraya aldım... herkes ucuz yerlere akın etse mecburen fiyatlar düşecektir
-
bugün yani 19 nisan 2012... milangaz sefaköydeki istasyondan 2.25 liraya aldım... herkes ucuz yerlere akın etse mecburen fiyatlar düşecektir
evet 0,02 tl fiyat düzeltmesi yapmışlar..günün belirli saatlerinde çok sıra oluyor orada..garanti bankasının önüne kadar uzadığını bilyorum...butaraflara yolun düşerse beklerim mutlaka yemek yiyelim bişeyler içelim ben hep oradayım
-
çarşamba 2.49 samsun merkez 2.63
-
şükür milangaz 2.46 ya düştü şehirin sonunda ama ordan alıyorum genelde. shell de ise 2.61 ipragaz 2.60.
-
Trabzon ve Rize civarında 2.60-2.65 arasında genelde fiyatlar. Ama Çaykara yolu üzerindeki Milangaz 2.54'den veriyor.
-
İzmir shell,bp,opet 2.37 tl po 2.45 tl
-
diyarbakır en ucuz 2.49, en pahalı shell 2.62 veriyor. yine pahalı..............
-
İzmir shell,bp,opet 2.48 e çıktı.Niye düştü ,niye artıyor anlamadım !
-
antalya full otogaz 2,41 diğerleri 2,61
-
Zonguldak 2,59-2,61 Tl aralığında.
-
ankara hala 2.26 TL, maşallah diyelim nazar değmesin.
-
Ankara'da LPG fiyatlarına indirim gelmiş, fiyatlar 11 kuruş daha düşmüş, yeni zam furyası mı gelecek bilmiyorum. Böyle indirimlere alışık değiliz, inşallah fiyatlar devamlı olur.
Şu an litre fiyatı Lukoil'de 2.15'e düşmüş durumda. Hayırlı olsun.
Shell ve Opet'lerde 2.25 civarlarında değişiyordur diye tahmin ediyorum, onların fiyatı görmedim.
-
burdada 11 kuruş indirim yapılmış bugun 2.36 en düşük fiyat milangaz. Sanırım en son sağlam bi bindiricekler diye düşünüyorum biraz daha indirdikten sonra.
-
Ben de sabah gelirken bir PO istasyonunda 2.47 (önceden 2.57 idi) yani 10 kuruşluk bir indirim görünce şaşırmıştım, çünkü henüz diğer istasyonlar güncellememişti fiyatları, demek doğruymuş. Ama hakikaten insan indirimden de huylanıyor. Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü.:))
-
Mersin'de 2.30
-
2.25 tl shell menemen-izmir :D
-
Corum Mılangaz : 2.29
-
osmaniye bpet 2.28
-
Eski fiyatlara geri mi dönüyoruz ne 1.90 ları görürmüyüz acaba ???
-
bursa güvenal 2.39dan 2.29a çekmiş zam yemeden fulledim
-
Şu sıralar depoları fullemenin tam zamanı, boş geçmeyin. :D
Ben de 2.15'ten fulledim dün. Umarım fiyatlar böyle devam eder.
-
2.18 sefaköy milangaz
-
Bizim indirimli istasyon da (Trabzon / Of / Milangaz) 2.42'ye indirmiş. Sahil yolundaki diğer Milangaz'da ise 2.47.
-
2.29 bazı opet lerde aygaz+ bazılarında 2.42 anlayamıyorum istasyonlar arasında bukadar fark oluşunu
gerçekten de kar marjları yüksek olmasa bukadar fiyat farkları olmaz
-
Dün istanbul a dönerken ankaradan po dan 2,190 tl ye aldım
-
İstanbul 2,29 dan aldım. Gecen hafta izmit ve düzceye gittim oralar istanbula göre pahalı 2,40 2,45 ve 2,49 olarak gördüm sürekli. İstanbulda 2,35 falandı.
Düşüş var düşmeye devam etsin :) Söyle 1,5 Falan iyi olur :)
-
bursada uluacaddenin sonundaki po da 2.23 tl..
-
burdurda 2,43'ten almıştım sanırım.
-
3-5 kuruş civarında bir zam yapıldı yine. Trabzon-Rize civarında 2,50-2.60 arasında oynuyor fiyatlar. Bizim indirimli MOil ise 2,45.
-
2,25 shell menemen
-
2.16 ist davutpaşa full
-
ankarada 1.95 i gördük gözlerimize inanamadık >%6rol umarım hep böyle devam eder..
-
inşaallah bari LPG yi sabitlese devlet erkanımız >=ok
-
yoklama çekiyorlar... okullar kapanırken yüklü bir zam gelecek demektir :)) fazla ümitlenmyin.. hep öyle olur.. millet tatile çıkarlarken şok şok şok ...:))
-
istanbul
shell 2,19
full e bakmadım henüz ama 2,03 falandır herhalde.
EPDK gelen şikayetler üzerine fiyatları mercek altına alacaktı, üç kağıtçılar fiyatları hemen aşağıya çektiler.
EPDK konunun üzerine gitmezse 2-3 haftaya tekrar yükseltirler.
İstanbulda indirim 25krş litrede. Az bir rakam değil.
Bizi soydular belki hala daha soyuyorlar.
3-5 firma karlarına kar kattılar.
Öbür tarafta hepsinden alacaklıyım...
-
Opet 10 gün önce 2,29 du. Dün aldım 2,32 e çıkmış.
Ordu ya gitmiiştim. Yol ustunde ve orduda 2.40 2,55 olarak değişiklik gösterdi. adı sanı olmayan yerlerde bile 2,35 üstüydü.(Bazıları 2,60 dı Bilinmeyen petroller)
-
indirim bu sabah yansımış.
hep 2.44 ten satan shell 2.19 a inmişti.
Önce tabela hatalı sandım, pompacı indirim oldu dedi.
-
25 krş civari indirim oldu bugun litresinde burdada 2.53 den 2.28 oldu shell
-
MErsin fiyatı 2.1 fiyatı görünce çok şaşırdım hatalı fiyatlarla ilgili haberler aklıma geldi ama pompa fiyatıda aynı baya sevindim :D
-
LPG fiyatları yine düşmüş bugün dikkatimi çekti istanbulda çoğu yerde 2.03 2.09 arası fulle bakamadım sanırım orada ekstra indirim vardır
-
osmaniye bp 2,20
-
Valla görünce bende şok oldum. Daha gecen hafta 2,50 civarıydı. Dün antalyada bir opetin önünden gecerken gözüm yol kenarındaki tabelaya ilişti 2.16 yazıyordu hemen durdum gittim pompacıya sordum. Promosyon falanmı yapıldı ne oldu bu fiyatlarada dedim abi cok düştü fiyatlar genel bir indirim dedi hemen doldurdum depoyu :) Shell gaz 2,28 bp 2,30 antalyada en ucuz şu an opet var. 2,16
-
Ben de sabah ilk istasyonda 2.27 görünce (eskisi 2.50) herhalde tabelada yanlışlık vardır dedim, ama sonra yol boyunca üç istasyonda da 2.27 olduğunu görünce indirim olduğuna inandım. %10'u da aşan muazzam bir indirim demek ki bu, sebebi nedir bilen var mı acaba?
-
Bahçelievlere sınava gittim. Po da 2,00 Lpg...
-
1,99 menemen shell
-
inş hep böyle olur...
-
1.99 bp 2.29 shel valla bedava yaptılar gazı Allah razı olsun bu günleride görmek varmış,inşallah böyle devam eder.
-
az önce 1.97 den aldım
-
izmir halkapınar 1.93 :)))
-
yok mu daha düşüren bende indirimden önce gitttim 2.29 dan shelden aldın 40 litre varmı böyle bişey bidaha fullemem ucuz gördünmü fulleyeceksin...
-
ben yukseltiyim diyarbakır 2.30
-
bursa mkp po 2.23 güvenal 2.06
-
bugün lpg fulledim aracımı. 1,95 tl litresi mogaz. 2,030 PO
-
çok yakında lpg 1.50 tl ...............................
-
çok yakında lpg 1.50 tl ...............................
ozaman benim araç km de 10 12 kuruş yakmaya başlar türkiye turuna çıkasım gelir :D:D
-
o zaman bizim kıtler 4000-5000 tl filan olur ....
-
lpg nin düşmesi : lpg kitinin yükselmesi doğru orantı olsun lpg düşşünde lpg hergün kit 1 defa alınır
-
Samsun'da 2.27en düşük benim gördüğüm ve ayrıca salı ve cumartesileri 2.18 Alpet....
-
bursada po 2.13 tl, 2.03 tl pompalar var. enteresan şeyler oluyor... :)
-
baba genel bir indirim var demek ki, hatay merkez bugün indirim olmuş. opet in önünden geçerken gördüm şok oldum. burda da 2.15. dün 2.38 di yahu. bir günde 23 krş birden, o da yaklaşık % 12 gibi bir indirim demek! hakikaten enteresan.
pompacıyla sohbet ettim biraz, adam diyor arkadaşların çoğu dün 2.38 den full lediler depoyu. söylenti bugün zam geleceği yönündeymiş. adamlar kar edelim derken, zarar etmişler. şok olduk haberi alınca diyor adam :)
-
antalyada full otogaz 2,13 opet 2,16 diğerleri de 2,15-2,19 arası gazlayalım yaz geldi ekip
-
Corum'da LPG : 2.19
-
inş. bu işin sonu hayrolur,,,
-
beylikdüzü full kartla 2,02tl
lpg nin benzine göre %15 fazla yaktığını düşünsek bile lpgli araç %45 daha ucuz tüketiyor şu anda.
-
valla ben bu indirimlerden korkuyorum...hiç alışık değiliz..ama şu da var,lpg ye zam gelince devleti kötülüyoruz,indirim geldi kimse devleti övmüyo,devletin lpg fiyatlarının artıp inmesinde bi parmağı yok,bu durum tamamen lpg dağıtımcılarının aç gözlülüğü...
-
valla ben bu indirimlerden korkuyorum...hiç alışık değiliz..ama şu da var,lpg ye zam gelince devleti kötülüyoruz,indirim geldi kimse devleti övmüyo,devletin lpg fiyatlarının artıp inmesinde bi parmağı yok,bu durum tamamen lpg dağıtımcılarının aç gözlülüğü...
tamam haklısında devletin buradaki görevi bu aç gözlülere fırsat vermemesi vatandaşını koruması, kollaması.
bu tam yapılamıyor malesef. tüketici aleyhine işliyor düzen...
ben şimdi haklı olarak uzun süredir kazıklandığımızı düşünüyorum. demekki bu fiyatlara yakın fiyatlar daha öncede olabilirmiş...
-
her daim ve şuanki lt fiyatının 50krş aşağısına bile indirirler isterlerse geçen nette okudum lpg kiti taktıranların sayısında azalma varmış , belkide bundan fiyatların aşağı çekilmesi...ben sırf yıllık iznimde 2000-3000 km yol katettiğim için taktırtım kiti yoksa memlekette olsam benzine devam
-
adanada total 2.09, diğerleri 2.10-2.18 barajında. enterasan doğrusu bu fiyatlar :)
-
rekabet kurulu el atıyo olaya,lpg dediğin gaz işte 80kr ye falan alınıyo tahminim,işlemesi nakliyesi falan bişeyler bulsan masraf olarak yine de 1.50 falan olur en fazla maliyeti,gerisi kar işte belli...
-
Yarından geçerli olmak üzere benzine 8 krş indirim daha geldi, dünde motorine 9 krş indirim yapılmıştı, yalnız lpg'ye yapılan indirim açıklanmıyor ya da ben denk gelmiyorum, belkide benzine yapılanla doğru orantılıdır. Eğer öyleyse lpg'ye de 8-10 krş indirim gelebilir. Bu arada Samsun'da fiyatlar 2.27 ile 2.56 arasında değişiyor, çok pahalı sizlere göre.
-
ist güneşli miraç kandili dolayısıyla 1 günlük indirimle 1.94
-
ist güneşli miraç kandili dolayısıyla 1 günlük indirimle 1.94
dediğin yeri biliyorum basın ekspres yoluna inen caddede herhalde burası
-
bu geceden itibaren benzinede 8 kuruş indirim geldi :)
-
O kadar bindiriyorlarki icik indirdiler demek iyi bi daha bindirecekler
-
O kadar bindiriyorlarki icik indirdiler demek iyi bi daha bindirecekler
:) şöyle 1 tl'lik indirim filan olması lazım :) yoksa yine dünyanın en pahalı akaryakıtlarını kullanıyoruz..
-
Tayyip amcam dedi ne yapiyonuz indirin benzini tpdk ya kizdi indirtin diye ula dedimki delikanli adam helal dedim bi muddet sonra indi abi tam seviniyorum kuttt diye vergi koydu trt vergisi yine ayni paraya cikti fisdeki kdv otv vs vs bakin :) simdi otv kalksa imalatci italatci zam yapar cok kazanir diyorlar ayni paraya aninda geri cikar cunku millet alisil diyor diye dusnuyorum onlar kazanacagina kaldirmayalim biz sogusleyelim azcikda devletin kasasina atalal diyorlardir
Abi vergiyi kaldir sinirlama koy fiyati devlet belrlesin helal derim ama nerdeeeeeeeee o delikanlilar
Biz delikanlilari canakkalede kaybettik
Saygilar
-
Yarından geçerli olmak üzere benzine 8 krş indirim daha geldi, dünde motorine 9 krş indirim yapılmıştı, yalnız lpg'ye yapılan indirim açıklanmıyor ya da ben denk gelmiyorum, belkide benzine yapılanla doğru orantılıdır. Eğer öyleyse lpg'ye de 8-10 krş indirim gelebilir. Bu arada Samsun'da fiyatlar 2.27 ile 2.56 arasında değişiyor, çok pahalı sizlere göre.
Cumartesi ve salı günleri Alpet (Terminal'in orda) 2.18..... Samsun da diğerlerine göre iyi fiyat sayılır....
-
ereğli milangaz 2.10 TL en ucuzu bu shell de falan 2.29 civari
-
Istanbulun gozunusevim...dun tatile ciktim yolda 2.50 leri gordum suan bodrumdayim en ucuz opet oda 2.16 istanbulda 1.90 lari gorunce....bu arada aracim uzunyolda 0.155 yakti 90-110 km/h 2500-3000 dd arasi...cok sasirdim
100 tl ye istanbuldan bodruma geldim hala geziyorum
-
Istanbulun gozunusevim...dun tatile ciktim yolda 2.50 leri gordum suan bodrumdayim en ucuz opet oda 2.16 istanbulda 1.90 lari gorunce....bu arada aracim uzunyolda 0.155 yakti 90-110 km/h 2500-3000 dd arasi...cok sasirdim
arkadaş gazın altında yumurtamı var bass biraz ya:) yakıt çok iyi ama..
-
Uzun yolda basmak adetim degil :-) film izleyerek tin tin geze geze...
arkadaþ gazýn altýnda yumurtamý var bass biraz ya:) yakýt çok iyi ama..
-
sakaryada opetten aygaz 2.05
-
kemalpaşada 1.97
-
maslak opete dün sabah2.09 du akşam 2.24 olmuş
diger yerlerde po da 1.99 shell de 2.19
-
Opet bazi istasyonlarinda kampanyali fiyattan satiyor 2.09 dan.
Belikduzu E5 te de var.
-
Opet bazi istasyonlarinda kampanyali fiyattan satiyor 2.09 dan.
Belikduzu E5 te de var.
Parsellere gelmeden olması lazım. Toyota plazanın gerisindeydı Opet var. 1,99 Dün gördüm. Bugun aynı mı bilmiyorum.
-
böyle oynak fiyat mı olur ya
fiyat tartısması üstüne arkadaşla iddaya girdik ben 2.09 dedim o 2.24 yeme borçlandm onların yüzünden :D
-
bu opetin kullandığı gaz aygaz mı yoksa opetin normal katkısız kendi gazı mı ?
-
bu opetin kullandığı gaz aygaz mı yoksa opetin normal katkısız kendi gazı mı ?
Opette aygaz oluyor.
Az once 1,99 luk yere gittim gaz kalmamış :) ALpetten 2,02 e aldım :)
-
izmir tirede
opet 2.20
habaş 2.17
mogaz 2.20
milangaz 2.14
-
1,94 izmir menemen shell
-
ığdır 2.37 <783^2
-
bugün yani 22/06/2012 tarihinde optten aldım 2,09 du ve hemen altında full vardı orada da 2.04 liraydı.. Allah fullden razı olsun onkarın sayesinde yakınındaki diğer istasyonlarda indirim yaptı bi dahaki sefere fullden almayı düşünüyorum
-
bazı bp istasyonlarında 1.99 tl katkılarından dolayı fulle teşekkürler.............
-
full istasyonları yayılsa iyi olacak dediğinize göre:)
-
marmarisdeyim şuanda bugun geldim yolda güven al gaz diye bir kaç yerde istasyon gördüm fiyatida diğerlerine göre ucuzdu o taraflarda 2.20 2.30 2.40 civariydi ama güven al gaz denilen gaz 2 liraydı tabii bilmediğim için 2.20 opetten aldım.
-
osmanye merkez :217
k.maraş merkez :188
adana mustafabeyli :194
-
bıktım bu doğudan artık batıda çalışmak -ordan akaryakıt almak istiyorum lpg lt fiyatı :2.41 <^^Seyt
-
marmarisdeyim şuanda bugun geldim yolda güven al gaz diye bir kaç yerde istasyon gördüm fiyatida diğerlerine göre ucuzdu o taraflarda 2.20 2.30 2.40 civariydi ama güven al gaz denilen gaz 2 liraydı tabii bilmediğim için 2.20 opetten aldım.
biyerde okumuştum adam en uzun menzili bu güvenAL gazda yakaladığını iddia ediyodu... bi deneseydiniz bence
-
denemek lazım , denk gelirse..
-
biyerde okumuştum adam en uzun menzili bu güvenAL gazda yakaladığını iddia ediyodu... bi deneseydiniz bence
dönüşte denk gelirse doldurayım ozaman
-
Benzin ve mazot fiyatları sürekli düşüyor.
LPG halen aynı.
Tekrar indirim zamanı gelmedi mi ?
Önceki indirimlerle fahiş zamları geri aldık.
Şimdi petrolün varili 90 US$'a kadar indi.
Nerde indirim ???
-
Gerçekten motorin ve benzinde indirimler devam ediyor, LPG'de tık yok. Buradan yetkililere bir kez daha seslenmek lazım. LPG fiyatlarına 10-15 kuruşluk bir indirim gerekiyor. Makas yine daralmaya başladı.
-
LPG nin olması gereken şu anda 1.75 ile 1.90 arasıdır indirim şart arkadaşın dediği gibi makas tekrardan daralmaya başladı.
-
LPG de indirim geldi :)
litrede yaklasik 12 krs indirim oldu
beykent full de 1.92 krs
hayirli olsun...
-
beykent full de 1.92 krs
hayirli olsun...
yıllık 10.000 km bile yapmıyorum aracı hep şehir içinde kullanıyorum uzun yol yok. lpg bana pek gelmez :)
ama bu fiyatlar aklımı çelmeye başladı :))
-
1.92 mi hay maşşallah
beykent full de 1.92 krs
hayirli olsun...
-
ama arkadaşlar iyi bir zam gelecek giibi benzinde 4.16 olmuş.
-
bence zam gelmeyecek dahada düşecek inş.
-
Evet, arkadaşlar bir indirim daha geldi, 12 kuruş civarında sanırım. Sabah yolda gelirken iki PO istasyonunda güncelleme vardı, bir de SHELL'de, ikisinde de indirim 12 kuruştu. Trabzon-Rize civarında böylece LPG 2.15 civarında inmiş oldu. Doğu Karadeniz'de de 2 lirayı görürsek çok fena alışkanlık yapacak, kışa 3 liraya yanaşınca biz de istasyona yanaşmaktan korkacağız ya bu kadar da indirmesinler.:)
-
benzine yeni zam geldi. Motorin zammı ise yarın olacak.
Bence hemen depoları gazlayın. Lpg zammı kapıda gibi...
-
tokat bpgaz 1.98, mogaz 1.97, aygaz 2.12...
-
poligonda full istasyonu açılacak.
açılışa özel indirim yaparlar büyük ihtimal 1 tl den verirler gibime geliyor ama bakalım :D
-
eskiden 105 liraya dolan depo dun 79 liraya doldu :) 1.99 balçova izmir bp :)
-
ankara aktaş po dan 1.79 dan aldım. sımdılık hıc bır fark yok cekıste. bakalım kac km goturecek.
-
1.79 mu :) o ne öyle yaaa. özendim valla.. bursada en düşük 1.93 gördüm. genelde 2.03- 2.11 aralığında. PO'da en düşük 1.95 var. dahada aşağısına rastlamadım :(
-
antalya da full 1.98 den satıyor. gerçekten çok iyi fiyat...
-
1.79 mu :) o ne öyle yaaa. özendim valla.. bursada en düşük 1.93 gördüm. genelde 2.03- 2.11 aralığında. PO'da en düşük 1.95 var. dahada aşağısına rastlamadım :(
ahhh ah... ben tokat mogazı 1,97 görünce dip gaz depomu fullemeye gittim be yaaa....
-
2 lirayı görür müyüz diye hayallere dalarken 3 liraya doğru gidiyoruz. Trabzon-Rize civarında fiyatlar 2.80 civarında. Benim gaz aldığım Moil ise 21 kuruş zamla 2.74'ten veriyor. Kışın halimiz harap. :(
-
Bu sabah Ankara Plevne en ucuz 2.45 gördüm. Milangaz sanırım
-
bursada 2,38 olan istasyonlarda 2,58 olmuş.
-
Bugün 2.46'dan depoyu fulledim. Şu fiyatlarla aracı kullanmamıza vesile olanların kulaklarını bir kez daha çınlattım.
2 ay önce 2.05'ti. Nasıl bir fiyat politikası bu akıl alır gibi değil.
-
Pazar günü bi arkadaşın düğünü için osmaniye kadirliye gittim. Gaz inanılmaz pahalıydı. Sıkı durun gaz tam tamına opette 2.78 lira :) Diğer yerlerde 2.7-2.76 bandında. Adana da shell 2.62, opette 2.63 şu anda. en ucuzu total oda 2.59 :))
-
suan kırklarelindeyim bp de 2.82
-
İzmir üçkuyular shell 2.57, 1.90 ları gördük diye sevinmiştik ama hükümetin vergi almadaki beceriksizliği ve Suriye düşmanlığı yüzünden yapılan masrafları hepimiz paşa paşa ödeyeceğiz :(
-
Arkadaşlar merak etmeyin yakında cıvıclerde taş devrindeki fred ve barny 'nin arabalarına dönüşüm sistemi başlayacak...Bu gün depoyu fulledim tam 105.00 kik gaz altı 40. küsür litre lanet olsun içimdeki cıvıc sevgisine...
-
libadiye lukoil 2,52
libadiye shell 2.69
iyiki lpg taktırdım araca hemen zam yaptılar ayıp yaw:D:D
-
bugün yani 28.09.2012 tarihinde sefaköy milangazdan aldım 2.41
-
Selamlar Nevşehirde 2,48 den luk oıl 2,84 den opet aygaz
-
şu lukoil i avrupa yakasında bana yakınlarda biyerde bulsam çok iyi olucak,
3 sene önce falan anadolu yakasındayken Eg hondama ordan alırdım sürekli,hem daha ucuz hemde daha çok yol yaptırırdı.
-
şu lukoil i avrupa yakasında bana yakınlarda biyerde bulsam çok iyi olucak,
3 sene önce falan anadolu yakasındayken Eg hondama ordan alırdım sürekli,hem daha ucuz hemde daha çok yol yaptırırdı.
Bende 2 defa luk oılden gaz aldım fiyatı iyi kaliteside bir sorun çıkmadı
-
Kocaelide Güncel opet 2,59 lukoil 2.62 shell 2.59
-
antalyadan konya istikametine gidenler bu aralıkta almamaya çalışın. deponuzu doldurduktan sonra yola çıkın.
2.60 civarından 2.87 ye fırlıyor fiyatlar!
ama seydişehir de tam antalyaya dönülen göbekte 2.30 lu bir fiyat gördüm sanki!!!
-
2,61 den opetten aldım. Geçen hafta full den 2,41 e aldmıştım. Normalde en kötü şartlarda 300 giderken 250 km de bitti. Başka istasyondan aldığım bana yaramıyo. Opete devam :(
İstanbul Esenyurt.
-
kurban olun o fiyatlara.... sinop 2.83, çorum 2.88....
-
Starpet Maltepe 2.51 TL
-
adana yolu mustafa beyli soil 2.52
-
ahhh ah...
-
3 tl olmasına az kalmış. 3 tl olunca benzinde binin bence :))
-
2,61 den opetten aldım. Geçen hafta full den 2,41 e aldmıştım. Normalde en kötü şartlarda 300 giderken 250 km de bitti. Başka istasyondan aldığım bana yaramıyo. Opete devam :(
İstanbul Esenyurt.
bayram bende sürekli bahçeşehir full den alıyorum 2.58 tl.ama yaptığım km 3 aşşağı 5 yukarı aynı.tabi yüklendiğim için genelde normalden az km yapıyorum :)
-
3 tl olmasına az kalmış. 3 tl olunca benzinde binin bence :))
iki gündür hesap yapıyorum, artık benzin mi uygun lpg mi ??
-
k.maraş 2.44-2,49 arası
-
Motorin ve benzinde ardı ardına indirimler geliyor ama LPG'de ses seda yok. Rize-Trabzon civarında 2.80-90 civarında fiyatlar, benim indirimli Moil'de ise 2.76.
-
trabzonda Moil nerde bende ordan alayım 2,89un altına pek rastlamadım
-
trabzonda Moil nerde bende ordan alayım 2,89un altına pek rastlamadım
Bu başlıkta daha önce de söylemiştim unuttunuz sanırım, Trabzon'da ama maalesef merkeze çok uzak, Of-Çaykara yolu üzerinde. Yine sahil yolundaki diğer Moil'de ise 2.82, PO'da 2.84 (bunlar da İyidere ve Derepazarı civarında).
-
yok unutmadım aslında da başka bir yerde de mi var acaba dedim :(
-
ful de hala 2.58 istinye bayırındaki
-
adapazarı shell 2.57,eski otogarın ordaki opet 2.59
-
Memlekete sapancaya giderken adapazarına yolum düştüğümde bi po var sanayinin yanında hep ordan alıyorum baya ucuz orası orda ne kadar oldu acaba biliyormusunuz ?
-
Memlekete sapancaya giderken adapazarına yolum düştüğümde bi po var sanayinin yanında hep ordan alıyorum baya ucuz orası orda ne kadar oldu acaba biliyormusunuz ?
eğer tahmin ettiğim yerse 2.60 olması lazım hocam
-
bugün 2.56 dan aldım :)
-
FULL 2.41 tl ( Esenyurt )
-
Benzine 2 kere, motorine ise 1 kere indirim yapılmasına rağmen LPG fiyatlarında hala bir indirim olmadı. Yaklaşık 3 haftadır kayıplardayız LPG camiası olarak. :D
-
Birakin indirimi zam olacak haberi ulasti.
Umarim hatali bilgidir.
-
lpg gece katılımından sonra zam var
-
Bu gece mi, yarın gece mi?
-
ben bu gece yani 5 kasımda zamlı aldım,2.79du 2.86 olmuş..geçmiş olsun
-
dun ankarada 2,39 dan depoyu fulledıydım sansa :)
-
bugün 6 kuruş zam olmuş Mersin fiyatı 2.72
-
Sabah gelirken baktın yol üstünde bir yerde güncellenmişti 2.84'den 2.91'e. Doğu Karadeniz 3'e doğru emin adımlarla gidiyor, hem de benzine ardı ardına indirim yapılan bir zamanda.
-
Motorine de yarin gene indirim varmis
Komedi ya.
Mantigi nedir bunun??
-
motorin ve lpg eşitlicekler sanırım
-
Havalar da soğuyor lpg li araçlarımız benzinide içmeye başlayacak sanırım sadece benzin kullanmaktan hiç bir fark kalmayacak. süper ya. gerçekten süper.
-
Yok böyle bir olay, LPG arttığı yetmezmiş gibi benzin ve motorin fiyatları düşüyor.
Devlet resmen en çok tüketilen kalem hangisiyse onun fiyatını arttırıyor. Eskiden ne güzel herkes LPG'ye mesafeli bakardı, rahat rahat gazlardık. Millet LPG'nin öcü olmadığını anlayınca hücum etti LPG'ye. İşte fiyatlar ortada.
-
lpg taktırmayı düşünüyordum vazgeçtim benzinle lpg arasında bişe kalmıcak yakında lpg litre olarak benzine göre fazla yakıyor biraz daha zorlarlarsa lpgye ihtiyac kalmıcak boşa performans kaybı olucak
-
benzinde indirim oluyo lpgye zam nasıl bir adalet bu zaten zengin adam lpgdemi biniyo araca hayır onların omuzundan al garibana yükle oda iyi...
-
Daha bir kac ay once shell de 2.08 idi
Nasil oldu boyle oldu anlasilir degil
Nerdeyse %35 zam geldi 4 ayda.
-
bazı ülkelerde lpg li araçlara devlet para versin çevreyi korudugu için
bizim ülkede zam gelsin sürekli lpg ye
ohhh
-
2.90 yapıştırrrrrrrrrrr
-
ramazan ayında kayseride 1,93den fullediğim gaz şimdi trabzonda 2,9 küsür litrede 1tl
HAYALDİ GERÇEK OLDU :(
-
Motorine bir indirim daha yapılmış dün. Neredeyse motorin 4, LPG 3 oldu. Hele yeni araçlarda 3-4 litrelik tüketimleri görünce bu zamanda dizel araç yakıt ekonomisi açısından arayı giderek açıyor.
-
Arkadaşlar reklam olsun diye değil ihtiyacı olan yakın olan faydalansın derim telefonuma mesaj geliyor ;
Maltepe Starpet istasyonu bugün indirimli rakamlar ;
Euro Diesel : 3,84 TL
Kursunsuz Benzin : 4,58 TL
LPG : 2,45 TL
Bilgilerinize.
-
Tozkoparan Fullpet Lpg
Litresini bu sabah 2,65'ten doldurdum.
-
Burda shell 2.80 oldu bpet 2.70 oldu .
-
Full 5 gundur litresi 2.49 dan satiyor
30krs civari indirim fena degil.
Bilginize.
Ben su ana kadar problem yasamadim
Filtreler temiz cikti.
-
bursadada fullpet 2.49.
-
4 kuruşluk bir indirim oldu sanırım MErsin'de 2.68 e düştü
-
sakarya da 2.65den aldıgım yerden bugün 2.59 dan aldım ama diğer dükkanlaR aynıydı
-
İstanbul shell 6krs indirimle 2.73 tl, full 2.49
-
2.70
-
2.44 petrol ofisi yenibosna
-
2,42 ankara
-
ankarada olmak vardı anasını satayım... tokat bp 2,70, opet 2,90, po 2.89
-
Ankarada da trafik var ama, tuketimi dengeliyordur :)
-
İstanbulda hem daha pahalı hem de trafik var
hiç kurtuluşumuz yok demek ki... :)
Bu arada izmit rafinerisi bize bu kadar yakınken (60 km kadar) neden lpg Ankarada daha ucuz anlam vermek zor.
-
İstanbulda hem daha pahalı hem de trafik var
hiç kurtuluşumuz yok demek ki... :)
Bu arada izmit rafinerisi bize bu kadar yakınken (60 km kadar) neden lpg Ankarada daha ucuz anlam vermek zor.
İstanbulda ucuz ve kaliteli istasyon kovalamak lazim
Bazi yerler hep indirimde satiyor
Ankarada neden hep daha ucuz bilemiyorum
-
Sanayi mahallesi 4.levent sultan selim caddesindeki Total de (eski petrol ofisi isim değiştirdi)) indirimli 2.57 tl den satılıyor 2-3 aydır.
-
Starpet Maltepe 2,45 TL uzun süredir aynı
-
full c.tesi,pazar,pts 2.49 dan satıyor.
-
bolu da 7 kuruş indirim gelmiş,2.86ydı 2.79 olmuş..
-
Son indirim ile birlikte Trabzon-Rize civarında on kuruşluk bir indirimle fiyatlar 2.75-2.80 civarına geriledi. En azından 3 lirayı bu kış görmekten kurtulduk gibi. :)
-
14kr indirim gelmiş 2.89 du 2.75 olmuş..bolu-göynük
-
Dun aksam yani 5 ocak gunu bayrampasa full 2.41
-
Kocaeli 5 ocak petrol ofisi 2.58
-
denizli ipragaz 2.49
-
Milangaz 2.57 Kdz Ereğli
-
2.377 tl den aldim dun.
Istanbul full den
-
2.55 tokat bpgas....
-
2,46 ankara gölbaşı PO
-
aktas mılangaz 2.24 hayret basımıza tas yağacak. görünce fulledım tabı :) yolda Plevne caddesinde 2.19 a satanlarda vardı. ama bıldıgım yerden alayım dedım.
-
opet libadiyede eğer yanlış görmedim ise:) 2,67
-
Üsküdar Fıstıkağacı Shell - 2,64
-
sakarya shell 2.52..hatta bilecik yolu üzerindeki alpet 2.33..
-
denizli pamukkale gaz 2.25 :) karsında po gaz var 2.35 :)
-
İlk mesaj 2012 ocak ayı
Her gün haberleri düzenli takip eden biriyim ama LPG zammına dair hiçbir haber görmedim. Buna rağmen devamlı gaz aldığım M Oil'de (Trabzon) gaz fiyatına 10 kuruşluk okkalı bir zam geldi ve 2.58 oldu. Acaba yurdun her bölgesinde bu şekilde 10 kuruşluk bir zam yapıldı mı?
son mesaj 2013 ocak ayı
denizli pamukkale gaz 2.25 :) karsında po gaz var 2.35 :)
gazın fiyatı çok oynamamış bir yılda :)
-
ben aracı 2011 Kasımında aldım, yaklaşık 15 ay önce.
Hiç unutmuyorum shell fiyatı 2,35 idi.
Şimdi aynı shell de fiyat 2,62, o zamandan bu yana % 11,5 fark var.
-
İlk mesajımda zaten 10 kuruş zam oldu demişim, yani zam öncesi 2.48, şimdi ise aynı yer 2.78'den sattığına göre %12 civarında bir artış olmuş demektir. Karşılaştırma yaparken bölgeler arası farkları göz ardı etmemek gerekir.
-
Bodrum PO'da 2,61 tl
-
İstanbul sultangazi po da aygaz 2,35 ten dün fulledim
-
Bursa'da çarşamba gunlerı po %10 indirimli
-
Bursa'da çarşamba gunlerı po %10 indirimli
Ona dikkat etmedim.normalde 2.50. Çarşambaları dahamı ucuz oluyo...
-
hepsınde degıl galıba ama bı cogunda %10 ındırım ben uluyola baglanırken kosedekı po dan alıyorum carsambaları full depoda %10 az cok kar saglıyor
-
indirimli fiyat ne oluyor?
-
Sizlere Önerim Bi Arkadaşım Dizel Aracımda Bu Fikri Vermişti Bana Misal Minübüslerin Aldığı Biyerden (Pendik E-5 Petrol Ofisi) Minübüs Tarifesiyle Mercedes Vaneo'ma Dizel Alıyorum Buda %7 Gibi Bi İndirim Getiriyor.
Civic'ime Yine Pendikte Sanayi Sitesi Petrol Ofisinde LpgYi Taksici Tarifesi İle 2,42 Den Alıyorum.
-
nası taksici tarifesi yani
-
Taksiciler sık aldığı için onlara ucuz veriyorlar. ricada buluncaksın bak bende çok alıyorum hesabı tanışıp pompacıyla işini halledeceksin.
-
Taksiciler sık aldığı için onlara ucuz veriyorlar. ricada buluncaksın bak bende çok alıyorum hesabı tanışıp pompacıyla işini halledeceksin.
Pompacı sadece litreye müdahale ediyor yanılmıyorsam.
Hatta artık tüm pompacılarda elektronik chip var.
Kimin hangi saatte hangi pompadan hangi fiyattan hangi yakıtı sattığı görülüyor.
Eğer bizzat almıyorsanız şehir efsanesidir.
Yapılan indirimler de bazı istasyonlarda üyelik kartı şeklinde zaten yapılıyor.
-
sanmıom öle ucuz versinler bizim burda
-
Ben son iki seferdir İstanbul Sefaköy Likitgazdan 2.29 TL'ye alıyorum . İstanbulda tecrübe ettiğim en ucuz ve aynı zamanda standart LPG satan yer . TFF başkanı tüpçüyü sevmem ama , adam ucuz satıyor .
-
ya arkadaşlar bende 2009 cıvıc oto. premıum 1.6 var.Lpg 30-35 kuruş yakıo.Acaba benim araçmı çok yakıo.Benim aracın aynısından olan bi cvb yazarsa ne kadar mutlu olurum var ya :) bu arada kullanım ş.içi
-
az önce gördüm Tepeüstünden dudullu istikametine giderken sol taraftaki petrol ofisinde 2.45 TL LPG
-
baslıgı okudukca devletın bızım nasıl pompaladıgı aklıma gelıyo :)
-
baslıgı okudukca devletın bızım nasıl pompaladıgı aklıma gelıyo :)
:D
-
Sefaköy likidgazda halen 2.29 TL . Bugün gördüm .
-
Pompacı sadece litreye müdahale ediyor yanılmıyorsam.
Hatta artık tüm pompacılarda elektronik chip var.
Kimin hangi saatte hangi pompadan hangi fiyattan hangi yakıtı sattığı görülüyor.
Eğer bizzat almıyorsanız şehir efsanesidir.
Yapılan indirimler de bazı istasyonlarda üyelik kartı şeklinde zaten yapılıyor.
ben bizzat alıyorum. %8 indirim diye peetrol ofisi 2,48 yazıyor 2,40 dan alıyorum. shell 2,45 yazıyor indirimli diye ordanda aynı şekilde 2,40 dan alıyorum yaklaşık 2 aydır. hatta dün aldım fiyat 2,40. genelde po yu tercih ediyorum orda samimiyetimiz güzel ayda lpg yi 4 kez dizel aracımda 3 kez depo fullediğim için.
-
Beylikduzu tuyap PO 2.38
-
Ankara'da İstanbul Yolu üzerindeki Milangaz istasyonu (Metrogross karşısı) 2,29 TL. Ancak hiç almadım. Yolu düşenler alabilir.
-
Rize merkezde iki istasyon arasında rekabet fiyatları düşürmüş galiba. İş yerime yakın olan PO'da 2.60, doğu Karadeniz için çok iyi bir rakam.
-
izmirde 2.69 ya neden yüksek bu kadar
-
ben ne öreyim :) arkadaşlar bilecikde 2.76
-
Samsun'da 2.90 idi 2 ay önce . Düğün için gitmiştim . Onlar ne yapsın .
-
Samsun'da 2.90 idi 2 ay önce . Düğün için gitmiştim . Onlar ne yapsın .
benım yaptığımı yapsın kardeş
-
k.maraş 2.40 milangaz 2.43 arası
-
slm herkese kocaeli izmitte 2.69 :)
-
istinye bayırı po 2.51
-
kırıkkale de 2.19
-
Marmaris PO 2.62 dun aldim. Sanirim Mugla da da ayni fiyatlar gecerli.
-
Mersin'de bazxı opetlerde 2.49 çoğu yerde 2.59 ipragaz bayilerinde 2.39
-
Arkadaşlar herhalde 8-10 kuruşluk bir indirim var. Trabzon-Rize civarındaki hemen her istasyon 8-10 kuruşluk bir indirim yapmış, fiyatlar 2.65-2.70 civarında.
-
bileciktede aynı indirim var
-
Burda opetler 2,39 a satmaya başladı
-
İstanbul Sefaköy Likidgaz'da 2.29 TL idi geçen perşembe .
-
http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2013/01/04/lpg-fiyatlarina-indirim-geldi
Haberlerde 14 kuruşluk bir indirim diyor ama ben 10 kuruştan fazla indiren yer görmedim.
-
tokat bp gas 2.44 tl
-
ankarada 2,28
-
hayret indirim oldu kıyamet falan kopmasın..... :D
-
kesin zam gelcek :D
-
Haberlerde 14 kuruşluk bir indirim diyor ama ben 10 kuruştan fazla indiren yer görmedim.
haber ocak ayına ait bi haber..
-
Sefaköy Likidgaz 2.21 TL bugün aldım . İstanbulda daha ucuz satan yer var mı bilmiyorum .
-
haber ocak ayına ait bi haber..
Haklısınız alıntı yanlış olmuş, ama güncel olan indirim haberinde ise daha da fazla indirim diyor, tam 17 kuruş:
http://www.enerjiport.com/2013/04/03/lpgye-buyuk-indirim-geldi/
Ben 10 kuruştan fazla indiren yer görmedim henüz.
-
Marmaris 2.69
-
Pendik Sanayi Çıkışı ve Kurtköy Yolu (Ankara Caddesi Üzeri) Petrol Ofisi 2-3 gündür 2.35'e çekti fiyatı. Yazdığım 2 firma aynı zaten yani sahipleri aynı. 2.45'di heryerde 2.52-55-56 iken şimdi 2.35 gibi bi rakamla satış yapılıyor.
-
istanbul-Bayrampaşa Aygazın kendi istasyonu 2.33 tl.
-
2.53 Mugla 2.50 Denizli
Fiyatlarda 15kr indirim var bolgede.
-
kahramanmaraş milangaz 2,18
-
2.67 bilecik
-
2.17 hatay dörtyol
-
Antalya opet/aygaz 2,53
-
Maraş ve Hatay ucuzlukta Ankara'yı geçmiş, güneydeki ucuzluğun sırrı nedir, yoksa israil akdenizden çıkardığı gazları pazarlamaya mı başladı?:))
Rize'de rekabet sonucu PO 2.50'ye çekti, Rize Merkez dışında Trabzon-Rize civarında fiyatlar 2.65-2.70 civarında.
-
Anlaşılan po ülke çapında rekabete gridi. Yaklaşık 5 aydır bursadada en ucuz po istasyonları. Şimdi 2.40. Yalnız indirim po istasyonlarına 3-5 gün gecikmeli geliyor. :)
-
Maraş ve Hatay ucuzlukta Ankara'yı geçmiş, güneydeki ucuzluğun sırrı nedir, yoksa israil akdenizden çıkardığı gazları pazarlamaya mı başladı?:))
Rize'de rekabet sonucu PO 2.50'ye çekti, Rize Merkez dışında Trabzon-Rize civarında fiyatlar 2.65-2.70 civarında.
sanırım rafineriye yakın olmasından..
-
sanırım rafineriye yakın olmasından..
Bunun başka bir açıklaması olmalı, zira benzin fiyatlarında böyle bir dalgalanma yok, bütün memlekette yakın fiyatlar.
-
kocaeli vizmitte 2,59 düştüüüüü:)
-
Po İstanbul / Pendik'de 2,35 e çekti ama shell kadar km yapmıyor. Aytemiz den aldım bir kaç kez oda çekişten düşürüyor. En iyisi şu anda bana göre shell ki oda şu anda 2.45 yine aynı burda semtimizde..
-
Kırıkkale
Opet : 2,49 TL
Milangaz : 2,11 TL
-
Neden haberlerde yer alan indirim oranı pompalara yansımaz anlayamıyorum. 19 kuruş ucuzladı diyor ama yol üzerindeki milangaz 6 kuruş, po ise 12 kuruş indirim yapmış ve fiyatlar 2.59 ile 2.53.
-
MErsin'de 2.29 sadece 10 kuruş düşmüş anlaşılan gerisini şirketler alıyor haram zıkım olsun
-
antalya PO 2.45 malesef
-
Kdz Ereğli Milangaz 2.30 oldu 9 kuruş indirmişler.
-
İstanbul Sefaköy Milangaz 2.16 TL'den aldım bugün .
-
Sıcaklıklar 15 derecenin üstüne çıkmaya başladı indirimler bu yüzden. :)
-
aynen gaz yogunlastı
-
Rize merkez indirimli satış yapan PO da on kuruşluk indirimle 2.40'a çekmiş. Arkadaşların da hatırlattığı gibi artık gaz almak için gece geç veya sabah erken saatleri tercih etmek gerek.
-
Mugla merkez ve Marmaris PO 2.40
-
kırıkkale
milangaz 2.05
shell 2.45
opet 2.39
moil 2.05
-
Havalar ısınmasıyla beraber gaz kalınlaştı ilk depo fazla yakabilir ondan sonra az yakıcaktır @ geçen gün gitmiştim usta söyledi
-
bursa opet 2.36 shell 2.35 güvenal 1.99 birçok yerde 2,40 ve üzeri
-
1.99 nerde bursada dostum. güvenalın gazı iyidir diye biliyorum.
-
1.99 nerde bursada dostum. güvenalın gazı iyidir diye biliyorum.
kemalpaşada hocam. şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım. yıllardır farklı marka model araca ordan alırım.
-
Bp neden diğer otogazlardan pahalı şuan? Kütahyada 2.52 eskişehirde 2.49
-
alpet yada shell veya aygaz ' dan alıyom gayet memnunum 2.39 tl şuan
-
ankara mılangaz 2.09
-
İzmir: 2,15 TL (Menemen çevresi bazı istasyonlarda)
-
İstanbul Sefaköy Milangaz . En son 2.11 idi . Bugün bakmadım .
-
yazın hem yakıt düşüyor hem litre fiyatı valla bedava geziyorum yazın
-
Haha sakin olun aman diyim. Büyük şehirler biraz daha etkili bu LPG konusunda. Fulletirsem 2.13 fulletmezsem 2.42 den alıyorum. TP Aytemiz. Opet 2.52 şu an ama opetin gazı daha bir verimli.
-
bugün Kocasinan mogaz'dan aldım 2.29
-
Zeytinburnu BP - 2.27 Sürekli burdan alıyorum
-
Rize-Trabzon civarında 6-7 kuruşluk bir zam gelmiş lpg'ye. Bunlar bize artık yazın da indirimli gaz zevkini yaşatmayacaklar herhalde.
-
KArmaşadan istifade hemen 7 kuruş zammı koymuşlar
-
Bugün 2.31 yapmış bp fiyatı
-
2.32 Osmaniye P.O'da
-
Evet 6 krş. zam gelmiş . Bu akşam 2.17 İstanbul Sefaköy Milangaz .
-
Burda zamsız 2.47 idi, gavur memleket ondan herhalde
-
dün ist. pendik aygaz 2.30
-
zamdan önce ankara shell 2.26ydı.
-
Yaz başındaki indirimlerle 2'ye yaklaşır mıyız derken şimdi yine 3'e doğru yol alıyoruz. Rize-Trabzon civarı 2.75 dolaylarına çıktı fiyatlar, 8-10 kuruş arasında değişen artış söz konusu.
-
dün gece shell den aldım zamlı fiyattan 2.50tl olmuş.
-
giresun opet 2.70,total 2.73
-
İzmir: 2,15 TL (Menemen çevresi bazı istasyonlarda)
11 Kuruş zam gelmiş 2,26 TL şuan.
-
Osmaniye BP= 2,70
-
bilecik opet 2.70
-
İstanbul Kocasinan sanayi Mogaz 2,39
-
Istanbul merter Shell gaz 2.49 tl
-
Marmaris Shell 2.59TL
-
Istanbulda bayagi bir istasyonda indirim var
Shell, Opet, Bp, Po vs bazi istasyonlarinda 2.49 a satiyor
Po beylikduzu 2,36
Shell, Opet beylikduzu 2.49
Avcilar Aygaz 2,38
Hatta e5 Kumburgaz tarafinda Energy 2,32 ye falan satiyor
-
pendik opet 2.40...
önceki msjı 6 haziranda atmışım 2.30 diye ...
+10 kr
-
Bende bikac gun once yani 15 temmuzda sefakoy milangazdan 2,25 liradan aldim
-
Bu gece 01:00 sularında Yenibosna PO Gaz 2,45 TL
-
İncirli total 2,52
-
ankara shell 2,45
-
pendik shell 2.49
bi de shell deneyim dedim...
-
OPET AYGAZ - BEST PETROL : 2,39TL (Ayrıca 75TL ve üzeri akaryakıt alımına köpüklü yıkama ücretsiz)
Adres : HALKALI MERKEZ MAH.DEMİRKAPI CAD. NO:29 HALKALI
-
kaynarca BP 2,64 ama diğerlerinden daha uzun menzil yapıyorum
-
kaynarca BP 2,64 ama diğerlerinden daha uzun menzil yapıyorum
Buda biraz kandırmaca aslında pompa basıncını yükselterek daha fazla yakıt basıyorlar ondan sonra daha çok menzil yapıyoruz ama bu sefer de dolumda fazla para veriyoruz "TL/kilometre" yine aynı para; hatta 2,64'ten aldığın için daha pahalıya geliyor misal 2,50 olan yere göre...
-
Basinc saatlerinin uzerinde gostergeler yalan soylemiyyorsa iki farkli istasyonda baktim ikiside ayniydi
-
Şimdi Basın Ekspres Yanyol üzerindeki Milangaz'dan 2.25TL den fulledim. Sancaklar Petrolmüş ismi. Sabri Özel mağazasının yanında. Aşağıda linkten google mapteki yerini de görebilirsiniz.
https://maps.google.com/maps?q=41.036454,+28.810389&num=1&t=h&vpsrc=6&ie=UTF8&ll=41.035899,28.810444&spn=0.002998,0.004823&z=18&iwloc=A (https://maps.google.com/maps?q=41.036454,+28.810389&num=1&t=h&vpsrc=6&ie=UTF8&ll=41.035899,28.810444&spn=0.002998,0.004823&z=18&iwloc=A)
Boş tank 44,5 lt aldı. 100,10 TL ödedim.
2.64 ten BP'den alsam 2,64x44,5 = 117,48 TL yani 17 TL fazla ödeyecektim.
İstanbul'da 2.25TL'den daha ucuz satan var mı?
-
Bu nedir böyle artık yeter! Yaz vakti bu ne zammıdır arkadaş! Yine 6 kuruşluk bir zam var, Rize-Trabzon civarı 2.80'i geçti, yol üstünde 2.76 olan Milangaz 2.82 olmuş.
-
Fiyatlar çok oynak. Nerden alacağını şaşırıyor insan. Edremit BP de 2,49 iken almadım, Ayvalık BP den 2,73 TL ye almak zorunda kaldım.
Yalova-Topçular yolunda milangaz var, orada ise 2,32....
bu ne yahu?
soru şu?
Acaba aynı istasyonun farklı fiyatlarında kalite değişiyor mudur. (Yukarıda verdiğim BP örneği gibi)
-
Fiyatlar çok oynak. Nerden alacağını şaşırıyor insan. Edremit BP de 2,49 iken almadım, Ayvalık BP den 2,73 TL ye almak zorunda kaldım.
bu ne yahu?
soru şu?
Acaba aynı istasyonun farklı fiyatlarında kalite değişiyor mudur. (Yukarıda verdiğim BP örneği gibi)
Hepsi aynı Gaz aynı terane sadece Yediğimiz Kazık değişiyor :)
-
Merhaba,
Bölge unsuru fiyatları değişken kılmaktadır. Firmaların çoğu depolaması İzmit civarında olduğundan yakın yerler uygun fiyatlıdır. Lakin misal Karadeniz bölgesinde rakamların yüksek olma sebebi nakliye masrafları vs ücretlerden kaynaklanmaktadır.
-
bu ne yahu?
soru şu?
Kalite farkı var ! Lpg - Cng olayları var. İçine konulan katkıların farkları var. Tabi vergi kaçırmalarda var. Po misal şu anda en ucuza satan firma bölgemde ama araç kusucak gibi oluyor. ayrıca km farkıda epey fark ediyor. Shell'den şaşmıyorum
-
Merhaba,
Bölge unsuru fiyatları değişken kılmaktadır. Firmaların çoğu depolaması İzmit civarında olduğundan yakın yerler uygun fiyatlıdır. Lakin misal Karadeniz bölgesinde rakamların yüksek olma sebebi nakliye masrafları vs ücretlerden kaynaklanmaktadır.
ağrı Kars Karadeniz'den daha mı yakın izmite de orda Karadeniz'den daha ucuz bende bunu anlamış değilim
-
Bayram tatilinde gözlemlediğim kadarıyla fiyatlar şehirler arası yollarda (Ankara-Eskişehir-Bursa-Balıkesir-Manisa) fiyatlar 2.50 lira civarında, falkat BP istasyonlarında 2.70 lira üzerinde. Buradan şu sonuca ulaştım BP'den otogaz alınmaz. Ankara'da 2.30 liradan fullediğim depoyu Bursa çevre yolu çıkışındaki Petrol Ofisi'nde 2.35'ten tekrar fulledim, yol boyunca gördüğüm en ucuz istasyon burasıydı.
Ankara'ya gidip gelenler bilirler, Sivrihisar'da TŞOF'ün tesisleri var, orada da akaryakıt fiyatları inanılmaz pahalı. Sırf şoförler odasına gelir olacak diye akaryakıt ve gaz fiyatları ekstra pahalı. Mola bile vermeye değmez.
Ankara'da sürekli Lukoil ve Milangaz alıyorum (40 bin km), fakat ilk defa PO aldım, umarım gaz kötü değildir.
-
BP de %7 indirimim var bu sebeple tercih ediyordum, ama 2,7 TL gerçekten pahalı. Zaten aldığım indirim ile diğer istasyonlardan aldığım fiyata geliyorum :)
Ancak 2,7 TL civarı olmayan BP ler de yok değil. Bunları kovalıyorum ben de ne yapayım?.Örneğin Edremit BP de 2,5 TL den gaz aldım. (benim indirimi de eklerseniz 2,32 TL ye geliyor). Şu kampanyam ylı sonunda bitiyor, ondan sonra muhtemelen BP yi de terk ederim.
Shell iyi diyorlar?
-
Denizli Kınıklı BP 2.53 ama gazından memnün kalmadım. Shell daha sağlıklı geliyor banada.
-
YOK ARTIK YA!!! SAKA YAPIYOSUNUZ... LPG NERDEYSE 3 LIRA? BEN GIDELI DAHA 7 YIL OLDU OKADAR ZAM GELDIMI??? LITRESI 1 LIRAYDI
-
OZAMAN ORTALAMA ASKERI UCRETTE 2000TL OLMUSTUR
-
GAZ HARICI BISEY MI VARMI ARACLARIMIZIN YAKA BILECEGI UCUZ OLAN FALAN? ONLARADA ZAM GELMEDEN YARARLANALIM... MESELA KOLONYA YADA ISPIRTO FALAN?
-
ozn bizim insanlarımızın araçları iman gücü ile gidiyor. Her zamma boyun eğiyoruz inan hergün annemi işe bırakmak zorunda olmasam mis gibi bisikletim var. :)
-
Kanada da akaryakit ucuz cunku zaten yerin altinda var
Arac ta daha ucuzdur muhtemelen
Ozel okullar da ucuz sayilir
Geri kalan her sey pahali :)
-
Ha unutmadan bir de Dollarama lar :)
-
ozn bizim insanlarımızın araçları iman gücü ile gidiyor. Her zamma boyun eğiyoruz inan hergün annemi işe bırakmak zorunda olmasam mis gibi bisikletim var. :)
ya inanılır gibi degil be kardeşim... Annen ne kazaniyorki araba ile birakiyosun... Kadın cagizin maaşının katılımı eve diğer yarisida gaz a gidiyor. Allahım ya... Ne güzel memleketimiz var ama şartlarımız ne zor... Inan bende arabayı sırf ışte kullanıyorum... Benimde bisiklet beni çok taşır... Bide araba benim için uğraş.. meslek...Ha unutmadan bir de Dollarama lar :)
vasat kardeşim benim nerden biliyorsun sen dolaramalari.... Ordan alınan herşey çöp yahu.... Ama benzin burda var varda adamlar amerikada litresinin bir dolara bize ise bir otuzbese satiyolar.... Araba çok ucuzzzz ama sigorta her ay 300dolar. . .
-
Sigorta her ay 300 dolarsa yakit parasini sigortaya gidiyor o zaman.
Adam 2 dolara iphone sarj kablosu satiyor sen TR de ne kadar biliyor musun ??
-
Ozn ne kazanıldığı önemli değil ki kazandığımız meblağ ile benzin fiyatları bize dokunmuyor. Ama enayi gibi fazladan para vermek dokunuyor işte.
-
Abi Kanada dunyada yasanabilir ulke siralamasinda ya 1 ya da 2. sirada
Ulke yabanci kayniyor, caddeler genis buyuk, motorlar 3.5 V6 ;) hersey organize. Abd gibi karisik ta degil daha elit. New yorka 1 saat ucak ile.
Ama vatandas olman lazim ki herseyden faydalanabilesin
-
Lpg fiyatlarındaki farklılığa rağmen etrafımdaki çoğu insan lpg kalitesinin aynı olduğunu idda etmekte. Fakat Opet, SHELL gerçekten farkettiriyor arabaya ve bende OPET ten şaşmıyorum ve arkadaşlarım bana kızıyorlar kalite aynı diye. Fakat bende şöyle yaklaşılması taraftarıyım; ailenizle ucuz lpg satan biryere girdiniz ve etraftaki insanlar abuduk gubik tipler. adam gibi lavabosu bile olmayan bir yerden ucuz almak açıkcası işime gelmiyor. litrede 10 krş 15 krş fazla verir OPET SHEL gibi kurumsal ve en azından müşteriye nasıl davranacağını bilen eğitimli personelin olduğu ailemin rahatca tesisi imkanlarından faydalanabileceği, bir olumsuzluk karşısında başvurabileceğim müşteri hizmetleri olan bir yerlere giderim. en fazla depoda 3 5 lira fazla veririm oda tesis parası sayarım. benim şahsi görüşümde budur.
-
Cihan bey yazınıza her ne kadar katılsamda Shell'in gazı her ne kadar kaliteli olsada. Shell'in Nijerya'da yaptığı şeyleri görünce ben pek yanaşamıyorum o firmaya.
-
Shell de oyle bir fark gormedim
Opet sanki bir parca daha iyi gibi katkili oldugundandir belki ancak filtreyi uzun vadede tikayabilir
ALdigim PO iyi
Promosyonlu fiyattan satan marka istasyonlardan aliyorum
Dyno ya sokmadan anlasilmaz bence fark cok az
-
Lukoil atasehir deki istasyonu acilisinda rafineri fiyatindan 3 gun boyunca satis yapacakmis. Duyuruluuur...
-
yeni zam hayırlı olsun..... nereye kadar?
http://sozcu.com.tr/2013/ekonomi/lpgye-zam-geldi-367177/
-
Sakaryada Lpg Litre Fiyati 2.30
-
Bursada 2.62. Bu haksızlık değilmi. Sakaryayamı taşınsak :)
-
Benzinde 5 lira olan hayalin gerçek olmasının ardından doğu Karadeniz'de LPG'de 3 lira hayalinin gerçekleşmesine az kaldı. Rize-Trabzon civarı pompa fiyatları 2.90 civarına çıktı.
-
kocaeli opet 2.82... aytemizden sali halk gununde 2.29 fulledim bakalik kac km gidecek..enson 90 tl ye 360 km gitti
-
Izmirde shell 2.89
-
mersin şheel 2,50
-
Sözde haberlerde 11 kuruş indirim var dendi ama yolumun üstündeki 3 istasyondan sadece bir tanesi 6 kuruşluk indirim yaptı bu sabah itibarı ile, 2.88 olan Shell 2.82'ye çekti. Milangaz'da 2.91'den devam ediyor. Trabzon- Rize sahil yolu üzerinde bu istasyonlar.
-
Sözde haberlerde 11 kuruş indirim var dendi ama yolumun üstündeki 3 istasyondan sadece bir tanesi 6 kuruşluk indirim yaptı bu sabah itibarı ile, 2.88 olan Shell 2.82'ye çekti. Milangaz'da 2.91'den devam ediyor. Trabzon- Rize sahil yolu üzerinde bu istasyonlar.
aynen öyle indirim sadece manşetlerde.
-
incirli total 2.63
-
bursada bi ipragaz istasyonda 2.71 di.3 gün sonra 2.68 yapmışlar. 3 km ötedeki ipragazda 2.58 den satılıyor haftalardır.orda düşme bile olmadı. po 2-3 gün sonra yaklaşık 10 kuruşluk indirimi yansıtmış... zam haberi gelince gece 12de hemen yansıyorda indirimi yansıtmak 3 gün alıyor...oda yarı yarıya..
-
Arkadaşlar müsait olunca BİMER'e konuyla ilgili bir şikayet dilekçesi yollayalım.
-
adamların deposundaki zamlı faz bitip indirimli gaz depolarına ulasmadan pompaya yansımıyor. ama zam gelince depodaki indirimli gazın bitmesini beklemeden zamı yapıstırıyolar fırsat bu fırsat
-
bilecik: 2.89
-
Resmen dalga geçiyorlar. Yolumun üzerindeki İpragaz istasyonu 2.91 olan fiyatını son indirimle 2.89'a çekti. 11 kuruşluk indirim pompaya 2 kuruş yansıyor, olacak iş değil diyeceğim ama hiç yansıtmayanlar da var. EPDK denilen kurum ne iş yapar, muz cumhuriyeti bile değiliz, yazık...
-
11 kuruş zam indirim hiç bir şey olmadı PO 2.69 Shell 2.71
-
tokat mola ver 2.55
-
Bugun yalovadan gecerken milangazdan 2.44 e aldim biraz ilerledim kadoil 2.39 du ve biraz ilerde 2.40 fiyat gordum... yol boyunca 2.92 leride gordum...
-
balıkesir-ayvalık'ta 2.78 den alıyoruz baı yerlerde 2.68 civarı yavaş yavaş lpg yide yükseltiyolar çaktırmadan uyanıklar.
-
Kırıkkale
Lukoil 2,49
Shell 2,79
-
adı ble manidar pompa ...harbiden devlet bizi iyi pompalıyor
-
Aydın'da 2.62-2.64 arası gidiyor Petrol Ofisi ve Shell'de. BP abartıyor her zamanki gibi. 2.80'lere bile çıkıyor.
-
şanlıurfa shell opet po 2.90
soil ycelgaz 2.80
-
Zeytinburnu - Bp 2.63 - Sheel 2.62
-
İstanbul anadolu yakasinda 2,7 tl nin altinda yer yok....
Bir de bayramda dikkatimi cekti, golcuk-degirmendere taraflarinda opet kampanya yapmis, pompa fiyati 2,7 tl olan lpg yi sali gunleri 2,49 dan veriyormus.
Oralarda olanlar, yolu dusenler... Bilginize
-
pendik ustep 2,48 di sanırım...
Pendik opet 2,52
Pendik lukoil 2,49 du en son...
Yakıtım bitti alacağım bakalım son durumlar ne olmuş bilgilendiririm...
-
pendik uspet 2,48
-
ucuz dahi olsa bilindik markaların dışına çıkmamaya çalışıyorum. Şimdilik BP, sonrasında ise Opet veya Shell.... bunlqrın dışında pek bakmıyorum.
Bu bağlamda Pendik Opet iyiymiş.
-
İstanbul Anadolu yakası
Sarıgazi - sancaktepe
opet : 2,59
Shell : 2,61
Bp gaz: 2,61
Libadiye-Üsküdar
opet : 2,71
Shell : 2,69
Bp gaz : 2,72
-
Bitlis
Aytemiz Gaz 2,80-2,90 arası
-
ucuz dahi olsa bilindik markaların dışına çıkmamaya çalışıyorum. Şimdilik BP, sonrasında ise Opet veya Shell.... bunlqrın dışında pek bakmıyorum.
Bu bağlamda Pendik Opet iyiymiş.
Size katılıyorum..opet kullanmaya gayret ediyorum..ama uspet in yeri daha kolayıma geldiği için tamamen bittiyse vaktim kısıtlıysa biraz alıyorum sonra yine opetten tamamlıyorum...
Opetten aldım 2.52
Benzin de isyanlardaydı kıyamadım onun da karnını doyurdum :)
-
Uzun bir süre opet kullandım daha sonra 4 tane bobin yandı.araba silkeleme yapıyordu.jazzda 8 tane bobin var biliyorsunuz.bana 1000 tlye maloldu.shell kullanın ama opetten uzak durun derim.
-
Uzun bir süre opet kullandım daha sonra 4 tane bobin yandı.araba silkeleme yapıyordu.jazzda 8 tane bobin var biliyorsunuz.bana 1000 tlye maloldu.shell kullanın ama opetten uzak durun derim.
Ateşleme bobini mi o?
Neden yanıyor acaba?
-
opet'ten uzak durmakta fayda var, zamanında katkılı gaz sayesinde ortalığı perişan ettiler. herkesi rezil ettiler, araç sahiplerine ekstra masraf çıkarttılar. sattıkları ürünün arkasında da duramadılar.
ben o dönemde lpg kullanmıyordum, fakat yine de katkılı gazdan uzak duruyorum. opet'ten gaz almıyorum.
lukoil %95 tercihim, uzun yolda ipragaz denk gelirse oradan alıyorum.
katkılı gaz satan bir iki markayı ayrı tutarsak, kullanıcılar deneme yanılma yoluyla araçları için uygun istasyonu buluyorlar diye düşünüyorum. Her gaz her araçta aynı etkiyi yapmıyor gibi geliyor bana.
Bir de çok düşük fiyata gaz satan istasyonlar var, buralarda dökme gaz diye tabir edilen sanayi tipi gazlar satılıyor diye biliyorum. Bu gazların içerisinde tortu bulunuyormuş, filtreleri zamanında değiştirmeyenler için sorun çıkartabilir.
-
Ateşleme bobini mi o?
Neden yanıyor acaba?
evet ateşleme bobini.yanlış bilmiyorsam katkılı gazlar daha yüksek oktanlı olduğu için gazı yakarken ateşleme sistemine fazladan bir yüklenme oluyor.bu yüzden yakıyor.inanmayan varsa Honda Boraya ait faturamı buraya koyarım arkadaşlar.ve bunun tek nedeni var o da opet lpg.daha sonra tövbe ettim ve @carousal arkadaşın dediği gibi lukoile geçtim.hem performanslı hem katkısız.performans olarak shell ile hiçbir farkı yok diyebilirim.bobinin neden yandığını şurdan okuyabilirsiniz.
http://www.otohaber.com.tr/OkurMektuplari/2009/09/23/lpg_039_li_aracimda_neden_atesleme_bobini_sik_arizalanir
-
geçen cumartesi 5 kuruş zam geldi lpg ye,ben adapazarından 2.56 ya alırken 2.61 oldu...
-
Bursa - Shell = 2,69 TL
-
geçen cumartesi 5 kuruş zam geldi lpg ye,ben adapazarından 2.56 ya alırken 2.61 oldu...
Ben de sabah yol üzerindeki bir PO istasyonunun 5 kuruş zam yaptığını görünce şüphelenmiştim, yine zam varmış demek. 5 kuruş zamla 2.90 oldu, 3 lira hayalinin gerçek olmasına ramak kaldı.
-
4 kuruş zam yapmışlar opet 2.62
-
ben lpg ye gectim ya simdi yagmur gibi zam gelir önce mazota gecmiştim fiat bravo ile mazot fiyatları uctu :)
-
agartalı üstünüze alınmayın zamlar sizden önce bize yoldaşlık etmeye başlamıştı. :)
-
bu gece 30 kuruş zam var arkadaşlar bilginize
-
emninmisim 30 kurus birden zam yapmazlar yav
-
bu gece 30 kuruş zam var arkadaşlar bilginize
Abi ne diyon sen yav. 30 Kuruş. Boğazımda bişiler düğümlendi. :(
-
gece hava soguktu gidip gaz alamadık insallah yoktur 30 kurus zam :D
-
LPG ' YE 30 kuruş zam değil , LPG ye tecavüz etmişler . Hiçbir yerde fiyar artışı yokken (brent petrol varil 108-110 usd seviseyinde seyrederken ) bu nasıl iştir , kış geldi yine yaptılar yapacaklarını...
-
Son 3 gündür lpg ile 1000 km yaptım, iyi yırtmışız.
Şimdi hesap yapıyorum,
Lpg 3,10, benzin 4,60.
Yılda 13-15 bin km yapıyorum,
Aracım kabaca lpg ile karmada 11lt/100km yakıyor.
lpg de; 11lt/100km*3,11=0,342TL/km,
benzinde; 9,56lt/100*4,6=0,440TL/km
LPG nin bana yılda getirisi km de kabaca 1 TL * 13000 km = 1300 TL gibi bir rakam yapıyor.
120 TL filtre vs
50 TL subap ayarı
Kabaca yılda 1130 tl ayda 94 tl kazanç yapar bu.
1500 tl lik kit taksan + ruhsata işletmesi = 1700 TL / 94 = Parası 1,5 yılda ancak çıkacak. LPG li araba bulsan da değer mi acaba ?
Umarım yukarıdaki hesap lpg lehine yanlıştır da daha çok kazanıyorumdur :)
-
Bu otuz kuruş da neyin nesidir yahu bu kadar gamsızlık, bu kadar vicdansızlık, bu kadar iş bilmezlik olabilir mi?
Ne oldu, savaş çıktı da ülkeye akaryakıt akışı kesintiye mi uğradı? Dalga geçer gibi her gün Kuzey Irak'la bilmem ne anlaşması gaz ucuzlayacak haberleri verirken 30 kuruş birden zam yapılıyor.
Muz cumhuriyeti bile değiliz ama hangi akılla ileri demokrasiden bahsederler bu memlekette anlamak mümkün değil.
-
Ne yazsak burda boş gerçi.. en son 2.51 den aldım gazı daha 100 km gider gazım. 2.80 olmuş Maltepe / Cevizli Lukoil
-
Düşünenin de, sunanın da, kabul edenin de, uygulatanın da Allah belasını versin. Zerre hakkım geçiyorsa ki herşey ortada, haram zıkkım olsun. Allah öteki dünyaya bırakmasın, burada göstersin bunların akıbetini. Kan emici sherefsizler; noldu şimdi lan nooldu da bu kadar zam yapıyorsunuz.. Ne diyim daha yaa, burada kalacak ne de olsa. Biz ailemiz çocuğumuz diyoruz öncülük etmiyoruz, başkları da aynı şeyi düşünüyor, öncü olmayınca da bu isyanlar edildiği yerde kalıyor. Yazık yaa.
-
Şu Anda SitedeYnt: LPG ' ye TECAVÜZ« Yanıtla #5 : Bugün 01:29:25 ÖS »Abicim artık anlasip kontak kapatalım derim yeter be artik heryerden orgutlenelim bu kadarKufreder gibi bu nedır arkadaş uyanalim zenginlerden vergi alamayip Garibin ekmegine lpg sine tecavüz ediyorlar bu işe bi dur diyelim mesala mart basi gibi 1ay kontak kapatip toplu taşıma ya yonelelimSize yalvariyorum
2014 ocak 5 gibi pazar gunu saat 11:00 de toplanalım
-
Bu istanbul Üsküdar için Avrupa yakasındaki arkadaş lar kendilerine bir yer seçsin ler
2014 ocak 5 inde toplaniyoruz saat 11:00 de kontak kapatacağız
Bize 300 araba lazim yakit fiyatları ni protesto ya davet ediyoruz
-
Şu Anda SitedeYnt: LPG ' ye TECAVÜZ« Yanıtla #5 : Bugün 01:29:25 ÖS »Abicim artık anlasip kontak kapatalım derim yeter be artik heryerden orgutlenelim bu kadarKufreder gibi bu nedır arkadaş uyanalim zenginlerden vergi alamayip Garibin ekmegine lpg sine tecavüz ediyorlar bu işe bi dur diyelim mesala mart basi gibi 1ay kontak kapatip toplu taşıma ya yonelelimSize yalvariyorum
2014 ocak 5 saat 11:00 da Üsküdar da buluşalım kontak kapatip
Protesto edocez face ve twitter dan herkese söyle yelim
-
5 ÖS »Abicim artık anlasip kontak kapatalım derim yeter be artik heryerden orgutlenelim bu kadarKufreder gibi bu nedır arkadaş uyanalim zenginlerden vergi alamayip Garibin ekmegine lpg sine tecavüz ediyorlar bu işe bi dur diyelim mesala mart basi gibi 1ay kontak kapatip toplu taşıma ya yonelelimSize yalvariyorum
-
Tam 2 yil once lpgyi yeni taktirmisim gene boyle bir zamla litresi 2,67 olmustu
Sonra dusmustu
Umarim gene aynisi olur
Aciklama yapmalari lazim neden lpg fiyatlari bu kadar oynak
Neden fiyatlarla bu kadar oynaniyor
-
5 ÖS »Abicim artık anlasip kontak kapatalım derim yeter be artik heryerden orgutlenelim bu kadarKufreder gibi bu nedır arkadaş uyanalim zenginlerden vergi alamayip Garibin ekmegine lpg sine tecavüz ediyorlar bu işe bi dur diyelim mesala mart basi gibi 1ay kontak kapatip toplu taşıma ya yonelelimSize yalvariyorum
-
haber7.com daki habere göre (dikkat edin haber 7!) suudi arabistan bütan ve propana (lpg hammaddeleri) okkalı bir zam yapmış ondan...indirim olunca geç pompaya yansıtan ya da eksik yansıtanlar yememiş içmemiş zam olunca anında pompaya yansıtmışlar..
-
Evet, bu sabah yolumun üzerindeki istasyonlara baktım, herkes 30 kuruşu eksiksiz yansıtmış. 7-8 kuruş indirim olduğu zaman hiç yansıtmayan veya 3-5 kuruş yansıtan istasyonlar 30 kuruşluk zammı eksiksiz yansıtıyor.
Memleketin ne devleti adam gibi, ne de özel sektörü. Herkes tutabildiğine geçirmenin derdinde. Bu tabloyu görünce inanın artık ekonomiyi filan gözüm görmüyor, aklım kaybettiğimiz insanlığımıza takılıp kalıyor.
-
Arkadaşlar Tüm petrol ofisi istasyonlarında zam öncesi 2,81 di fiyat hemen 3,11 oluvermiş
Sancaktepe tarafında bazı isatasyonlarda zam öncesi 2,63 ken - 2,93 olmuş opette , 2,66 Shell di şimdi 2,96 olmuş
ben şöyle yapıyorum ucuz olan yerden depomu fullüyorum
3,11 yerine 2,96 Shell %5 karım var litrede
her ay bir banka kredi kartı 3 adet 75 e 25 veya 4 adet 75 e 30 Tl veriyor %10 yapıyor.
%0,5 - 1 civarıda Shell kart veya opet kart puan yüküyor.
hepsini toplayınca %16 yapıyor.
eh işte ancak arabaya binecek hale geliyoruz.
ulen bukadar matematih hesabı okulda yapsaydım prof olmuştum helal olsun hükümete bizim alim yaptı :)
-
Bursa - Shell 2,99 TL
-
Bursa - Shell 2,99 TL
İyiymiş.3.00 olsa alamazdık. 2.99 Olunca bol bol alırız :)
-
Mustakil evin olucak sebekeden depoyu dolduracaksin
Bir Regulator degisikligine bakar :)
Km de kac tl yakar acaba :)
Uzun yolda da keyfine benzinde kullanican
Zamaninda 90larin basinda takside mutfak tupunu bagajda ters koyar dolasirdik hey gidi gunler heyyy :)
Benzine gore %80 mi ne avantaji vardi :)
-
Şebeke doğalgaz deyilmi? Ev tüpü diyorsanız oda avantajlı değil. Ev tüpleri kg olarak satılıyor. 12 kg tüp 21.5 litre yapıyor. Yaklaşık 80 tl. Daha pahalıya geliyor yani. :(
-
Benim dedigim cng.
Ankarada otobusler cng ile yuruyor, internetten baktim araclara da uygulaniyor
Eve pompa alip depoya belli bir basincla basmak lazimmis
-
Mustakil evin olucak sebekeden depoyu dolduracaksin
Bir Regulator degisikligine bakar :)
Km de kac tl yakar acaba :)
Uzun yolda da keyfine benzinde kullanican
Zamaninda 90larin basinda takside mutfak tupunu bagajda ters koyar dolasirdik hey gidi gunler heyyy :)
Benzine gore %80 mi ne avantaji vardi :)
Hey gidi günler :D
Bizim de mutfak tüpü bitince tüpçüden değiştirip yola devam etmiştik.
O zamanlar İZMİR-UŞAK yolunda bir tane bile LPG istasyonu yoktu.
Neyse konuya dönelim: Zammın çorbasında tuzu bulunan bazılarının Allah belasını versin...
-
Benim dedigim cng.
Ankarada otobusler cng ile yuruyor, internetten baktim araclara da uygulaniyor
Eve pompa alip depoya belli bir basincla basmak lazimmis
Cng zaten doğalgazın kısaltması hocam. Doğalgaz sistemleri araçlara uygulanıyor ama bildiğim kadarıyla maliyeti lpg ye göre çok fazla. Ve istasyonu yok. Şehirlerarası ciddi sorun olur. Yaygınlaşmadı nedense. Bazı belediyeler otobüslerinde kullanıyorlar.kendi dolum istasyonları var. Şu halimize bakın. Sivrisinekten yağ çıkarır olduk. Elin gevuru 3000 cc araçlara biner, biz nelerle uğraşıyoruz.
-
Tamam zaten compress natural gas in kisaltmasi
Evdeki dogal gaz ucuz oldugunu dusunuyorum
koskoca evi kisin 300tl ye isitiyorsun motor ne kadar yer ki :)
Avrupada cok yapan varmis
g amerika kitasinda araclar cng ile yuruyirmus :)
-
Türiyede bir türlü tutmadı işte doğalgaz....
-
Aman abi arabada kullanım burada da yaygınlaşır sonra da doğalgaza daha yüksek zam gelir evde ısınırken sorun yaşarız bu sefer de :D
-
Haklisin :)
-
Ne yaparsanız yapın hükümetin BEKLENEN GELİR MİKTARI zaten belli.
LPG, Benzin, Mazot, CNG, Biyodizel, Kaya Gazı nereye kaçarsan kaç farketmez bir küçük "GÜNCELLEME" yeterli...
-
Ne yaparsanız yapın hükümetin BEKLENEN GELİR MİKTARI zaten belli.
LPG, Benzin, Mazot, CNG, Biyodizel, Kaya Gazı nereye kaçarsan kaç farketmez bir küçük "GÜNCELLEME" yeterli...
+5500
-
Son gelen bu ağır darbe sonucu Doğu Karadeniz'deki indirimli istasyonları araştırdım. Rize merkezde KDZ otogaz var, bu civarda 3 liranın altında satan tek istasyon sanırım, ama çok da altında değil 2.99. :) Gerçi bu civarda genelde 3.20 civarında olduğunu düşünürsek çok iyi fiyat.
-
Güncel fiyat bilgisi verelim.
İstanbul / Maltepe / Cevizli Lukoil 2.84 TL Lukoil kart (hemen orda veriyorlar) ile 2.81 TL , gazıda güzel 2 depo doldurdum şimdiye kadar araçda sıkıntı yaratmadı. Bilginize.
-
Eskişehir 3,13 TL
daha ne olsun...
Hırs yaptım 1 haftadır benzinle dolaşıyorum :)
-
Eskişehir 3,13 TL
daha ne olsun...
Hırs yaptım 1 haftadır benzinle dolaşıyorum :)
Hafta sonu eskişehirdeydim. Ankara yolu üzerinde shell karşısında mogaz dı sanırım. 2.99 Gibi birşeydi. 14 Kuruş az değil. :)
-
Kırıkkalede Milangaz bile 2,74 olmuş oha dedim.Diğerlerine bakamadım korkudan :vaww
-
ankara acity yanı total 2.71
-
vay be Çanakkale-ÇAN Shell 3.10 olmuş.hey gidi günler heyyy.
-
Lukoil istanbul da ucuz
2.75 civari
Su ana kadar problem yasayani duymadim
Daha once Full du
Onda da problem yoktu
-
trabzon 3,20 oleyyyy
-
Marmaris Shell 3.09 - PO 3,04
-
Bitlis - Tatvan PO : 3,17
-
bu gidişli benzine yaklaşıcak. e ben şahsen daha pahalanırsa gaz kullanmam nedn motorada zarar veriyim ki gazla benznde kullnıırım şahsi görüşüm.
-
Durmak yok, yola devam arkadaşlar. Bu geceden (perşembe) geçerli olmak üzere LPG'ye 7 kuruş daha zam yapılmış. Gerekçe belli, dolardaki artış. 30 kuruşluk zamdan sonra indirim bekleyenlere güzel bir sürpriz oldu! Anlaşılan bu kış zor geçecek.
-
O ayakkabı kutularındaki paralar nereden çıkacak tabiki bizim cebimizden.
-
İki gün önce Fulledim.
İstanbul / Maltepe / Cevizli Lukoil 2.84 TL Lukoil kart (hemen orda veriyorlar) ile 2.81 TL , 380 km oldu bitmeden fulledim. 36 LT aldı 101 TL küsür.Gazıda güzel 3-4 seferdir ordan alıyorum şimdiye kadar araçda sıkıntı yaratmadı diğer gazlarda arada benzine geçiyordu devir çevirdiğim zaman Lukoilden gaz almaya başladım başlayalı benzine geçme durumuda ortadan kalktı. Bilginize.
-
Allah belalarını versin yine zam yapmışlar başka birşey demiyorum
-
Allah belalarını versin yine zam yapmışlar başka birşey demiyorum
+1500
-
Kontak kapama yada belirlenen bir günde akaryakıt istasyonlarına uğramayarak tepki gösterme vakti geldi de geçiyor bile. Siyasi görüş belirtmeden sadece zamları protesto edecek bir başlık açalım.
-
Birkac defa twit te zirve yapilda ve israrla tekrarlansa bu bile yeter
Ancak haklisin siyasi gorus belirtilip konu sulandirilmamali.
-
Dun aldim yani 28 aralik tarihinde 2.82 lira istanbul sefakoyde.. dolar cok artti yakinda yine zam gelir diye tahmin ediyorum hem benzine hem mazota hemde lpg ye..
-
Marmaris shell 3.14
Ben yakında kontak kapatırım böyle giderse sırf protesto için. Zaten işe bisikletle gidiyorum, her yere giderim artık bisikletimle :)
-
Hayret bu sefer indirim oldu arkadaşlar, hem de 15 kuruşluk. Bakalım 30 kuruşu eksiksiz pompaya yansıtan istasyonlar bunu ne kadar yansıtacak?
-
Ben dün 3.14den doldurdum depoyu bir ay uğramayı düşünmüyorum istasyona. Tabanvaya devam bundan sonra protesto ediyorum zamları.
-
İstanbul Pendik PO 2,95 ( Gözdağı`na çıkarken soldaki)
-
Cumartesi 3,32 ye aldım rekor qaliba, baya bi küfür ettim içimden. 15 kuruş indirimi qörünce sevindim
-
Mersin opetlerde 2.88
-
Bugün 10 krş indirim geldi LPG 'ye biraz daha düşse eski seviyesine en azından psikolojik bi rahatlık olacak
-
dün 2,990 dan aldım shell
-
dün 2,990 dan aldım shell
1 Kuruş! üstü kalsın deseydin :)
KEPÇEYLE ALIP KAŞIKLA VERİYORLAR...
-
Rize merkez KDZ gaz 2,94. Trabzon-Rize civarı bildiğim en düşük fiyat bu.
-
Ben sadece po gaz alırım kesinlikle tavsiye ederim performansı ciddi seviyede yükseltiyor
-
merhaba ankara dan yazıyorum
önereceğiniz yakıt firması lpg için hangisi,shell,opet aygaz,po,bp
ve önereceğiniz gaz ayarı yapan yer var mı
-
bende po dan alıorum sürekli cok memnunum ama markadan sa istasyon daha önemli
-
ben m.oil den alıyorum. diğer firmalardan yaklaşık 20krş daha ucuz ve milangaz güvencesinde. bugün 2.82den aldım(antalya)
-
Hiç haberlerde görmedim ama yine 5 kuruş zammı geçirmişler. Artık 5 kuruşluk artışın haber değeri bile olmuyor anlaşılan!
-
Kocasinan sanayi mogaz 2,85 en son 2,82 den almıştım.
-
Hiç haberlerde görmedim ama yine 5 kuruş zammı geçirmişler. Artık 5 kuruşluk artışın haber değeri bile olmuyor anlaşılan!
Aynen öyle Menemen'de 2,85'di 2,90 olmuş!
-
Hadi hayırlısı bakalım, 14-17 kuruş aralığında indirim diyor ya bakalım istasyonlar ne kadarını yansıtacak!
-
kocaeli bp 2.91 opet 2.89
-
Bugun 16 kurus indirim gelmis
-
dün fullemiştim yahu. :(
-
lukoilde 2 ,71 di büğün gordum
-
Bugun 16 kurus indirim gelmis
Yansıdı mı acaba? Akşama gidip alayım?
-
Bizim şantiye yanındaki opette 2,94 idi bugün 2,7? li bi rakam görür gibi oldum :) shell vardı orada da 2,8? li bi rakam gördüm. Sanırım düşmüş :) depoyuda 2 gün önce fulletmiştim :)
-
bursada 2.99 olan istasyonlar 2.83 olmuş
-
fırsat bu fırsat artmadan fulleyin:)
-
2.75'ten aldım bugün Shell'den
-
İnanılır gibi değil, hakikaten muz cumhuriyetinde yaşıyoruz, ne bir denetim, ne bir ceza.
Zam olalı iki gün oldu ama yolumun üzerindeki 4 istasyondan sadece biri indirim yaptı, diğerlerinin umurunda değil. Bu epdk ne iş yapar, bimer'e yazıyoruz bir numara çıkmıyor ama hem oraya hem de epdk'ya birer mesaj yollayacağım.
-
antalya moil den biraz önce 2.67 ye aldım >=ok
-
antalya moil den biraz önce 2.67 ye aldım >=ok
süper fiyat.
-
ankara kurtuluşda 2.59 a aldım >=ok
-
Kocasinan sanayi Mogaz'dan fulledim.2,69 dan x 36.149 lt. = 97.24 TL . en son 2,85 di, 16 kuruş inmiş.
-
Maltepe / Cevizli Lukoil 2.68 TL
-
Güzel indirim oldu yaza doğru 2 tl'leri görsek çok daha iyi olur
-
Dun ( 8 subat) sefakoy milangazda ve kadoil de 2.64 liraydi
-
Menemen 2.74 (16 kuruş inmiş)
-
Rize-Trabzon 3 lira civarında. Bu bölgedeki en ucuz LPG fiyatı ise Rize merkezdeki Karadeniz Lpg, 2.83.
-
Sabah gelirken yol üzerindeki istasyonlardan birinin fiyatını düşük görünce şaşırmıştım, işyerine gelince netten kontrol ettim 4 kuruş indirim varmış.
-
Darısı benzinin başına.
Bu aralar fazlaca kısa mesafe kullanıyorum. Yolun 3te1 i benzinde geçiyor ve motor ısınana kadar benzini emiyor. :)
-
izmir çeşme en düşük 2.88 ne denetleyen ne umursayan var çeşme ya herkes trilyoner burda :)
-
Dün akşam aldım.
Maltepe / Cevizli Lukoil 2.62 TL
-
Dün akşam aldım.
Maltepe / Cevizli Lukoil 2.62 TL
güzel fiyat,biraz daha düşse çok iyi olacak :)
-
Shell imes sanayi 2,75 dün akşam. Düşüşün devamını bekliyoruz :)
-
Beykent beylikduzu 2.66
-
Lukoil 2.62
1 nisan sakasina hazirlikli olun secimden sonra gene 3 tl olcak
-
Lukoil 2.62
1 nisan sakasina hazirlikli olun secimden sonra gene 3 tl olcak
+1
-
Bingöl'de shell petrol ofisi ve opette 2.93 :)
-
Yahu arkadaşlar hep aynı şeyi söylüyorum ama hakikaten muz cumhuriyeti gibiyiz. Yolumun üstündeki Moil istasyonu indirim yapacağına 6 kuruş zam yaptı. Şikayet etsen de serbest piyasa derler, derler de köpeklerin serbest taşların bağlı olduğu memlekette yaşanır mı desen ne derler???
-
Bursa Shell - 2,81 TL
-
ankara yenimahalle shell 2.71
milangaz 2.59 :)))
-
Kocasinan sanayi mogaz 2.66
-
Avcılar Otoaygaz - 2,63TL
-
Istanbul- GOP, Lukoil: 2.60
Altunizade Opet:2.86
-
Antalya konyaaltı-kemeryolu üzeri aygaz 2,85 tl.
-
Son bir aydır uğramadığım Rize'deki indirimli KDZ istasyonuna uğradım sabah, 2.73. Sanırım bu civardaki (Trabzon dahil) en uygun fiyat bu.
-
beylikdüzü-beykent e5 üzerindeki nerdeyse tüm istasyonlarda düşük fiyat var.
en düşük beykent girişindeki PO. Sanırım 2.59 gibiydi.
Ayrıca mazot ve benzin fiyatları seçim öncesi indirime gidildi. Neden LPG aynı kaldı ?
-
Gebze de
Shell 2,69
opet 2,65
Starpet bazen 2,49 bazen 2,55 kafasına göre günlük oynuyor adamlar.
-
beylikdüzü-beykent e5 üzerindeki nerdeyse tüm istasyonlarda düşük fiyat var.
en düşük beykent girişindeki PO. Sanırım 2.59 gibiydi.
Ayrıca mazot ve benzin fiyatları seçim öncesi indirime gidildi. Neden LPG aynı kaldı ?
LPG de litrede alınan bayi dağıtıcı payı benzin ve motorine göre zaten düşük olduğu için indirime gidilmedi sanırım. Yalnız son birkaç gündür döviz fiyatlarında bir düşüş söz konusu indirim gelse güzel olur.
Epdk nın benzin ve motorindeki tavan fiyat uygulaması ile benzin ve motorinde bugünde ufak bir indirim oldu. İstanbul da benzin tavan fiyatı 5 TL motorin tavan fiyatı 4,34 TL olarak belirlendi.
-
Avcılar Otoaygaz - 2,57TL
-
Kocasinan sanayi mogaz 2,49
-
50 kuruş fazla veriyorum :( tam 3 lira, yer Bitlis >pc
-
2,97 Çanakkale -Çan Shell.Memlekette uçurum gibi fark var :)
-
Erzurum opet 2.79 aygaz lpg bide petrol ofisi var o da 2.56 ben opetten aliyprum PO dan alinir mi sizce ucuz olduğu için kalitesiz mi acaba
-
Erzurum opet 2.79 aygaz lpg bide petrol ofisi var o da 2.56 ben opetten aliyprum PO dan alinir mi sizce ucuz olduğu için kalitesiz mi acaba
%10 fark çok yüksek.
PO'dan alarak Opet'in fiyatını aşağı çekmesine katkıda bulunabilirsin.
PO dene bence kalite farkı olduğunu sanmıyorum.
-
ankara shell 2,69
-
haberlerde indirim yazıyor ama bursada dün gece 5 kuruş arttı. :( 2.69 olan yerlerde 2.74 gördüm gece 12 den sonra. aynı istasyonda gece 10 da kesnlikle 2.69 idi..
-
Konya selçuklu
BP - bpgaz 2.49 TL
-
Ankara Ostim Milangaz LPG 2.49 Ospet Petrol
-
Beykent opet pazara ozel 2.46 yl
-
Kocaeli / Körfez Moil 2.64
-
Lukoilden telefonuma mesaj geldi. Sizlerlede paylaşmak istedim.
Bugüne (07/04/2014 ) özel 2,45 TL litresi sitesindede kampanya ile ilgili bilgi var. Depoları fulleyin. :D
-
merhaba
honda için önerilen bir LPG yakıt varmı OPET,shell,bp,lukoil,milangaz vb gibi.
Daha önceki yıllarda opet sorun çıkarmış,filtrelerde sorun olmuş diye duydum.
Şu an için firmalar arasında kalite farkı var mı?
bilgi için teşekkürler
-
Rize Merkez'deki indirimli KDZ istasyonu 4 kuruşluk bir indirim daha yapmış, 2.69. Bu civarda başka indirim yapan istasyon görmedim.
-
Avcılar Otoaygaz - 2,52TL
-
merhaba lpg li araç için
depoda kaç litre lpg var,kaç litre lpg kaldı gibi bilgileri digital olarak gösteren bir sistem arıyorum
nette araştırınca acar ve yolbil diye 2 farlı ürün gördüm ama sanırım pek yaygın yada verimli değil çünkü hiç kullanan duymadım
bu konularda önerisi bilgisi olan var mı
-
ben scangauge kullanıyorum. lpg menüsüde var.
-
yav ne cihazi 2 depo sür ücüncü depoda anlarsın nekadar var nekadar gider :D
-
Lukoilden telefonuma mesaj geldi. Sizlerlede paylaşmak istedim.
Bugüne (14/04/2014 ) özel saat 22:00 a kadar 2,42 TL litresi sitesindede kampanya ile ilgili bilgi var. Depoları fulleyin..
-
Yeni bir indirim mi var yoksa sadece benim gaz aldığım istasyon mu indirim yaptı anlayamadım, ama sonuçta Rize Merkez'deki KDZ istasyonu on kuruşluk sağlam bir indirimle fiyatı 2.59'a çekti.
Bu arada Trabzonlu arkadaşlar için söyleyeyim, Arsin veya Yomra'daki Opet istasyonu (sahil yolu üzerindeki) da fiyatını 2.59'a çekmiş.
-
bugün için lpg'de süper indirim var lukoilde. http://www.lukoil.com.tr/press
Haber lpg'de flaş fiyat diye geçiyor sınırlı sayıda istasyonda var.
-
Kocasinan Sanayi Mogaz 2,39
-
Telefonuma biraz önce mesaj geldi. Lukoil bugüne özel 22:00 a kadar 2,29 TL. Bilginize.
-
teşekkürler.
-
Telefonuma biraz önce mesaj geldi. Lukoil bugüne özel 22:00 a kadar 2,29 TL. Bilginize.
1 gündür benzinle geziyordum.fırsatım olmamıştı lpg almaya.. Sabah okula giderken yolumun üstündeki lukoile gözüm takıldı. Tesadüfe bakın. 2.29 tl. Hafif kalp çarpıntısı ile kendimi pompa başında gördüm. Arayı hatırlamıyorum. Yedek depom olsaydı onu bile fulleyecektim vallahi. :)
-
pendik uspet 2.43
-
istanbul Lukoıl istasyonları bugün 24 e kadar 2.29 tavsiye ederim.
-
bir kere denedim arıza ışığını yaktı bir daha almadım...
Teşekkürler...
-
pendik sahil minibüs yolu uspet (milangaz) lpg 2.29
Benzin 4.79
-
Yaz vakti indirim beklerken %4 zam yapılmış arkadaşlar, bu yaklaşık 10 kuruşluk bir artış demek oluyor.
-
evet 10kuruş zam yapılmış..
-
2.32 den alıyodum 2.42 olmuş.oruçlu oruçlu töbee ya
-
İndirimi bir türlü yansıtamayan firmalar zam olunca gününde güncelliyorlar fiyatları. Rize-Trabzon civarında fiyatlar 2.85 civarında. Rize'deki indirim KDZ otogaz da 8 kuruş zamla 2.67'den satıyor.
-
Kocasinan sanayi mogaz 2,47 olmuş.
-
Bursada ekseriyet 2.55 idi. 2.65 Olmuş. Shell bp 2.70lerde. Dün akşam lukoilde kapanyadan 2.45 den fulledim.
-
Sanırım senenin son indirimini gördük. Rize merkez KDZ istasyonu 2,55'e çekti.
-
bugun shellde ADANA shell-2,55 di.
Bp de 2,48
Totalde 2,41 di.
Şehirlere göre fiyatlar değişiyor.
Adana shellde benzın 4,99 iken
Aynı gün maraşta 4,93 tü.
En temizi depo fullemeden evvel netten pompa fiyatlarına bakmak.
-
Sivas Erzincan yolunda Alpet 2.54 starpet 2.54 dem-al 2.53
Özgür Kızılkaya
-
Yozgat - Merkez
BP = 2,76 TL
Shell = 2,75 TL
:-s
-
Yozgat - Merkez
BP = 2,76 TL
Shell = 2,75 TL
:-s
Masallah. Bu kadar fark olmasi neyden kaynakli acaba?
Iletim,logistik diye dusunuyorum ama baska etkenlerde var midir acaba.
-
Ankara
Opet: 2.48
BP: 2.55
Milangaz:2.28
-
Bursada 2.50 civarı. 2 haftada bir lukoil günlük kampanya yapıyor. Dün 2.29 du. Lukoil kartla 2.27 kuruştan depomu fulledim.
-
Menemen 2,28 TL.
-
Beylikdüzü Shell 2,45TL
-
bu gece 10kuruşluk zam geleceği haberi var...
-
Geldo bile :) istanbulda 2.86 civari oldu
-
dün akşam 10 krş yazıyordu sabahta 4 krş geldi diye haber ver. ben dün fullemiştim iyi 30 lt de 1,20 TL kara geçmiş olduk :)
-
Shellde onceki gun 2,44 tu bu sabah 2,55 oldu sonra sehrin merkezine gittim 2,59 oldu. :)
-
Menemen 2,28 TL.
2,36 TL olmuş 8 kuruş zam...
-
25 krş luk iyi bir indirim gelmiş. Bu gece uygulamaya girecek.
http://wap.ntvmsnbc.com/Haber/Goster/25548020
-
kayseride 2,15-2,35tl arasında değişiyor.
-
Pendik E-5 Shell ve Mostar Viyadük Shell 2,35
-
2 gün önce aldık haberini bu gece diye hala bi numara yok.istasyonlar düşürmüyor zarar olacğaından sanırım.2.29 burda en düşük.2.05 leri görürüz adapazarında
-
Harbiden ya Ankarada indirim gelmeden önce 2.34 ten alıyordum opetten indirimden sonra 2.31 oldu hiç birşey anlamadım ben bu indirimden.
-
İstanbul'da Shell'den 2.49'a alıyorduk, dün gittiğimde 2.29'dan aldım. Baya bir sevindim. Umarım daha da düşer :D
-
Harbiden ya Ankarada indirim gelmeden önce 2.34 ten alıyordum opetten indirimden sonra 2.31 oldu hiç birşey anlamadım ben bu indirimden.
sen 2,34 ü rekabetten dolayi o fiyata aliyordun zaten ben trabzon da indirilmiş haliyle 2,52 in altini bile görmedim
-
sen 2,34 ü rekabetten dolayi o fiyata aliyordun zaten ben trabzon da indirilmiş haliyle 2,52 in altini bile görmedim
Doğru söylüyorsunuz ben Ankaradayım ama sadece Sincan'da bu fiyattan satılıyordu diğer muhitlerde 2.53 ten satıldığına denk geldim. Aslında Opetin satış ve ya rekabet politikası beni çok bağlamıyor hocam ben gazı hangi fiyattan aldığıma bakarım. Diğer satış noktalarında 2.52 iken 2.34'ten satılabiliyorsa devletin yaptığı 20-25 kuruşluk indirimide yapabileceklerini tahmin ediyorum benim sersenizişim ondan yoksa hangimiz Pahalı gaz kullanmak isterki.
-
Merter'de Aygaz var petrol ofisi ama aygaz litresi 2.19
-
Aygaz İstanbul'da genel itibariyle fiyat olarak en uygun gazı satan yer. Gerçi ben shell veya total tercih ediyorum genelde. shell şu an 2.29'dan veriyor gazı.
-
dün sabah düşürmüşler 2.09 lpg
-
Merter lukoil'de 2.10 olması lazım bedava
-
Allahım allahım. Bunlar nasıl fiyatlar böyle. Bi günlüğüne olsa bile 2 tl nin altına düşürseler. şu2 tl psikolojik sınırın altına düşse.
-
ceyhan mustafabeyli 2.14tl
-
eskişehir 2.39
-
Karmada km de 24krs yakmak guzel.
-
2.27 Den Bile şehirlerarasında 17 kuruş yakacağız.
-
Rize merkez KDZ istasyonu 2.26. Pompacı diyor ki en son 5 sene önce bu fiyattan sattık. Kendi evim olsa bodruma-çatıya bir depo yapıp stoklayacağım yani o kadar. :)
-
Gebze Starpet 1.99 - Opet 2.32 - Shell 2.29
-
Forum arkadaşları olarak toplanıp söyle devasa bi depo yaptırıp stokmu yapsak acaba? :)
-
İstanbul, Güneşli Köprüsündeki BP'de litresi 2.16 TL
-
Menemen 2,16 TL
-
İstanbul, Güneşli Köprüsündeki BP'de litresi 2.16 TL
biz trabzonda neden hala 2,54den alıyoruz anlamıyorum bu işi. nereye şikayet etmek gerekir bunları
-
Rekabet kuruluna. Ama sonuç çıkarmi bilmem.
-
Bitlis te de 2.45 civari. Nakliye farki diyolar. Sikayet sonuc verirmi bilmem ama ozeniyorum 2 ~ 2.10lara. arada daglar var
-
Yakın illerdeki fiyatlarla uçurum varsa rekabet kuruluna şikayet edebilirsiniz. Özellkle firma sahiplerinin aralarında anlaşma yaparak beraber fiyat belirledikleri, Serbest piyasa ve rekabet koşullarının oluşmasını engelleyerek tüketici aleyhinde durum oluştuğu vs şeklinde başvurulursa belki netice alınabilir. Rekabet kurulu bu konularda çok ciddi. Sık sık dev şirketlere milyon dolar milyar dolar cezalar kestiğini okuyoruz. Ayrıca epdk (enerji piyasası denetleme kurulu) nada başvurulabilir. Bir ara eskişehirde benzer durum vardı. 30 Dk uzaklıktaki bozüyükle arasında 30-40 kuruş oynuyordu. Sonra nolduysa yakın zamanda fiyatları aşağı inmiş gördüm.
-
biz trabzonda neden hala 2,54den alıyoruz anlamıyorum bu işi. nereye şikayet etmek gerekir bunları
[/quote]
Trabzon'da Yomra istikametindeki Total istasyonu 2,39'dan satıyor.
-
Trabzon'da Yomra istikametindeki Total istasyonu 2,39'dan satıyor.
[/quote]
o zaman yomradan almak lazım benim en çok aldığım yer düzköy yolu üzeri aytemiz ama onunda fiyatı 2,52tl.
33*2,52 =83,16 TL
33*2,39 = 78,,87 TL
nerdeyse depoda 5 lira fark
-
İstanbul / Maltepe / Cevizli
PO ve Lukoil Rekabette sürekli : 2,12 TL
-
Adana Merkez
Shell-2.37
PO -2.38
Total-2.21
e5 üzerindeki çeşitli petrollerde 2.15 e kadar düşüyor.
-
Dun avcilar e5 uzerindeki bp de 2.09 gordum
En dusuk bu idi.
-
Ankara Dışkapı SSK hastanesi yanı 2,15
Gülveren tarafı 2,09 -2,10-2,14 arası
-
İstanbul-Kocasinan sanayi mogaz 2.21
-
Kocaeli bp 2.25
Po 2.26
Lukoil 2.20
-
Ordu Merkez 2,63 PO ~Shell
30 km uzakta : Milangaz 2,20 lerde
çok fark var ilginç...
-
fethiye opet po shell;2,39 luk aytemiz:2,29
-
bu gün k.maraş milangazdan 2,09 dan aldım.
-
Arkadaşlar dün herzamanki istasyondan lpg fulledim. Depom tamamen boştu. 42 litre aldı. İşin enteresan tarafı bu zaten. 1 yılı aşkın süredir araç bende. sürekli depoyu boşaltır fullerğm. Tamamen boş olunca 37 litre alıyordu. Maksimum 38 litre görmüştüm. Pompanın basıncımı değişti dedim hayır dedi.bukadar alması normalmi. Küçük simit depom var. Sanırım 45 litrelik. 42 Alması mümkün değil gibi geliyor. Şamandıra arızasımıdır yoksa üçkağıtlamı karşılaştım. ;(
-
Bitlis - Tatvan - Lukoil
2,18 e aldım. Buralarda bu kadar ucuz olduğunu hiç görmemiştim. 60 a boş depoyu fulledim. Çok da mutlu oldum :)
Bu arada yan tarafta petrol ofisi 2,25 ti.
-
Arkadaşlar dün herzamanki istasyondan lpg fulledim. Depom tamamen boştu. 42 litre aldı. İşin enteresan tarafı bu zaten. 1 yılı aşkın süredir araç bende. sürekli depoyu boşaltır fullerğm. Tamamen boş olunca 37 litre alıyordu. Maksimum 38 litre görmüştüm. Pompanın basıncımı değişti dedim hayır dedi.bukadar alması normalmi. Küçük simit depom var. Sanırım 45 litrelik. 42 Alması mümkün değil gibi geliyor. Şamandıra arızasımıdır yoksa üçkağıtlamı karşılaştım. ;(
bikere benimde başıma gelmişti. normalde 34-35lt ile dolan depoma adam 38.lt yidoldururken zorla durdurdum. tahminim belli biyerden sonra deponun emniyet çıkışından fazla gazı atacaktır. yani bi kısmı havaya uçacak gazın. pompanın basıncı bozuk olmalı.
-
istinye bayırındaki po da 2,19
-
sakarya hendek 1.99 ;) adapazarına gitmedim ama indirim olmadan 1.95 ti.
-
Kocaeli bp 2.05
-
Halkalı Atakent'teki Shell'lerde 2.12 ye indi LPG.
Güneşli Köprüsündeki BP'de de 2.12
Güneşli Köprüsünün Halkalı tarafındaki Opet'te Cumartesileri 2.09, diğer günler kazık :)
-
Beykent po 2.08
-
Rize Merkez KDZ istasyonu 2.17'ye çekti 9 kuruş indirimle.
-
Isparta gelendost 2.54 bizim yuzumuz hic gulmuycek yahu.
-
bizim burdakiler ısrarla indirmiyor fiyatları 2.40
-
Isparta gelendost 2.54 bizim yuzumuz hic gulmuycek yahu.
o bölge genelde Antalyaya göre de pahalı kalıyor
-
merhaba,
Istanbul'da normalde 2,43- 2,49 arası
kozyatağı carrefour karşısında Damla'yı geçinde Opet ve aytemizde 2,04
Maltepe de camiyi geçtikten sonraki opette 2,16
altunizade opet 2,20
Göztepe köprüsü altında Bp de 2,09
-
Benzin'in fiyatı 4,44. Dünya piyasasındaki ham petrolün varil fiyatının düşüşü ile 3.70 gibi rakam olması gerekiyordu. Ham petrolün fiyatı 120 dolardan, 65 dolarlara geldi ağalar :) Ya vergi oranı artırıldı ya da dağıtım şirketlerinin kar marjı?
-
Maltepe / Cevizli PO 2.05 TL
-
Gebze yenikent shell 2.31 çayırova total 2.04
-
Muş / Shell 2.22 Opet 2.34
-
Kahramanmaraş Milangaz 2.05
-
Mardin Shell, BP = 2,42
Moil (Milangaz) = 2,32
Av-Gaz = 2,52
-
Maltepe / Cevizli PO 2,05 TL ve Lukoil 2,03 TL
-
bu akşamdan itibaren zamlanıyor
-
Yakında en az 3 tl civarı olacağını düşünüyorum.
-
LPG mi zamlanacak ?
-
LPG mi zamlanacak ?
evet.yanlış hatırlamıyorsam 5 krş zamlandı
-
lpg bitti paramız bitti alamıyoruz zamlanıyr anasını :D para olsa depo dolu olsa iner :D
hayırlısı artıkk
-
a.g böyle işin
-
a.g böyle işin
+5 :D
-
İstanbul Kocasinan sanayi mogaz 2.17,Yenibosna PO. 2.21 hiç 2,05 görmedik yahu.
-
hatay erzin 2.00
-
İstanbul göztepe BP milangaz 2.04
-
ankara 2,32 shell
-
Önce indirim yaptılar. Şu aralar zam üstüne zam gelir sanırım.
Maltepe / Cevizli PO 2,09 TL
-
yeni indirim çok güzel oldu.
istinye bayırı petrol ofisinden 2.04 e aldım dün
-
İstanbul / Maltepe / Cevizli PO 1.90 TL , Lukoile bakmadım oda bu ara PO' dan 1-2 kuruş aşağı satmaya çalışıyor.
-
Po dan sonra shell de arac daha iyi gidiyoir gibi. B.duzu fiyat 2.09.
-
18 kurus indirimin altindan gaz bedava oldu :)) 2 nin altina bir cok yer indi
-
benzine yine indirim geldi LPG de henuz tekrar bir indirim yok.
-
Karacabey Bursadan geçerken 1.95 ten aldım Çanakkalede 230larda aynı marka fark ne?
-
Rize merkez KDZ istasyonu 2,01. Geçenlerde sorduğumda gidişat nereye diye 1.5'a doğru gideceğiz diyordu. :)
-
İstanbul / Maltepe / Cevizli PO 1.89 TL, Lukoil 1,90 TL
-
İstanbulda LPG ye dün gece katılımından itibaren 19-20 krş zam geldi..Bulunduğum yerde BP de 2.13 dü sabah 2.34 TL yapmış,Totalde 2.07 idi 2.24 olmuş..
-
geç kaldılar...yazık.. >%Sakin
-
Rize Merkez'de çok şiddetli rekabet var. 2.09, 2.08 derken PO 1.99'a çekti. İşin garibi ise Trabzon'da 2.40'ın altında lpg bulmak imkansız gibi.