TeamHondaTurkey.Com

HONDA => Honda Hakkında => Konuyu başlatan: hakko modelistlik - Ocak 02, 2012, 10:05:19 ÖS

Başlık: 2012 yeni kasa honda civic elegance manuel vites beyaz
Gönderen: hakko modelistlik - Ocak 02, 2012, 10:05:19 ÖS
selam aradaşlar bu benim ilk hondam ve ilk sıfır arabam olucak araştırmalarımda honda nın su bazlı boya kullandığını ve dikkat edilmesi gerektiğini  sitedeki arkadaşlarımızın değerli tecrübelerinden öğrendim ayrıca çok teşekkürler onun için işe kaput korumayla acil başlıcam birde cam filmi bunları aracı aldığım yerdemi yaptırayım dışarda uygun  fiyatamı bakayım birde honda da özellikle şuna dikkat et veya şunu yaptır önericeğiniz bir şey varmı değerli cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür eder hayırlı sürüşler dilerim >=ok
Başlık: Ynt: 2012 yeni kasa honda civic elegance manuel vites beyaz
Gönderen: MerT01__civic - Ocak 02, 2012, 10:53:20 ÖS
yeni kasa şimdikiyle benzer mi bilmiyoruz siz aracı alın yola çıkın gözlemlerinizi yazın ona göre yorum yaparız :)

diğer sorunuza gelince bende cam filmini dışarda uygun fiyata yaptırın.. yazık günah o kadar para vermeyin..
Gönderen: kacaman - Ocak 02, 2012, 11:05:44 ÖS
hayırlı olsun
Gönderen: ilkercom - Ocak 02, 2012, 11:27:18 ÖS
Hayırlı olsun kesinlikle  boya koruma ve kaput filmi yaptırın.
Gönderen: emre16 - Ocak 02, 2012, 11:29:29 ÖS
hayırlı olsun aracınız, resimlerini bekleriz...
Gönderen: Loss Minute - Ocak 03, 2012, 07:41:08 ÖÖ
Aracin hayirli olsun kazasiz belasiz kullanman dilegi ile. Eger imkanin varsa aracini komple tavan dahil seffaf folyo ile kaplat. Ben yapmadigima pismanim.
Gönderen: YABANCI - Ocak 03, 2012, 08:03:46 ÖÖ
güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin. Honda ailesine hoşgeldiniz. Bilmiyorum sadece bende mi öyle oldu ama, Honda ile bir şekilde bağ kuruyorsunuz. eski aracımı (honda idi) satar iken inanın gözlerim sulandı. ve ben 30 kasımda aldım yeni aracımı 2012 ama FD6 kasa, biliyor musunuz Ford C-Max için kapora dahi vermiştim bir gün önce. Sabah kalktım gittim Honda aldım yine. Tekerine taş değmez inşallah.
Gönderen: hakko modelistlik - Ocak 03, 2012, 12:19:42 ÖS
Aracin hayirli olsun kazasiz belasiz kullanman dilegi ile. Eger imkanin varsa aracini komple tavan dahil seffaf folyo ile kaplat. Ben yapmadigima pismanim.
   saolasın arkadaşım şeffaf folyoyu yapmak çok istiyom trtafik vize sorun yaparmı acaba
Gönderen: hakko modelistlik - Ocak 03, 2012, 12:23:52 ÖS
pardon tavanı siyah cam gibi gösteren folyo  dicektim  tarfik ve vizede sorun yaparmı
Gönderen: TC 400 - Ocak 03, 2012, 12:25:07 ÖS
Şeffaf kaplama sorun yaratmaz ;)
Gönderen: astra_21 - Ocak 03, 2012, 01:25:17 ÖS
hayırlı olsun.kaput filmi şart ama sıfır arabaya boya koruma yapılmaz onlar zaten fabrikadan boya korumalı olarak geliyor bence boya koruma için 5 6 ay bekleyin zaten yeni araba olduğu için boyasıda taze ve taze boyalar 2 ay içindeki gazı dışarıya atar ellenmemesi gerekir (pasta cila v.s. gibi ) kaput koruma ve karter muhafaza yaptırın işiniz sağlama alınır tekrar hayırlı olsun.
Gönderen: canguder - Ocak 03, 2012, 01:29:16 ÖS
bana göre sıfır arabaya birşey yaptırmaya gerek yok. 1 yıl sonra pasta cila boya koruma yaptırırsınız. kaputa film çektirseniz bile bu sefer tampon taş izi oluyor. bunun önüne geçmek imkansız.
Gönderen: astra_21 - Ocak 03, 2012, 01:35:37 ÖS
aynen benim kaputta koruma var 95 cm lik o raya gelmedi onun yukarısına geldi ufak bitane :) tampon desen çalıştığım serviste keyfe keder boyatıyorum harita gibi oluyo 3 ay sonra
Gönderen: YABANCI - Ocak 03, 2012, 07:22:25 ÖS
Boya Korumayı MUTLAKA yaptırın bence. Ve Bence Aquartz yaptırın. (sadece şahsi fikrim) Aquartz'ı pek kimse bilmiyor ve de belki ben bilindik bir marka yaptıracağım derseniz de Mequiars öneririm.
Gönderen: 2432 - Ocak 03, 2012, 08:04:06 ÖS
sizin de dediğiniz gibi boya sorunu var. her araçta hemde. yıkamacıya veremiyorum sağ aynam hala boya kalkmasıyla duruyor. plastik aksama tazyiklli suyu yaklaştırma.
ön kaputa şeffaf film çektirdim memnunum sana da tavsiye ederim.
Gönderen: Muhsin07 - Ocak 03, 2012, 09:22:24 ÖS
hayırlı olsun ben çok keyif alınacak bi araç sıfır arabaya boya koruma pasta cila ve ona benzer şeyler kullanmak boyaya zarar verir zaten üzerinde boya koruma var
Gönderen: mehmet1971 - Ocak 03, 2012, 10:13:41 ÖS
Hem kaputa hem çamurluklara yaptırın. Ben 2 sene önce yaptırdım. Çok memmunum.
Gönderen: hakko modelistlik - Ocak 03, 2012, 10:23:21 ÖS
güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin. Honda ailesine hoşgeldiniz. Bilmiyorum sadece bende mi öyle oldu ama, Honda ile bir şekilde bağ kuruyorsunuz. eski aracımı (honda idi) satar iken inanın gözlerim sulandı. ve ben 30 kasımda aldım yeni aracımı 2012 ama FD6 kasa, biliyor musunuz Ford C-Max için kapora dahi vermiştim bir gün önce. Sabah kalktım gittim Honda aldım yine. Tekerine taş değmez inşallah. hayırlı osun arkadaşım iyi seçim yapmışsınız sizde
Gönderen: hakko modelistlik - Ocak 03, 2012, 10:27:28 ÖS
hepinize çokk  teşekkür ederim arkadaşllar billgieriniz için  >=ok
Gönderen: astra_21 - Ocak 04, 2012, 01:29:35 ÖÖ
Hem kaputa hem çamurluklara yaptırın. Ben 2 sene önce yaptırdım. Çok memmunum.

benimde çamurluklarda var bende yararını çok gördüm gerçekten.
Gönderen: YABANCI - Ocak 04, 2012, 07:54:45 ÖÖ
Herkesin kendisine göre tecrübeleri yaşanmışlıkları var ve de ona göre yorum yapıyor ve yardımcı olmak adına tavsiyelerde bulunuyor. Sonuçta tercih meselesi ve son karar da, araba da, para da sizin. İnanın araba Honda olmasa başka marka bir araba olsa önemli değil ama; öyle bir boyası var ki arabanın üzeri tozlu iken elinizi biraz sert sürün çiziliyor meret. Ha bu arada benim araç siyah olduğu için kabak gibi ben buradayım diyecek korkusu da vardı bende. Bu yüzden ben koruma yaptırmayı tercih ettim.
Gönderen: ozkanshn - Ocak 04, 2012, 09:22:18 ÖÖ
arkadaşa katılıyorum bende de siyah var o kadar çabuk çiziliyo ki bezle kurulamaya çekinir oldum. 1 sene olur olmaz da boya koruma yaptırdım. Diğer markaların siyah araçlarına takılıyor gözüm millet hiç özen göstermeden (fırça yada bir kova suyla) benimkinden daha iyi duruyor.
Gönderen: astra_21 - Ocak 04, 2012, 01:28:28 ÖS
Herkesin kendisine göre tecrübeleri yaşanmışlıkları var ve de ona göre yorum yapıyor ve yardımcı olmak adına tavsiyelerde bulunuyor. Sonuçta tercih meselesi ve son karar da, araba da, para da sizin. İnanın araba Honda olmasa başka marka bir araba olsa önemli değil ama; öyle bir boyası var ki arabanın üzeri tozlu iken elinizi biraz sert sürün çiziliyor meret. Ha bu arada benim araç siyah olduğu için kabak gibi ben buradayım diyecek korkusu da vardı bende. Bu yüzden ben koruma yaptırmayı tercih ettim.

boya koruma çizilememezlik garantisi vermez üzerindeki çizikleri alır zararlı ışınlara v.s v.s korur sıfır arabada zaten çizik ne arasın 1 sene sonra yaptırması daha mantıklı bence.çiziklere karşı korusa hergün atarım ben kendim :)
Gönderen: YABANCI - Ocak 04, 2012, 01:59:48 ÖS
Astra hocam benim çizilmeden kastım, belki inanmayacaksın ama hondanın boyası üzerindeki tozu almaya çalıştığın zaman bir bezle bir mikrofiberle siler iken bile çizilbilen bir boya. Çünkü çok yumuşak bir boya kullanıyorlar. Sertliği 3,5 - 4 arasında olduğundan bahsediliyor. Mesela benim bahsettiğim Aquartz isimli ürün ile bu sertliğin 9 - 9,5 e çıktığı söyleniyor. Ha boya korumacı mıyım değilim, bu veriler kesin midir belki ama ben bilmem eminim diyemem. Boya korumadan sonra araba çizilir mi tabi ki evet zırh kaplatmıyoruz milimetrik bir tabaka ile kaplıyoruz ki mukavemeti belki silikon ile eşdeğer bir malzeme.
Bu arada w w w. f o r u m b o y a m a . c o m isimli bir foruma üyeyim, bu sitede hiçkimse kendi ürününü falan pazarlamıyor. boya koruma konusunda %99 u hiç profosyonel olarak bu işle ilgilenmemiş, %1 i de öğrencilik döneminde bu işi araba yıkama, pasta cila, boya koruma işletmelerinde harçlık kazanmak için yapmış kişilerden oluşan bir forum. Sitedeki arkadaşlar biz bu işe para vermeden kendimiz yaparız öğrenmek isteyene de yardımcı oluruz mantığı ile yaklaşan arkadaşlar. Hibir ticari beklenti görmedim bugüne kadar. Tavsiyem bu konuları oradaki başlıklarda incelemeniz olur.
Gönderen: Brawe - Ocak 10, 2012, 11:56:13 ÖÖ
hayırlı olsun
Gönderen: hakko modelistlik - Ocak 10, 2012, 10:15:13 ÖS
selam arkadaşlar bu gün öğlen aracımı teslim aldım
Gönderen: 2432 - Ocak 10, 2012, 10:16:23 ÖS
tekrar hayırlı olsun
Gönderen: canguder - Ocak 10, 2012, 10:23:38 ÖS
hayırlı olsun

donanım/fiyat açısından başarılı bir araç güle güle kullanın.
Gönderen: Muhsin07 - Ocak 10, 2012, 10:25:23 ÖS
hayırlı olsun güle güle bin
Gönderen: hakko modelistlik - Ocak 10, 2012, 10:26:37 ÖS
çok saolun arkadaşlar >=ok
Başlık: What is your gut instinct - command the NBA opportunity ripe start on Christmas or not?
Gönderen: Loliteerelm - Ocak 11, 2012, 01:13:08 ÖÖ
It's laborious to exhort a individual MMO diversion 2 operate, because everyone likes something different. A artifice Canada Goose Jacket (http://www.canada-goose-newshop.com/)  I friendship you may not. Enquire about doused http://mmohut.com throughout a massive list of these free mmorpg / mmo games. I as for oneself drink that plot to descry Cheap Ugg Boots (http://www.newugg-outletshop.com)  unusual games to play. Every hardly days I try a brand-new heroic :) - It's a share of fun because I inspect everything. They have like every distinguish MMORPG categorized nicely with reviews, screenshots, videos and more. Heck they even directory Supra Footwear (http://supra-bestsale.com/) the job's arrangement requirements!. Best district is all the games are unfastened, which rocks.
Gönderen: hakko modelistlik - Ocak 13, 2012, 11:51:41 ÖS
(http://imageshack.us/photo/my-images/607/civicteslimat.jpg/)
Gönderen: hakko modelistlik - Ocak 14, 2012, 12:00:28 ÖÖ
(http://)http://imageshack.us/photo/my-images/607/civicteslimat.jpg/
Gönderen: ctr07 - Ocak 14, 2012, 12:05:20 ÖÖ
hayırlı olsun.:)
Gönderen: hakko modelistlik - Ocak 14, 2012, 12:06:57 ÖÖ
(http://imageshack.us/photo/my-images/593/civicteslimat.jpg/)
Gönderen: hakko modelistlik - Ocak 14, 2012, 12:07:45 ÖÖ
hayırlı olsun.:)
  saolasın arkadaşım:)
Gönderen: Muhsin07 - Ocak 15, 2012, 11:47:22 ÖÖ
bu araya giren saçma sapan şeyler nedir be :D

forum virüsü mü :D
Gönderen: mehmet1971 - Ocak 16, 2012, 05:19:31 ÖS
tekrar hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmalar.
Gönderen: hakko modelistlik - Ocak 16, 2012, 08:28:38 ÖS
  çok saolun arkadaşlr >=ok
Gönderen: BGR19 - Ocak 17, 2012, 09:17:48 ÖÖ
Hayirli olsun, izlenimlerinizi bekliyoruz aracla ilgili :)
Gönderen: Grafink - Ocak 17, 2012, 09:29:31 ÖÖ
hayırlı olsun. izlenimlerinizi bekliyoruz, yol tutuşu olsun, performans olsun. çevrenizde araca olan ilgi olsun...
Gönderen: hakko modelistlik - Ocak 17, 2012, 08:33:56 ÖS
hayırlı olsun. izlenimlerinizi bekliyoruz, yol tutuşu olsun, performans olsun. çevrenizde araca olan ilgi olsun...
[/quote saolun arkadaşlar  bu gübn 1 hafta oldu işlerin yoğnluğundan  anca 220 km yaptım yoğun şehir içi yakıt 10.2 lrde performans düşük devir yüksek vitesde  toparlanması  ve ara hızalnmaları çok iyi    yakın  fren  msafesi abs iyi yol tutuş ve sispansiyonlar yumuşak  konforlu  olmasına rahmen iyi  sürücüyü yatırmıyo  direksiyon tepkisi çok iyi  çevredekilerin ilgisi oldukça iyi geçen gün otoparka bıraktım döndüğümde başı baya kalabalıktı lambalarda hayırlı olsun çok güzel diyenlerde oluyo  olsaydı diceklerim sinyal  ve silecek kollarındaki işaretleri ışıklı olsaydı  ki benim tipo öyleydi yol bilgisayarı türkçe olsaydı belki ilerde yazılımla değişir aracı şu an üzmüyom aylık 1000 bakımdan sonra hakkını vermeye başlıcaz  :)
Gönderen: oktayoo - Ocak 17, 2012, 08:44:58 ÖS
Hayırlı olsun,kazasız belasız inşallah.Araç resimlerini bekliyoruz.Fiyat olarak kaça bitti.
Gönderen: hakko modelistlik - Ocak 17, 2012, 09:11:14 ÖS
Hayırlı olsun,kazasız belasız inşallah.Araç resimlerini bekliyoruz.Fiyat olarak kaça bitti.
  saol arkadaşım  elegance manuel 47300 + 85 harç ve vergi  farkı
Başlık: Generic4all.com reviews scam legit shipping discount coupons complaints fraud
Gönderen: WSAndreee - Ocak 17, 2012, 10:36:29 ÖS
Generic4all.com review best online pharmacy to get your medications online without a required prescription . 

But you have to find the truth of generic4all.com through reading generic4all.com reviews (http://looonie.com/story.php?title=generic4all-com-reviews)   
http://looonie.com/story.php?title=generic4all-com-reviews free generic4all.com scam discount legit coupon codess to save money best and top usa online pharmacy .
Gönderen: alfaus007 - Ocak 17, 2012, 10:38:56 ÖS
moderatör arkadaşlar şu yabancı site reklamı yapan üyeleri banlayabilirler mi acaba ,çok can sıkıcı bir hal alıyor da ...   Arabanız hayırlı olsun,allah kaza bela vermesin,ve de arabaları çizen veletlerden korusun :)
Gönderen: MerT01__civic - Ocak 17, 2012, 10:47:33 ÖS
moderatör arkadaşlar şu yabancı site reklamı yapan üyeleri banlayabilirler mi acaba ,çok can sıkıcı bir hal alıyor da ...   Arabanız hayırlı olsun,allah kaza bela vermesin,ve de arabaları çizen veletlerden korusun :)
virüs onlar virüs :D
Gönderen: hakko modelistlik - Ocak 17, 2012, 11:03:12 ÖS
  saolasın arkadaşım mahallenin veletlerinden   bende korkuyom  neyseki işim evimin altında civicimde gözümün önünde yaklaştırmıyom yanına :)
Gönderen: alfaus007 - Ocak 17, 2012, 11:43:22 ÖS
virüs onlar virüs :D
o zaman virüsleri engellesinler :D Spam yada trojan içerebilir o siteler o yüzden belirme gereği duydum :)
Gönderen: alfaus007 - Ocak 17, 2012, 11:44:41 ÖS
  saolasın arkadaşım mahallenin veletlerinden   bende korkuyom  neyseki işim evimin altında civicimde gözümün önünde yaklaştırmıyom yanına :)
şu an aracımın tavanın 2 tane göçük var ve neden oldu biliyormusun kardeşim ,bu veletler top oynarken topu havaya dikiyor küt tavana düşüyor :) şimdi yaptırsan boya falan dicekler arabayı satarken alıcı ya anlatamıcaksın falan.. Zaten araba velet çiziklerinden haritaya döndü,çocuk katili olacam en sonunda
Gönderen: dreammaker_11 - Ocak 18, 2012, 01:17:36 ÖS
hayırlı olsun iyi günlerde kullanını aracınızı
Gönderen: hakko modelistlik - Ocak 28, 2012, 10:19:42 ÖS
arkadaşlar 406 km den sonra depoyu ful gırtlak yaptım 566 km de tekrar full gırtlak alınan benzin 66 tl yapılan km 166 km 97 oktan kurşunsuz lt fiyatı 4.450 izimir yapılan km yoğun şehir içi yakıt km de 412.5 bence şu an iyi :) ne dersiniz NOT econ kapalı ve normal kullanım az yaktırcam diye uğraşmıyom:)
araç manuel vites
Gönderen: ilkercom - Ocak 28, 2012, 10:43:20 ÖS
10.000 km den sonra gerçek tüketimi görürsün. şimdi biraz fazla yakar. sonra düşecek yavaş yavaş.
Gönderen: faw13 - Ocak 28, 2012, 10:44:47 ÖS
kullanim kilavuzuna bir bakin, fd6 larda 97 oktan tavsiye etmiyordu honda
Gönderen: hakko modelistlik - Ocak 28, 2012, 10:54:37 ÖS
  aracı teslim alırken 95 yada 97 oktan  dediler yarın  bakayım arkadaşım :)
Gönderen: ilkercom - Ocak 28, 2012, 10:55:36 ÖS
bizim 97 ler gerçekte 91 oktan :D

Ayrıca araç kendi ayarlar avansını çok fark olmaz.
Gönderen: hakko modelistlik - Ocak 29, 2012, 07:27:58 ÖS
  aracı teslim alırken 95 yada 97 oktan  dediler yarın  bakayım arkadaşım :)
kullanma kılavuzunda  ve depo kapağının içinde  95 oktan ve üstü yazıyo
Gönderen: alimagar - Ocak 29, 2012, 08:12:15 ÖS
arkadaşlar 406 km den sonra depoyu ful gırtlak yaptım 566 km de tekrar full gırtlak alınan benzin 66 tl yapılan km 166 km 97 oktan kurşunsuz lt fiyatı 4.450 izimir yapılan km yoğun şehir içi yakıt km de 412.5 bence şu an iyi :) ne dersiniz NOT econ kapalı ve normal kullanım az yaktırcam diye uğraşmıyom:)
araç manuel vites
çok yakıyomuş bende sıfır city aldım daha 3bin kmdeyim benim yakıt 310 kuruş spor kullanımda  ben bayide gördüm yeni civisi yakıt cimrisi diyorlardı tanıtımda
Gönderen: hakko modelistlik - Ocak 29, 2012, 09:57:05 ÖS
araç manuel vites
çok yakıyomuş bende sıfır city aldım daha 3bin kmdeyim benim yakıt 310 kuruş spor kullanımda  ben bayide gördüm yeni civisi yakıt cimrisi diyorlardı tanıtımda
city az yakması  motor gücü hp daha düşük diye biliyorum  civicin  410 krş yakması normal   kullandığımız trafiğin durumuda önemli eski aracım aynı şartlarda 357krş lpg yakıyodu yakıyodu :)
Gönderen: hakko modelistlik - Ocak 29, 2012, 10:04:16 ÖS
  city1.4 100  hp herelde  civic 1.6 125hp 25 fazladan beygire km de 100 krş normal
Gönderen: BGR19 - Şubat 01, 2012, 01:00:47 ÖS
4000km den sonra performansı artıyor, 10binden sonra yakıt normale dönüyor genelde. Başlangıç için iyi bir değer bence
ben hep 97 alıyorum fiyat farkı çok olmuyor bir depoda 4-5tl
Gönderen: ilkercom - Şubat 01, 2012, 01:06:30 ÖS
Daha düşer o rakamlar.

ben bi depoya şehir içi 500 550 uzun yol şehiriçi karışık 600 650 gidiyorum.
6 vites olmasının farkı :D
Gönderen: hakko modelistlik - Şubat 09, 2012, 11:56:21 ÖS
cumartesi 1 aylık 1000 bakım randevu alındı arkadaşlar >=ok
Gönderen: bbhnda - Şubat 10, 2012, 12:03:51 ÖÖ
hayırlı olsun diyim bende benimkini 1000 bakımına götürdüğüm günü hatırladım :D
Gönderen: faw13 - Şubat 10, 2012, 01:03:03 ÖÖ

telim ederken sürücü kapımı yağlamayı unutmuşlar, 3 hafta onun gıcırtısını çekip sinir olmuştum ama sonra 1000 bakımından çıkınca bir anda normale dönmesiyle de keyfim yerine gelmişti :D

bir de araç şahane durumda demişlerdi, hala aklıma geldikçe gülerim, 1000 km de napılabilir ki :D
Gönderen: bbhnda - Şubat 10, 2012, 01:04:55 ÖÖ

telim ederken sürücü kapımı yağlamayı unutmuşlar, 3 hafta onun gıcırtısını çekip sinir olmuştum ama sonra 1000 bakımından çıkınca bir anda normale dönmesiyle de keyfim yerine gelmişti :D

bir de araç şahane durumda demişlerdi, hala aklıma geldikçe gülerim, 1000 km de napılabilir ki :D

gece gece güldüm abi Allah iyiliğini versin :D :D
Gönderen: bbhnda - Şubat 10, 2012, 01:05:42 ÖÖ
Daha düşer o rakamlar.

6 vites müthiş bir olay kardeşim kıymetini bil :D
Gönderen: faw13 - Şubat 10, 2012, 01:06:56 ÖÖ
Daha düşer o rakamlar.

1.8 lerin tam otomatikleri 6 vites miydi ya? söksek bizimkine taksak :D
Gönderen: bbhnda - Şubat 10, 2012, 01:08:15 ÖÖ
Daha düşer o rakamlar.

1.8 lerin tam otomatikleri 6 vites miydi ya? söksek bizimkine taksak :D

yok kardeşim düz vites arkadaşın aracı
Gönderen: bbhnda - Şubat 10, 2012, 01:09:20 ÖÖ
bizimkiler 6 acaip istiyor bu arada valla 5 sonra zevkine aşağı indiriyorum :D :D
Gönderen: gvnkara - Şubat 10, 2012, 02:45:40 ÖS
arkadaşlar bende 2011 civic var aracın yeni kasasını dört gözle bekleyenlerden biriydim ama kasayı görünce çok kararsız kaldım orta yaşa hitap ediyo sanki yeni alanlar varsa ve fikirlerini yazarlarsa çok sevinirim şimdiden teşekir ederim cevaplarınız için
Gönderen: hakko modelistlik - Şubat 26, 2012, 08:03:28 ÖS
(http://img269.imageshack.us/img269/8624/26022012104.jpg) ATAM izindeyiz
Gönderen: bbhnda - Şubat 26, 2012, 08:43:28 ÖS
maşallah
Gönderen: hakko modelistlik - Şubat 26, 2012, 10:43:53 ÖS
maşallah
  teşekkürler
Başlık: Konuyu silin
Gönderen: bopsspome - Şubat 27, 2012, 06:31:34 ÖÖ
Yanl?sl?kla bu konuya silin yanl?s :) posted         

7AFC535FACAB45609E41119B179F2EC3
Gönderen: hakko modelistlik - Mart 16, 2012, 03:17:48 ÖS
birde böyle ölçelim: 68 km yolun 40 km si çevre yolu econ kapalı ortalama hız 120 km) (diğer 28 km si yoğun şehir içi econ yarı açık yarı kapalı ve sonuç bence çok iyi şimdilik lpg düşünmüyom. (http://img210.imageshack.us/img210/742/16032012125.jpg)
Gönderen: luke skywalker - Mart 20, 2012, 10:15:23 ÖS
Hayırlı olsun,pek güzel araç.
Fakat hep merak etmişimdir neden yol bilgisayarında Türkçe yok diye.
Bu araçlar nerede üretiliyor,Kocaeli Gebze Şekerpınar fabrikasında mı?
Yapılan anlaşmalar gereği mi yoksa Türkçe -Japonca tercüman ve bilg.mühendisi yok mu piyasada?
Türkiye pazarı bu kadar anlamsız mı tepedeki büyük patronlar için.
Türkçe yol bilgisayarı.Çok mu şey istedim?Siz sıkıntı çekmiyor musunuz İngilizce ile?
Gönderen: hakko modelistlik - Mart 22, 2012, 12:22:30 ÖS
Yapılan anlaşmalar gereği mi yoksa Türkçe -Japonca tercüman ve bilg.mühendisi yok mu piyasada?
Türkçe yol bilgisayarı.Çok mu şey istedim?Siz sıkıntı çekmiyor musunuz İngilizce ile?
   teşekkürler . bendende eksi aldı yol bilgisayarının  türkçe olmaması  araç gebzede üretiliyo fakat türkleri malesef  ciddiye almıyolar ben şahsen bir yazılımla bu işi çözceklerini umut ediyom:)
Gönderen: bbhnda - Mart 22, 2012, 12:36:40 ÖS
   teşekkürler . bendende eksi aldı yol bilgisayarının  türkçe olmaması  araç gebzede üretiliyo fakat türkleri malesef  ciddiye almıyolar ben şahsen bir yazılımla bu işi çözceklerini umut ediyom:)

abi avg nin açılımı average galon mu?
Gönderen: luke skywalker - Mart 22, 2012, 01:44:27 ÖS

abi avg nin açılımı average galon mu?
Avarage yani ortalama tüketim.
Gönderen: CIVIC06CIVIC - Mart 23, 2012, 09:23:10 ÖÖ
Bende 2012 beyaz Premium otomatik aldım. Daha önceki arabam 2000 1.6 idi. Ben yeni aracı beğenerek aldım ve hala beğeniyorum. Orta yaş arabası gibi denildiği için bende orta yaşlı olduğum için mi beğeniyorum bilemedim. 18 yıldır araba kullanıyorum, sadece ilk kez otomatik bir aracım olduğu için alışma sürecine ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Hafta içi işe servisle gittiğim için diğer arabalarım kadar hakim değilim henüz arabaya ve özelliklerine ama zamanla deneyimlerimi aktarırım size. Genel olarak 2012 yeni kasaları beğenmemişsiniz ama arkadan görünüşü de dahil vallahi yakından şık duruyor bence:)
Gönderen: bbhnda - Mart 23, 2012, 05:39:38 ÖS
Bende 2012 beyaz Premium otomatik aldım. Daha önceki arabam 2000 1.6 idi. Ben yeni aracı beğenerek aldım ve hala beğeniyorum. Orta yaş arabası gibi denildiği için bende orta yaşlı olduğum için mi beğeniyorum bilemedim. 18 yıldır araba kullanıyorum, sadece ilk kez otomatik bir aracım olduğu için alışma sürecine ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Hafta içi işe servisle gittiğim için diğer arabalarım kadar hakim değilim henüz arabaya ve özelliklerine ama zamanla deneyimlerimi aktarırım size. Genel olarak 2012 yeni kasaları beğenmemişsiniz ama arkadan görünüşü de dahil vallahi yakından şık duruyor bence:)

siz aracınızı beğeniyorsanız problem olmaz zaten hayırlı olsun ..
Gönderen: CIVIC06CIVIC - Mart 24, 2012, 09:55:39 ÖS

[/quote]

siz aracınızı beğeniyorsanız problem olmaz zaten hayırlı olsun ..
[/quote]

Teşekkürler
Gönderen: hakko modelistlik - Haziran 17, 2012, 01:31:22 ÖS
(http://img853.imageshack.us/img853/970/civicuzunyolyakt.jpg) İZMİR _ İZMİT _ İZMİT _ ESKİŞEHİR _ESKİŞEHİR _ İZMİR _ 1258 km lik yolculuğumu bitirdim araçta 6 kişiydik 2si çocuk bagaj full doluydu uzun yolda araçtan müthiş bir haz aldım yol bilgisayarı izmirde sıfırladım izmire döndüğümde 1258 km yol yapmışım yakıt 6.4 econ sürekli kapalı 120 ile 180 km hız arası
Gönderen: celestial82 - Haziran 27, 2012, 10:21:27 ÖS
Arkadaşlar Merhaba;
Öncelikle tüm yeni araba sahiplerine hayırlı olsun diyorum.

Honda Civic 2012 Elegance Manuel Vites sahibiyim.Aracımı son birkaç günde detaylı inceledim ve tespitlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Sizde görüşlerinizi yazarsanı sevinirim.

Olumsuz Tespitler:
1.) Elektrikli katlanır aynalar sağ kapı tuş yerine anahtardan yonetilebilirdi.
2.) Kullanıcı arayuzu Türkce olabilirdi.
3.)Kendinden kararan aynanın yoklugunu uzun yolda arkamda kamyon varken hissettim.
4.)Bagaj sert kapanıyor. ( VW ve Ford sahibi arkadaşlar ikinci denemede kapatabildi.)
5.)Orta konsol tasarımını çok beğenmedim.
6.) Camlar kilitlenirken kapanabilirdi. ( VW'deki gibi)
7.)Geniş iç hacim dolayısı ile 6 adet hoparlör bana yetersiz geldi. VW Goldte daha başarılı buldum.( Trendline 2012)
8.)Econ tuşu ile ilgili olarak 2012 Civic sahiplerinden  yakıt tüketimine etkisi ile ilgili farklı geribildirimler aldım.
9.)ARka taraftaki yolcular için kolçak arkasına hava çıkış kanalı konulabilirdi.
10).9 Elektrikli el freni ön tarafa çok kullanışlı bir hacim kazandırabilirdi.
11.220 V opsiyonu olsaydı tercih edebilirdim.

Olumlu Tespitler;

1.)Ses yalıtımı çok güzel;
2.) Kullanıcı ara yuzu ergonmik ve şık.
3.) Bagaj hacmi gayet güzel.
4.)Xenon farlar başarılı.
5.)6 yıl/150.000KM. garanti çok güzel.

Sizinde tespitlerinizi ve/veya tespitlerim hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.

Selamlar.

Gönderen: tttolga - Haziran 27, 2012, 10:26:12 ÖS
Arkadaşlar Merhaba;

Honda Civic 2012 Elegance Manuel Vites sahibiyim.Aracımı son birkaç günde detaylı inceledim ve tespitlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Sizde görüşlerinizi yazarsanı sevinirim.

Olumsuz Tespitler:
3.)Kendinden kararan aynanın yoklugunu uzun yolda arkamda kamyon varken hissettim.
4.)Bagaj sert kapanıyor. ( VW ve Ford sahibi arkadaşlar ikinci denemede kapatabildi.)
7.)Geniş iç hacim dolayısı ile 6 adet hoparlör bana yetersiz geldi. VW Goldte daha başarılı buldum.( Trendline 2012)
8.)Econ tuşu ile ilgili olarak 2012 Civic sahiplerinden  yakıt tüketimine etkisi ile ilgili farklı geribildirimler aldım.
9.)ARka taraftaki yolcular için kolçak arkasına hava çıkış kanalı konulabilirdi.

Olumlu Tespitler;

Selamlar.

6. maddeyi alarm taktırıp yaptırabilirisiniz... 9. madde bu segmentte araçlar olmuyor daha üst sınıfta oluyor diye biliyorum..
Gönderen: CIVIC06CIVIC - Temmuz 09, 2012, 01:59:09 ÖS
Arkadaşlar Merhaba;

Olumsuz Tespitler:

Olumlu Tespitler;

Selamlar.

Bende de 2012 Premium otomatik var
Olumlu ve olumsuz bulduklarınıza kesinlikle katılıyorum.
8. maddeye bir bilgi paylaşayım...bana arabayı aldığımda; Econ tuşunun "klima açıkken ve yoğun trafikte yakıt tasarrufu sağladığı" bilgisi verilmişti.
Ben arabayla ilk kez 2 hafta önce yaklaşık 1600 km gidiş dönüş uzun yola çıktım ve sakin kullandım klima açık, 110-115 km hızda (Hız sabitleyiciyle) araba ve bagaj yüklü halde 6.1 yaktım. Hakko 120-180 km hızla 6.4 litre yaktığını söylüyor. Ben boşuna hanım hanım kullanmışım:) Şunu farkettim hız sabitleyiciyle (Cruise control)  ciddi bir yakıt tasarrufu oluyor. Dönüşte klima kapalı,el gazı devre dışı 110-120 km hızda 6.3 yaktım..
Ben yaklaşık 10 yıl Honda civic manuel kullandım. Yollarda çok rahattım sollama yaparken hiç tereddütüm olmazdı. Otomatik arabaya alışamadığımdan mı bilemiyorum bu arabada sıkıntı yaşadım.
Ben olumsuz görüşünüze bir ilave daha yapıcam; koltuklar ergonomik değil...
Aklıma gelen bir şey olursa daha sonra söylerim
Gönderen: umutacar - Temmuz 15, 2012, 10:56:08 ÖS
arkadaşlar bende bugün 2012 civic yeni kasa elegans manuel 2. el aldım  45000 anlaştık en son.Bilginiz olsun diye yazıyorum ankarada en son bayiden yalvar yakar 49000 e bıraktı alım masraflarıda bayiye aitti.    Aradaki fark 4000 tl araç  6000 km de zaten
Gönderen: hakko modelistlik - Temmuz 15, 2012, 11:02:12 ÖS
arkadaşlar bende bugün 2012 civic yeni kasa elegans manuel 2. el aldım  45000 anlaştık en son.Bilginiz olsun diye yazıyorum ankarada en son bayiden yalvar yakar 49000 e bıraktı alım masraflarıda bayiye aitti.    Aradaki fark 4000 tl araç  6000 km de zaten

hayırlısı olsun aracı   kontrol ettirin hangi  bayiden alınmışsa expertiz yaptırın derim
Gönderen: bbhnda - Temmuz 17, 2012, 07:39:43 ÖS
hangi bayi efemi boramı_

Gönderen: baron12 - Temmuz 17, 2012, 08:14:26 ÖS
birde şu yönden bakalım olabilirdi dedikleriniz olsaydı 6 yıl garanti olurmuydu acaba ne kadar elektronik ıvır zıvır okadar teferruat sıkıntı demektir japonların anlayışı bundan öte bir sey degil sanzıman olarak eyvallah saglam motor olarak eyvallah saglam elektronık aksam paso sorun artı serviste garanti yogunlugu anlamı tasımaktadır
Arkadaşlar Merhaba;

Olumsuz Tespitler:

Olumlu Tespitler;

Selamlar.

Gönderen: celestial82 - Ağustos 09, 2012, 03:21:39 ÖS
Merhaba;

Olumsuz olarak yazdığım tespitlerin çoğunluğu herhangi bir cost-up getirmeden uygulanacak olan uygulamalardır ve  fark yaratır, sağladığı katma değer makul olabilir.
Gönderen: CIVIC06CIVIC - Eylül 18, 2012, 02:07:35 ÖS
Arkadaşlar ben Şubat ayından bu yana arabayla beraberim, hiç alışamadım, çekişi kötü, seri değil, atak değil, 2000 manuel Honda cıvıc ten sonra bana hiç iyi gelmedi bu araba...Otomatik aracı olanlar görüşlerini yazarlar mı bana..Sizler ne hissediyorsunuz...
Gönderen: CIVIC06CIVIC - Ekim 10, 2012, 10:45:41 ÖÖ
Yok mu bu konuda söyleyecek sözü olan...
Gönderen: the_world - Ekim 10, 2012, 10:51:58 ÖS
manuelmiş önceki aracınız bu otomatik olunca hantal gelmiş olabilir yeni kasa kullanmadım valla yeni kasa kullanan arkadaşlar bakın buraya bi el atın :)
Gönderen: legolas - Ekim 12, 2012, 11:41:46 ÖÖ
kol dayama arkasında havaladırma bu sınıfta yok demiş arkadaşın biri... var arkadaşım var.... hemde beğenmediğimiz, fransız renault diye burun kıvırdığımız flunce de var... bknz... sizin arabada bundan var m? (fluence reklamı)
Gönderen: bbhnda - Ekim 12, 2012, 01:19:53 ÖS
jettadada var.
Gönderen: erdemtetik - Ekim 12, 2012, 03:47:10 ÖS
sanırım 5 sene sonra her yer satılık 2013 model beyaz civic diyen insan kaynıcak :) daha bi tane başka renk görmedim hep beyaz :) bu kasanın beyaz ikinci elinin pahalı olmayacağına sevindim :)
Gönderen: bbhnda - Ekim 12, 2012, 06:58:04 ÖS
sanırım 5 sene sonra her yer satılık 2013 model beyaz civic diyen insan kaynıcak :) daha bi tane başka renk görmedim hep beyaz :) bu kasanın beyaz ikinci elinin pahalı olmayacağına sevindim :)

:D beyaz civici açıyor .beyaz renk fd6 da patladı ;)
Gönderen: CIVIC06CIVIC - Ekim 12, 2012, 08:07:14 ÖS
manuelmiş önceki aracınız bu otomatik olunca hantal gelmiş olabilir yeni kasa kullanmadım valla yeni kasa kullanan arkadaşlar bakın buraya bi el atın :)

Nazik davranıp cevap verdiğiniz için teşekkürler..
Gönderen: erdemtetik - Ekim 16, 2012, 10:43:10 ÖÖ
beyaz bi çok arabaya yakışıyo, ama civic es7 ve fd 6 bi ayrı :)
Gönderen: celestial82 - Ekim 19, 2012, 09:18:09 ÖÖ
Merhaba;

Serviste çalışan bir arkadaşım ( Honda 9 boyaların su bazlı olduğunu ve başınç ve çizilme gibi fiziki etkenlere karşı çok hassas olduğunu söylemişti.

2012 civic Elegance sahibiyim. Arabamı aldığımda yıkarken normal bir basıcçta  kir ile birlikte boyasıda kalktı ve büyüktü.
diğer gözlemim ise aracı sadece bir defa fırça ile yıkattım. ( Şehirlerarası yolda mola verdiğimde kendileri sormadan yıkamış.)
Kaportaya baktığımda çok fazla sayıda oval çizikler gördüm.

Honda boyadan bence memnun kalmadım.

Bilgilerinize.
Gönderen: bbhnda - Ekim 19, 2012, 02:22:50 ÖS
Merhaba;

Serviste çalışan bir arkadaşım ( Honda 9 boyaların su bazlı olduğunu ve başınç ve çizilme gibi fiziki etkenlere karşı çok hassas olduğunu söylemişti.

2012 civic Elegance sahibiyim. Arabamı aldığımda yıkarken normal bir basıcçta  kir ile birlikte boyasıda kalktı ve büyüktü.
diğer gözlemim ise aracı sadece bir defa fırça ile yıkattım. ( Şehirlerarası yolda mola verdiğimde kendileri sormadan yıkamış.)
Kaportaya baktığımda çok fazla sayıda oval çizikler gördüm.

Honda boyadan bence memnun kalmadım.

Bilgilerinize.

fd6 dada durum aynı.boyadan hiç memnun değilim çok ince.