TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: hondaciwic - Aralık 24, 2011, 06:49:21 ÖS
-
merhabalar engellı plaka aracımız varda bunu nasıl normal plakaya cevırırz ve ne kadara patlar saolun
-
sadece plaka deıscek otv odeme soz konusu deıl
-
sanırım sadece plaka basım ücretine mal olur
artık biliyosun yeni basılan plakalara engelli işareti plakalara basılmıyor.
ruhsatta yazıyor ve otoparklarda kullanılmak için engelli oludğunu gösteren kart alınabiliyor
-
Mali bu nezamandan beri geçerli?
-
aynen acaba ne kadar maal olur bıde evrak ıstıyorlarmı acaba
-
çok net bilgi sahibi değilim ama daha 1-2 aylık
plakalara engelli işareti konmadığını çok iyi biliyorum ama eski plakalar için işaretsiz plaka nasıl basılır onu bilmiyorum
zorluk çıkaracaklarını sanmıyorum
Mali bu nezamandan beri geçerli?
-
Anladım teşekkürler bilginiz için...
-
acaba forumda trafık polısı vvarmı
-
arkadaşlar şaşırmayın engelli araçları yüzde 90 özürlülerin birinci derece akrabalarına verilir. ötv ve kdv alınmaz. eger sen çevirceksen ve yuzde 90 özrün yoksa kasko degeri üzerinden yuzde 25 ötv +18 kdv ödeyerek normal plakaya çevirirsin yoksa olmaz. engelli aracı sadece engelli arasında satışı yapılır.
-
yani ötv kvd alınmaması 40bimliralık bir aracı 30 a mı düşürür?
-
normalde yasakta ben kullanırım acaba cezası nedır
-
cezası yok kulln ama satamzsın. 100.tl arac 34 lira düşerse 40 tl araç 28 t.l olacaktır. kullanımda bir sıkıntı yok. özürlünün 1. derece akrabası isen ???
.
-
sadece ötv ödenmiyor sanırım?
-
babamın ama sahıbınden baskası kullanamaz dıyor ruhsatta
-
bu konu öteki tarafa çatığın konu da açıklık kazanmış bence plakadaki engelli işaretini kaldırma park sorunu ve bilimum sorunlardan seni birebir uzak tutuyor