TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: TopraK_i-vtec - Aralık 23, 2011, 04:17:51 ÖS
-
http://haber.ekolay.net/haber/2705/1002258/Benzine-zam.aspx
şaşıran var mı?? :)
-
yok tabiki..
-
niye şaşıralım ki ? 2 kuruş indirirler 1-2 hafta sonra 10 kuruş yükseltirler
-
şaşırcak bişey yok millet vekili maaşlarına zam yapıldı nerden çıkartacaklar bunların parasını
-
http://haber.ekolay.net/haber/2705/1002258/Benzine-zam.aspx
şaşıran var mı?? :)
Sasirdim tabii. Bu sefer bayagi bir beklediler zam yaPmak icin.
Anlayamadigim sey; daha bir kac gun once motorin fiyatini indirdiler ardindan once lpg ye simdi de benzine zam yaptilar.
Hepsi ham petrolden elde edilmiyor mu sonucta? Zam geliyorsa hepsine gelir ya da hepsinde indirim yapilir? Milleti sasirtmak icin yapiyorlar herhalde.
-
her zamankı hallerı
-
bu konuyu hoooorttt yapalım.. çünkü her benzine zam geldiğinde konu açmaya kalksak forumda başka konu kalmaz ;D malum 2güne bir zam geliyor :))
şimdi benzin aldım ve 5kuruş zam daha gelmiş :) pompacılar lpg ve mazotta yolda diyorlar.. dedim lpg'ye 10 kuruş zam geldi zaten..
onlarda gülüyorlar artık tabela değiştirmekten bıktık diyorlar :)) yakında sadece tabeladaki fiyatı değiştirmek için bir eleman alırlar diyorlar :D ;D
ağlanıcak halimize gülüyoruz.. işin sonu ne olacak bakalım :)
-
ne güzel çok sevindim...... >%6rol
-
normal olarak karşılıyoruz zammı
-
vllahı bıllahı bıktım ıktıdar partısı taraftarı oldugum halde nefret etmeye basladım ya el ınsaf
-
yuh artık yuh litresi normalde 1 lira etmeyen benzine 5 lira ödüyoruz. bu ülkede işler içki -sigara yakıttan vergi ile dönüyor. devam zamma 5 lirayı bıraktık artık oldu nerdeyse klasik lafı söyleyelim bari 10 lira olsun litresi binen binmeyen belli olsun diyelim
-
aslında hepimiz zenginiz dünyanın 90 kr - 1 tl ödediği benzine biz 5 lira ödüyorum depo 42 lt biz 180 tlye fullüyoruz onlar 42 liraya adaletmi bu !!!!
-
aslında hepimiz zenginiz dünyanın 90 kr - 1 tl ödediği benzine biz 5 lira ödüyorum depo 42 lt biz 180 tlye fullüyoruz onlar 42 liraya adaletmi bu !!!!
Hocam kim 1 TL ödüyor ki benzine.
Suudi Arabistan olabilir, orası da dünyanın en büyük üreticisi zaten.
-
Venezuela da depo 1 TL ye doluyor. Yanlış değil depo :))
Ama yollardaki arabaları görsen arabana Audi gözüyle bakarsın :)
-
İranda da çoooook ucuz ama benzini -ticari harici araçlara- karneyle satıyorlar.
1 depo ile maksimum 1 ay gibi birşey.
-
vllahı bıllahı bıktım ıktıdar partısı taraftarı oldugum halde nefret etmeye basladım ya el ınsaf
durmak yok yola devam o zaman ;D
-
şaşrmadım ama şu steker işini yaygınlaştırsak ii olur bireyselden kitlesele yaygınlaştıralım
-
kaçamadığım tecavüzden zevk almaya başladım sanırım, Ne zaman benzinciye gitsem içimi adlandıramadığım garip bir heyecan sarıyor :0
-
kaçamadığım tecavüzden zevk almaya başladım sanırım, Ne zaman benzinciye gitsem içimi adlandıramadığım garip bir heyecan sarıyor :0
:kopkop
-
Pite girmiş gibi di mı ?
Aynen.
Ama ay sonu ekstreyi görünce... Neyse demiyeyim :)
-
durmak yok geçirmeye devamm :D
-
Pite girmiş gibi di mı ?
Aynen.
Ama ay sonu ekstreyi görünce... Neyse demiyeyim :)
Tüm sürücülerin bu heyecanları yaşamasına and içmiş, sevgili büyüklerimize teşekkürü bir borç bilirim. :D
-
ve evet tarih 17 ocak kurşunsuz 95 oktan 4.44 tl olmuş hey gidi günler 100 liraya depo fullerdik :D
-
10.00TL olsun :D Benim içim çok rahaaaaaaaaaaat :D
-
öğrenci adamım ben abi benzin alıyorum cebimde 20 lira geziyorum , bir de sigara aldım 8 lira ne kaldı 12 lira :D benim içim hiç rahat değilllll :D
-
öğrenci adamım ben abi benzin alıyorum cebimde 20 lira geziyorum , bir de sigara aldım 8 lira ne kaldı 12 lira :D benim içim hiç rahat değilllll :D
Fazla takılma :)
-
durmak yok geçirmeye devamm :D
Çok ayıp :P :P :D
-
geçenlerde bi paylaşım gördüm avrupada yakıttan alınan vergi oranları gösteriliyordu ve en düşüğü % 49 du sanırım tr de % 66-68 civarı diye biliyorum arada uçurum yok aslında avrupaya kıyasla..petrol rezervi olan ülkelerle kıyaslamayalım..
not:iktidara hiç oy vermedim..topa tutmayın beni >%6rol
-
Hocam
geçenlerde bi paylaşım gördüm avrupada yakıttan alınan vergi oranları gösteriliyordu ve en düşüğü % 49 du sanırım tr de % 66-68 civarı diye biliyorum arada uçurum yok aslında avrupaya kıyasla..petrol rezervi olan ülkelerle kıyaslamayalım..
:D hocam yalnız atladığım bir mesele var, topa tutmuyorum da söylemeden edemeyeceğim, şimdi biz zaten bir akaryakıt vergisi alıyoruz, avrupalının aldığı gibi, o ayarlada, yanlız o yetmiyor, birde ekstra ÖTV alıyoruz... O da yetmiyor birde KDV patlıyor... öyle bir küçük fark var aramızda...
-
Hocam geçenlerde bi paylaşım gördüm avrupada yakıttan alınan vergi oranları gösteriliyordu ve en düşüğü % 49 du sanırım tr de % 66-68 civarı diye biliyorum arada uçurum yok aslında avrupaya kıyasla..petrol rezervi olan ülkelerle kıyaslamayalım..
:D hocam yalnız atladığım bir mesele var, topa tutmuyorum da söylemeden edemeyeceğim, şimdi biz zaten bir akaryakıt vergisi alıyoruz, avrupalının aldığı gibi, o ayarlada, yanlız o yetmiyor, birde ekstra ÖTV alıyoruz... O da yetmiyor birde KDV patlıyor... öyle bir küçük fark var aramızda...
O değil de ,RTE saraçoğluna geldi ıslıklandı , tt arenada ıslıklandı bu iki takımın nerden baksan 40 milyon taraftarı olduğunu düşünürsek nasıl oluyor da %50 oy alıyor :D çarşıya gelince onlar herşeye karşı onlarda oy vermiyordur :D
-
Dijitürk kitlesinden alıyor hocam nerden alacak :D
-
durmak yok yolda devam arkadaşlar :D
-
sorun yok biz hep 50-100 alıyoruz :D değişen bişey yok cepten hep 50 cıkıyor
-
sorun yok biz hep 50-100 alıyoruz :D değişen bişey yok cepten hep 50 cıkıyor
Bende hep 50 - 100 liralık benzin alıyorumda artık hep istasyona daha erken gelmeye başladım :D
Arkadaşlar bence şimdiden biz benzin depolamaya başlıyalım çünkü böyle giderse 5 ay sonra benzin 5.08 oldu diyeceğiz :D
-
bir TÜRK olarak Dünyanın en pahalı benzinini (akaryakıtını) kullanıyoruz demekten utanıyorum... !!
-
Bu kadar benzin zammına laf edip ki haklıyız bide şu var benzin aldıktan sonra bu kez akıllı uslu sürücem deyip istasyondan patinajla çıkan o garip azınlık biziz...
-
Bu kadar benzin zammına laf edip ki haklıyız bide şu var benzin aldıktan sonra bu kez akıllı uslu sürücem deyip istasyondan patinajla çıkan o garip azınlık biziz...
arabanın performansı artıyor araba kendi gazlamak istiyor :D
-
durmak yok LPG ye zamma devam benzini yakalıycak hamdolsun :D :D :D
-
haklsın musin ara kapandı az kaldı :)
-
arabanın performansı artıyor araba kendi gazlamak istiyor :D
:)
-
(http://img442.imageshack.us/img442/9016/39643833401155663251320.jpg) (http://img442.imageshack.us/i/39643833401155663251320.jpg/)
-
devletin aldığı vergiye bak.
yorum yok :)
-
...
-
deniz hanım bu resim çok içimizi yakar ve isyanımızı arttırır benden söylemesi :D
-
off off offf bu ne yaahuuu... ya hep beraber bısey yapsak neguzel olur yaa.. forum olarak bı pazar benzını protesto etsek bulusup olmaz mı ki?