Onu-R'um seni unutur muyuz hiç yaw bak 23'tesin işte :)
Admin'im beni unutmuşsunuz ya, her zamanki gibi ben de varım :)
Onu-R'um seni unutur muyuz hiç yaw bak 23'tesin işte :)
Admin'im beni unutmuşsunuz ya, her zamanki gibi ben de varım :)
Bir hatırlatma yapmak istiyorum yanında arkadaşı eşi nişanlısı gelecek arkadaşlarımız var ise lütfen belirtsinler kişi sayısına göre rezarvasyon yapılacaktır
O zaman ZaMPaRa + 1 arkadaşı listeye eklendi.Bir hatırlatma yapmak istiyorum yanında arkadaşı eşi nişanlısı gelecek arkadaşlarımız var ise lütfen belirtsinler kişi sayısına göre rezarvasyon yapılacaktır
Denizim ben v-pec ile geliceğim için iki kişi yazabilirsin
Ayrıca forum üyesi ZaMPaRa (Sarı ibiza cupraR) arkadaşımızda kız arkadaşıyla iftara katılacağını, internete giremediği için benim iletmemi söyledi.
Dört gözle 21 Ekim'i bekliyorum, çok güsel bir buluşma daha olucak inşallah...
O zaman ZaMPaRa + 1 arkadaşı listeye eklendi.Bir hatırlatma yapmak istiyorum yanında arkadaşı eşi nişanlısı gelecek arkadaşlarımız var ise lütfen belirtsinler kişi sayısına göre rezarvasyon yapılacaktır
Denizim ben v-pec ile geliceğim için iki kişi yazabilirsin
Ayrıca forum üyesi ZaMPaRa (Sarı ibiza cupraR) arkadaşımızda kız arkadaşıyla iftara katılacağını, internete giremediği için benim iletmemi söyledi.
Dört gözle 21 Ekim'i bekliyorum, çok güsel bir buluşma daha olucak inşallah...
listedesinizarkadaslar ben maltepe tarafından vasıtasız gelıcem nası gelebılırım bende heycanlıyım ılk bulusma ondandır herhalde :lol: otobus fılan bılen arkadaslar varsa sevınırım :)üsküdara gidip oradan minibüsle ümraniyeye geç..oradanda bi taksiye bin çamlıcadaki yörük çadırına gitmek istiyorum de.sonra bizi gör ;D bu kadar basit
arkadaşlar buyuk bir talihsizlik nedeniyle cumartesi sabah 11,00 den gece 11,00 e kadar cnr fuar merkezinde çalışıyorum :olamaz ... son anda baskasının yerine çağrıldımm gitmemek için çok caba sarf ettim ama yeterli olmadı o yzuden gelemiyorum hepinizden çok özür dilerim . bu buluşma için çıldırıyordum ama kader kısmet değilmiş!!! kusura bakmayın size ii eylenceler hayırlı iftarlar!!! bir dahaki buluşmaya inş...Bu arada bizleri önceden haberdar ettiğin için de teşekkür ederiz
cıvıc6041 listeden silinmiş, yerine ofspor dahil olmuştur.
o listeye isim nası ekleniyo.? ;)
Listedesin ;)
Listedesin ;)
yaa sölemeyi unutmuşum ](*,) yanınada +1 :oops: rica etsem :oops:
geçmi kaldım arkadaşlar eşimide getirmek istiyorum +1 geç mi kaLDIK
deniz abi bnide listeden çıkar :'( yazlığa gidicekmişiz yrn akşam gelemicem kusura bakmayın
Konvoya bende katılmak istiyorum ya :)
+1 ler ile birlikte 30 kişi oldu sanırım...
güsel bir buluşma oldu. herkese tşkler. ayrıca go-kartta her tarafım simsiyah olmuş ya... ewe geldmde tamirci çıragı gbiydimm :D
güsel bir buluşma oldu. herkese tşkler. ayrıca go-kartta her tarafım simsiyah olmuş ya... ewe geldmde tamirci çıragı gbiydimm :D
Ha haaa klasik ya, lastik tozu falan, ben neden binmedim sanıyorsunuz, açık renk giyinmişim zaten ;D
ee onur insan uyarır dimi yani ayıp ama senin yaptığın :D:D nese bi keree geldi başımıza akıllanırıs...güsel bir buluşma oldu. herkese tşkler. ayrıca go-kartta her tarafım simsiyah olmuş ya... ewe geldmde tamirci çıragı gbiydimm :D
Ha haaa klasik ya, lastik tozu falan, ben neden binmedim sanıyorsunuz, açık renk giyinmişim zaten ;D
Teşekkürü borç bilir, gözlerinizden öperim :P
Koyacağımdır :)
Ben de bekliyorum valla :) Asil benim çektiklerimi de koy ha ;D