TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: can98 - Aralık 20, 2011, 02:29:27 ÖÖ
-
50 tl 95 - 20 tl 97 oktan benzin aldım aynı anda kmyide sıfırladım 127 km sonra sarı ışık yandı benzin ibresi 3 çizgi vardı 150 km olduktan sonra dibe indi sizce sorun nedir ??? son 3 seferdir çok benzin tüketiyor :(
lastik patladı onla ilgisi varmıdır ???
Araç:Honda City Otomatik 2008
-
güncel
-
50 tl 95 - 20 tl 97 oktan benzin aldım aynı anda kmyide sıfırladım 127 km sonra sarı ışık yandı benzin ibresi 3 çizgi vardı 150 km olduktan sonra dibe indi sizce sorun nedir ??? son 3 seferdir çok benzin tüketiyor :(
lastik patladı onla ilgisi varmıdır ???
Araç:Honda City Otomatik 2008
Lastikle ilgisi yoktur. Dusuk havali lastikle seyretmisseniz belki bir parca etki eder.
Ancak ibrenin konumu baz alinarak yapilan olcumler saglikli sonuc vermez.
Heleki Honda ile hic vermez :))
-
hemen hemen tüm honda modellerinin kronik sorunudur benzin ibresi. İbreye heleki ışığa hiç güvenmeyin. Canı ister yanar biraz güneş görünce ibre yükselir ışık söner. BU nedenle ibreye bakarak aracım cok yakıyor denemez
-
ibreye bakmazsam neye bakacağım :D :D ibreye bakarak araç çok yakıyor denmez diyorsunuz o zaman yolda kalana kadar devam :) :)
-
usta bakma dediysek ölçüm olarak güvenme demek istedik. Sende denginden anlayıver canım. Eğer sağlam ve kesin ölçüm yapmak istiyorsan deponu tam doldur ve km sıfırla, 150 200 km kadar yol git sonra yine tam doldur. 2. seferde ödediğin parayı yaptığın km ye böl al sana kesin veri
-
usta bakma dediysek ölçüm olarak güvenme demek istedik. Sende denginden anlayıver canım. Eğer sağlam ve kesin ölçüm yapmak istiyorsan deponu tam doldur ve km sıfırla, 150 200 km kadar yol git sonra yine tam doldur. 2. seferde ödediğin parayı yaptığın km ye böl al sana kesin veri
tamam
-
Geçenlerde 100 liralık benzin koydum ibre depoyu fulledi :D
-
bende 80 tl benzınle 100 km yaptım :@
-
deponu doldur 100km git yine doldur.benzin ibresinede güvenme ısık yanılı 40 km şehiriçi gittigimi biliyorum :)
-
aynen bazen 30 liralık benzin alıyorum ibre acayip yükseliyor ibreye hiç güvenmiyorum ancak bunun çözümü ne arkadaşlar benzin deposunun sökülüp şamandıraya falan mı baktırmak lazım
-
2005 civic es düz vites aracımın geçen gün depoyu fulledim,yarım depo çizgisine kadar 300 km yol yaptı ii dedim bi 500-550 yaparım ama yarım depodan sonra,aynı kullanımla 140 km daha gitti,440 km de ışık yandı,depoyu fulledim 37 lt benzin aldı,kısaca anlatmak istediğim bizim arabaların göstergelerine hiç güven olmuyor.