TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: tahirarit - Aralık 12, 2011, 01:44:26 ÖS
-
Anlamıyorum yolda böyle uslu uslu giderken başka markalar özellikle Alman markaları, arka tampona kadar girip yada sağdan geçip önüne yatarlar insanın, taciz ederler :) Gaza getirmeye çalışırlar..
Almancılar "Trafikteki Hondaları taciz etmekten vazgeçin" , genelde kaybeden taraf oluyorsunuz :P
-
:) çok güzel bir konuya değinmişsiniz.. bende böyle bir konu açmayı düşünüyordum ama şimdi Herkes Honda'yı Ferrari yaptınız der diye açmadım :) doğru altımızdaki araç ne bir ferrari ne bir mercedes.. amaa.. koca yol ben müziği açmışım sağdan sağdan gidiyorum kimseyi engellediğim yok yanımdan tırlar geçip gidiyor.. özellikle yeni kasa toyotacılar şu FSI motorlu vw ler :D tip tip bakıp geçiyorlar.. yada önümde yavaşlıyorlar.. tam geçim derken hızlanıyorlar aksiyon istiyorlar :D yapmayın arkadaşlar 125 hp atmosferik bir Honda motorum var o kadar ;D bukadar kasmaya gerek yokki ;D
-
:) çok güzel bir konuya değinmişsiniz.. bende böyle bir konu açmayı düşünüyordum ama şimdi Herkes Honda'yı Ferrari yaptınız der diye açmadım :) doğru altımızdaki araç ne bir ferrari ne bir mercedes.. amaa.. koca yol ben müziği açmışım sağdan sağdan gidiyorum kimseyi engellediğim yok yanımdan tırlar geçip gidiyor.. özellikle yeni kasa toyotacılar şu FSI motorlu vw ler :D tip tip bakıp geçiyorlar.. yada önümde yavaşlıyorlar.. tam geçim derken hızlanıyorlar aksiyon istiyorlar :D yapmayın arkadaşlar 125 hp atmosferik bir Honda motorum var o kadar ;D bukadar kasmaya gerek yokki ;D
haha aynen katılıyorum birde bizim filtre sesini duyan gaza geliyor ben ışıktan kalkıyorum bakıyorum doğancılar bile gaza basıp yüzüme bakıyorlar :D
-
acaba 1,4 ve 1,6 turbolu araçları olan arkadaşlar vti' lara da takılıyorlarmı? sonuçta vti' da 1600cc :)
-
Aynen katılıyorum bu konuya herkes gazlamaya çalışıyor demekki zamanında bizim hondacılar canlarını fena yakmış :D
-
Benim de birkaç Honda'yı altımdaki Honda'yla dürtmüşlüğüm vardır, başlığı görünce üzerime alınmadım değil. Sol şeritte aheste aheste giden Civic mi olur diyip, biraz yanaşınca Civic başlıyor coşmaya. Tabi içerisindeki sürücü bayan ya da yaşlı değilse. :D
-
adamların kuyruk yarası var o yuzde bulasıorlar :D
-
Benim de birkaç Honda'yı altımdaki Honda'yla dürtmüşlüğüm vardır, başlığı görünce üzerime alınmadım değil. Sol şeritte aheste aheste giden Civic mi olur diyip, biraz yanaşınca Civic başlıyor coşmaya. Tabi içerisindeki sürücü bayan ya da yaşlı değilse. :D
;D hep gazla hep gazla nereye kadar abi :D arada şöyle müziğimizi açıp sağdan sağdan piyasa yapalım ;D
-
abi mümkün mü öyle sağdan sağdan müziği açıp gitmek ben daha 3 5 km dışında başaramadım onu
taciz edeni malup etmek mantığıyla dolu olduğumuz için bize azalmıyor artıyo devamlı :D
-
bu durum benim için daha zor oluyor.hemde honda hemde bayan olunca taciz kat ve kat artıyo hayliyle :D
-
@desparados07 dediğin gibi olmuyor.. illaki bi yerde filim kopuyor ;D
deniz abla onlar kime bulaştıklarının farkında değiller ;D :D
-
cami duvarına işemek dedikleri böle bişey herhalde :D :D :D
-
cami duvarına işemek dedikleri böle bişey herhalde :D :D :D
:D ;D aynen öyle :D :D :D
-
zaten biraz basıcaksın baktın olmuyor hemen geldiğin şeride rezil olmadan :D
-
geçenlerde son model bir Bmw tip tip bakıyor ara gaz veriyor :D yanlış anlamayın kapışmak gibi bir hata yapmadım ;D bende gıcıklık verdim ileri gittim biraz yanıma geldi.. bakışlar baya kızıştı :D ışık yandı adam bir bastı gaza :D tabi ben basmadım haddimi bildim ;D ama adam kafa tutacağımı sandı çok sinirleri bozulmuştur eminim ;D yani her türlü Honda ağırlığını koyar :D :D
-
en iyisini yapmışsın bence bazen hava atayım derken honda karizmasını yerlere sermenin alemi yok ne kadar hızlı olsakta haddimizi bilelim ... :D :D
-
çok tokatladım çooook, övünmek gibi olmasın tokatçı mehmet derler bana ;D
-
en güzeli ama dikkatli olmanı tavsiye ederim :D
benden bu kadar bugünlük herkese iyi geceler :D
-
hatta geçenlerde golf fsı dı, tokat manyağı yaptım, şaka arabası gibi, adam sabah satılığa çıkarmıştır
-
hatta geçenlerde golf fsı dı, tokat manyağı yaptım, şaka arabası gibi, adam sabah satılığa çıkarmıştır
abi o fsı motorlar tam bir facia :D vw'nin yüz karası bence :D
-
tsı olsa ne yazar
-
++++ supersin :D
-
++++ supersin :D
eyvallah kardeş
-
tokata devam abi namımız yürüsün :D
-
hiç acımam, basarım tokadı, ne de olsa osmanlıyız, bu ahalide benim arabayı dikizinde görünce kendini sağa atan çoook araç var, hepsi tanır ve bilirler, bilmeyenlere saygıyla eğelmeyi anında öğretirim, itina ile.
-
hiç acımam, basarım tokadı, ne de olsa osmanlıyız, bu ahalide benim arabayı dikizinde görünce kendini sağa atan çoook araç var, hepsi tanır ve bilirler, bilmeyenlere saygıyla eğelmeyi anında öğretirim, itina ile.
o zaman sana diyecek tek kelime HELAL OLSUN :)
-
okulun etrafında bayağı piyasa yaptım artık kımse yaklaşamıyor ;D
birde üstte bir arkadaşta yazmış, sol şeritten tin tin giden hondamı olur ;D hemen giriyorum dibine vitesi küçültüyorum, filtre sesinin duyunca bi sağa çekilmeler filan ;D
birde geçen 1.6 tdci fiesta vardı, ekonomık ekonomık gidiyorum yıkamacıya, bi peşime takılmalar ,önüme kırmalar filan niyeti bozdum, bayır yukarı gazladım(lpg de) her nekadar lpg de de olsa yaklaştım yavaş yavaş sonra YOL TUTMAYAN(genelde öyle bilinir) HONDA m la virajda geçtim keratayı ;D sonra ne oldu dersınız benım araba yıkanırken fiestacı daha yenı gelıyordu ;D
-
geçenlerde son model bir Bmw tip tip bakıyor ara gaz veriyor :D yanlış anlamayın kapışmak gibi bir hata yapmadım ;D bende gıcıklık verdim ileri gittim biraz yanıma geldi.. bakışlar baya kızıştı :D ışık yandı adam bir bastı gaza :D tabi ben basmadım haddimi bildim ;D ama adam kafa tutacağımı sandı çok sinirleri bozulmuştur eminim ;D yani her türlü Honda ağırlığını koyar :D :D
valla bana bi kere 300c chrysler denk geldi uğraşıyor :)) yeni kasa cıvıcım var o kadar.yüksek devire aldım yanına geldim yolda 2.vites 100 filanım yan yana gidiyoz verdim gazı bu bi geldi gaza nasıl gidiyo :)) ilerde ışıklarda kafadayız e 5 te.filtre var bende bir kere verdim gazı ben kalkamam zaten işim olmaz adam bir kalktı yakıyo arabayı :) meğer oturduğum ilçede oturuyolarmış egosunu tatmin ediyor.sonra şehir içinde yakaladım ama affetmem :)) koca arabayı yakacaktı :)
-
abi onu bunu bilmemde en güzeli şu düşük şahin doğanlar varya headrslı olanlar ışıkta ara gazı çeke çeke bi hal oluyorlar sonra kalkınca filtre sesinde boğuluyorlar ya çok gülüyorum o hallerine :D
-
hergün tarik ediliyorum, bugunde bir yeni kasa 1,4 turbo astra tarafından agır tarige ugradım. Hemde BAYAN! (çok saglam kullanıyordu) Ama kadına el kalkmaz tokadı basmadım.
Makas yedi çok fena çook, saçlarının kırıklarını aldım :) :)
-
hergün tarik ediliyorum, bugunde bir yeni kasa 1,4 turbo astra tarafından agır tarige ugradım. Hemde BAYAN! (çok saglam kullanıyordu) Ama kadına el kalkmaz tokadı basmadım.
Makas yedi çok fena çook, saçlarının kırıklarını aldım :) :)
eline sağlık