TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Karşılaştırmalar => Konuyu başlatan: sezer aydoğdu_ - Aralık 03, 2011, 10:48:56 ÖS
-
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum .
Şimdi şunu belirteyim. Sadece performans için seçimim olucak 2 kişilik veya 4 kişilik olmasının önemi yok.
Caddede olsun Otobanda olsun en iyi tatmin edicek en iyi performans vericek aracı almak istiyorum
Aynı zamanda motor modifikasyonuda yapıcam ondan inip ona binmek istemiyorum sadece bu araçlar arasında birisini alıcam
Bana yardımcı olursanız sevinirim
2 Yıldır izmirde görev yapmaktayım Astsubayım biraz garip biliyorum hayalimi gercekleştirmek istiyorum nasipse bu yıl olucak inş.
Yorumlarınızı bekliyorum Hangi aracı tevsiye edersiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
-
honda oldugu icin demiyorum ama m3 ve sti ın yanında cok daha spor bi aracım diye bagırdıgı icin s2000. sesi icin s2000. kullanımı icin s2000.
e46 e36 m3 veya sti tabiki performansta üzmezler güzeller ama keyif diyorsunuz s2000 bir tık önde diyorum
-
sti diyorum
-
s2000 dıyorum
-
350Z tercih ederdim.diğerleri piyasada yeterince war...
-
Şimdi S2000 2000cc 240 BG bir araç. Bu Bence Diğerlerinin Yanında Orta sınıf kalıyor . Neden derseniz En basitinden Yükleme yapacaklar evo ve sti seçiyor. m3te aynı şekilde. Açık söyliyeyim benim 350z alacak param olsa s2000 i düşünmem. Ona her zaman ulaşırım fakat 350z daha farklı bir Araç..
EVO ve STi Candır. Fakat ben yan vericem ( diğerleride çok iyi yan veriyor ama 350z başkadır. ) benim şeklim görüntüm olsun tek olayım derseniz bence kesinlikle 350Z . Şekil İtibari İle çok çok güzel bir araç ve performansta aynı şekilde.
M3 e Hiç binmedim görmüşümdür ama hatırımda yok benim param olsa bile binecegimi düşünmüyorum. STi Artık neredeyse çogu kişide var Bence Sizin bilinene Değil bilinmeyene yönelmeniz lazım. Dışarı Çıktıgımızda veya Bi Drag roll vs toplantıda sti evo s2k görmek çok mümkün. hatta m3 kaçınılmaz ama 350z Nadir bir araç... Bence 350 z . Mantıksal olarak fikrimi belirttim. S2000 dısında diğer araçlarla ilgili aman aman bir bilgim yok fakat az çok tecrübeliyimdir. BENCE 350Z ..
-
S2000 izmir bayraklıda var satılık kırmızı renk onu kullandım. Alasaım geldi ne diyeyim fazlasıyla spor bi araç zaten ,biraz sizlerinde tavsiyesini dinlemek isterim 350z benimde aklıma yatmıyor değil fakat 350z den anlıyan usta bulabilirmiyim orasını kestiremiyorum ev paramı arabaya yatırıcam arkadaşlar biraz zevk meselesi tabi m3 ve sti nin bitek seslerini sevmiyorum bmw ye bakıyorum şimdilerde herkezin altında 350z yada s2000 arasında gidip geliyorum orjinak bi sk2 yi yüklersem beni tatmin etmezse sonuçta sıkıştırılmazsı zor bi motororu var diğer yandan 350z ye bakıyorum o daha bi asi duruyor modifiyeye açık görünüyor tabi güzel ellerde şekillenirse Velhasılkelam 80 85 bini yatırcan arabaya En lerden olmasını istiyorum Ne bilim caddede geçerken bakışlar onun üzerinde rollde beni utandırmayacak bi araç bakalım hangisini alıcam bu 20 30 gün içinde karar vericem
-
Beyaz bi evo x de düşünmüyor değilim ama 100 bin verip üstüne 15 20 bin masraf yapmak gerekiyormuş alan herkez aynı şeyi söylüyor
-
Şimdi Usta Konusunda Nasıl deseem yani şimdi bu aracı alıyorsanız maddiyatınız bu aracın benzin parasını karsılayacak durumda oldugu için Özel servisler var Yani büyük yerler var orada elbet bu işlerle ilgilenen mekanlar vardır. katılımlara hazırlık yapan yerler vardır elbet.. Ama ben olsam kesinlikle 350z alırdım..
-
pearl grey monster'a hak veriyorum dogru seyler söylüyor ancak biseyi merak ettim. bundan önce hangi aracları kullandınız, kullandınız dediğim bi kere binmek falan değil sahip olduklarınızı merak ettim cünkü s2000 ve 350z arasında bi kademe fark var aynı sey değiller. yani daha önce spor araba deneyiminiz yoksa cok sık katılımlarda bulunan biri değilseniz kücügünden baslamak lazim derim
-
bu arabalardan en ucuzunu almak için en az 50.000 tl gerek üstünede 25.000 lira harcasan 75.000 tl ben size daha farklı bi seçenek sunsam acaba ne dersiniz gidip bi tane 200sx alsanız ister s13 ister s14 ben olsam s13 alırım 14.000 tl ye ondan sonra üste 40.000 tl para harcasam 54.000 tl ye ciddi anlamda yürüyen ve üstte yazan araçları alıp üste 20.000 tl harcayıp yapacağınız araçları çok rahat harcıyacak bi araç sahibi olursunuz ama illaki bu araçlardan biri diosanız kesinlikle modifiye için 350z nin modifiye parçalarını çok rahat bulursunuz
-
bu arabalardan en ucuzunu almak için en az 50.000 tl gerek üstünede 25.000 lira harcasan 75.000 tl ben size daha farklı bi seçenek sunsam acaba ne dersiniz gidip bi tane 200sx alsanız ister s13 ister s14 ben olsam s13 alırım 14.000 tl ye ondan sonra üste 40.000 tl para harcasam 54.000 tl ye ciddi anlamda yürüyen ve üstte yazan araçları alıp üste 20.000 tl harcayıp yapacağınız araçları çok rahat harcıyacak bi araç sahibi olursunuz ama illaki bu araçlardan biri diosanız kesinlikle modifiye için 350z nin modifiye parçalarını çok rahat bulursunuz
Çok iyi bir proje olur Çokta sıkı yürür araç . Fakat bunun için sabır lazım vsvs. Ve bence ne olursa olsun ister bu başlıktaki araçları 3 e katlasın 5 e bölsün Yinede bu araçlardaki zevki verecegini sanmıyorum.. Birazda beklentiye baglı fakat Bence 350z daha mantıklı...
-
Çok iyi bir proje olur Çokta sıkı yürür araç . Fakat bunun için sabır lazım vsvs. Ve bence ne olursa olsun ister bu başlıktaki araçları 3 e katlasın 5 e bölsün Yinede bu araçlardaki zevki verecegini sanmıyorum.. Birazda beklentiye baglı fakat Bence 350z daha mantıklı...
elbette bu araçlardan herhangi birine 40 lira 50 lira yatırınca alıcağın zevk farklıdır ama 200sx de onlara yapacağın masrafı yaptıktan sonra onlardan daha sağlam yürür tabii hepsi ekonomi meselesi :D
-
STİ kullandım
kullanmaz olaydım
aklım kaldı
-
Eğer sağlam yükleme yapıcam dersen s2000 daha az maliyet ile en iyisi olur.
Normal kullanıcam ufak bişeyler yapıcam dersen s2000 sorunsuzdur. Fakat öyle bir filtre headers ile artış olmaz. zaten motoru sonuna kadar sıkmışlar 240 hp çıkmış.
Ben olsam s2000 alırdım.
eğer bütçe çok sağlam ise ( s2000 alıp ciddi bişey yapmak zaten en az 70,000 e patlar )bence çok farklı bişeyler yapılabilir.
bir de :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-2009-nissan-skyline-gt-r-61600031/detay/
-
30-50 aralığında kırmızı bi pontiac bulunur, bu o kadar daha verilir, V motor falan takılır. sayılan araçların hepsini arkada bırakır. S2000 falan çok güzel araçlar, ama istenilen hızlara göre küçük gelior bana, şöle yola ağırlığını koyacak bişey lazım.
-
Aslında Camaro süper olur, yakında Chevrolet Tr ye getirecekmiş. Reklamları dönüyordu..., Önceki kasa Tayyar da iyi bir modifikasyon ve turbo eklemesi ile, çok can yakabilir. Ekonomik te olur.
-
S2000 izmir bayraklıda var satılık kırmızı renk onu kullandım. Alasaım geldi ne diyeyim fazlasıyla spor bi araç zaten ,biraz sizlerinde tavsiyesini dinlemek isterim 350z benimde aklıma yatmıyor değil fakat 350z den anlıyan usta bulabilirmiyim orasını kestiremiyorum ev paramı arabaya yatırıcam arkadaşlar biraz zevk meselesi tabi m3 ve sti nin bitek seslerini sevmiyorum bmw ye bakıyorum şimdilerde herkezin altında 350z yada s2000 arasında gidip geliyorum orjinak bi sk2 yi yüklersem beni tatmin etmezse sonuçta sıkıştırılmazsı zor bi motororu var diğer yandan 350z ye bakıyorum o daha bi asi duruyor modifiyeye açık görünüyor tabi güzel ellerde şekillenirse Velhasılkelam 80 85 bini yatırcan arabaya En lerden olmasını istiyorum Ne bilim caddede geçerken bakışlar onun üzerinde rollde beni utandırmayacak bi araç bakalım hangisini alıcam bu 20 30 gün içinde karar vericem
bu video s2000 yuklenınce ne hale geldıgıne yardımcı oolur sanırım
http://www.youtube.com/user/arda106#p/u/4/7oc5kClTZD0
-
bu video s2000 yuklenınce ne hale geldıgıne yardımcı oolur sanırım
http://www.youtube.com/user/arda106#p/u/4/7oc5kClTZD0
Ben ekleyecektim benden önce davrandın.
Burda görünen eg civic de daha ayarlanmamış halde. bittiğinde 1000 hp olacak. Şu an rot balansı yapılı değil sürekli patinaj çekiyor.
-
Hiç uzağa gitmeye gerek yok. S2000 derim, 350z'ye o kadar para vermeye değmez bence.. Hani bir Nissan GT-R olsa anlarım da 350z yemez :) İkinci alternatif olarak M3 değerlendirilmeli.
-
Kusura bakmayın geç yanıt verdim malum görevdeyim. 350z ülkemizde pek nadir bulunan araç. Zaten fiyatıda diğerlerine göre biraz daha pahalı.. S2000 i izledim süper olmuş gercekten o gallardoyu geçmesi gerçekse eğer alınteri dökenlerin emeğine sağlık. S2000 kullandım kendimi yerde gidiyor gibi hissettim gerçekten sporu en derinden yaşatıyor özellikle sesi one öle anlıyamadım gitti :D karşıyakada sahilde bastığım zaman önümdeki insanların direk durup bizi seyrettiğini gördüm muhteşemdi gerçekten... Birde merak ettiğimbi konu subarularda motor kırma olayı varmış S2000 başına gelen var mı Örneğin turbo takıldığı zaman motora zararı olurmu sonuçta çok dolu bi motoru var iyice doldurmak motoru yorar mı ?
-
Kusura bakmayın geç yanıt verdim malum görevdeyim. 350z ülkemizde pek nadir bulunan araç. Zaten fiyatıda diğerlerine göre biraz daha pahalı.. S2000 i izledim süper olmuş gercekten o gallardoyu geçmesi gerçekse eğer alınteri dökenlerin emeğine sağlık. S2000 kullandım kendimi yerde gidiyor gibi hissettim gerçekten sporu en derinden yaşatıyor özellikle sesi one öle anlıyamadım gitti :D karşıyakada sahilde bastığım zaman önümdeki insanların direk durup bizi seyrettiğini gördüm muhteşemdi gerçekten... Birde merak ettiğimbi konu subarularda motor kırma olayı varmış S2000 başına gelen var mı Örneğin turbo takıldığı zaman motora zararı olurmu sonuçta çok dolu bi motoru var iyice doldurmak motoru yorar mı ?
Ne kadar ekmek o kadar gövde. Şimdi bu adamlar stock motora turboda en fazla 0.4 veya en fazla 0.5 basarlar diyelim ama daha yukarısına çıkamazlar çıkarsalar motoru kucaklarlar. yani Alt yapıyı kaliteli sağlam parçalarla yaptıktan sonra hiç bir sorun olmaz. amatör bir iş yapmayacagız. istedigimiz güce oranla parça kalitesi artmalı. Bende mesela araca 1.3 bar basacaksınız atıyorum 1.6 barlık alt yapı yaparsanzı veya ustaları daha iyi bilir 1.3 bar için en iyi parçaları taktıktan sonra bir sorun olacagını sanmıyorum... Motor stock olmayacagı için bir sorun olmaz.
-
Teşşekkür ederim bilğini paylaştığın için Peki bi turbo olayında yani güç arttırımında 350z modifiyeye dahamı yatkın motor olarak sonuçta 3.5 L motora sahip
-
subaru nun da boxer motoru bambaska biseydir. netten aratın teknik acıdan farklarını görürsünüz, pistonlar alısılmısın tersine yatay hareket ederler ve piston kolları birbirlerinin momentlerini dengelemis olur. sonuc cok daha sessiz cok daha sarsıntısız bir motor , agırlık merkezi yere daha yakın daha iyi yol tutus , daha hafif bir motordur ayrıca. bilincli modifiye edildiğinde honda kadar saglam bir motordur.
bi hata yapılmadıktan sonra biseycik olmaz subarulara da.700hplerde gayet saglıklı yürüyen subarular mevcut. siz sadece kendi zevkinizi düsünün. istediği kadar iyi yürüsün bir impreza s2000 yanında aile otomobili gbi durur.
-
sizin kafanızda tahmini kac hplerde bi araca ulasmak var ? yani 500 gibi rakamlar varsa s2000dense subaru derim. kontrolü daha kolay olur.. 500 hp bi s2000 icin cok ciddi soforluk gerekir
-
Yok üstüt 500 hp beni aşar opel vecra var ondan inip zaten öle bi aracı zaptedemem açıkcası ama beni rolde mahcup etmicek hızı olsun 270 280 lere çıkabilicek ivmelenmesi güzel olucak şekilde alıp ayar yapcam Allah nasip ederse. Subaru var . Ama bi türlü sevemedim onu gaziemirde Komuatnımın kardeşinin galerisinde var 2.5 sti ama spor araba gibi gelmiyor o hissi uyandırmıyor fokurduyor sadece ama bi S2000 bindiğim anda o şehvetiveriyor gösteriyor hemen
-
350Z -- Şekil + Tarz + Tatmin Edici Performans
S2000- Yan Makinası + Şekil + Tarz + Tatmin Edici Performans
STi -- Şekil + İstediginiz Bg yi Elde Edebileceginiz Bir Araç + Tarz
Fakat Siz 700 bg lik bi aracı nerede kullanmayı düşünüyorsunuz ? Yani sadece katılımlara sokarsınız diye düşünüyorum. Şehir İçi 700 hp Subaru :) :) Bence Hafif Setuplar İçin 350Z & S2000 Turbo İşi vs. İçinde STi . Diğerlerini ben begenmediğim İçin Karşılaştırmaya Sokmadım. Göreceli Kavram..
-
Yok üstüt 500 hp beni aşar opel vecra var ondan inip zaten öle bi aracı zaptedemem açıkcası ama beni rolde mahcup etmicek hızı olsun 270 280 lere çıkabilicek ivmelenmesi güzel olucak şekilde alıp ayar yapcam Allah nasip ederse. Subaru var . Ama bi türlü sevemedim onu gaziemirde Komuatnımın kardeşinin galerisinde var 2.5 sti ama spor araba gibi gelmiyor o hissi uyandırmıyor fokurduyor sadece ama bi S2000 bindiğim anda o şehvetiveriyor gösteriyor hemen
O zaman Size Atmosferik S2k Önerelim Madem Hasta Kaldınız İçinize Sindi Gerisi Boş... Hafif atmosferik setuplarla İvmelemesi İyi bir araca sahip olursunuz. Zaten s2k Stock Motorda 270 Gören Bir araç. Hayırlısı Olsun Hayırlı Geceler Ben kaçar..
-
iyi geceler teşekkür ederim dostum Astsubayım askeriyeden çıktığım yok akşamları anca Drağ olanıya karşıyım ben olay söförde biter makinayı yüklüyüpde hız yapsak düzyolda çok yanlış geliyor bana Pınarbaşı pisti yakın zaten bi orda kullanmak isterim (tabi ara sıra otobanda :D ) 2 araç arasında kararsızım Ya 350z Ya sk2.. bi kezde 350z kulansaydım iyi olucaktıda tanıdık yok bilgi veren yok herkez ezbere konuşuyor
-
iyi geceler teşekkür ederim dostum Astsubayım askeriyeden çıktığım yok akşamları anca Drağ olanıya karşıyım ben olay söförde biter makinayı yüklüyüpde hız yapsak düzyolda çok yanlış geliyor bana Pınarbaşı pisti yakın zaten bi orda kullanmak isterim (tabi ara sıra otobanda :D ) 2 araç arasında kararsızım Ya 350z Ya sk2.. bi kezde 350z kulansaydım iyi olucaktıda tanıdık yok bilgi veren yok herkez ezbere konuşuyor
Aynen Ben hiç bir araca binmedim sadece honda'ya verdigim yıllarda bu araçlara binmiş sürücülerin gözlemlerini aktardım .. Birazda kendi bilgilermizden bi karışım oluştu..
-
350Z = Plastik yigini
s2000= 4 tekerli tabut
m3= ahiret havayollari express hat
evoX=bindik bir alamete gidiyoz kiyamete
sti= bizde giderdik sizin gibi , sizder gidersiniz bizim gibi.
araclar hiz konusunda cok iyi olabilir, benim gozumde hepsi ayni , ama dikkat etmeni siddetle tavsiye ettigim bir nokta var, bu araclarda hiz duygusu tavana vuryor , arac bas bas bas diyor, yalniz ne kadar usta olursan ol, trafikte diger soforler senin kadar usta olmaya bilir ve trafik akisi kolektif bir hareket bicimidir, sonucu kotu olan istenmeyen olaylar ceyran etmesin, kucuklukten beri denir ferrari araba satmadan once adama 3 ay kurs veriyor diye, demem oki,araclarda hiz gucunden cok guvenlik ozelliklerinide goz onunde bulundur, sevenleri uzmeye gerek yok.
imza
sl 55 amg ilk gunden pert surucu
-
:D doğruya ne denirki... ama naparsın inadım tuttu ev almıcam yatırcam arabaya..
-
350Z = Plastik yigini
s2000= 4 tekerli tabut
m3= ahiret havayollari express hat
evoX=bindik bir alamete gidiyoz kiyamete
sti= bizde giderdik sizin gibi , sizder gidersiniz bizim gibi.
araclar hiz konusunda cok iyi olabilir, benim gozumde hepsi ayni , ama dikkat etmeni siddetle tavsiye ettigim bir nokta var, bu araclarda hiz duygusu tavana vuryor , arac bas bas bas diyor, yalniz ne kadar usta olursan ol, trafikte diger soforler senin kadar usta olmaya bilir ve trafik akisi kolektif bir hareket bicimidir, sonucu kotu olan istenmeyen olaylar ceyran etmesin, kucuklukten beri denir ferrari araba satmadan once adama 3 ay kurs veriyor diye, demem oki,araclarda hiz gucunden cok guvenlik ozelliklerinide goz onunde bulundur, sevenleri uzmeye gerek yok.
imza
sl 55 amg ilk gunden pert surucu
NOKTA
-
Teşşekkür ederim bilğini paylaştığın için Peki bi turbo olayında yani güç arttırımında 350z modifiyeye dahamı yatkın motor olarak sonuçta 3.5 L motora sahip
bu araçlar içinde motor modifiyesi için en uygun araç kesinlikle 350z ve impreza tabii profesyonel modifiyeler için.s2000 stock halde(filtre egzos ecu gibi ufak işlemler dışında) çok güzel araç ama silindir hacmi yüksek beygirler için yeterli değil ama ben alırım 2.5 stroker kit atarım diosan oda senin tercihin olur imprezanın modifiye parçaları çok kolay bulunur fakat birazcık pahalıdır :D gelelim 350z e senin istediğin hızları ve ara hızlanmaları alabilmen için yapman gereken aslında bu araç için çok basit stock motora 0.5 bar da çalışacak bi turbo headers dan son susturucuya kadar güzel bi egzos sistemi filtre ve turbolama işlemi sonrasında iyi bi ecu ayarı inan bunlar yeter ilerleyen zamanlarda bu güç yetmez ise motor içine girip dereceli egzantirikler forged pistonlar ve kollar kızıl yataklar nismo üst kapak yüksek basınçlı benzin ve yağ pompalası vs vs ile rahat rahat 700 hp gibi güçlere ulaşabilirsin burda dikkat çekmek istediğim bi nokta var ''BU İŞLEMLERİN HEPSİ BU ARABANIN ORJİNAL BLOĞU ÜZERİNE YAPILABİLİR'' ayrıca stock motora turbo işlemide uzman ellerde yapılmalı diğer profesyonel işlemlerde işi yapan kişi eğerki iyi bi usta veya mekaniker değilse arabaya değil 30 bin lira 300 bin lira yatırsan yürümez.
-
Fakat Siz 700 bg lik bi aracı nerede kullanmayı düşünüyorsunuz ? Yani sadece katılımlara sokarsınız diye düşünüyorum. Şehir İçi 700 hp Subaru :) :) Bence Hafif Setuplar İçin 350Z & S2000 Turbo İşi vs. İçinde STi . Diğerlerini ben begenmediğim İçin Karşılaştırmaya Sokmadım. Göreceli Kavram..
350 z japonyada son zamanlarda en fazla kullanılan drift aracıdır s2000 hakkında böyle bi durum olduğunu bilmiyorum ;)
-
yok yok şehir içinde kullanılır 700 hp lik impreza antalyada btu plaka siyah impreza vardı geçenlerde ankarada gördüm galiba tork garaja geldi o araba bildiğim kadarıyla 800 hp civarıydı artı nitro ile 1000 civarrlarına çıkıyordu diye biliyorum
-
hemen tork garajın sitesine girdim arabanın resimleri var orda araçlarımız bölümünde.
-
sezer kardeşim istersen senin için tork garajdan bi kaç setup ve setupların fiyat listesi isteyebilirim
-
Türkiye şartlarında modlaması en kolay araçlar s2000 ve m3 tür.
Hem parçaları bolca var hem de yapılmış bir sürü örnek var.
İstanbul da servis paşaoğlu ( kendim ufak tefek şeyler yaptırdım iyi ustalardır )
Peak garage 8 serdar usta çok methini duyduk temiz çalışır)
Gibi yerler istenilen işleri çok kolay yaparlar.
350Z iyi araç ama heryerde parçası fazla yok. Ve yapılmış fazla örnek yok.
Bunun haricinde bence de en iyi seçim olurdu performans vs olarak.
-
350 z japonyada son zamanlarda en fazla kullanılan drift aracıdır s2000 hakkında böyle bi durum olduğunu bilmiyorum ;)
Ülkemiz Şartları Üzerine Konuştum. Türkiyede videosu çekilen kaç tane 350z gördükki veya trde s2000 nin fazla oldugunu siz iyi bilirsiniz. Japonyada Olsak s2000 in Yanından Geçmem.
-
M3 çok güzel araç
-
Ülkemiz Şartları Üzerine Konuştum. Türkiyede videosu çekilen kaç tane 350z gördükki veya trde s2000 nin fazla oldugunu siz iyi bilirsiniz. Japonyada Olsak s2000 in Yanından Geçmem.
yan makinası demişsinde ondan öyle yazdım 350z ondan aşağı değil yani yanlama hususunda
-
tabiki yanlama hususunda s2000 de 350z de iyidir hatta 350z d1 gp'lerinde sampiyonluk gormus aractır belirtmek lazim.. ama benim size önerim öyle cok üst düzey performans tem'de isim yapıcam falan gibi iddaanız yok tr'nin en iyi yürüyen aracını yapıcam derdiniz yok..
siz digerlerini bosverin.. S2000 alın harbi spor arac keyfi yasayın bi süre stock haliyle. filtre eksoz falan yaparsınız ufak ufak.. tadını ala ala.. hem o aracla iyice pişersiniz.
baktınız gün geldi yetmedi o zaman turbo m3 , sti düsünürsünüz..
ben yerinizde olsam net bi sekilde s2000 alırım.
-
arkadaşım öncelikle şunu belirteyim sana sti-350z-s2000 hepsi çok mükemmel araçlar isim yapmış araçlardır.Öncelikle s2000 parçalarını çok rahat bulursun ve diğerlerine göre biraz daha ekonomiktir parçaları.350z nin parçasını izmir de bulmak için uğraşırsın çok. sti ise parçası rahat ama fiyatları yüksektir.Ben olsam s2000 alın derim kardeşim şimdilik.Üstünde pişersin ufak tefek oynarsın arabayla biraz deneyim kazanırsın.Arabaya elinden geleni uyguladın baktın olmuyo yetmiyo artık bu performans daha fazlasını istiyosun paranı toplayıp GT-R alırsın.
-
Ben olsam yeterli param varsa 2011 Sti alırım süper gözüküyor gidişi zaten belli ama s2k yıda iyi biliriz o da fena karar senin.Benim sti dememdeki neden yeri gelir aileni al yanına yeri gelir arkadaşlarını al yani sedan olmasıdır.S2k ya karar verdiysen kesinlikle vsa olan modelini al.şimdiden hayırlı olsun
-
Arkadaşlar kusura bakmayın geç cevap verdim yarın Allah nasip ederse gaziemirde 350z buldum ona gidicem galericiyle konuştum tanıdık çıktı bakalım fiyattta anlaşabilirsek 54 binde boyazsız modifiyesiz bi araç dedi temiz dedi tabi ne kadar temiz yarın ola hayırola
-
Bu arada canlar iksinide kullanıcam ondan sonra karar vericem pişman olmak istemiyorum.
-
Alican kardeş çok iyi olur bana öyle bir iyilikte bulunursan aklıma takılan bir konuda modifiye maliyeti ne olur ?
-
zaten sk2 olursa kesinlike vsalı alıcam opel vectra inip s2000 e binmek afola ama eşekle at muhabbetine benzer :D
-
Alican kardeş çok iyi olur bana öyle bir iyilikte bulunursan aklıma takılan bir konuda modifiye maliyeti ne olur ?
onu hallederim ben ankarada sen arabayı al bana bi pm at şu arabayı aldım diye burda çözerim ben senn işini.
-
ama tahmini olarak şöyle 400 hp civarı bi iş yapılıcaksa 25bin lira yı gözden çıkarmak lazım en az
-
kardeş bu gaziemirdeki 350z seven motors taki ise yardımcı olurm bu konuda sana
-
dün bana birisi pm atmış foruma üye olup pm atıp çıkmış ingilizce bi pm hong kongda ebay benzeri bi firmanın resmi temsilcisi olduğunu söylüyor pm i okudum herhangi bi problem veya parça vs benzeri konularda bizimle kontak kurun yazıyor işbirliği yapalım bigi bişeyler yazmış msn vermiş bende ekledim bakalım bi konuşalımm neymiş ne değilmiş öğrenelim.
-
ben olsam turbolu bir motor tercih ederim yuklemesi daha kolay değil mi ki acaba aslında ben olsam bi evo X alıp cai+catback+chip yaparım temiz temiz binerim, güç artışı tabi pek fazla olmaz ama kafam rahat olur :D
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-2005-infiniti-tam-full-orjinal-hatasiz-boyasiz-66054689/detay/ bi bak istersen kardeş
-
İşbirliği güzel olur :D valla kardeş infinitide makine valla diğerlerini eziyor . Gerçekten çok süper .
-
400 hp için 25 binliramı oh oh çok babacan bunlar beni aşar öyle pahalı olduğunu bilmiyodum pek bilğimde yok bu konularda. Ama modifiye için benim opeli vermem lazım :D
-
infiniti otomatik vites bu adam arabam yürüsün istiyor modlamak için uygun değil infiniti 350z ile aynı motor var üzerinde ama otomatik şanzıman oluşu bozuyor işi bide 25000 bin en aşağı olan rakam olur gibime geliyor neyse sen arabaya bi karar ver al ben sana en uygun çözümü bulucam ankaradan yardımcı olmaya çalışıcam.
-
Tartışmasız 350Z derim..
-
350z doğru seçim ama her baba yiğidin harcı değil kullanmak. özellikle ilk zamanlar gazı köklememeye gayret et derim. aynı şey vsa'sız s2000 içinde geçerli. hayırlısı olsun.
-
Dostlar çok teşşekkür ederim. Karar verdim 350z alıcam. Yardımlarınız için çok sağ olun .
-
abi sen kararını verdin ancak e46 m3 ile ilgili bi süphen kalmasın diye bir video paylasiyorum. HorsePowerFreaks adlı garajdan cıkma kendi kitleriyle turboladıkları m3. motor stock eksoz stock arac 750hp civarında yürüyor.. blok kırma diye biseyi de yok. ilerde baskası düsüncek olup vazgecmesin diye paylasma geregi duydum buyrun
http://www.youtube.com/watch?v=0yRwAR0ZMhA&feature=fvwrel