TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Fotoğraflar => Konuyu başlatan: driftci57 - Kasım 15, 2011, 04:42:55 ÖS
-
gecen gece samsundan gelırken aracım cok kırlendı ve forumdada herkez aracının en sahane fotografını koysun dıye bır baslık vardı bende boyle bır baslık acım dedım paylasımları beklıoruz
-
Hondacıların arabası çok nadir kirli kalır :D o anlardan birine denk gelirse çekerim foto :)
-
Senin için kirletip çekeceğiz artık :) Konu boş kalmasın..
-
hondayı sattım seat'e bindim bineli hit olur benim araba :))
-
abi senin aracın fotolarını görmek isteriz ama kirli değil şöyle temiz temiz :D
-
Met'cim bildiğin beyaz seat cordoba tamamen fabrikasyonstyle :))
not :arka sağ jant kapağı kırıldı teneke siyah jant daha bir hava kattı korsan gibi düşün :))
-
Met'cim bildiğin beyaz seat cordoba tamamen fabrikasyonstyle :))
not :arka sağ jant kapağı kırıldı teneke siyah jant daha bir hava kattı korsan gibi düşün :))
abi millet bilerek çıkarıyor o kapakları ya :)) bırak kalsın öyle :))
-
hondacı dediğin arabasının kirlenmesine izin vermez
-
bugün Adana yağmurluydu.. kirlendi az :) en fazla bukadar kirli olur yarın güneşi görünce hemen yıkarım :))
(http://b1111.hizliresim.com/r/m/ml0l.jpg)
(http://b1111.hizliresim.com/r/m/ml14.jpg)
-
vermemeye çalışır diyelim, benimki gibi açık ve bol kuşlu bir otoparkta arabanın temiz kalabilmesi için max süre 4 saat :) genelde arabayı yıkayıp yerine çektikten sonra daha eve çıkmadan kuşlar başlıyor bombardımana :D hele 2 gün önce iyi çalışmışlar yola çıkabilmek için arka camı temizlemem gerekti, hiç birşey görünmüyordu :D
-
vermemeye çalışır diyelim, benimki gibi açık ve bol kuşlu bir otoparkta arabanın temiz kalabilmesi için max süre 4 saat :) genelde arabayı yıkayıp yerine çektikten sonra daha eve çıkmadan kuşlar başlıyor bombardımana :D hele 2 gün önce iyi çalışmışlar yola çıkabilmek için arka camı temizlemem gerekti, hiç birşey görünmüyordu :D
Biran önce koruma folyo kaplat derim kaputa vs. yoksa o kuş izleri haritaya çevirir tüm aracı.
-
Biran önce koruma folyo kaplat derim kaputa vs. yoksa o kuş izleri haritaya çevirir tüm aracı.
+1905 abi yazık günah.. yada aracın üstünü kapat..
-
bişey olmaz haftada 2 kere yıkanıyor :) otoparktaki bütün araçlar aynı durumda, kapatsam çok işkence olur hergün kullanıyorum aracı :)
-
benim arkas yıkamaci haftada 3 4 kez yıkaniyor pis hali nadir görunuyor
-
koymayayım daha iyi uzun yol yagmurlu geldim ve kamyoncuların arkasından gelirken malum aracın önü bembeyaz :)