TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => City - Jazz => Konuyu başlatan: MhondaElit - Ekim 12, 2011, 01:33:01 ÖS
-
Arkadaşlar 7 ileri otomatik vites ne demek? Nasıl kullanılır? Nerede ihtiyaç vardır? Kullanma kılavuzum yok çünkü aracı 2. el aldım. Serviste çok uzak. Yardımcı olursanız sevinirim...
-
öncelikle aracını solermısın
-
Hocam araç 2008 Honda city 1.4 elite... f-1 şanzıman 7 ileri gibi bir tanım var. Direksiyonda da bir tuş var 7 speed yazıyor. Bunu öğrenmek istiyorum. Ne zaman, nerede, neden kullanılır diye? Birde direksiyonun arka tarafında direksiyona sabit iki geniş tuş var onlar ne işe yarıyor. Yardımcı olur musunuz?
-
7 speed moda basınca d konumuda kendı kendine vites atar s komunuba al 7 speed mode bas direksiyonda + ve - tusları vardır buralardan vites arttırıp dusurebılırsın
-
o tuslar işte vites arttırıp düşürüyor
-
Anladım hocam deneyeceğim teşekkür ederim. Bir sorun olursa tekrar rahatsız etmek isterim...
-
rica ederim nedemek citye 5 sene bindim cogu seyı bılırım aklına takılan bişi olursa yardımcı oluruz
-
Peki nasıl bir araba dostum city? Ben yenı oldu alalı 2008 model 50 bınde olumsuz yorum cok ama senın dusuncen nedır? Bırde tesekkur ederım dostum yardımın ıcın
-
ben dusuncemı soylersem moralin bozulur işini görüorsa en iyi araba senindir
-
:) Yok kardeş bozulmaz yau artılarını eksilerini hız limitlerini güvenlik vs gibi bunlar paylaşırsan bende daha temkinli olurum. Ben City'mi tipsizliğini beğenerek aldım :):) 1.4 olması dezavantaj 120 bastım bu sabah Çamlıcada yağışlı otoyolda hafif titreme yaptı tırstım velhasıl velhasıl vaktin olurda paylaşırsan sevinirim kardeşim...
-
vllahı arabanın yol tutusu ıyı deıl performans ıcler acısı hele a\t se bagajı gayet ıyı arabanın lastık ebatları kucuk baya buda yoltutusunu etkıler ıc donanım olarak fena deıldır arabanla 130un yukarısına cıkma araba guven vermıor sınıdında bence en ıyı araba soruların olursa cevaplarım kardes
-
a/t'yi anlayamadım. İkincisi 130 ve üzerinde titreme mi yapıyor, sarsıyor mu? Üçüncüsü msn adresini verir misin? Daha iyi rahatsız etmek isterim sorularımla :)
-
Birde aracım elite acaba diğerlerinden farklı olabilir mi?
-
sis farı celik jant 4 hava yastıgı vsvs sınıfının en fullu
-
turgut_19_05@hotmail.com