TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Videolar => Konuyu başlatan: bhdrknk - Ekim 05, 2011, 10:43:41 ÖÖ
-
Benzin istasyonlarında neden bayan pompacı çalıştırmadıklarının sebebi
http://www.toxicjunction.com/get.asp?i=V1653
-
bunun beceriksizlikle değilde türkiyede bayanların çalışmamasının nedeni siz erkekler olmasın sakın :D :D :D
-
bunun beceriksizlikle değilde türkiyede bayanların çalışmamasının nedeni siz erkekler olmasın sakın :D :D :D
ağır iş şartları desek sanırım orta yolu bulmuş oluruz..
-
neden bayanlardan pompacı olmasın benım halamın kızı shell istasyonunda pompacı ve erkeklerden daha iyi çalıştıgını şefi olan arkadaşım söyluyor bana
kadınlarla çalışan erkek kadına bakar
erkeklerle çalışan kadın işine bakar
olay budur
-
ağır iş şartları desek sanırım orta yolu bulmuş oluruz..
yooo gayet kadına olan erkeksel bakışla alakalı.yoksa artık eskidendi o ağır iş kadın yapamaz yok bunu erkek yapamaz olayı.artık herkes herşeyi yapıyo ;) :D
-
neden bayanlardan pompacı olmasın benım halamın kızı shell istasyonunda pompacı ve erkeklerden daha iyi çalıştıgını şefi olan arkadaşım söyluyor bana
olay budur
+1
Ayrıca şunuda eklemek lazımki bayanlara yönelik rencide edici açılan konular açarken bu sitede bayan arkadaşlarında olduğunu unutmayalım !!!
-
başka işmi bulamamiş ?
-
valla son TREND belli her yerde bayan çalışan....hiç yoktan biraz güleryüz ve işi doğru yapma adına bişiler katıyolar...
-
valla son TREND belli her yerde bayan çalışan....hiç yoktan biraz güleryüz ve işi doğru yapma adına bişiler katıyolar...
Bizim santiyeyede alak bi kac bayan kalipci suvaci 10 yilda bittiririz inşaati xd bayanlarin calişacahı yer ayri erkeklerin calişacahi yer ayri bayanlari zor kalmadikca zor işlere verilmemeli
-
inatçılıkla aptallık bir araya gelince, kadına erkeğe bakmıyor aslında :D
Ayrıca bayan baymasın, Kadın güzel bi kelam, olmadı hanım o da fena değil, bayan böyle bi içten yargılı, bi samimiyetsiz...
-
senin şantiyedekilerden de belirli yerlerde çalışan olmaz ;) kesinlikle şantiyedekileri eleştirdğimden değil
-
olay budur
+1
Ayrıca şunuda eklemek lazımki bayanlara yönelik rencide edici açılan konular açarken bu sitede bayan arkadaşlarında olduğunu unutmayalım !!!
başka işmi bulamamiş ?
olay budur
+1
Bu konunun rencide etmekle uzaktan yakından ilgisi yok. Erkeklerin yapamayacağı incelik isteyen bir işle ilgili konu açılsa bizdemi rencide olacağız. Pardon yani .....
Konuya espiri gözüyle bakmak gerekiyor. Tüm bayanlar diye bir ifade kullanılmamış fark edersiniz ki ...
Saygılarımla,
-
kadınlarında çalışıp eve katkıda bulunması gerekir diye düşünüyorum. şahsen birgün evlenirsem eşimin çalışmasını isterim.
-
Bu açılan konunun nereye gidiceğini ii bildiğimden en başından yazmak istemedimki konunun nereye gittiğini sizde gördünüz.
Sizin konuyu açmış olmanız yazdıklarımda size gönderme yaptığımı göstermez beyfendi.Ayrıca ne demişimi bunun beceriksizlikle demişim daha ilk cümlemde ve gülmüşüm demekki videonun gayet bilincindeyim ;)
Size saygılar...
-
video konusunda gelirsek kadın akılsızlık etmiş pompanın uzamayacağını hesap etmemiş. zarar vereceğini bile bile pompayı çekmiş pompada canı acıyınca kadını uçurmuş :)
-
bence bu videoda kadın erkekten ziyade beceriksizlik var onun oraya uzanmicağı belli :) bir erkekte aynı hareketi yapabilridi..
bu arada haberlerde de çıktı Adana'da kadınlar koskoca belediye otobüslerini sürüyorlar :) ve objektif olmak gerekirse erkeklerden daha iyiler :D
erkekler benden iyi kullanan yok havasında otobüsleri sürerken nerdeyse milletin üstüne çıkıcaklar :D
-
bu yazacagım şeyi yazdıktan sonra muhtemelen ban yerim ama yınede yazacam ;D
bır kadının erkek gibi yapamayacağı tek şey ayakta duvara işemektir ahsuhasuhas ;D ;D
-
bır kadının erkek gibi yapamayacağı tek şey ayakta duvara işemektir ahsuhasuhas ;D ;D
doğru bu devirde gerçektende öyle :D
-
:D :D :D :D
-
Aslında öyle değil... Bu devirde kadınlarn da kolaylıkla yapabileceği birşey bu... Özellikle bizim aksimize ciddi hijyen mücadeleleri veren kadınlar için tasarlanmış hijyenik ekipmanlar mevcut... Kas gücünün pek anlam ifade etmediği bir yüz yıl içindeyiz... Bu yüzden kadınların yapamayacağı pek bişey kalmadı...
Aslında bu süper birşey, Çalışsın, kazansın, eskiler derdi ya, hani senin kazandığın bu kadının şampuan parasına yetmez, En güzel kadın kendi şampuanını alabilen kadın... Ayrıca ilişkilerde maddi bağımlılık yoksa ancak duyguların gerçekliğinden bahsedilebilir. Bunun dışında eşlerden biri diğerine baktığı için, bir anlamda onun ebeveynidir de...
Teorik anlamda ürkütücü bir durum bu :D
-
Aslında öyle değil... Bu devirde kadınlarn da kolaylıkla yapabileceği birşey bu... Özellikle bizim aksimize ciddi hijyen mücadeleleri veren kadınlar için tasarlanmış hijyenik ekipmanlar mevcut... Kas gücünün pek anlam ifade etmediği bir yüz yıl içindeyiz... Bu yüzden kadınların yapamayacağı pek bişey kalmadı...
Aslında bu süper birşey, Çalışsın, kazansın, eskiler derdi ya, hani senin kazandığın bu kadının şampuan parasına yetmez, En güzel kadın kendi şampuanını alabilen kadın... Ayrıca ilişkilerde maddi bağımlılık yoksa ancak duyguların gerçekliğinden bahsedilebilir. Bunun dışında eşlerden biri diğerine baktığı için, bir anlamda onun ebeveynidir de...
Teorik anlamda ürkütücü bir durum bu :D
hocam ekipmanla yapılan çişten hayır gelir mi allasen ;D ;D
-
hocam sen bütün gün bu duvar muhabbetinimi araştırdın ya :D
ansiklopedi falan karıştırmak lazım bunun için :D :D
-
:D yok hocam, meslek gereği fiii tarihinde böyle bir ürünün reklamını tasarlamıştım... Bizde genel kültür biraz yüksek olur. tv de, gaztelerde ve diğer mecralarda gördüğünüz hemen her üründe emeğimiz mevcut... :D
-
:D yok hocam, meslek gereği fiii tarihinde böyle bir ürünün reklamını tasarlamıştım... Bizde genel kültür biraz yüksek olur. tv de, gaztelerde ve diğer mecralarda gördüğünüz hemen her üründe emeğimiz mevcut... :D
orjınal ekipmanın yerini tutmaz bu tip şeyler ahsuhaushuhas ;D ;D
-
orjınal ekipmanın yerini tutmaz bu tip şeyler ahsuhaushuhas ;D ;D
usahduashdasudhasud :D :D :D :D
yaw öğlen öğlen yeterin artık :D :D
-
ahaha ya o başka bi mevzu... ama işin gerçeği zamanında bu işi tasarlarken, neden kullanılması gerektiğini anlatan yazıyı okuduğumda, kendimi düşündüm, hayır delikanlıyız, her akşam bi mekandayız, kafa sallıyoruz, leş gibi içiyoruz. mekanlar zaten leş... ya bizde otururak meseleyi çözmek zorunda kalsaydık diye düşündüm... Sonra anladım ki; evet bu faydalı bir ürün :D D:D
-
ahaha ya o başka bi mevzu... ama işin gerçeği zamanında bu işi tasarlarken, neden kullanılması gerektiğini anlatan yazıyı okuduğumda, kendimi düşündüm, hayır delikanlıyız, her akşam bi mekandayız, kafa sallıyoruz, leş gibi içiyoruz. mekanlar zaten leş... ya bizde otururak meseleyi çözmek zorunda kalsaydık diye düşündüm... Sonra anladım ki; evet bu faydalı bir ürün :D D:D
dediklerin doğru 1 tane birada neler olduğunu herkes biliyor :D
-
nıye bı bırayla altlarına mı yapıyolar eheheheheheh ;D
-
nıye bı bırayla altlarına mı yapıyolar eheheheheheh ;D
yapıolar derken :D :D
bayanda da aynı erkekte de aynı reaksiyonu gösteriyo işte..
ayrım yapma :D :D :D :D
-
ahaha bak ona katılırım, Kadınların erkekler gibi yapamayacağı tek şey, efendi efendi içmektir. 2 kadeh içipte dağıtmayan tek kadın tanımadım şu yaşıma kadar xD
zaten sırf bu yüzden içki tüm kötülüklerin anası, babası değil :D :D :D
-
ahaha bak ona katılırım, Kadınların erkekler gibi yapamayacağı tek şey, efendi efendi içmektir. 2 kadeh içipte dağıtmayan tek kadın tanımadım şu yaşıma kadar xD
ama ana gibi de yar olmaz ;D ;D
-
:D bünye meselesi bazılarıda içiyor içiyor tık demiyor :D :D
-
:D :D :D :D :D
-
Şiişştttt Feminist duygularımı kabartmayın :D :D :D
Hadi dağılın hadi başka konulara valla banlıcaksınız sonra demedi demeyin :D :D :D
-
:D :D yok hocam, her türlü dağıtıyorlar... :D :D sadece uyanık olanları sessizleşiyor
-
yavvv iki geyık yaptırmıyo bıde bu bayanlar insana , hep araba konusumu konuşcaz deniz hanım ???
-
sizinkide ne konu ama :D :D :D çok ülvi şeyler pardon imam efendi :D :D :D
-
muashdasdashdhasd :D:D:D:D :D :D :D
-
işte erkeklerde sizin bu yaptıgınızı yapamaz asla ;D
-
işte erkeklerde sizin bu yaptıgınızı yapamaz asla ;D
;) :) :) :)