TeamHondaTurkey.Com
HONDA => LPG, CNG ve Alternatif Yakıt Sistemleri => Konuyu başlatan: renegade_06 - Eylül 20, 2011, 08:48:35 ÖS
-
s.a arkadaşlarr benzimlii aldğımm aracıma tüp taktrmıs bulunmaktayım malum ruhsata işletmee işleri filan sizlere birşey danışmak istyrm ruhsata işlettğimde 2 yaprak mı değişmesi gerekyr yoksa tek mi? internetten biraz arastırdım herkes bişey yazmıs gerçek anlamda bilgisi olann yardım etsin lüftenn şimdiden teşkkrler...
-
muayene sırasında bandrolun ek 1 e degıl ruhsata yapıstırılmasına dıkkat et. o zaman tek yaprak degıstırısın. emnıyete gıderken ek 1 ın fotokopısını de alırsan emnıyette fotokopı ıcın vakıt kaybetmezsın hayırlı olsun...
-
20.09.2011 tarih itibariyle emniyete bıraktı maalesef 2 side değişiyor keşke 1 olsayı diyicem ama olmadı 117 tl tuttu
-
Abim 1,5 ay önce lpg taktırdı 2011 model arabasına ruhsat yeniydi yani muayene yerleri boş olduğundan dolayı tek yaprak değişti ben 1 ay önce lpg taktırdım ruhsatta yer kalmadığı için iki yaprak değişti memura sordum çünkü abimin tek yaprak değişti 65 tl gibi bi rakam tutmuştu diye senin yer kalmamıştı bizde yeniledik dedi o yüzden 117 tl tuttu
Arkadaşımın dediği gibi Trafik tescile randevu alıp fotokopileri çekip git evraklarının aklına takılan başka bişey varmı?
Muayene (tuvtürk ve sızdırmazlık raporu) yaptırdın dimi?
-
tuvtürk ve sızdırmazlık diğer şeyler hepsi tamam. trafik tescil randevu kısmınıı biraz acıklarmısınn??
-
Hangi Trafik subeye gıdeceksen.. O Subeden randevu alman gerekıyor. Adres aşağıda..
https://e-randevu.iem.gov.tr/randevu/
-
CMYK yazmış internetten alıp randevunu tam saatinde git genelde birgün sonraya ruhsatın hazır oluyor ama iki gün sonra gel diyorlar... (Ben yola çıkacağım için rica ettim ertesi gün verdiler ruhsatımı)
-
Subenın yogunluğu ve Memurun calısma hızına gore değişiyor aslında. Benım 1-2 arkadaşım sabah verıp oglenden sonra aldıklarıda oldu..
-
Evet doğru diyorsun ben Beşiktaş için söyledim belirtmeyi unutmuşum abim Kağıtahneden tek yaprak değiştirdi gittiğinde 15 dk bekletip vermişlerdi ruhsatını...
-
arkadaşlar yarım saattee hallettimm bende yardımlarınız için teşkkr ederimm...
-
Hayırlı olsun güle güle kullan...
-
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
-
herkese çok teşekkürler forumda herkesin yardımcı olmaya yönelik hareketleri süper amacına uygun mükemmel bi yer burası tekrardan teşkkür:)
-
Yardımcı olduysak ne mutlu bize...