TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Civic '88-'06 => Konuyu başlatan: burock7k - Eylül 10, 2011, 01:12:54 ÖS
-
arkadaşlar sahibinden.comdakiler uçmuş ölü arabalara 15-20 lira istiyorlar ben bu aracı alıcam burada bulabileceğimi düşündüm lütfen yardımcı olun... teşekkürler...
-
Sevdiğim bi abimin delsoluvar yeşil renkte satıyosa eğer yardımcı olurum
-
önce sizi tanıyalım bölümünde kendinizi tanıtmanız gerekiyor. Aksi taktirde aradığın yardımı bulamayabilirsin arkadaşım..
ayrıca konuyu da yanlış yere açmışsın.. ARANANLAR bölümüne açarsan kendini tanıttıktan sonra cevapların gelmeye başlar.
-
pardon beyler. sitede gördüğünüz üzere (honda jazz) yani yeniyim=) hemen düzeltmeye calısıcam. bycrx arkadaşım o sevdiğin abinle bi konuşsan bana tekrardan dönüş yapsan olur mu konuyu arananlara taşıycam birazdan orda buluşalım. renk önemli değil. istediğim renge kaplattırıcam aracı çok saol şimdiden bekliyorum senı...
-
Konuştum 15.000 istiyo 170.km de motorda hiçbi sıkıntı yok wtech açamasında falan canavar gibi gidiyo anlıcağın
-
ARABA NEREDE SUAN. NASIL GÖREBİLİRİZ. 15 ÇOK ARKADAŞIM YAA. ALLAH AŞKINA EDER Mİ BU MODELLER O FİYATA. 15 LİRAYA 96 KASA BMW VAR. NESE NASIL GOREBİLİRİZ ARKADASIM ARABAYI?
-
15 liraya bmw varsa onu ol arkadaşım bu araba piyasası çok nalet hele honda biyasası çok daha farklı bende 1.65ies arıyorum 2 aydır fiyatlar uçuşta adam 18-19 istiyo sende haklısn ama konuştum 15den aşağıya olmaz diyo araç beyoğlu bebek taraflarında