TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: TopraK_i-vtec - Eylül 06, 2011, 08:28:30 ÖÖ
-
http://www.cnnturk.com/2011/ekonomi/genel/09/06/benzine.yine.zam.geldi/628350.0/index.html
hepimize hayırlı olsun!!!
-
ohh ne de güzel olmuş
-
ohh ne de güzel olmuş
aracı lpg'li olanlar güzel diyor :D ama lpg'de aldı başını gidiyor bunuda görün :D
KOYUNUZ KOYUN..
-
Hayırlı olsun diyorum melemeye devam :)
-
5 TL ye Ramak kaldı :)
-
ohh ne de güzel olmuş
aracı lpg'li olanlar güzel diyor :D ama lpg'de aldı başını gidiyor bunuda görün :D
KOYUNUZ KOYUN..
Sevgili toprak kardeşim, yorumum ironik amaç gütmekte, benzinliler ile bir üre katılımı halinde değilim :D sonuçta zam akaryakıta geliyor...
-
Benim aracımda lpg li ama sonuçta araba lpg ile çalışmıyor her çalışması benzinle sonra lpg ye geçiyor yani lpg li aracıda etkiliyor benzine zam haliyle...
-
süper haber tht olarak k.çımıza kına yakalım her yolm müstahak nasılsa
arabayı 6 vites olarak kullanmaya devam (rte vitesi)
-
durmak yok yolmaya dewam :)
-
bari 5tl olsun hesaplaması kolay olsun...
-
İçimden etmediğim küfür kalmadı.. Kime dokunuyosa dokunsun artık ucu..
-
honda dan ricam artık dizel motor da değil 1.2 lik bir araç üretsin hem az yakar hemde vergiden düşeriz :(
-
1.0 lik çıkarsın bu benzin fiyatlarına göre !!
-
Hayırlı olsun herkese... Olur, olur, 5 lira da olur 10 lira da olur, firmalar çatır çatır otomobil de satar, benzinliklerde de kuyruk olur... Herşey olur bu ülkede... Herşey...
-
...........................................................
-
bu konuya en güzel yazılacak yorum katılıyorum :D
-
bu konuya en güzel yazılacak yorum katılıyorum :D
+1905 >=ok
-
bugün gittim gördüm 4.42 TL almadım çektim arabayı garaja !! Gittim sonra pederin şahini aldım LPG li gitmek istediğim yere onunla gittim ve inat ettim çıkarmıcam :D
-
Benzini 3.60 3.70 den alıp gazladığım günleri hatırlıorum ne güzel ucuzdu diyebiliyorum o zamanlar.bundan bi 3 yıl sonra artık eskiden benzin 4.50 di gazlıyoruzda diyemeyeceğiz,çığrından çıktı bu iş.Bıktım artık 2500 de vites atmaktan.Aman ani hızlanmayalım,aman sıkışık trafiğe girmeyelim,araba sürerken yakıtı düşünmekten zevk alamıyorum artık.Benzinin litresi 1 tl olsa ne güzel olurdu :).
-
bugün gittim gördüm 4.42 TL almadım çektim arabayı garaja !! Gittim sonra pederin şahini aldım LPG li gitmek istediğim yere onunla gittim ve inat ettim çıkarmıcam :D
topramm gordummm ben senıı :D yanlaya yanlaya gezen senmıydınn :D
-
bunun sonu yok :)
-
Valla diğer ülkelerde benzine zam geldiğinde ülke ayaklanıyor.Türkiye'de ise "full'le abi" deniyor fark bu :)
-
5 lira olur yakında...
-
yeter be yeter ........ insafsızlar haram olsun verdiğimiz vergileri haksız yere yiyenlere
-
yeter be yeter ........ insafsızlar haram olsun verdiğimiz vergileri haksız yere yiyenlere
işte senin benim gibi 5-6 milyon insan olsa yeticek :D
-
somaliye yardım gazzeye yardım . bizim ülkemizdeki insanlara zam üstüne zam. ne anladık bu işten ? ayrıca doğuda işsiz yoksul o kadar çok aile varken başka ülkeleri düşünüyor başımızdakiler. önce devlet olarak git doğuya iş imkanı sağla sonra hangi ülkeye yardım edeceksen et. benim vergilerimle yardım yapılacaksa bizim insanımıza yapılsın araplara afrikalılara değil.
-
yakında arabalarımızın üzerini brandalayacagız bu gidişle.