TeamHondaTurkey.Com
FREE ZONE - TUNING SHOP => İlanlar => Satılanlar => Konuyu başlatan: ersinguzen - Eylül 06, 2011, 07:48:50 ÖÖ
-
Arkadaşlar model yükseltmek için aracımı satıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-cuk-58910221/detay/
-
Hayırlı Satışlar
-
teşekkürler
-
+++++
-
Ersin hayırlı satışlar
-
Sagol kardeşim
-
hayırlı satışlar ersin abi :)
-
Hayırlısı satışlar Ersin abi :)
-
hayırlı satışlar + Çorlu Güncelii ;)
-
hayırlı satışlar:)
-
hayırlı satışlar güncelii
-
Teşekkürler günceli :)
-
Hayırlı Satışlar Ersin Abi
-
Sagol kardeşim Güncell
-
+++++
-
hayırlı satışlar..
-
teşekkürler
-
hayırlısı olsun kardeşim....
-
hayırlısı olsun kardeşim....
Sagol abi allah razı olsun
-
+++++
-
Kıymet bilen birine gider inşallah günceli :)
-
Teşekkürler inşallah :)
-
hayırlı satışlar hergün canlı canlı gördüğüm örnek aldığım bi araç ama ilan yayında değildir diyor.
-
Nerde görüyorsunuz acaba ?
-
Sağlık ocağının önünde bende sağlık ocağının bir kaç sokak arkasında oturuyorum belki benim arabayı bilirsiniz 35ekh42 plakalı gri civic sedan
-
Sağlık ocağının önünde bende sağlık ocağının bir kaç sokak arkasında oturuyorum belki benim arabayı bilirsiniz 35ekh42 plakalı gri civic sedan
Biliyorum milletin sürekli şikayet ettigi gençler ;)
-
yok ya biz onlar değiliz 2 tane şahincinin başının altından çıkıyo hep yanlayıp gidiyolar kabak bizim başımıza patlıyo sonra.:D
-
Valla ben bilmem benim kulagıma oyle geliyo sen buluşmalara neden gelmiyosun
-
aslında buluşmalara gelicem ama pek vakitler uyuşmuyor ama ilk toplantıya gelicem neyse ben konuyu pert etmiyim hayırlı satışlar şimdiden :)
-
Sagol kardeşim Güncell
-
+++++
-
hayırlı satışlar..güzel araç , uçuk fiyat :)
-
hayırlı satışlar..güzel araç , uçuk fiyat :)
Teşekkürler
-
+++++
-
15000 vereyim :) günceliiii
-
o zaman sana ahhahahahhahahah günceli :)
-
hadi bi güncel daha diyim başkan. satılsında s2000 gelsin
-
İnşallah :)
-
+++++
-
hayırlı satışlar diri araç
-
Teşekkürler
-
üst modele üste para vermeden geçmek için satıyorum deseydiniz keşke..ona buna yükleniyolar..size ses seda çıkmamış..ağırlığı olan bi abisiniz demekki..şimdi bu ilanı sıradan bi vatandaş koysa dünya kadar laf söylerlerdi:D
-
üst modele üste para vermeden geçmek için satıyorum deseydiniz keşke..ona buna yükleniyolar..size ses seda çıkmamış..ağırlığı olan bi abisiniz demekki..şimdi bu ilanı sıradan bi vatandaş koysa dünya kadar laf söylerlerdi
:D :D :D
-
üst modele üste para vermeden geçmek için satıyorum deseydiniz keşke..ona buna yükleniyolar..size ses seda çıkmamış..ağırlığı olan bi abisiniz demekki..şimdi bu ilanı sıradan bi vatandaş koysa dünya kadar laf söylerlerdi:D
Araç Sizin Olsa Piyasa bu aralar giderken aracınızı 15 e satarmıydınız ????????????????????????????????????????????????
-
ben geçen hafta verdim aracımı 16 ya..
http://www.teamhondaturkey.com/forum/empty-t56998.0.html;msg841613;topicseen#msg841613
-
Piyasa 19 Larda gezerken bende 17 ye araç verdim. Keyfi satıcı . Hee bu arada Unutmayalım Elbet Bir pazarlık vardır..
-
Herkez istedigini yazıp söyleyebilmekte özgür ama mal benim malım o yuzden istedigimi yazarım kimsede karışamaz anca konuşur :D
-
hayırlı satışlar günceli
-
Teşekkürler günceli
-
Müdür hayırlı satışlar. ön arka tampon ekleri nerden temin edebilirim??? teşekkürler.
-
SRKSHOP tan teşekkürler
-
Araç satılmıştır konu kapanabilir.
-
hayırlı olsun abi kaça sattın
-
ne kadara gitti Ersin abi? bide en önemlisi sırada ne var ? :)
-
iyi bişeylere verdik kardeşim mini cooper aldım
-
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2572999156568&set=o.134793443252681&type=1&theater
fotosu linkte mevcut göremezsen ekle beni
-
hayırlı olsun abi.. Allah kaza bela vermesin.. gördüm aracı.. "CUK" la parlattığınız mini değil mi bu ? :)
-
kırmızı ama araç fıstık yeşiline kaplı :D amin cümlemize
-
sıkılırsan sök kaplamaları kırmızı olsun ;D :D
-
sıkılırsan sök kaplamaları kırmızı olsun ;D :D
Aynen kardeşim kaplamada sıkıntı yok istedigimi yaparım :D