TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => New Civic 07 (FK) => Konuyu başlatan: mtl34 - Ağustos 22, 2011, 11:31:54 ÖÖ
-
arkadaşlar 2011 model cıvıc arabama kumandalı egzoz taktırmak ıstıyorum kumandalı varex egzozmu yada kumandalı lion egzozmu veya sızlerın onerecegı egzoz varmı kullanan veya bılen arkadaşlar yardımcı oluranız sevınırım teşekkürler
-
Ben Lion kumandalı kullandım 3 ay şiddetle tavsiye ederim. Aracım vtec2 .
Aracımı bosalttım sattıgım için egsoz da satılık suanda 57mm düşünürsen pm atarsın.
(http://img26.imageshack.us/img26/1438/asd2hs.jpg)
(http://img228.imageshack.us/img228/7191/asdxa.jpg)
(http://img850.imageshack.us/img850/2096/sonsusturucu.jpg)
-
Eger merak ettiğin birşey varsa çekinmeden sorabilirsin hocam yardımcı olmaya calsırım elımden geldıgınce.
-
hocam peki orayı kapattıgmızda gaz çıkışı nerden oluyor ?
-
ben çift cıkıslı ıstıyorum ama sormak ıstedıgım bı kaç soru var yakıtta cok artıyomu kapalıyken de yakıtı etkılıyomu bı kaç yerde okudum headers boru falan takılırsa daha ıy ses alırsın dıye yazmıslar dogrumu yoksa orjınal halıyle hemen hemen aynımıdır bırde son olarak fıyatını ogreneyım
-
fiyat olarak genele yazarsak herkes bilgilenmiş olur ;)
-
hocam peki orayı kapattıgmızda gaz çıkışı nerden oluyor ?
Kardeşim uzaktan kumandada 3 fonksiyon var acık - yarı acık - tam kapalı.
Kapandıgında yan kanallar var ses dolasıp cıkıyor dısarı.
Alttaki şemadan görebilirsin. Warex ile aynı sistem çalışıyor.
(http://img822.imageshack.us/img822/1343/varex.jpg)
-
ben çift cıkıslı ıstıyorum ama sormak ıstedıgım bı kaç soru var yakıtta cok artıyomu kapalıyken de yakıtı etkılıyomu bı kaç yerde okudum headers boru falan takılırsa daha ıy ses alırsın dıye yazmıslar dogrumu yoksa orjınal halıyle hemen hemen aynımıdır bırde son olarak fıyatını ogreneyım
Kardeşim çift çıkışa istersen sadece ucunu degıstırıp takarsın ıstersen. Bende biraz daha büyüttüm arka cıkısını normalde orjınaldekı gıbı goruntu ufak cıkısı var.
Söyle soylıyeyım sana yakıt tek bir sebepten artar arabayı orjınaldede kullansan egsoz headers oluncada kullansan basarsan araca 2500 degıl 5000de kullanırsan yakıt artar.
Ben aracıma krom 4-2-1 headers,spiral,orta susturucu,düz tek parca kaynaksız ara boru ve lion son susturucu taktım. Ses kaliteli ve dolu cıkıyor öle sahin dogan boğuklugu olmuyor en güzel avantajı eger 3000 deviri gecmeden kullanırsan ses seda duymassın.
Egerki sen sadece ses istiyorsan hiç birşeye dokunmadan al son susturucu tak aracına.
Eger hem yürüycem kaliteli sistemim olsun diyorsan komple degıstır kardesım manifolttan itibaren ozaman. Kimsenin dediğinede bakma derim eger kararlıysan al tak derim. Her türlüde tavsiye ediyorum bu sistemi.
-
fiyat olarak genele yazarsak herkes bilgilenmiş olur ;)
550$ yaklasık 1000TL Warex Son Susturucu Sıfır Fiyatı
600 TL Lion Son Susturucu Sıfır Fiyatı Replika bir ürün diyebiliriz. Çift kumandası ve 1 yıl bu sistemin garantisi ile birlikte satılıyor.
-
guncel
-
neye karar verdıgını merak edıyorum :)
-
varex e karar verdım ama uygun fıyata bulamadım bulursam almayı dusunuyorum 0 çok pahalı bıde dusunduren sey sadece son susturucu takıldıgında tok ses vermemesı komple borular falan degısmesı gerekırmıs
-
biliyorum konustukya senınle özelden bi zararı olmaz ama merrak etme orta susturucu iptali yapsanda yeter.o da basıt bı işlem zaten.yalnız sana tavsıye adama soyle duzgun kessin orjınal boruyu cunku sonra gerı taktırmak ıstersen lazım oluyor arabayı satarken.tecrübeyle sabit :)
-
tesekkürler bıde bulabılsem uygun fıyata O:)
-
silencerli egsoz alın elinizle takın çıkartın ucundaki parçayı cebinizde kalır paranızın % 70ide
-
ilk defa duydum kumandalı gıbı olmaz ama bı gormek için varmı vıdeosu falan
-
video var mı yaa ? ? ?
-
fd6 ya varex takan varsa vıdeo ekleyebılırmı arkadaslar(konunun takıpçisiyiz >=ok )
-
benim varex şuan boşta duruyor fd alınca taktıracam ozaman video çeker koyarım. slencırlı egzosu hıc tavsıye etmem.acık gezerken polıse denk geldıgınızde hangı ara ınıp kapagını takacaksınız.polıs ceza yazıp helekıde kıl bır polıse denk gelırsenız aracınızı bagladıgında cebınızden cıkacak parayıda hesap edın derim.
-
varex iyidir :)
-
Warex kullanan varmı arkadaşlar sonuç çıkmamış konudan ,birde açıp kapama için elektiriği nerden çekicez varmı bilen
-
Hocam eksozmu kaldiya artik:) yap bir soguk hava girisi guzel birde hava filitre kiti headers duz boru cikan sese babaanneler bile bakiyor ve polislede sikinti yasamassin hem arti performans kazanirisin.
-
varex sistem bende yaza düşünüyorum beyler en kısa sürede yapan arkadaşlardan tavsiyeleri bekliyorum.
-
Hocam eksozmu kaldiya artik:) yap bir soguk hava girisi guzel birde hava filitre kiti headers duz boru cikan sese babaanneler bile bakiyor ve polislede sikinti yasamassin hem arti performans kazanirisin.
filtrem vardıda söktüm lpg taktırınca arıza lambası sönmez oldu çok sınır bozucu olmuştu,egzoz ciddi ciddi düşünüyorum varex takanlardan yorum yok mu
-
fd6 ya varex takan bir arkadaş var, inş görür bu konuyu, ben sesi dinledm ve hoşuma gitmedi :)
-
kapalıyken orjinal egzoz sesine göre durum nedir
-
kapalıyken orjinal egzoz sesine göre durum nedir
ara boru çekmeyi düşünüyormusun? yoksa direk orjınal son susturucunun yerine mi takmayı düşünüyosunuz ?
eğer orjınal son susturucunun yerine takarsan açık halde bile ses alman zor :)
-
ara boru düşünmüyorum, fazla gürültü istemiyorum zaten baş ağrıtmadan canım istediğinde makul bir ses alayım yeter
-
Arkadaslar varex iyi guzel bir egsoz ama bence o kadar para vermeye degmez bende kumandali egsoz kullaniyorum ve fd6 var egsoz inanilmaz derece ses cikartiyor 50-100 metre oteden insanlar donup bakiyor ve yolda olanlar kacisiyor resmen varsa maddi imkaniniz varex alin derim ama yoksa benim gibi orta susturucuyu kestirip onun yerine istedigin zaman orta susturucuyu iptal edip direk motordan alicaksiniz sesi sıkıldıgınız zamanda kapaticaksiniz normal fd6 sesine donucek bu kadar basit :)