TeamHondaTurkey.Com
FREE ZONE - TUNING SHOP => İlanlar => Arananlar => Konuyu başlatan: luca55 - Ağustos 18, 2011, 10:23:59 ÖÖ
-
Arkadaşlar oval tip, yani yenı kasa cıvıclerın orjınal egzouna benzeyen tipte, varex satan varsa (ıkıncı el) konusalım. 0 535 852 18 60 murat.
-
güncelll
-
güncelll
-
teşekkürler günceli
-
ovalmı olacak
-
yenı kasa hondaların orjınal egzosuna benzeyenden özkan cift agızlı
-
hasandan almadınmı sen 2. simi lazım
-
arabayı çift egzos yapacam s2k gıbı :D burda bıarkadasım var yapıstı sat bana dıye kafamın etını yıyor onada bulmam lazım yoksa bı gece benımkısını sökecek arabamdan :D
-
Duz boru yaprinmi ses videosu yuklesene sen bul ona acil nazar etmesin :)
-
ben aracımı 1 ay once aldım ve omrumde ılk defa otomatık aldım almaz olaydım.butun zevkım kactı.bızım hanım ıcın aldım bırazda ama baktım kı benım zevkım kacıyor yapacak bısey yok manuele donecez tekrar.1 ay araba aradım buldum 1 ay anca bınebıldık :D manuel alınca eklerım vıdeo.ancak headers olmadan cok ses vernıyor soylim.
-
Susturuculari iptal edersen ses olur benim hanimda otomatik istiyo birkac sene sonra alcaz artik mecbur.
-
aman diyeyım hanıma alacaksan ve benım gıbı araba surmekten zevk alan bırısı isen 2 cı arac olarak al eşine.oksa benım gıbı 1 y sonra satmaya kalkarsın :D orta susturucu iptali yapmıştım zaten ancak suan arac ustunde degıl egzos.satılık oldugu ıcın orjınale döndüm.
-
Arkadaşlar oval tip, yani yenı kasa cıvıclerın orjınal egzouna benzeyen tipte, varex satan varsa (ıkıncı el) konusalım. 0 535 852 18 60 murat.
murat zack satıyo varex replıkası bence gayet başarılı bır egsoz yapmışlar düşünebılısın kardeşim
-
özelden mesajlasıyoruz yusuf.ben kendıme bakmıyorum bende varex var zaten arkadasım ıcın arıyorum onada lınkı gonderdım cevap beklıyorum.sen başarılı dıyorsan iyidir mutlaka ondan şüphem yok :)
-
oval tip varex için güncelll...