TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Karşılaştırmalar => Konuyu başlatan: ALG - Eylül 08, 2006, 10:15:48 ÖS
-
Hondacılar ve diğerleri
lastikte hangi marka tercihiniz ve hangi serisini kullanıyorsunuz..
anketede katılımınızı rica ediyorum..
teşekkürler - saygılar
-
BRİDGESTONE - POTENZA - RE40
-
michelin pilot sport
-
Goodyear F1 Performance ;)
-
Toyo Proxes ;)
-
michelin pilot
-
lassa impetus sport2
-
-
KUMHO ECSTA SPT :)
Lastik sesi çıkartmayan lastik
sessiz lastik :)
-
bu kadarmıyız yaw ??? :o
-
bende potenza kullanıyorumm mükemmel ... fakatt sıcak havalarda performans alamadım ayrı yeten kaza yaptım :evil: lastik kayıyorrr kaymak gibi abs filan hikaye oluyor sizce nedenn çözüm bulamadım ama
-
Fabrika çıkışı olduğu için Bridgestone Potenza RE - 40 kullanıyorum ama seçme şansım olsaydı Michelin isterdim Bence Michelin daha iyi gibi tabi bu benim düşüncem
-
uzerinde michelin var ma bridgestone potenza g3 almak istiyorum...ama alamadim su an icin param yok....;) ;D
-
Fabrika çıkışı olduğu için Bridgestone Potenza RE - 40 kullanıyorum ama seçme şansım olsaydı Michelin isterdim Bence Michelin daha iyi gibi tabi bu benim düşüncem
+1903
-
Kumho spt ku31
-
RE 040
Isınınca ciklet olan lastik... ;)
-
PIRELLI P7
-
orjinal jantlarda goodyear nct5 var.şu an kullandığım jantarda ise 195/50/15 avon zv3 var çok memnunum.daha önceden aynı lastiğin 205/40/17 sini kullanmıştık oda çok başarılıydı
-
205-45-16 lassa impetus 2 vardı, 50 bin km yol gitti. lassa impetus 2 sport ile değiştirdim geçen hafta. yol tutuş gayet iyi
-
Yurtdışı forumlarını testleri ve yorumları takip etmekte fayda var. Ben daha önce continental kullanıyordum. 1 yıl önce yabancı sitelerden okuduklarımdan yola çıkarak FALKEN ZIEX ZE512 aldım. Gerçekten farklı bir lastik. TOYO gibi japon malı. Kore lastiklerinden değil ve kore lastikleri gibi kolay sertleşmiyor. Birçok markayı aşağı yukarı kullandığım için şunu söyleyebilirim; japon lastikleri en iyi fiyat performans kalitesine sahip.Kore için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim.
-
TOYO preses t1
-
falken FK 451
-
BRIDGESTONE Potenza RE070
-
potenza bıraz daha iidi kullandıklarım arasında falkenin de şöyle bir özelligi var ilk 5000 kmh süper ama sonrası boş :twisted:
-
good-year hydragrip var şuan. jantlarım 15" olduğu için pek performans taktırmadım.
-
potenza bıraz daha iidi kullandıklarım arasında falkenin de şöyle bir özelligi var ilk 5000 kmh süper ama sonrası boş :twisted:
Falken çok çok kötü bence.
Pistte de çok kez kullandıım üst tabaka incelince yol tutmuyor.
Üstelik yağmurda da inanılmaz kötü.
-
falkenin yarı slik bir modeli vardı oo iclerinde en ii di zaten 5000 km den sonra lastıkk bıtıyor demıstım üstündekı 5000 dayanıyor zatenn
-
falkenin yarı slik bir modeli vardı oo iclerinde en ii di zaten 5000 km den sonra lastıkk bıtıyor demıstım üstündekı 5000 dayanıyor zatenn
FK serisi de benim kullandığım idi.
Yokohama Advan deneyeceğim bundan sonra iyi duyumlar aldım.
-
toyo proxes t1s tabikide 3. takım toyom biraz çabuk bitiyo ama oda benim yanlamamdan herhalde
-
Kumho spt ku31 yapıştır gelsin...........
-
POTENZA G3 lerime kavustum en sonunda gerci uretimi biraz eski cikti ama...ne yapalim...
-
Michelin'den şaşmam asla her zaman onu kullanıyorum ama şuan Good Year GT2 ler var üzerinde...