TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Type R - Civic / Integra (DC,EP,FK) => Konuyu başlatan: hakeen - Temmuz 17, 2011, 03:51:06 ÖS
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2004-otomatik-civic-sport-sirali-lpg-53896083/detay/
bu ilan nasıl arkadaşlar araçta kaza yok yazıyor fakat 900 ve 300 tl lik iki kazası var sizce nasıl bu akşam araç sahibiyle konuşmaya gidicem fiyatı indirirsem almayı düşünüyorum sizce oluru ne olmalıdır bu aracın. Birde ep2 mi oluyor bu araç
-
bu araç ep2 değil euro civic sanırsam. kasa kodu ep değil eu olmalı. bunlardan çok nadir rastlıyorum ben. açık söylemek gerekirse ilk kez istanbula geldiğimde gördüm. alınabilir bir araç.
düzeltme: arka farlarını yeni gördüm. evet kasa kodu tahmin ettiğiniz gibi ep. 200 liralık hasardan sorun olmaz. hayırlı olsun.
-
yani bu eski kasa mı ep2 değilse
-
Ben hiç hastlamadım bunlara ama yinede siz bilirsiniz üzerine biraz daha koyup VTEC ES VTEC LS falanda alabilirsiniz ama araba düzgün duruyor resimlerde...
-
sahibi kazası yok diye yazıpta kazası varsa altından başka bişelerde çıkabilir iyi araştır derim
-
iki kazasının resimlerini gösterdi bugün ikiside ufak tefek sürtünmeden dolayı :)
-
o zaman hayırlı olsun diyelim:)
-
o zaman hayırlı olsun diyelim:)
+5500