angel farlardan başkabişey görünmüyor?
YAKINDAN GÖREN BİRİ OLARAK +++10 VEREBİLİRİM,,RESİMLERDEN DAHA GÜZEL OLDUĞUNUDA BİLİRİM
KAZASIZ BELASIZ,EN ZORUDA NAZARSIZ MUSTAFA ABİM,,,
GÜNCELLL (;
maaşallahevet kardeşim komple film var ön cam dahil..
ön camda da mı film var?
Maşallah kazasız belasız kardeşim.Çok iyi duruyor işl.cuma günü buluşmalarda yakından görmek nasip olur.yarın toplantıdayız kardeşim, daha sen benim yanıma arka sis için gelcektin? yaptırdın galiba?
Maşallah. Fakat daha geniş ve güzel fotoğrafları hakkediyor bu İzmir güzeli :)yeni fotoları ekliycem kardeşimde bir türlü fısat bulup çekemedim :(
kazasız belasız burdayım diyor maşallahsaol sanada kazasız belasız. ön tampon sökülüp panjur çıkacak, ve piano black boyanıcak kuruyunca montajı yapılıcak. kaplama tavsiye etmem güneşte çeker köşeleri şişme yapar. ama karar senin kardeşim.... (senin ikamet neresi kardeşim?)
ön panjuru bende sizinki gibi yaptırmak istiyorum ama boyamamı yada kaplamamı karar veremedim kendim becerebilirmiyim tecrübenizi paylaşırsanız çook sevinirim
maşallah abim sonunda makinanın arkasınıda gördük :)eyvallah, yarın gelirsen kendisini görürsün işallah..........
sen bi canlı canlı gör bakalım burdakıyle aynımı :Dmaşallah abim sonunda makinanın arkasınıda gördük :)eyvallah, yarın gelirsen kendisini görürsün işallah..........
hasanım naber kardeşim...sen bi canlı canlı gör bakalım burdakıyle aynımı :Dmaşallah abim sonunda makinanın arkasınıda gördük :)eyvallah, yarın gelirsen kendisini görürsün işallah..........
iyiyim Mustafa abicim senden ? iyisindir inş :)yardırıyoz be hasan napalım iş güç işte...