TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Motor, Modifiye & Do it yourself - Teknik bilgiler => Konuyu başlatan: sagi - Haziran 15, 2011, 07:15:59 ÖS
-
arkadaslar yenıden bır soru ıle karsınızdayım 1.4 is hb aracım ıcın sızce ottomu remusmu gredyy mı daha tok we gür ses werır hangısını secmelıyım :S cok kararsızım ?
-
canın cezamı ödemek istiyor?
-
Ceza ödemek istiyorsan universal al :)
-
tubi
-
otto bence dostum
-
amcaoğlunda 3.18 ti compact var araçta filtre ve otto carbon var sesi çok güzel tavsiye ederim.
-
ceza fılan oderız ya sorun olmaz olmadı sılencer lı alırız =) ama yıne kararsızlık war en kral ses hangısınde var 1.4 is motoruna gore :S tok kalın bı ses olmalı kulak yırtarcasına :P ehehe =)
-
Ben sırf kat iptalinden dolayı vazgeçtim yoksa Otto spec takacaktım.
-
otto tak kardeş
-
bi otto yu dene ... :)
-
otto otto otto :D
-
otto ucuz <nohapy remus pahalı :vaww
-
tawsiyeler ıcın cok tesekkurler arkadaslar suna bır bakın desem otto spec carbon =)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-otto-spec-carbon-slash-cut-silencerli-performans-egzos-49213584/detay/
-
otto remustan daha fazla ses çıkarır
-
remus kalitedir ;)
remusun tadı farklıdır;)
remus pahalıdır;)
arabaya zenginlik kadar;)
-
ben 1.4 otomatik araçta çiftbogaz remus kullanıorum;)
harbiden farklı yani amele işi deil kaliteli bi ses alırsın
-
arkadaslar kucuklugumden berı hep remus övüldü bana smd ıse cogu kısı hondalarda otto kullanıyor yokmu bu ısın harbıden ehlı kesınlıkle bu dıyebılıcek bırısı ?
-
ottonun sesi hep aynı..ben tayyara önce otto takmıştım 5000 den sonra yetmiyor direk boğuluyordu ses..sonra çıkarıp hks taktım her viteste her devirde istediğim sesi aldım..
-
düşük beygirli araçlarda otto daha iyi sonuç verir.
-
arkadaşım ben remus kullanıyorum çokta memnunun fazla ses yapıp kafa şişirmiyo ama tok ses veriyor...sen cok ses cıksın istiyosan ya otto alıcan yada 70 80 tl ye satılan ceşitli marka egzozlar var onlardan alıcan(sadece öneri)
-
kararsızlık cok kotu gercekden ama otto sanırım =)
-
tak remus bak işine ya kalite gibisi varmı hemde uzun ömürlü