TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Fotoğraflar => Konuyu başlatan: Furkan - Haziran 13, 2011, 11:44:31 ÖS
-
Merhaba arkadaşlar ;
Bu gün otoyoldan İstanbul'a giderken sanıyorum Sultanbeyli civarların arkamızdan bi TIR yanaştı ki birde ne göreyim bir sürü beyaz melek yüklenmiş gidiyor.Hemen telefona sarıldım birkaç kare almaya çalıştım sizlerle paylaşabilmek için.İnanın TIR'ı görünce sanki araçların hepsi benimmiş gibi acayip sevindim , taaa gözden kaybolana kadar araçlara baktım. :)
(http://img830.imageshack.us/img830/5449/fotoraf0086b.jpg)
(http://img15.imageshack.us/img15/9303/fotoraf0087y.jpg)
(http://img823.imageshack.us/img823/3357/fotoraf0089y.jpg)
(http://img32.imageshack.us/img32/4072/fotoraf0090l.jpg)
(http://img824.imageshack.us/img824/4425/fotoraf0092y.jpg)
-
güzel kareler :) makyajsız FD6larda beyaz almak bir dertti çok az üretiliyodu. şimdi bakıyorum baya fazla beyaz civic var piyasada :)
-
Dostlar Ben siyahını aldım inanın şimdi beyazını almadığım için kafamı vuruyorum :)
Selamlar
-
ben de son saniye kararıyla siyahtan beyaza çevirtmiştim siparişi, çok memnunum şu anda, ama çok kolay çizilmesi dert oldu başıma ayrı mesele, para olursa beyaza kaplatmayı planlıyorum :D nispeten daha sağlam olur sanırım kendi boyasına kıyasla
-
maşallahh hepsi de yol istiyolarr :)
-
ben de son saniye kararıyla siyahtan beyaza çevirtmiştim siparişi, çok memnunum şu anda, ama çok kolay çizilmesi dert oldu başıma ayrı mesele, para olursa beyaza kaplatmayı planlıyorum :D nispeten daha sağlam olur sanırım kendi boyasına kıyasla
Kardeş bizim şirkette bir kaç tane makam aracını kaplattılar 1 sene sonra kendisi attı ve araç komple boya yemek zorunda kaldı ilk zamanlar ben bilene düşündüm ama işte arabanmı var derdin var.
Bu arada arkadaşlar Honda Türkiyeden şöyle bir bilgi aldım.
2012 yılından itibaren Fabrika çıkışlı LPG araçlar satılacağı hususunda bilgi verildi , Fikri olan yada daha önce duyan üye arkadaşlarımız varmı ?
Selamlar
-
Valla ben fabrika çıkışlı lpg değilde , dizel honda geleceğini okumuştum ya buradan yada başka bir yerden.Bilgiler sağlam kaynaktanmış.
-
Dostlar Ben siyahını aldım inanın şimdi beyazını almadığım için kafamı vuruyorum :)
Selamlar
niye pişmansın dostum?
-
Son kasanın her rengi çok güzel ama beyaz daha asil duruyor düşüncesindeyim ben.Daha fazla dikkat çektiği kesin.Nereden biliyorsun diye soracak olursanız ; Honda ile uzaktan yakından hiçbir alakası olmayan birçok arkadaş , eş , dost o arabanın beyazı çok karizma duruyor , çok asil duruyor gibi yorumlar yapıyorlar.Bunu çok fazla kişiden duydum.
-
Selamlar
niye pişmansın dostum?
Hocam Siyah renk bakımı çok zor istediğin kadar boya koruma yaptır cila attır siyah 5 dakika sonra lekesini gösteriyor.
Beyaz sanki bu seneninde biraz modası gibi .
Furkan Hocam Siyahın asaleti'de bir başka yani bunuda atlamamak gerekir :)
Selamlar
-
siyah camlar karartılmış farlar vs beyazda çok güzel duruyor siyah renkte çok asil duruyor ama bakımı temizligi çok zor onun dışında benimde pişmanlıgım yok siyahtan yana
-
Abi valla önceki mesajımdada dediğim gibi ben kendi adıma her rengini seviyorum hiç tereddütsüz.Her rengin yeri ayrı ama beyaz ile ilgili yorumlar az öncede dediğim gibi arkadaş , eş , dost yorumları.Siyah kesinlikle süper görünüyor bunu hiç şüphesiz kabul ediyorum ama o kasadada , şuanki bindiğim vtec II 'dede benim favorim beyaz.
-
Hay Masallah Asaletleri YeteRR :)
-
Birgün bizimkide bu tırın üzerindeydi 7 ayını doldurdu,sahipleri heyecanla bekliyodur şimdik
-
Birgün bizimkide bu tırın üzerindeydi 7 ayını doldurdu,sahipleri heyecanla bekliyodur şimdik
Allah kaza bela vermesin , hayırlı olsun aracınız.
-
iyiki beyaz almışım şimdi daha memnunum beyazın yeri başka
-
çok hoş kareler gerçekten, kıskandım beyazı :)
-
Allah kaza bela vermesin , hayırlı olsun aracınız.
çok teşekür ederim..
-
İçim Gıdıklandı Hacım Emeğine Sağlık :)
-
o fotoğrafları çeken ellerin dert görmesin kardeşim kendi arabam orda gidiyo gibi :D
-
Eyvallah sağ olasın , Araban çok güzel gerçekten.Allah kaza bela vermesin.
-
sağol arkadaşım.. Bende vtec 2 ye ayrıca hastayım:D bu adnan psikolojimi bozdu benim :D
-
sağol arkadaşım.. Bende vtec 2 ye ayrıca hastayım:D bu adnan psikolojimi bozdu benim :D
Vtec2 hasta olunmayacak bir araç değil ki :D İnan kendi arabam diye demiyorum :D :D Şaka bir yana gerçekten inanılmaz derecede seviyorum vtec2'yi.
-
daha durr bunlar iyi günlerinn :D hehe kanına girim ben senindee :D otomatiğin keyfi başka ya anladın sen :)
-
ah ah :D o kesiciye girişi o gaz tepkimeleriii oo ottosunun sesi bitiriyorr benii ilkerr :D
-
senimi bitiriyor benimi acabaa :D:D :D :D
-
senimi bitiriyor benimi acabaa :D:D :D :D
nasılda biliyo kendini heyt :D
-
Allahım bitanesi benim olsa ne olur <3 Müthiş kareler :)
-
Kardeşim inşallah sahip olursun , gerçekten isterim.
-
Kardeşim inşallah sahip olursun , gerçekten isterim.
İnşallah :)
Honda Servisinin önünde bileklik satışı yapıyorum.Cevizlibağ'da ki.Orda da sıfır Honda'ları gördüm bugün öyle kalıverdim.Yarın fotolarını çekip ekliycem :)
-
onlardan bı tanede bıze lazım mazallah tırdan fılan duserse alırız :D