TeamHondaTurkey.Com
HONDA => I.C.E-Güvenlik & Müzik Sistemleri => Konuyu başlatan: jee - Haziran 10, 2011, 02:53:02 ÖS
-
(http://i1106.hizliresim.com/2011/6/10/8511.jpg)
Uzun zamandan beridir istediğim cihazı Eşim ve kankam bana doğum günü hediyesi olarak almışlar. Dün öğlen beni aşağı çağırdılar. Arabaya vurmuşlar diye söylene söylene aşağı indim bir baktım ki dvd navigasyonu gördüm bir yandan şok oldum bir yandan sevindim tabii. Eşim ve kankama burdanda çok teşekkür ediyorum. hep yanımda olun!
-
hayırlı uğurlu olsun, mike portnoy da yakışır civicte dinlenmeye, izlenmeye :P
-
çok güzel çok.hayırlı olsun.
yahu nasıl aklıma gelmedi eşiimden böyle bir cihaz istemeyi.
bende başlayayım şimdiden söylenmeye.
-
valla bir otomobil tutkununa verilebilecek en güzel hediyeyi vermişler güle güle kullan
-
bundan daha iyi bi hediye olamazdı sanırım aracınız için
-
Ailecek hastasıyız portnoy amcanın :) daha ne funklar latinler izlenecek :)
Beni arabanın başına arabaya vurmuşlar diye çağırdılar bende vurana söyleniyordum :) Ama böyle isteklerin olunca da söylen işe yarıyor ;) Bana eşim özel günlerde perdesiz bass, amfi gibi hediiyelerde aldı çok şanslıyım
Teşekkür ederim arkadaşlar. Daha güzelleri sizlerin olur inşallah
-
Beni arabanın başına arabaya vurmuşlar diye çağırdılar bende vurana söyleniyordum :) Ama böyle isteklerin olunca da söylen işe yarıyor ;) Bana eşim özel günlerde perdesiz bass, amfi gibi hediiyelerde aldı çok şanslıyım
valla şanslıymışsın abicim, ben kendi ekipmanlarımı hep kendim alıyorum kurudum kaldım ehehehe (öğrenci harçlığıyla bi yere kadar :D :D )
şaka bi yana mutluluklar dilerim :)
-
valla şanslıymışsın abicim, ben kendi ekipmanlarımı hep kendim alıyorum kurudum kaldım ehehehe (öğrenci harçlığıyla bi yere kadar :D :D )
şaka bi yana mutluluklar dilerim :)
Bende hep kendi paramla aldım ekipmanımı bu hediyeler sadece motivasyon amaçlı idi. Eşim almasa zaten ben alacaktım ;) :)
çok teşekkür ederim
-
Eğer sana gelen hediye 1500 tl civarında ise 3000 tl lik tek taş ellerinden öper demektir. :)
-
Eğer sana gelen hediye 1500 tl civarında ise 3000 tl lik tek taş ellerinden öper demektir. :)
Yok 1500 değil. Shbndn.cm dan 2. el alınmış bir hediye. Kurban olsun eşime tek taşta, nur topu gibi kız evlat verdim ona daha napayım hahaa :)))))
-
Yok 1500 değil. Shbndn.cm dan 2. el alınmış bir hediye. Kurban olsun eşime tek taşta, nur topu gibi kız evlat verdim ona daha napayım hahaa :)))))
Allah bağışlasın orası işin şakası tabi. Böyle bir şeyi düşünmesi bile çok önemli.