TeamHondaTurkey.Com
FREE ZONE - TUNING SHOP => İlanlar => Arananlar => Konuyu başlatan: poseidon999 - Haziran 10, 2011, 09:56:10 ÖÖ
-
Makul fiyatlarda herhangi bir yerinde çatlak/derin çizik veya sistemsel sorunları olmayan
3GS olmak kaydıyla Iphone aranmaktadır.
-
4g var eğer istersen kutusunda açılmamış sıfır..(denenmek için bile açılmamış.garantili)
-
yani iphone 4 dicektim :D
-
3 değil ama belki işini görür ;)
http://www.teamhondaturkey.com/forum/satilanlar/satilik_iphone_4_genpa-t51933.0.html
-
Arkadaşlar saolun şimdilik 4G düşünmüyorum.
Neredeyse aynı işlevi görüyor sadece ekran ve ön kamera farkı var ve baya bir fiyat farkı var.
3gs şimdilik bana yeter.
-
bende evde bi tane var ama 3G mi 3gs mi tam bilmiyorum.Kullanımıyorum evde duruyo, bakıyım haber veririm sana
-
bende evde bi tane var ama 3G mi 3gs mi tam bilmiyorum.Kullanımıyorum evde duruyo, bakıyım haber veririm sana
Ok bekliyorum. Kamera kaydı yapıyorsa S'tir biliyorsun sanırım.
-
Ben sıfır aldım onu şirketten vermişlerdi, çok büyük telefon kullanmayı sevemediğim için tertemiz evde duruyo, ara sıra foto çekmek için kullanıyorum.Akşam kesin bakıcam, video çekip çekmediğinden bile haberim yok .O kadar ilgisizim yani iphone a :))
-
Ben sıfır aldım onu şirketten vermişlerdi, çok büyük telefon kullanmayı sevemediğim için tertemiz evde duruyo, ara sıra foto çekmek için kullanıyorum.Akşam kesin bakıcam, video çekip çekmediğinden bile haberim yok .O kadar ilgisizim yani iphone a :))
Tamam kardeşim haber verirsin s olmasa bile konuşalım.
-
Bende garantili 16lik siyah 3gs var kardesim. 4 dusunuyorum.sana verebilirim istersen cihazi. Kutusu faturasi ve butun aksesuarlari orijinal sekilde duruyor. Surekli kapakla kullandim diyebilirim. Cizik hemen hemen yok. Birde ekran jelatinli kullaniyorum cihazi.
-
baktım kamerası var. diğer arkadaşınkini düşünmüyosan konuşabiiliriz.Tam piyasası nedir bilmiyorum orta yol bulunur
-
Arkadaşlar öm attım
-
Bulunmuştur. Teşekkürler.